Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

MOMı sakın üüzülme arkadaşım o yükselir rabbim ol deyince o kendini katlar sen stres yapma mutlu ol en azından 1 çıkmadı değilmi arkadaşım içinde küçük de olsa bir umudumuz var seni seviyoruz ve dualarımız seninle

Biliyorum arkadaşım, biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın takdiri. Olumlu olumsuz hiçbir düşünce yok şuanda bende çok tuhaf hissediyorum kendimi. Rabbim sonumuzu hayır etsin :Saruboceq:

Ağrı kesici kremi eczacı da söyledi ama ben tereddüt ettim. Eğer gebelik oluşursa bir sorun teşkil eder mi diye?

rahat ol canım gebelik oluşşa bile sorun olmaz kullanabilirsin.gebelikte bile zararı olmayanağrı kesiciler antibiyotikler var kullanabileceğin.jel niye vermediki dr.

canım sagolasın. insallah yukselir. bende 0-1 gibi birşey çıkarsa hersey bitti diyerek cok uzulecektim ama hala bir umut var diye sabirla bekleyecegim. dualarinizi eksik etmeyin benden nolur.

MOMI... Bencede uzulme canim,hiiic belli olmaz bazen gec tutunma olabiliyor,bundan dolayida Hcg bu gunlerde daha dusuk cikabiliyor canim... Hayirlisi Allahtan,insallah nasibi varsa yukselecektir,hele su testler tekrarlansin bi bakiyim ne olacak ...

Hiram .... sen kac haftalik oldun simdi??? Keseyi gormeye ne zaman gideceksin... ??? Ben persembe gidicem acaba ozaman keseler gorunurmu??

MOMI... Bencede uzulme canim,hiiic belli olmaz bazen gec tutunma olabiliyor,bundan dolayida Hcg bu gunlerde daha dusuk cikabiliyor canim... Hayirlisi Allahtan,insallah nasibi varsa yukselecektir,hele su testler tekrarlansin bi bakiyim ne olacak ...

mihribancim insallah yukselir seninki gibi guzel bir mucize de rabbim bana nasip etse daha ne isterim.

Insallah canim... Ne olmazlar oluyor! !! hic moralini bozma sen.. Bak hergun birbirimize dualar ediyoruz.. Rabbim bos cevirmeyecektir eminim..

cnm çarşamba söyleyeceklermiş ne zaman gideceğimi çarşamba inş 5 haftalık olucaz

Hmm ,anladim bende persembe gunu gidiyorum ben sanirim 7 bucuk filan oldum,gorunurmu acaba bu haftada kese ?

Kiz bizde su tikcerz yapalim gebelik haftasini gosteren varya.. Nasil eklendigini biliyormusun ?ben yaptim ama ekleyemiyorum bi turlu.. :uhm:

Kızlar yaa benim karnım ağrıyor. Daha transferin 3.günü sürekli bir ağrı sözkonusu sizce bu normal mi?

canım sagolasın. insallah yukselir. bende 0-1 gibi birşey çıkarsa hersey bitti diyerek cok uzulecektim ama hala bir umut var diye sabirla bekleyecegim. dualarinizi eksik etmeyin benden nolur.

arkadaşım bende tefriciye çekiyorum duam sanada yetişir inşallah değerlerin hayırlısıyla peyganber efendimizin vesilesiyle yükselir amin.
bende 2.tüp bebek denemesindeyim pregon ve lucrin aşamasındayım daha henüz yumurtam toplanmadı (6 yıldır istiyoruz.)İnşallah bu dualarımızı vesile ettiğimiz PEYGAMBER EFENDİMİZ SAYESİNDE YÜCE RABBİM YÜZÜMÜZE GÜLSÜN KUCAĞIMIZA HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN.

nası yaptın kıss sen bende yapim

Ilaclarin etkisi olabilirmi bilmiyorum ama, agrilar iyiye isaret,benimde cok karnim agridi ayni adet olacakmisim gibi .. Birde belimde cok agrimisti... Kaslardaki gevsemeden dolayi oluyormus .. Rahim kendini hazirliyormus gebelige. Benimki halada agriyor,ara ara oluyor yani 2 gun olmuyorsa 3.gun mutlaka tekrar bi ugruyor.Tabi burda dikkat etmemiz gereken,kanama olmasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…