Toki evi

Niye vermemeyi dusundunuz tapuyu?

Pembeli veya kahveli başlayan nikler hiç şaşmıyor.
Onca insan beğenmedim atmış bir tek nuranka beğendim atmış kahve pembe sen kul hakkı yemeye alışıksın da konu sahibini iyi bulmuşsun tencere kapak

Anneniz hayatta degil mi?
Babanızın hangi malı kime sattığını bilmiyor mu?
Babanız satış yaparken nasıl resmi satış yapmamış bu kadar soru sorma sebebim herkes sizi dolandırıyor mu
Annem rahatsız.. yorum yapan arkadaşlar çok kırıcı.. Yarın vekalet vereceğim zaten... sadece artık ne doğru ne yanlis bilemiyorum o yüzden sormak istedim..

Adam zamanında 10 bin TL vermiş, demek ki o dönem kıymetli bir paraymış ve yıllardır da borcunu ödüyor. Zorla almamış, babanız kendi isteği ile hakkını devretmiş. Sizin şuan ki değer dediğiniz resmen tefeciliğe giriyor, Allah sizin gibi kurnazlara fırsat vermesin

Bizim de bir akrabamız babamın 30 sene önce ona sattığı arsayı babam vefat ettikten yıllar sonra geri alsınlar benden diye haber göndermişti Sanki babam zorla satmışta 30 sene önce şimdi bize geri satmaya kalkıyor.O dönem paraya ihtiyacı olduğunu duymuştuk aklına böyle dahiyane bir fikir gelmiş beyefendinin . İnsanın kurnaz olanından nefret ediyorum açıkçası .

Dikkat edin de canınızdan bulmayın. Bu kadar uyanıklık iyi değildir. Adamın hakkına girmeyin.

Kızlar konu sahibesinin eşi daha önce ormanda ağaç keserken yakalanmış yani bunların karı koca hak hukuk kul hakkından korktukları felan yok
Bu o üyemi rabbim evladımızı eşiğimizi beşiğimizi böyle insanlardan korusun

Ne kadar kötüsünüz siz odediyse vermelisiniz TOKİ evleri dayanıklı diye uyanık olmak istiyorsunuz ama geçti ozamanlar babanız vermicekti

Hırsızlık bu yapmak istediğiniz.

Neymiş bu hayatta akrabayla asla iş yapmayacakmişsin alan adam için söyledim bu arada

babanız eve para ödememiş ki üzerine de para almış??? adam ödemiş evin parasını?? ben mi yanlış anlıyorum yoksa babanızın cebinden para çıkmamış evin üstüne mi konmaya çalışıyorsunuz

Aklıma bi tanıdık geldi. Düğün olmadan imam nikâhı kıyılmıştı. Sonra bunlar ayrılmıştı 'da kız mehir hakkımı nasil alırım diye düşünüyordu. Daha gerçek bi evlilik olmadan çok garipsemiştim bu durumu. Sizinki daha acayip tabii

Verme ablacim vermeyin. Ne hakki var zaten 15 sene once 10 bine devraldiysa siz de sadece 10 u iade edin çökün adamın evine. Deprem oluyor sel oluyor felaket oluyor yarin ne olacak bilmeden yasiyoruz ama bu gözü doymaz insanoğlu yine feyz almıyor almiyor..

Hergun daha şaşırmam herhlde diyorum yeni bişey okuyup daha çok şaşırıyorum. Yani insan bunu nasıl düşünebilir hayret ettim gerçekten adam yıllarca ödeyip evin sahibi olmuş siz hangi kafayla bugünkü değer karşılığı Adama tapuyu vermeyi düşünürsünüz yatn uyuyun yeterli oksijen gitmiyor herhalde. Bu dupe düz kul hakkı düşüncesi bile yalns ya.

Evin şimdiki değeri ne alaka ya. Babanız taş taşımış sanki bide 10bin TL almış. Akraba ile iş yapmayacaksin diye boşuna demiyorlar. Sizede evin şimdiki değerinden. Adam gereken borcunu ödemiş verin tapusunu.

Korkunç bir insansınız şimdiki değere göre de aynı hesap geliyor 15 yıl önce de 10.000 iyi paraydı ki babanızın ödeyemediğini adam ödemiş böyle bir hakka girmeyib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…