Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

canım bızımde aynen aksılıklerle bı basladı benımde adetımın 9. gununde e2 cok dusuktu ,yukselmezse ıptal etcektık esımın kurum ıcı sınavı vardı toplama gunune denk gelebılır ve e2 dusuk dıye ıptal etmek ıstedık dr bukadar gelmıssınız ıptal etmeyın ayarlarız dedı ve daha sonra herseyı ben kendım yaptırdım esımın sınavı vardı ve calısması gerekıyordu ankaraya kendım gıttım son ıkı gun orda yapılsın kontroller dıye gıtıgımde baktılar tamam bugun catlatcaz ve cumartesı toplıcaz dedıler cumartesı olmaz dedım esımın sınavı var dıye allahtanda sınavı varmıs benım toplama cumartesı derken taa salıyı buldu yumurtalar yavas gelısıyo dıye ve 7 yumurta derken sag tarafta hıc yurta yokken ordada gelıstıler ve 12 yumurta tplandı 7 sı olgun cıktı ve 4 tanesı dollendı 3 tane taransfer yaptılar rabbım hayırlısını nasıb etsın sona dogru yaklasıyoruz

nzmyhn 500
hiram 06 500
momi 500
dodou 500
sırma 500
tanyeli 500
halime birol 500
kayra 400
burge 100
momi 444

ikinci tefriciye hatmide bu

nzmyhn benden bu kadar gerisini sen yine takip et..... ben bunları dağıtana kadar hep klava: gösterdim. bu kızlar artık beni almıcak topiğeeeeee

tamam güzelim ekledik inş........canım aynı günmü acaba sonuç tarihlerimiz..........benim 26sı.......tefriciyelerle hep kayra ilgilendi inanın hiç bir fikrim yok ona.soralım inşaallahkaydirigubbakcemile

canım benim 25 ieşimin kurulu var.ben24 yada 26 da yaptırcam.hayırlısı artık.inşallah hayırlı haberlerle döneriz.gerçi ben aşılamalardan alıştım negatiflere ilkinde gitmedim test yaptırmaya.

bende dünden beri ağlıyorum ya olmazsa diye.transverimin 5ci günü kasıklarım ağrıyor.kimseyede tüp bebek yaptırıyoruz demedim.acaba kendime dikkat ettimmi diye sorguluyorum.

Canim benim,kasiklarda agri olmasi cok normal,benimde ayni adet olacakmisim gibi agrilar giriyordu kasiklarima,hatta hala ara ara oluyor..
Bu gebelik belirtiside olabilir bence hic canini SIKMA .. Insallah tutunmustur onun agrilaridir .. opuyorumnanaktan

canım benim 3 ü 1ci kalite 1tane 2ci kalite transverim var.rahimde perde vardı iki kez histereskopi oldum dr bana ikiz gebelik olursa problem olur teke düşürmek gerekir dedi.bende önce olsun sonra düşünürüz dedim.1.5 yıldır hastane ve dr rahim filmiyle uğraşıyorum.film çektirdiğim uzmanda perde yerine gbelik ihtimali çok düşük olan rahim yapısı demişti şekline.yanlış söylemiş.oysa kendi dr ultrasonda doğru teşhisi koymuştu.ozamanda çok korktum.artik paniğim.kendim takip ediyorum.kendi dr iyi olmasaydı tedavi çok farklı olcaktı daha kötüde olbilirdi

amin canım inşallah öyledir.bende öptümŞeniz

canım evet dr dan dr a fark var gercekten rabbım ıyılerıyle karsılastırsın ınsaallah tutar canım stres yapma bol bol dua edelım

merhaba kızlar
nasılsınız bugünnnnn
kayram ne aldın çarşıdan......yoksa bebişe mi aldın......aldıysan fotosunu koyda bakalımmm hadiiiii

slmlar kızlar napıyorsunuz ben sürekli yatıyorum inanılmaz uykum geliyor jelden heralde pek giremiyorum kulübe o yüzden

merhaba kızlar
nasılsınız bugünnnnn
kayram ne aldın çarşıdan......yoksa bebişe mi aldın......aldıysan fotosunu koyda bakalımmm hadiiiii

yok kız daha bebişe sıra çok. önce benim koca bebiş var. isteği hiiiiiç bitmez teyzesi. kendimede başörtü aldım valla dayanamadım pek güzelllerdi.

Kızlar merhaba bugün transverim oldu.3 adet embriyo transver edildi 8/1,8/1,7/2 şeklinde Doktorum embriyolarımın kaliteli olduğunu söyledi. Hayırlısı olsun artık ve şimdi en zor kısmı beklemek kaldı İnşALLAH bebişlerim bana tutunur.Transverden sonra 4saat hastanede yatırdılar 5 kişiydik hepimiz arkaarkaya transverimizi olduk ve aynı odada yattık çok eğlenceli geçti ve bütün bebek hasreti çekenlere dualar ettik Rabbim dualarımızı kabul eder inşAllah.

canım hayırlı olsun taransferın mutlu sonla bıter ınsaallah 12 gun

Hiram .. benimde surekli uykum vaR YAA SUREKLI YATIYORUM NERDEYSE .. HORMONLARIN ETKISINDENMIDIR NEDIR.. kafamçokkarıştı Bende birde sabah bulantilarida basladi aksama kadar devam ediyor sonra kayboluyor.

Hadi hayirlisi .. insallah annelerine simsiki tutunurlar canim .....

hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah.

Teşekkürler kızlar güzel dilekleriniz için.RABBıM Annelik özlemi çeken herkesin yüzünü güldürsün.Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…