momicim bugün senin için açtım bilgisayarı öğlen gideceğim. ama sonuun o vakte kadar gelmesede ne yapıp edip gittiğim yerde bir internet cafe bulur bakarım sonucuna. dualarım sizinle. amada cım inşallah annelerinin karnı rahat gelir onlarada tutunurlar güzelim. sen hep dua et. hep birlikte edlim. nzmyhn bugün bağışlasın hatmimizi isminide biliyor. ismine dua etsin.
Canlarım ben geldim. Cuma günü saat 17:00'de transferim yapıldı. Maalesef embriyolarım beklenilen kalitede oluşmamış. Biliyorsunuz benim e2 değerim bir anda çok yükselmişti ve iki gün gonal-f kullanmadan değerin düşmesini beklemiştim. İşte bu olay yumurtanın kalitesini etkiliyormuş. 3 adet embriyo transfer edildi. 2'si orta kalitede bir onlardan biraz daha düşük. Şu anda benimleler ve ben onlara elimden geldiği kadar iyi bakmaya çalışacağım. Gerisi takdir-i ilahi....
Bu arada Hiram çok tebrik ediyorum. Allah kucağına almayı nasip etsin.
Mihribancığım çok sağol rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Yeni gelen arkadaşlara da selam olsunnnnnnn.
Hepinizi çok seviyorum.
Geri sayım 9
Arkadaşlar ya yumurta toplama işleminden bir gün sonra başlanılmak üzere verilen progestoran iğneleri ile başım fena halde dertte iğne yerleri çok ama çok ağrıyor, oturamıyorum, yürüyemiyorum... Dün sabah kahvaltı masasında ağladım inanın. Sizde de böyle mi? Durum böyle ise herhangi bir çözüm bulabildiniz mi? Transferden sonra da çok terlemeye başladım. İçim yanıyor, halsizleşiyorum...
canlarım keşke arzu ettiğim gibi çoook güzel haberler verebilseydim ama maalesef benim bekleme süreci bu hafta da devam edecek. 12. gün değerim çok düşük 16 çıktı. çok yüksek ihtimalle kimyasal gebelik... devam edeceğini pek düşünmüyorum.
küçük bir ihtimal de olsa belki 2 ve 4 gün sonra katlayabilir yinede. çarşamba ve cuma tekrar kontrol edilecek. eğer rabbim ol derse belki devam eder.
dualarınız ve desteğiniz için çok teşekkürler çok değerli çünkü... inşallah cumaya kadar küçücük ihtimal bile olsa gerçekleşir.. Yine de umudumu kaybetmedim. Sonuçta hayırlısını istedik eşimle. rabbim ne verirse hayırlısı budur diyeceğiz.
kızlar bende kan verdim bugün 15. günüm 635 çıktı çarşamba son kez vericem çok şükür
canım transverin hayırlı olsun.kaliteleri çok düşünme.iyi kalitede olup tutunmayanlarda var.iğne yerlerine kolanyalı pamuk koyabilirsin.ağrı kesici kremlerle ovabilirsin.
canlarım keşke arzu ettiğim gibi çoook güzel haberler verebilseydim ama maalesef benim bekleme süreci bu hafta da devam edecek. 12. gün değerim çok düşük 16 çıktı. çok yüksek ihtimalle kimyasal gebelik... devam edeceğini pek düşünmüyorum.
küçük bir ihtimal de olsa belki 2 ve 4 gün sonra katlayabilir yinede. çarşamba ve cuma tekrar kontrol edilecek. eğer rabbim ol derse belki devam eder.
dualarınız ve desteğiniz için çok teşekkürler çok değerli çünkü... inşallah cumaya kadar küçücük ihtimal bile olsa gerçekleşir.. Yine de umudumu kaybetmedim. Sonuçta hayırlısını istedik eşimle. rabbim ne verirse hayırlısı budur diyeceğiz.
hayırlısı olsun canım en azından gebeliğin başlamış.değerin 0 da olabilirdi.doğurganlığın var demektir.inşallah değerin yükselir.:Saruboceq:
Momiciğim moralini sakın bozma, belki geç yerleşmiştir. Evet değerin düşük ama bu yükselmeyeceği anlamına gelmez. Çok doğru söylemişsin hayırlısı ne ise o olsun canım, biz hep senin yanındayız :teselli:
Momİ sonucun dÜŞÜk evet ama bu deĞerlere sahİp olup yÜkselen Çok kİŞİ ver burda merak etme yÜkselecektİr.
momiciğim canım sakın üzülme ben inanıyorumki diğer testlerinde o değerler kat kat yükselecek diğer başlıkları okumuştursun öyle güzel mucizeler yaşadılarki. onun için pes etmek yok bol bol dua ile atlatırsın inşallah ve sonunda alırsın bebişinin güzel haberini .....
biliyorum bebişin seninle üzme onuda kendinide...
bak ben hala adet görmedim ve hala umudum var benim hemşire ablam var acele etme dedi bana onun için sabır
benden bu sabah kan aldı götürdü daha aramadı sonucu için bu gün benim için çok stresli gün oldu inşallah sonucu güzel olur şimdi ondan haber bekliyorum benim için dua edin arkadaşlar bir mucizede ben yaşayayım inşallahhhhhhhhhhhh
Canım benim İnşAllah değerin yükselir.Allah hayırlısı neyse onu versin yinede sen strese girme değerin yükselebilir.Dualarım seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?