Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

sırma tedavin hayırlı olsun inşallah güzel haberler vereceksin buradan hepimize. test günün ne zaman pazartesi mi?

sırma cım hayırlı olsun tedavin gülüm. biz hepimiz bu topikte birbirimize dua ediyoruz. tefriciye bitiriyoruz. hatim yapıyoruz. cüz alıp tefriciye okuyabilirsin. ortak cemaat halinde dua etmiş oluruz. bu daha makbuldur. istersen katılabilirsin .

amanda özeline bakmıyon mu kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii laboratuvarı ne zaman arıycaaann

Cannnnnn kusura bakma işyeri çok yoğun bakamadım. Saat 13:00'de aramayı düşünüyorum. Herkes yemekte olacağı için daha rahat konuşurum. Size hemen bilgi veririm canım merak etme dua et olur mu? İnşallah hayırlı haberler alırım :Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar bende temmuzda mucizesine kavuşmak isteyenlerdenim.Tedavim 24 haziranda lukrinle başladı .Uzun protokol.8 yumurtam oluştu .Dün toplanma işlemi gerçekleşti ve bugün embriyolog Eren Hn saat 09.30 da aradı ve 5 tanesi normal olarak bölünmüş ve yarın tekrar arayıp bilgilendirieceğini söyledi .Her şey yolunda giderse 18 Temmuz cumartesi günü transverim gerçekleşecek.Sizleri tedavimmin başından buyana bilgilendirmek istiyordum fakat daha önceki 2 tüp bebek girişimimiz yumurta azlığı nedeniyle aşılamaya çevrildiği için bu sefer bekleyip sonucu görmek istedim.Şükürler olsun bu defa herşey istediğimiz gibi devam ediyor.ınşAllah transverimde gerçekleşirse en zor süreç benim için başlayacak Bebeklerimin tutunma ve bekleme süreci.Allah bu yoldaki tüm arkadaşların ve benim emeklerimizi ve hayallerimizi boşa çevirmesin.AMıN.

efsane hosgeldin canım insallah hayırlısı ile transferinde gerceklesir ve pozitif sonucu görüp bebeklerini 9 ay sonra kucağına alırsın inşallah.

efsane hosgeldin canım insallah hayırlısı ile transferinde gerceklesir ve pozitif sonucu görüp bebeklerini 9 ay sonra kucağına alırsın inşallah.

CANIMMM hoşbulduk çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ALLAH seninde bütün dileklerini gerçekleştirsin.

Listeye benide eklerseniz sevinirim ilk tüp bebek denemem Seyhan Başkent Üniv Hastanesi

amanda29 hoşbulduk canım ben umut tüp bebekte tedavi olldum ALLAHIM hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürsün inşallah benim biraz zor geçiyor tarnsferden beri ağrım var halsizim

hadi bakalım canım benden bir gun sonra test gunun insallah hayırlı haberler veririz buradan.

kayra bende tefriciye okuyorum ama daha yeni başladım 100 tane oldu hepimiz adınamı okunuyor tefriciye yoksa herkeze 4444 e mi tamamlanıyor

kayraaaa test yaptırdın mı nasıl sonucun zaten çok güzeldi ama şimdi iyice yüksek çıkacak herhalde yazsana yaptırdıysan.... merak ediyorum...

momi sende transferden bu yana ne gibi değişiklikler var ağrın varmı çabuk açıkıyormusun ve hal dinleniyormusun;;;;;;;;,,?

inşallah amandacım inşallah güzel olacak embryoların....

Momi opuyorumnanaktan Kayra opuyorumnanaktan, diğer arkadaşlar opuyorumnanaktan

Laboratuarla görüştüm benim mikro ile olan 3 embriyolar bölünmeye başlamışlar veeeeeeeeee IVF yöntemi ile dönlenmeye bırakılan 2 embriyodan 1 taneside bölünmeye başlamış yani canlarım benim 2 iyi kalite 2 orta kalite olmak üzere toplam 4 embriyom var (Maşallah Subhanallah) Rabbin ne büyüksün

canım daha önce bu topikte yazdıklarımı da okuyabilirsin istersen. geçen çarş transferim oldu pazartesi işe başladım. 1 gün genelde yatarak dinlendim geri kalan zamanda evde gezindim oturdum yattım vs. pztesiden beri ofiste (masa başı işim) devam ediyorum.
açıkçası bende çok belirgin belirtiler yok. pazar-salı günleri arasında bazen rahmin içinden minik minik sancılar geldi aralıklarla. pazartesi gününden beri hafifçe belim ağrıyor ama benimde zaten rahatsızlık olduğu için onu belirti olarak göremiyorum. bugünde hafif sancılar var kasıklarımda
şimdiye kadar hiç şiddetli ağrım sancım lekelenme vb. olmadı çok şükür. o yüzden varla yok arası belirtiler diyebiliriz. iştah yorgunluk vb. hiçbir fark yok normale göre
bir de göğüslerim biraz büyüdü sanırım ama o sanki kullandığım progesteron desteklerinden dolayıdır diye düşünüyorum. pazartesi göreceğiz var mı yok mu birşey diyeee.

sen nasılsın var mı değişiklik.

oooohhh ne güzel haberler. bak gördün mü boşuna endişe ettin sende benim yaptığım gibi. o kadar dualarımız var rabbim geri çevirmez bak ne güzel şimdi 4 ü de güzelce büyümeye devam edecek ve hooooop karnının içine.... hadi bakalım transfer günü kapta gel bebişlerini hastaneden sonra seninleler inşallah... :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…