Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

hayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunurlar sana.Rabbim isteyen herkese verir inşaallah.benimde transverimin 6 günü beklemedeyim.

efsane cim umarımm güzel haberlerini alırız ilk denemem mi acaba?

evet efsane 202 ilk denemem.Bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşALLAH başta eşime aileme ve sizlere güzel habervermeyi çok isterim.Miraç Kandilinizi kutlarım.Allah dualarınızı kabul etsin.:Saruboceq:

hayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunurlar sana.Rabbim isteyen herkese verir inşaallah.benimde transverimin 6 günü beklemedeyim.

Amin...Çok teşekkür çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.Allah isteyen hiç kimsenin kucağını boş koymasın.İnşAllah bebeğin tutunmuştur sana.Mutlu haberlerini almak dileğiye.Kandilin mübarek duaların kabul olsun.

hepinizin kandilini kutlarım böyle güzel bir günde lütfen birbirimize dualar edelim ALLAHIM hepimizin KUCAĞNI DOLDURSUN ıNŞALLAH AMıN AMıN

kandiliniz mubarek olsun arkadaslar. bu guzel gunler geceler serefine rabbim guzel meleklerimizi gondersin hepimize insallah.

mihribancim benim test gunu yarin sabah erkenden gidip kan verecegim. sabah 10da falan belli olur yazarim sizede.

arkadaşlar cüzler tefriciyeler bittiyse yarın bağışlansın.. haber verirmisiniz. nzmyhn ben iki gün evde olamayacağım sen bağışlama ve hatim duamızı edermisin........

kandiliniz mubarek olsun arkadaslar. bu guzel gunler geceler serefine rabbim guzel meleklerimizi gondersin hepimize insallah.

mihribancim benim test gunu yarin sabah erkenden gidip kan verecegim. sabah 10da falan belli olur yazarim sizede.

Inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım.dualarımız seninle:Saruboceq:

Arkadaşlar benim okuduğum 500 tefriciye bitti dualarınızda beni de söylerseniz sevinirim hepinizden allah razı olsun benim test günüm c.tesi
ama sabredebilirsem
cuma günü kan tahlili yaptırmak istiyorum kısmet bakalım

canım benimde cumartesi bende negatif sonuç almaktan korkuyorum pazar günü yaptırcam.çok takmaya başladım ya olmazsa diye.klava:

halimebirol sabret arkadasim sabret doktorların bildigi birsey var ki 12. gun diyorlar bende zor tuttum ama hic test yapmadım oncesinde uzulursek de sevinirsek de bir gun olacak en azından suruncemede kalmazsın. benimde belli olacak 2 saate kadar
bakalım rabbim ne kısmet etmis gorecegiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…