yok canım uymayacağım ona.iki bardak su içtim şimdi biraz bastırsın diye.canım benim diyet iyi gidiyorda spora da bir çözüm bıulmam lazım hareketsiz belli bir kiloya evet inerim 10/15 kilo kadar(çok ya kilom şu anda)fakat bu seferde sarkmak istemiyorum offffffff evde eliptik bisikletim var ama lanet vidaları bir türlü bulamıyorum ne yapıcam bilmiyorum.her gün markete gidiyorum yolu da uzatarak sırf yürüyüş olsun diye.ama o bisikleti halledebilsem süper olcak
sen neler yapıyosun kaç gündür yoksun
Iyi yapmissin canim su biraz olsun bastirir acligi. Iste illa bir aksaklik cikar emin ol ki o vidalar gözünün önündedir belki ama lazim oldugunda bulunmazlar herzaman böyledir. Ay canim yazik sana ya bende hep biyerlere cikmaya calisiyorum evde spor aletlerim var ama temiz havada yürümek daha güzel oluyor. Ben evdeyim canim esimle ilgileniyorum yaklasik 3 hafta önce Tese amelyati oldu intihap kapmis yarasi. Bebegimiz olsun diye ugrasiyoruz ama kader olmadi iste. Gerci daha yeni evliyiz ama bu sorunla cocuk sahibi olanlar cok az. Sen nerde yasiyosun canim neler yapiyosun?
selam kizlar nasilsiniz? ben çok iyim dünki sinavlarim iyi geçti ama gelecek hafta 3 günde 5 sinav var heepsi birbirinden zor bu yüzden $imdiden çali$iyorum buralarida ihmal ediyorum kusura bakmayin :)
başarılar canım sınavlarında.bu arada ne okuyordun??ben okuduğum için çok pişmanım bak evde oturuyorum okusam da okumasam da aynı olacakmışdiyetim de fena değil ama hareket yok maalesef
ay canim benimmmmm, kuzucugum kiyamam ona benn... allah tez zamanda sifalar versin yumosumuza.. 5izlerimize güzel dileklerin icin amiiiiiiin diyorum tatlim.. su HAYATtir ne kadar israf etsekte kiymetini olmayinca aniyoruz ne yazikkitez zamanda gelsin ve gitmesin bi daha insallah..
amiiiin insallah, evet canim gecen yil avusturyada bi hayli gündemdelerdi :) kayinvaldesi yani halamla birlikte kaliyorlar.. 2 tanede görümcesi var sagolsunlar, onlar oldugu icin bakici istemediler. cok zor tatlim.. bi aksam vardik onlara, abim umreden gelmisti.. aksam 8de hepsinin pili bitmis yorgun haldelerdi.. 1-2 yil sonra rahatlicaklar insallah allah izin verirse.
senin diyet nasil gidiyor tatlim?
ben bugün kendimi o kadarrrr kötü hissettim ki sabah.. kocamaaaan bi göbek var önce.. gecen yil kap almistim türkiyeden, hafif bol geliyordu, darda degildi... giydim dügmeleri patlicak gibi olduuuuacil durum cok vahim gercekten... ama adet öncesi pis bogazimi tutatmadim.. eve gelince 3 tane cikolatali biskivü yedim..
sabah 1tane sandevic yedim, yaninda 1 kupa kahve.. okulda 1 elma, 2dilim ekmek arasi peynirli sandvic.. 1 tane meyveli yogurt.. ikindi vakti yine sandevic yedimmmm. icim disim karbonhidrat olduuuu...dövün beni, yerden yere vurun, cok kiziyorum kendime ama tutatmiyorumda.. allahim bu ne celiski anlamadim... az kaldi bunu hissediyorum, patlamaya az kaldi.. canımm benimm olsun yine bile iyi atlatmışsın ben normal zamanda bile boğazımı tutamıyorum ki sen regl zamanında bu kadarla atlatmışsın hiiç canını sıkma moral bozmak yok
canımm o minik oğluşu ye bizim yerimize öp böyle kocaman canımm benim ya nasıl sevimlidirler şimditatlı arkadslarım kucagımda oğluş üstümü basımı sacımı çekitryor yine bnse azmle size yazmak içn burdayım:)) valla herseye her işe yetemedim, anne olunca superman olmak lazımmış esime tatlı yapmak soyle dursun yemegi zor yetiştrdimDD
tombisim bnde darlingime katılıyorum az kolarili diyet yapıyorsun fıstık ondan vucut bu atakları yapıyor, üzülme tatlım ya kacamak yapsanda biz seni seviyoruz yine bizim diyet yoldasımıssıntökezleriz sonra yine kaldımız yerden devam ederiz:) walla ne yalan soyliyim bnmde canım cok cekiyor, bugün süzüle iş yaptım aradada netten tatlı resmlerine bakıyorum hi hii:))) ama bnm sporada ihtiyacım var bu göbüşü nasl şekllenrdrcem kocamn bi sezeryan göbek:))
darlingim diyetn süper tatlım ya, maşAllahcanım günde ne kadr su içiyosun, bnm saglık sıkıntım olmasa ne gezl senin diyeti uygulardım bnde ahh ahh
parlaksiyahcım evt msafrlerm yarın tyok ama haftasonu yine var. neyse dişimi sıkmaya calışcam ne yapalım:))
leyyacım sınavlar nasıl?
yarencim umarım sende iyisindir?
yeni katılam gamzelim arkadasımız senin diyet nasıl gidiyor canım?
merhaba canımm merak ettik seni uzun süre girmeyince ama iyiysen sorun yok eşin rahatsızmış sanırım canımm çok geçmiş olsun derdi veren Allah dermanını da versin inşAllah canımmIyi geceler kizlar nasilsiniz gerci kimsecikler yok ama :) Ben iyiyim bi sorun yok sadece bu ara icimden yazmak gelmedi nedense bazen kendimle basbasa kalmak istiyorum. Ama hep aklimdasiniz yazdiklarinizi okuyup cikiyorum sadece. Insallah hepiniz iyisinizdir sizleri kocaman kucakliyorum sevgilerle.
Canımm sen ihmal ediyorum diye düşünme sınavları düşün ama stresste yapma .. Başarılar canımmselam kizlar nasilsiniz? ben çok iyim dünki sinavlarim iyi geçti ama gelecek hafta 3 günde 5 sinav var heepsi birbirinden zor bu yüzden $imdiden çali$iyorum buralarida ihmal ediyorum kusura bakmayin :)
ay canim benimmmmm, kuzucugum kiyamam ona benn... allah tez zamanda sifalar versin yumosumuza.. 5izlerimize güzel dileklerin icin amiiiiiiin diyorum tatlim.. su HAYATtir ne kadar israf etsekte kiymetini olmayinca aniyoruz ne yazikkitez zamanda gelsin ve gitmesin bi daha insallah..
amiiiin insallah, evet canim gecen yil avusturyada bi hayli gündemdelerdi :) kayinvaldesi yani halamla birlikte kaliyorlar.. 2 tanede görümcesi var sagolsunlar, onlar oldugu icin bakici istemediler. cok zor tatlim.. bi aksam vardik onlara, abim umreden gelmisti.. aksam 8de hepsinin pili bitmis yorgun haldelerdi.. 1-2 yil sonra rahatlicaklar insallah allah izin verirse.
senin diyet nasil gidiyor tatlim?
ben bugün kendimi o kadarrrr kötü hissettim ki sabah.. kocamaaaan bi göbek var önce.. gecen yil kap almistim türkiyeden, hafif bol geliyordu, darda degildi... giydim dügmeleri patlicak gibi olduuuuacil durum cok vahim gercekten... ama adet öncesi pis bogazimi tutatmadim.. eve gelince 3 tane cikolatali biskivü yedim..
sabah 1tane sandevic yedim, yaninda 1 kupa kahve.. okulda 1 elma, 2dilim ekmek arasi peynirli sandvic.. 1 tane meyveli yogurt.. ikindi vakti yine sandevic yedimmmm. icim disim karbonhidrat olduuuu...dövün beni, yerden yere vurun, cok kiziyorum kendime ama tutatmiyorumda.. allahim bu ne celiski anlamadim... az kaldi bunu hissediyorum, patlamaya az kaldi.. canımm benimm olsun yine bile iyi atlatmışsın ben normal zamanda bile boğazımı tutamıyorum ki sen regl zamanında bu kadarla atlatmışsın hiiç canını sıkma moral bozmak yok
canımm o minik oğluşu ye bizim yerimize öp böyle kocaman canımm benim ya nasıl sevimlidirler şimdi
merhaba canımm merak ettik seni uzun süre girmeyince ama iyiysen sorun yok eşin rahatsızmış sanırım canımm çok geçmiş olsun derdi veren Allah dermanını da versin inşAllah canımm
Canımm sen ihmal ediyorum diye düşünme sınavları düşün ama stresste yapma .. Başarılar canımm
Cok tesekkür ederiz canim. Iyiyim Allaha sükür bi sorun yok Allahim bütün darda sIkIntida olan herkese yardim etsin insallah.
canlarım nasılsınız? ben bugün acayip keyifsizim, puff, öyle keyifsizlenmişim ki sabah kalktım ögln oldu zorla kahvaltımı yaptım.. puff... ara ögün yemek lazım yiyesim gelmiyor..
tombisim banada geceleri oluyor tatlım bazen bu açlık safhaları canım benim su ile geöiştirmeye çalışmıssın, kıyamam ben çok zorlanınca bi tane meyve yiyorum:)
darlingim canım benim inşAllah gönşlüne göre iş olur canım kpss konunu okudum inan çok üzüldüm bu kadra talihsizlik üst üstte, inşAllah çektiğin sıkıntılara değicek çok güzel bir iş olur bitanem
yarencim canım ara ara hepimzde oluyor içimizde huzursuzluk sıkıntı, eşinede çok geçmiş olsun, Rabbim görünmezinde şifalar ihsan etsin, ummadık zamanda minik meleğinizi versin kucagınızı doldursun inşAllah
leyyacım tatlım tebrikler sınavlrın çok güzel geçmiş maşAllah harjetlerede başlamıssın, inşAllah süper sonuçlar verir, yüzünde hep gülücükler olur
parlaksiyahcım canım sen nasılsın? miniği güzel dilekler iletmissin tesekkür ederiz tatlım:)
öpüyorum hepinizi canlarım Raabbim gönlünüzdeki sıkıntıları alsın, kalbini ferahlatsın, isteklerimizide nasip etsin inşAllah, amin
Gecmis olsun tatlim. Esime olan iyi dileklerin icin cok tesekkür ederiz canim, sen neler yapiyosun canim diyet nasil gidio benim minik prens nasil?
Merhaba canlarımm nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir ben bugün kötüyüm nedendir bilmem içim daralıyor sürekli, birazda midem bulanıyor gibi moralim bozuk ondandır belki de, yaklaşık 1 hafta önce tokken tartıldığımda 56.5 çıkmıştım bugün tokken tartıldım 57 çıktım, dün çok tuzlu şeyler yedim acaba ondan mı diyorum ama neden olursa olsun canımı çok sıktı bu durum bu hafta iyi değil ama geçen haftalara göre kat kat iyi beslendim haftaya daha da iyi olmak istiyorum birazda okul-ders-dershane vb. şeyler kötü etkiliyor beni yeme düzenimi çok bozuyor yaz gelse de rahatlasam düzgünce kahvaltımı yaparım öğünlerimi zamanında insan gibi yerim, tek umudum bu
kızlar sizden açık açık söylemenizi bekliyorum ama yapabilirim değil mi başarırım şu diyet işini gittikçe artıyor çünkü hep böyle devam etmez değil mi yapabilir miyim sizce ?
canım arakdasım sen buaralardamıydın:) merak ettik seni, inşAllah bir sıkıtnı yoktur diyordum hep içimden, diğer kızlarımızda pek giremiyor ama sıvaları dersleri falan var ya onundışında darlingim ve tombisim de hep buralardaydı, canım pek bugün acayi,p keyifisizim, tabii her zaman moraller yerinde olmuyor, oğluş biraz hasta teyzesi midesi sıkıtnılı yeni uyuttum şimdi uyumadan önce yine kustu küçüğümçaresiz kalıyorum ama elimden bişey gelmiyor minik bedene reflü diyette fena gitmiyor tatlım kaçamak yapmadım hala direniyorum, açıkmıyorum bugün bi türlü keyifle alkalı galiba, olsun bakalım, gideyimde bişeyler atıştırayım ögün vaktim geldi geçeli çok oldu ( senin nasıl gidyor canım? nasıl bir duygu sen bizden de hızlı veriyosun maşAllah, abi içinde çok üzüldüm, acil şifalar diliyorum inşAllah tüm sıkıntılarınız bu olsun kuzucum, Rabbim gönlünzdeki nasip etsin, ummadık zamanda gelsin meleğiniz
parlaksiyahcım sende gelmissin hoşgeldin canım sen nasılsın? senin diyetin nasıl gidiyor tatlım?
Canımm benim, ne yalan söyliyim böyle bi mesaj bekliyordum açıkcası birilerinden bunu duymaya çok ihtiyacım var sanırım çok çok teşekkür ederim inşAllah hepimiz başarıcaz çok güzel çıtır bayanlar olucaz canlarım benimmIyiyiz tatlim buna sükür senin neyin var gecmis olsun. Aslinda gecen 2 günde bende istifra ettim ama ben aliskin oldugum icin siradan bisey gibi geliyor bana. Moralin neden bozuk canim kilon yüzünden mi bisey olmaz bazen tartida yanlislik oluyor :) bende fazla ciktigimda tartiya sariyorum da o yüzden dedim :) Bence kesinlikle basaricaksin ve sonunda huzurla yeni kilonun güzelliklerini yasayacaksin :) Yeni giysiler tatiller derken moralin düzelecek sikma canini en büyük sorunun bu olsun
Merhaba canlarımm nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir ben bugün kötüyüm nedendir bilmem içim daralıyor sürekli, birazda midem bulanıyor gibi moralim bozuk ondandır belki de, yaklaşık 1 hafta önce tokken tartıldığımda 56.5 çıkmıştım bugün tokken tartıldım 57 çıktım, dün çok tuzlu şeyler yedim acaba ondan mı diyorum ama neden olursa olsun canımı çok sıktı bu durum bu hafta iyi değil ama geçen haftalara göre kat kat iyi beslendim haftaya daha da iyi olmak istiyorum birazda okul-ders-dershane vb. şeyler kötü etkiliyor beni yeme düzenimi çok bozuyor yaz gelse de rahatlasam düzgünce kahvaltımı yaparım öğünlerimi zamanında insan gibi yerim, tek umudum bu
kızlar sizden açık açık söylemenizi bekliyorum ama yapabilirim değil mi başarırım şu diyet işini gittikçe artıyor çünkü hep böyle devam etmez değil mi yapabilir miyim sizce ?
Canımm benim, ne yalan söyliyim böyle bi mesaj bekliyordum açıkcası birilerinden bunu duymaya çok ihtiyacım var sanırım çok çok teşekkür ederim inşAllah hepimiz başarıcaz çok güzel çıtır bayanlar olucaz canlarım benimm
ayy ccanım ya görmedi msjını canım benim moralde etkiliyordur, canım gü içinde tartılnak tabii çok sağlıklı sonuçlar vermiyor bizlere, ama canım wcye ugramadan sen yine tartılma, tabii tuzlu şeylerden olabilir, ama önce canını sıkma canım, bakarsın yarın sabah bi bakmıssın 1 kilo eksiksin, vucud su tutuyorda olabilir, kuzum bi de sen hep dışardasın, biz nispeten daha evde oldugumuz ve ögünleri ayarlama sansımız oldugu için daha hakimiz, ama sen zaten onca yorgunlukla geliyosun, bilmiyorum tek mi ailenlemi kalıyosun? ama bi şekilde ya hazır sofraya oturuyosun ya da o yorgunlukla kendin haızrlıyosun, her şeyden önce canını önce sıkıp moral bozma canım moral bozunca diyet motivasyonumuzda çok çabuk bozuluyor, sen yarın sabah açken ve tuvalete gitmişken bi daha tartıl tatlım, bu şekilde inşAllah bu moral bozukluğun toparlanıcak
Evet canim buralardaydim. Neyin var canim hastamisin yoksa moral bozuklugu mmu ? Ayy gecmis olsun benim kuzuma Allahim acil sifaalr versin o minik prense. Kacamak yapma canim seytana uyma git simdi bisiler atistir hem moralinde yerine gelsin kendini mutlu edicek seyler yap bugün. Benimde iyi gidiyor sabahlari 45-50 dakika yürüyorum aksamlari 30 dakika kosuyorum simdilik iyi hic tartilmadim ben p.tesi günü tartilcam. Cok tsk ederim canim güzel dileklerin cok saol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?