Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

momi inşallah hayırlı haberleri verirsin bize inşallah isyeten herkezin sonucu pozitif olur..(benimde)

momi benim biraz ağrım var kasıklarımda doktor normal olduğunu söyledi birazda çabuk acıkıyorum ama aldığım vitamin ilaçlarının etkisi olabilir lekelenmde bendede olmadı ama halsizim inşallah güzel haberler veririm size amin

Evet canım yarın saat 11:00'e kadar kanatsız uçacağım. Eşim sayının 4'e çıkmasına nasıl sevindi anlatamam. Giden ikizlerimin yerine eşime yeni ikizler vermek istiyorum (Rabbimin izni ile) Şimdi ne yapacağımız tartışıyoruz. Doktorum tedavinin başında 2 embriyo transfer etmeyi düşünüyordu. Şimdi biz 3 konusunda ısrar etsek mi diye düşünüyoruz. Allahım bu tedavide en büyük sorunumuz bu olsun :Saruboceq:

canım bence 3 koydur. karar yine senin ve eşinin tabi ama kendi düşüncemi anlatabilirim sana en fazla. bende kararsız kalmıştım. üçüz olmasından korkuyordum ilk başta biraz. ama sonra düşündüm ki 2 olsun dersem ve tutmazsa keşke 3 olsaydı belki tutar mıydı diye çok içim içimi yer dedim.
sonradan keşke demekten ve pişman olup üzülmektense 3 koydurmayı tercih ettim. rabbim üçüz verirse de ne mutlu bize.... neyse kısmetimiz onu göreceğiz sonuçta.

gözün aydın amandacım. tefriciyelerimiz hatimlerimizin karşılığını veriyor rabbim. dualarımız boş çevirmiyor hamdolsun. inşallah güzel bir transfer ve hayırlı haberler alacağız inşallah.
momi cim başka test yaptırmaya gerek yokmuş. ultrasona gir dedi doktor. kaç kese var bakılsın değerin yüksek çoğul galiba dedi.
salı günü ultrason bakılacak keseyi görmek için

Allah razı olsun bu siteyi kurandan da, topiği açandan da ve hepimizin için dua edenden de. Sizlerle olduğum için çooooookkkkk mutluyum arkadaşlarrrrrrrr :enbuyukkk:

Canım ya sana cüzler için mail attım ya sen cevap yazana kadar anneme 22.cüzü hemen okumaya başla dedim.Şimdi de ulaşamıyorum kendisine. Yani 21.cüz okunmamış oldu arada haberin olsun. Onu da okutabilirsem haber veririm sana.

kayracığım ben 500 tefriciyeyi alayım.bu arada bhcg değerin yüksek büyük ihtimalle çoğul gebeliğin var canım

saol canım. allah sanada nasip etsinde sende benim gibi heyecandan kudur..... kaç tane olduğunu görene kadarrr. tefriciyeyide verdim gitti hayrını gör............kaldı 1444

amanda momi işe gidip gelirken okusanız biter bu tefriciye acık nzmyhn alır.

canım yaaa benim evle iş arası 4 dakika o yüzden inan yolda bitmez kaydirigubbakcemile3 ama bu akşam ve kısmet olursa pazar günü hem kandil okuyacağım biraz daha. benim kendi dualarımda var onları da okurken hepinizi dahil ediyorum ama pazartesiye kadar 500 tefriciye daha okurum inşallah sen onu da bana yaz.

bu arada senin daha önceki gibi 3 tane kendi içinde bölündü gibi geliyor bana. bakarsın dördüz olurlar.

merhaba kızlar...........
nasılsınız......amandacım çok sevindim yaaaaa....dua etmiştim sana ve hepimize........Rabbim dualarımızı kabul etti hayırlısıyla.......
inşaallah sevinç haberi pazartesi momiyle oluucak amıiiinnnnnn Allahım.......
sonra ben inşaallah............:Saruboceq:

amanda momi işe gidip gelirken okusanız biter bu tefriciye acık nzmyhn alır.

Ben bugün okumaya başlamayı düşünüyorum. Ama sayı şuan veremeyeceğim. Doğru söylüyorsun aslında yolda okuyabiliriz ama ben ezbere bilmiyorum duayı ve araç içinde birşey okuyamıyorum kafamçokkarıştı midem bulanıyor. klava: Tamam tamam sakın kızma bugün itibari ile kendimi zorlayacağım okumak için. Sayıyı okuyunca bildiririm canım

canım hosgeldin. nasılsın? dinleniyorsun degil mi???? ilk gunler yorma kendini

allaha emanet ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…