Tombis'in birlikte zayiflayip güzelleselim dediği diyet günlüğü

Iyi yapmissin canim su biraz olsun bastirir acligi. Iste illa bir aksaklik cikar emin ol ki o vidalar gözünün önündedir belki ama lazim oldugunda bulunmazlar herzaman böyledir. Ay canim yazik sana ya bende hep biyerlere cikmaya calisiyorum evde spor aletlerim var ama temiz havada yürümek daha güzel oluyor. Ben evdeyim canim esimle ilgileniyorum yaklasik 3 hafta önce Tese amelyati oldu intihap kapmis yarasi. Bebegimiz olsun diye ugrasiyoruz ama kader olmadi iste. Gerci daha yeni evliyiz ama bu sorunla cocuk sahibi olanlar cok az. Sen nerde yasiyosun canim neler yapiyosun?

tese ne canım anlayamadım geçmiş olsun!benim eşim de böbrek hastası.ben ankarada yaşıyorum canım sen yutdışındaydın sanırım.çalışmıyorum da bu yıl evde de olmuyo işte hareketsiz.

selam kizlar nasilsiniz? ben çok iyim dünki sinavlarim iyi geçti ama gelecek hafta 3 günde 5 sinav var heepsi birbirinden zor bu yüzden $imdiden çali$iyorum buralarida ihmal ediyorum kusura bakmayin :)

selam kizlar nasilsiniz? ben çok iyim dünki sinavlarim iyi geçti ama gelecek hafta 3 günde 5 sinav var heepsi birbirinden zor bu yüzden $imdiden çali$iyorum buralarida ihmal ediyorum kusura bakmayin :)

başarılar canım sınavlarında.bu arada ne okuyordun??ben okuduğum için çok pişmanım bak evde oturuyorum okusam da okumasam da aynı olacakmışdiyetim de fena değil ama hareket yok maalesef

başarılar canım sınavlarında.bu arada ne okuyordun??ben okuduğum için çok pişmanım bak evde oturuyorum okusam da okumasam da aynı olacakmışdiyetim de fena değil ama hareket yok maalesef

te$ekkürler canim, ben master yapiyorum herhangi bir $irkette müdür olabilmek için :) (tabi müdür yardimcisi olarak ba$layacagim) i$letme hesap kitap bütçe falan filan :) türkiye'de ne olarak geçtigini bilmiyorum
ya vallahi bende korkuyorum evde oturacagim diye okuduktan sonra ne yapalim bizde "çali$mak için degilde kendimizi geli$tirmek için okuduk" deriz artik

yaa niye hareket etmiyorsunki çik di$ari gezz, ben kalktim karin kaslari için sporumu yaptim 60 tane ip atladim balkonda çok iyi oluyordu ama yaz geldi masa sandalye derken yerim daraldi yoksa 100 den a$agi yapmazdim haftada 3 kere falan sütümü aldim tekrar odama geldim çali$mak için

Son düzenleme:
canlarım nasılsınız? ben bugün acayip keyifsizim, puff, öyle keyifsizlenmişim ki sabah kalktım ögln oldu zorla kahvaltımı yaptım.. puff... ara ögün yemek lazım yiyesim gelmiyor..

tombisim banada geceleri oluyor tatlım bazen bu açlık safhaları canım benim su ile geöiştirmeye çalışmıssın, kıyamam ben çok zorlanınca bi tane meyve yiyorum:)

darlingim canım benim inşAllah gönşlüne göre iş olur canım kpss konunu okudum inan çok üzüldüm bu kadra talihsizlik üst üstte, inşAllah çektiğin sıkıntılara değicek çok güzel bir iş olur bitanem

yarencim canım ara ara hepimzde oluyor içimizde huzursuzluk sıkıntı, eşinede çok geçmiş olsun, Rabbim görünmezinde şifalar ihsan etsin, ummadık zamanda minik meleğinizi versin kucagınızı doldursun inşAllah

leyyacım tatlım tebrikler sınavlrın çok güzel geçmiş maşAllah harjetlerede başlamıssın, inşAllah süper sonuçlar verir, yüzünde hep gülücükler olur

parlaksiyahcım canım sen nasılsın? miniği güzel dilekler iletmissin tesekkür ederiz tatlım:)

öpüyorum hepinizi canlarım Raabbim gönlünüzdeki sıkıntıları alsın, kalbini ferahlatsın, isteklerimizide nasip etsin inşAllah, amin

Gecmis olsun tatlim. Esime olan iyi dileklerin icin cok tesekkür ederiz canim, sen neler yapiyosun canim diyet nasil gidio benim minik prens nasil?

Arkadaslarim sizler nasilsiniz günleriniz nasil geciyor? Diyet ne alemde sIkI bi sekilde devam degilmi ? Ara sira gelsemde aklimdasiniz sevgiler hepinize.

Merhaba canlarımm nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir ben bugün kötüyüm nedendir bilmem içim daralıyor sürekli, birazda midem bulanıyor gibi moralim bozuk ondandır belki de, yaklaşık 1 hafta önce tokken tartıldığımda 56.5 çıkmıştım bugün tokken tartıldım 57 çıktım, dün çok tuzlu şeyler yedim acaba ondan mı diyorum ama neden olursa olsun canımı çok sıktı bu durum bu hafta iyi değil ama geçen haftalara göre kat kat iyi beslendim haftaya daha da iyi olmak istiyorum birazda okul-ders-dershane vb. şeyler kötü etkiliyor beni yeme düzenimi çok bozuyor yaz gelse de rahatlasam düzgünce kahvaltımı yaparım öğünlerimi zamanında insan gibi yerim, tek umudum bu
kızlar sizden açık açık söylemenizi bekliyorum ama yapabilirim değil mi başarırım şu diyet işini gittikçe artıyor çünkü hep böyle devam etmez değil mi yapabilir miyim sizce ?

Son düzenleme:
Gecmis olsun tatlim. Esime olan iyi dileklerin icin cok tesekkür ederiz canim, sen neler yapiyosun canim diyet nasil gidio benim minik prens nasil?

canım arkadasım sen buralardamıydın:) merak ettik seni, inşAllah bir sıkıtnı yoktur diyordum hep içimden, diğer kızlarımızda pek giremiyor ama sınavları dersleri falan var ya onundışında darlingim ve tombisim de hep buralardaydı, canım pek bugün acayi,p keyifisizim, tabii her zaman moraller yerinde olmuyor, oğluş biraz hasta teyzesi midesi sıkıtnılı yeni uyuttum şimdi uyumadan önce yine kustu küçüğüm çaresiz kalıyorum ama elimden bişey gelmiyor minik bedene reflü diyette fena gitmiyor tatlım kaçamak yapmadım hala direniyorum, açıkmıyorum bugün bi türlü keyifle alkalı galiba, olsun bakalım, gideyimde bişeyler atıştırayım ögün vaktim geldi geçeli çok oldu( senin nasıl gidyor canım? nasıl bir duygu sen bizden de hızlı veriyosun maşAllah, abi içinde çok üzüldüm, acil şifalar diliyorum inşAllah tüm sıkıntılarınız bu olsun kuzucum, Rabbim gönlünzdeki nasip etsin, ummadık zamanda gelsin meleğiniz

Son düzenleme:

Iyiyiz tatlim buna sükür senin neyin var gecmis olsun. Aslinda gecen 2 günde bende istifra ettim ama ben aliskin oldugum icin siradan bisey gibi geliyor bana. Moralin neden bozuk canim kilon yüzünden mi bisey olmaz bazen tartida yanlislik oluyor :) bende fazla ciktigimda tartiya sariyorum da o yüzden dedim :) Bence kesinlikle basaricaksin ve sonunda huzurla yeni kilonun güzelliklerini yasayacaksin :) Yeni giysiler tatiller derken moralin düzelecek sikma canini en büyük sorunun bu olsun.

Evet canim buralardaydim. Neyin var canim hastamisin yoksa moral bozuklugu mmu ? Ayy gecmis olsun benim kuzuma Allahim acil sifaalr versin o minik prense. Kacamak yapma canim seytana uyma git simdi bisiler atistir hem moralinde yerine gelsin kendini mutlu edicek seyler yap bugün. Benimde iyi gidiyor sabahlari 45-50 dakika yürüyorum aksamlari 30 dakika kosuyorum simdilik iyi hic tartilmadim ben p.tesi günü tartilcam. Cok tsk ederim canim güzel dileklerin cok saol.

parlaksiyahcım sende gelmissin hoşgeldin canım sen nasılsın? senin diyetin nasıl gidiyor tatlım?

merhaba canımm hoşbulduk pek iyi sayılmam yukarıdaki mesajımda yazdığım nedenlerden dolayı, biraz umutsuzum içimde bi sıkıntı var nedendir bilmem
sen nasılsın canımm benim, oğluşun hastaymış sanırım kıyamam ben ona Allah daha büyük dert vermesin inşAllah, Allah'ım bi an önce sağlık versin minik prense canımm benimm

Canımm benim, ne yalan söyliyim böyle bi mesaj bekliyordum açıkcası birilerinden bunu duymaya çok ihtiyacım var sanırım çok çok teşekkür ederim inşAllah hepimiz başarıcaz çok güzel çıtır bayanlar olucaz canlarım benimm

ayy ccanım ya görmedi msjını canım benim moralde etkiliyordur, canım gü içinde tartılnak tabii çok sağlıklı sonuçlar vermiyor bizlere, ama canım wcye ugramadan sen yine tartılma, tabii tuzlu şeylerden olabilir, ama önce canını sıkma canım, bakarsın yarın sabah bi bakmıssın 1 kilo eksiksin, vucud su tutuyorda olabilir, kuzum bi de sen hep dışardasın, biz nispeten daha evde oldugumuz ve ögünleri ayarlama sansımız oldugu için daha hakimiz, ama sen zaten onca yorgunlukla geliyosun, bilmiyorum tek mi ailenlemi kalıyosun? ama bi şekilde ya hazır sofraya oturuyosun ya da o yorgunlukla kendin haızrlıyosun, her şeyden önce canını önce sıkıp moral bozma canım moral bozunca diyet motivasyonumuzda çok çabuk bozuluyor, sen yarın sabah açken ve tuvalete gitmişken bi daha tartıl tatlım, bu şekilde inşAllah bu moral bozukluğun toparlanıcak

inşAllah tatlım arada tabii böyle dalgalanmalar oluyor, ama can sıkma tatlım, kilo mevzusu yyarenin dediği gibi tek derimiz olsun, yaz gibi ne güzl olucaz inşAllah

canımm benimm ya ben sizleri çok seviyorum gerçekten mesajlarınız bana nasıl moral oldu anlatamam, ailemle yaşıyorum ama nerdeyse tüm gün dışarıda olduğum için düzeni oturtamıyorum bi türlü yani kontrol pek benim elimde olamıyor diyebilirim ama yaz gelince böyle olmıycak biliyorum ipler benim elimde olacak, o yüzden içimi ferah tutmaya çalışıyorum tabii sizlerin desteği de çok önemli benim için, çok çok teşekkür ederim sizlere öyle mutlu ettiniz ki beni ne desem az, Allah hepinizin gönlüne göre versin inşAllah canlarım benimm

canım zaten keyifsiz uyandım güne, birde birşey değiştirmk için dışarı çıktım yaşlı bi amca vardı kovmaktn beter etti beni malını değiştirmek istemedi, bende hukuki olarak hakkımı savundum ama baktım olmuyor amca anlamıyor tmm amca dedim yaşınıza istinaden ben susuyorum, bebeğide eşime bırakmıştım, eve geldim gözlerim yaşlar, eşim gördü beni, çok kzdı şimdi gidicem o değiştirmediği seyleri kırıp fırlatıcam yüzüne dedi, aman dedim kocacım sakın yapma sen çok sinirlisin cam falan kalmaz dükkanda ikna edip yolladım işe, bu da tuz biber oldu saolsun keyifsizliğime:)) ayy yemek bile yapasım yok, öyle tembeleştim:)

canım ya walla bu koşma yürüme azmine hayran kaldım sen bizden evvel kilocuklarını vericeksin maşAllah ama bizide yokla arada, yalnız bırakma:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…