- 27 Ağustos 2022
- 5.847
- 10.030
- 178
- Konu Sahibi Pembelii11
-
Niye vermemeyi dusundunuz tapuyu?Arkadaşlar, zamanında 15 yıl kadar önce babam hayattayken Toki evi çıkmıştı bize. O zaman durumumuz olmadığı için babam 10 bin TL karşılığı teyzemin oğluna sattı evi. Şimdi ödemesi bitmiş evin. Babam rahmetli oldu. Kuzenim biz 3 kardeşten ve annemden vekalet istiyor evin tapusunu çıkarıp vekaletname yi ona göndermemizi istiyor haklı olarak. Ozaman biz 3 kardeş küçüktük.. ödedi fiyatı verip anlaşarak şimdiki değere göre. Vermesek tapuyu diye düşündüm. Sonrada haksızlık olur. Diye düşündüm. Ne doğrusu olur sizce. Doğrusu malum.. ama yinede sormak istedim
Annem rahatsız.. yorum yapan arkadaşlar çok kırıcı.. Yarın vekalet vereceğim zaten... sadece artık ne doğru ne yanlis bilemiyorum o yüzden sormak istedim..Anneniz hayatta degil mi?
Babanızın hangi malı kime sattığını bilmiyor mu?
Babanız satış yaparken nasıl resmi satış yapmamış bu kadar soru sorma sebebim herkes sizi dolandırıyor mu
Dikkat edin de canınızdan bulmayın. Bu kadar uyanıklık iyi değildir. Adamın hakkına girmeyin.Arkadaşlar, zamanında 15 yıl kadar önce babam hayattayken Toki evi çıkmıştı bize. O zaman durumumuz olmadığı için babam 10 bin TL karşılığı teyzemin oğluna sattı evi. Şimdi ödemesi bitmiş evin. Babam rahmetli oldu. Kuzenim biz 3 kardeşten ve annemden vekalet istiyor evin tapusunu çıkarıp vekaletname yi ona göndermemizi istiyor haklı olarak. Ozaman biz 3 kardeş küçüktük.. ödedi fiyatı verip anlaşarak şimdiki değere göre. Vermesek tapuyu diye düşündüm. Sonrada haksızlık olur. Diye düşündüm. Ne doğrusu olur sizce. Doğrusu malum.. ama yinede sormak istedim
Bu o üyemiKızlar konu sahibesinin eşi daha önce ormanda ağaç keserken yakalanmış yani bunların karı koca hak hukuk kul hakkından korktukları felan yok
Ne kadar kötüsünüz siz odediyse vermelisiniz TOKİ evleri dayanıklı diye uyanık olmak istiyorsunuz ama geçti ozamanlar babanız vermicektiArkadaşlar, zamanında 15 yıl kadar önce babam hayattayken Toki evi çıkmıştı bize. O zaman durumumuz olmadığı için babam 10 bin TL karşılığı teyzemin oğluna sattı evi. Şimdi ödemesi bitmiş evin. Babam rahmetli oldu. Kuzenim biz 3 kardeşten ve annemden vekalet istiyor evin tapusunu çıkarıp vekaletname yi ona göndermemizi istiyor haklı olarak. Ozaman biz 3 kardeş küçüktük.. ödedi fiyatı verip anlaşarak şimdiki değere göre. Vermesek tapuyu diye düşündüm. Sonrada haksızlık olur. Diye düşündüm. Ne doğrusu olur sizce. Doğrusu malum.. ama yinede sormak istedim
Hırsızlık bu yapmak istediğiniz.Arkadaşlar, zamanında 15 yıl kadar önce babam hayattayken Toki evi çıkmıştı bize. O zaman durumumuz olmadığı için babam 10 bin TL karşılığı teyzemin oğluna sattı evi. Şimdi ödemesi bitmiş evin. Babam rahmetli oldu. Kuzenim biz 3 kardeşten ve annemden vekalet istiyor evin tapusunu çıkarıp vekaletname yi ona göndermemizi istiyor haklı olarak. Ozaman biz 3 kardeş küçüktük.. ödedi fiyatı verip anlaşarak şimdiki değere göre. Vermesek tapuyu diye düşündüm. Sonrada haksızlık olur. Diye düşündüm. Ne doğrusu olur sizce. Doğrusu malum.. ama yinede sormak istedim
Evin şimdiki değeri ne alaka ya. Babanız taş taşımış sanki bide 10bin TL almış. Akraba ile iş yapmayacaksin diye boşuna demiyorlar. Sizede evin şimdiki değerinden. Adam gereken borcunu ödemiş verin tapusunu.Arkadaşlar, zamanında 15 yıl kadar önce babam hayattayken Toki evi çıkmıştı bize. O zaman durumumuz olmadığı için babam 10 bin TL karşılığı teyzemin oğluna sattı evi. Şimdi ödemesi bitmiş evin. Babam rahmetli oldu. Kuzenim biz 3 kardeşten ve annemden vekalet istiyor evin tapusunu çıkarıp vekaletname yi ona göndermemizi istiyor haklı olarak. Ozaman biz 3 kardeş küçüktük.. ödedi fiyatı verip anlaşarak şimdiki değere göre. Vermesek tapuyu diye düşündüm. Sonrada haksızlık olur. Diye düşündüm. Ne doğrusu olur sizce. Doğrusu malum.. ama yinede sormak istedim
Korkunç bir insansınız şimdiki değere göre de aynı hesap geliyor 15 yıl önce de 10.000 iyi paraydı ki babanızın ödeyemediğini adam ödemiş böyle bir hakka girmeyibArkadaşlar, zamanında 15 yıl kadar önce babam hayattayken Toki evi çıkmıştı bize. O zaman durumumuz olmadığı için babam 10 bin TL karşılığı teyzemin oğluna sattı evi. Şimdi ödemesi bitmiş evin. Babam rahmetli oldu. Kuzenim biz 3 kardeşten ve annemden vekalet istiyor evin tapusunu çıkarıp vekaletname yi ona göndermemizi istiyor haklı olarak. Ozaman biz 3 kardeş küçüktük.. ödedi fiyatı verip anlaşarak şimdiki değere göre. Vermesek tapuyu diye düşündüm. Sonrada haksızlık olur. Diye düşündüm. Ne doğrusu olur sizce. Doğrusu malum.. ama yinede sormak istedim
Onlar bizi dolandırdı biz de bunu dolandıralım mı diyor.İyide 2 durumun alakası yok. Birisi sizi kandırmaya çalışmış diğeri gerçekten hakkıyla babanızdan satın almış ve siz de bunu biliyorsunuz. Karşılaştırdığınız konular bile denk değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?