momicim inşallah hayırlısıyla bebek sahibi olursun.senin için dua edicem :Saruboceq:
momicim canım kardeşim hamilesin işte.....ne güzel........ya sıfır çıksaydı..........
şimdi hep birlikte dualarımızı artıracaz ve sonucun yükselecegine öyle inanıp devam etcez...........canım benim hadi hayırlısıyla inş.
nusretcim ben 500 aldım ama daha okuyamadım.....agrılarım var.........sen benim 250 tefriciyemi okuyuver
ben yarın keseyi yada keseleri görmeye gidiyorum. dua edin bana kızlar.
allah razı olsun arkadaslar desteginize ve dualarınıza ihtiyacım var. bende bu geceyi ibadete ayırdım rabbim boş çevirmez inşallah...
ben yarın keseyi yada keseleri görmeye gidiyorum. dua edin bana kızlar.
merhaba arkadaşlar,
öncelikle Rabbim bebek hasreti çeken herkese sağlıklı, hayırlı, eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin.
bizlere de inşallah..
daha önce 3-4 yumurta takibi, 3 aşılama (1 tanesi malesef düşükle sonuçlandı), 1 aşılama iptali (tedaviyi oldum son kontrolümde yumurtalarım coşmuştu.)
yeni umudumuzzz
tüp bebek..
bu akşam 6. iğnemi oldum. çarşamba tekrar kontrolüm var.
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..
emeklerimizi boşa çıkarmasın inş..
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canlarım keşke arzu ettiğim gibi çoook güzel haberler verebilseydim ama maalesef benim bekleme süreci bu hafta da devam edecek. 12. gün değerim çok düşük 16 çıktı. çok yüksek ihtimalle kimyasal gebelik... devam edeceğini pek düşünmüyorum.
küçük bir ihtimal de olsa belki 2 ve 4 gün sonra katlayabilir yinede. çarşamba ve cuma tekrar kontrol edilecek. eğer rabbim ol derse belki devam eder.
dualarınız ve desteğiniz için çok teşekkürler çok değerli çünkü... inşallah cumaya kadar küçücük ihtimal bile olsa gerçekleşir.. Yine de umudumu kaybetmedim. Sonuçta hayırlısını istedik eşimle. rabbim ne verirse hayırlısı budur diyeceğiz.
arkadaşlar cüzler tefriciyeler bittiyse yarın bağışlansın.. haber verirmisiniz. nzmyhn ben iki gün evde olamayacağım sen bağışlama ve hatim duamızı edermisin........
gunaydın arkadaslar 12 gunluk guzel ruya benım ıcın bugun bıttı bugun test gunumdu sımdı kan verdım ama sonucu bılıyorum negatıfffffffff dun ıdrar testı yaptıf negatıf cıktı ve dun kanamam geldı aksama dogru hem agrım hemde kanamam arttı napalım hayırlısı ıçın dua ediyoruz yapcak bısı yok Rabbım boyle uygun gormus bızede sabretmek dusuyo
Canlarım ben geldim. Cuma günü saat 17:00'de transferim yapıldı. Maalesef embriyolarım beklenilen kalitede oluşmamış. Biliyorsunuz benim e2 değerim bir anda çok yükselmişti ve iki gün gonal-f kullanmadan değerin düşmesini beklemiştim. İşte bu olay yumurtanın kalitesini etkiliyormuş. 3 adet embriyo transfer edildi. 2'si orta kalitede bir onlardan biraz daha düşük. Şu anda benimleler ve ben onlara elimden geldiği kadar iyi bakmaya çalışacağım. Gerisi takdir-i ilahi....
Bu arada Hiram çok tebrik ediyorum. Allah kucağına almayı nasip etsin.
Mihribancığım çok sağol rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Yeni gelen arkadaşlara da selam olsunnnnnnn.
Hepinizi çok seviyorum.
Geri sayım 9
merhaba arkadaşlar,
öncelikle Rabbim bebek hasreti çeken herkese sağlıklı, hayırlı, eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin.
bizlere de inşallah..
daha önce 3-4 yumurta takibi, 3 aşılama (1 tanesi malesef düşükle sonuçlandı), 1 aşılama iptali (tedaviyi oldum son kontrolümde yumurtalarım coşmuştu.)
yeni umudumuzzz
tüp bebek..
bu akşam 6. iğnemi oldum. çarşamba tekrar kontrolüm var.
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..
emeklerimizi boşa çıkarmasın inş..
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım hayırlı olsun transferın kalıtelerını kafana takma hersey rabbımın elınde o ol derse olur fazla stres yapma bence hayırlısıyla olur ınsaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?