Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

momicim canım kardeşim hamilesin işte.....ne güzel........ya sıfır çıksaydı..........
şimdi hep birlikte dualarımızı artıracaz ve sonucun yükselecegine öyle inanıp devam etcez...........canım benim hadi hayırlısıyla inş.

nusretcim ben 500 aldım ama daha okuyamadım.....agrılarım var.........sen benim 250 tefriciyemi okuyuver

merhaba arkadaşlar,
öncelikle Rabbim bebek hasreti çeken herkese sağlıklı, hayırlı, eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin.
bizlere de inşallah..
daha önce 3-4 yumurta takibi, 3 aşılama (1 tanesi malesef düşükle sonuçlandı), 1 aşılama iptali (tedaviyi oldum son kontrolümde yumurtalarım coşmuştu.)
yeni umudumuzzz
tüp bebek..
bu akşam 6. iğnemi oldum. çarşamba tekrar kontrolüm var.
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..
emeklerimizi boşa çıkarmasın inş..
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

momicim inşallah hayırlısıyla bebek sahibi olursun.senin için dua edicem :Saruboceq:

allah razı olsun arkadaslar desteginize ve dualarınıza ihtiyacım var. bende bu geceyi ibadete ayırdım rabbim boş çevirmez inşallah...

nusretcim ben 500 aldım ama daha okuyamadım.....agrılarım var.........sen benim 250 tefriciyemi okuyuver

nzmyhn okurken isim falan geçirecekmiyim malum isim geçerse içinde RABBİM duysun inşallah diye

Ayrıca bende transfere gideceğim zaman sizden dualarınızı beklicem.Ben hepinize temmuz annelerine anarak dua ediyorum.

Ben kendime ayrıcada okuyorum.

allah razı olsun arkadaslar desteginize ve dualarınıza ihtiyacım var. bende bu geceyi ibadete ayırdım rabbim boş çevirmez inşallah...

Canım arkadaşım sen içini ferah tut. Rabbim bizim için en iyisi bilir. Sen dualarını et ve kendine iyi bak opuyorumnanaktan

ben yarın keseyi yada keseleri görmeye gidiyorum. dua edin bana kızlar.

Canımmmmm hayırlı haberlerle dön inşallah. Sağlıkları yerinde olsunda gerisi boş. Gerçi bana da ikizmiş gibi geliyor. Rabbim kucağına almayı nasip etsin.

Turkuaz hoşgeldin, tedavin hayırlı olsun. Umarım bu kez mucizene kavuşursun. vereliniortak

gunaydın arkadaslar 12 gunluk guzel ruya benım ıcın bugun bıttı bugun test gunumdu sımdı kan verdım ama sonucu bılıyorum negatıfffffffff dun ıdrar testı yaptıf negatıf cıktı ve dun kanamam geldı aksama dogru hem agrım hemde kanamam arttı napalım hayırlısı ıçın dua ediyoruz yapcak bısı yok Rabbım boyle uygun gormus bızede sabretmek dusuyo

canım bak neguzel umutlar daha devam edıyor degerın 16 cıkmıs en azından sıfır degıl ve kanaman yok ben ınanıyorum cok yukselecek rabbım hayırlısın nasıb etsın

hayırlısı olsun canım.hemen üzülme test sonucun gelsin.idrarda çıkmayabilir.kanamada olbiliyormuş.

canım hayırlı olsun transferın kalıtelerını kafana takma hersey rabbımın elınde o ol derse olur fazla stres yapma bence hayırlısıyla olur ınsaallah

hoşgeldin canım.aynı tedavilerden bende geçtim.benimde aşılama iptalim var.açık olan tüpümün yumurtalığında yumurta olmadığı için.hayırlısı.Rabbim ellerimizi boş çıkarmasın.

canım hayırlı olsun transferın kalıtelerını kafana takma hersey rabbımın elınde o ol derse olur fazla stres yapma bence hayırlısıyla olur ınsaallah

Aminnn inşallah olur da bizde anne olma şerefine nail oluruz.
Geri sayım 8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…