- 15 Aralık 2009
- 8.456
- 19.244
- 773
- Konu Sahibi Pembelii11
-
Siz ne uyanıksınız öyleArkadaşlar, zamanında 15 yıl kadar önce babam hayattayken Toki evi çıkmıştı bize. O zaman durumumuz olmadığı için babam 10 bin TL karşılığı teyzemin oğluna sattı evi. Şimdi ödemesi bitmiş evin. Babam rahmetli oldu. Kuzenim biz 3 kardeşten ve annemden vekalet istiyor evin tapusunu çıkarıp vekaletname yi ona göndermemizi istiyor haklı olarak. Ozaman biz 3 kardeş küçüktük.. ödedi fiyatı verip anlaşarak şimdiki değere göre. Vermesek tapuyu diye düşündüm. Sonrada haksızlık olur. Diye düşündüm. Ne doğrusu olur sizce. Doğrusu malum.. ama yinede sormak istedim
Arkadaşlar, zamanında 15 yıl kadar önce babam hayattayken Toki evi çıkmıştı bize. O zaman durumumuz olmadığı için babam 10 bin TL karşılığı teyzemin oğluna sattı evi. Şimdi ödemesi bitmiş evin. Babam rahmetli oldu. Kuzenim biz 3 kardeşten ve annemden vekalet istiyor evin tapusunu çıkarıp vekaletname yi ona göndermemizi istiyor haklı olarak. Ozaman biz 3 kardeş küçüktük.. ödedi fiyatı verip anlaşarak şimdiki değere göre. Vermesek tapuyu diye düşündüm. Sonrada haksızlık olur. Diye düşündüm. Ne doğrusu olur sizce. Doğrusu malum.. ama yinede sormak istedim
Gerçekten tapuyu vermemeyi düşündünüz müArkadaşlar, zamanında 15 yıl kadar önce babam hayattayken Toki evi çıkmıştı bize. O zaman durumumuz olmadığı için babam 10 bin TL karşılığı teyzemin oğluna sattı evi. Şimdi ödemesi bitmiş evin. Babam rahmetli oldu. Kuzenim biz 3 kardeşten ve annemden vekalet istiyor evin tapusunu çıkarıp vekaletname yi ona göndermemizi istiyor haklı olarak. Ozaman biz 3 kardeş küçüktük.. ödedi fiyatı verip anlaşarak şimdiki değere göre. Vermesek tapuyu diye düşündüm. Sonrada haksızlık olur. Diye düşündüm. Ne doğrusu olur sizce. Doğrusu malum.. ama yinede sormak istedim
Anneniz hayatta degil mi?Şuan ki değerine göre versek dedim. Haklısınız yinede.. ama akrabalarım babam rahmetli olduktan sonra hep vekalet istediler yok baban hayattayken şurayı bize sattı dediler. 608 m2 arsayı bize 60 m2 vs dediler bataklık dediler oysa otel yaniymis vs bu yüzden güvenim sarsıldı. O sebeple herseyi düşünüyorum artık.. üzgünüm. Buraya hayir vereceksiniz tabiki vs diye yorum yazıldığında vermem gerektiğinin doğru olduğunu düşünüyorum. Yani artık ne doğru ne yanlış bilmediğimden soruyorum
İyide 2 durumun alakası yok. Birisi sizi kandırmaya çalışmış diğeri gerçekten hakkıyla babanızdan satın almış ve siz de bunu biliyorsunuz. Karşılaştırdığınız konular bile denk değilŞuan ki değerine göre versek dedim. Haklısınız yinede.. ama akrabalarım babam rahmetli olduktan sonra hep vekalet istediler yok baban hayattayken şurayı bize sattı dediler. 608 m2 arsayı bize 60 m2 vs dediler bataklık dediler oysa otel yaniymis vs bu yüzden güvenim sarsıldı. O sebeple herseyi düşünüyorum artık.. üzgünüm. Buraya hayir vereceksiniz tabiki vs diye yorum yazıldığında vermem gerektiğinin doğru olduğunu düşünüyorum. Yani artık ne doğru ne yanlış bilmediğimden soruyorum
Babanız zamanında evi devretmiş parasını da almış. Teyze oğlu 15 yıl evin borcunu ödemiş. Evin taksidi bitmiş. Evi olsun diye ödemiş size hibe edilsin diye ödememiş. Evini istiyor sizden.. sizde sanki ev sizinmiş gibi tapuyu vermesek mi diyorsunuz!Arkadaşlar, zamanında 15 yıl kadar önce babam hayattayken Toki evi çıkmıştı bize. O zaman durumumuz olmadığı için babam 10 bin TL karşılığı teyzemin oğluna sattı evi. Şimdi ödemesi bitmiş evin. Babam rahmetli oldu. Kuzenim biz 3 kardeşten ve annemden vekalet istiyor evin tapusunu çıkarıp vekaletname yi ona göndermemizi istiyor haklı olarak. Ozaman biz 3 kardeş küçüktük.. ödedi fiyatı verip anlaşarak şimdiki değere göre. Vermesek tapuyu diye düşündüm. Sonrada haksızlık olur. Diye düşündüm. Ne doğrusu olur sizce. Doğrusu malum.. ama yinede sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?