canımcım kocam beni 150 kilo olsam da beğenir ama şimdi bebek istediğim için destek oluyor aç kalmadan yavaş yavaş ver diyor.hedefleri gözümde büyütmemek için küçük tutuyorum canım.akıllı olsam hiç bu hallere gelir miyim bebeğim
evet burası gerçekten çok güzel tek tek hepinizi seviyorum öpüldünüz
ucundan azıcık alıverseydin
ayy canım ya ucundan azcık alırken bikaç tanede aradan sızıverir agzıma diye vazgeçtimverene kadar kaçamak yok ( öhüüüü
kızlar burda manyak gibi kendi kendime konuşuyorumgelelim bugün ne yaptığıma
Sabah:2 dilim çavdar ekmeği
2 yumurta beyazı(metabolizmeayı hızlandırır)
4 yeşil zeytin
1 çk bal
2 kupa çay
salatalık
birazdan ara öğün yapıcam
Ara :yeşil çay,1 elma
hadi öğle menümü de yazayım planladım çünkü
Öğle :1 tabak bamya yemeği yanında yeşil salata ile
1 bardak ayran,1 dilim çavdar ekmeği
akşama da etli kabak dolması yapıcam ama değişiklik olursa yazarım şekerler
bana gelirse gece malum çok geç yattık, 4 gibiydi, sabah kalktım önce hallılarımı yıkamaya verdim, malum yaz geldi,rutin halı temzlikleri başladı:)) sonra rutin sabah kahvaltımı yaptım yine ara ögünlerle devam aynen, bugün yine epey iş vr beni bekleyen ufaklıkda olunca çamaşır faslımız hiç bitmiyor yine bir çamaşır geçidi var evde, evi yine bi silip, banyoları ciflicem nasipse, ve misafirim var yarın erkenden burda olucaklar,mutfaga girip hazırlık çalışmalarını başlamam lazım,bugün bugün pek fazla giremicem sanırım öpüyorum hepinizi:)) kendinize iyi bakın tatlı arkadslarım:)
kolay gelisn canım benim.sen de hadi çocuk var çamaşır bitmiyor ben de çocuk yok ama çamaşır yine bitmiyoçünkü bende yıkama hastalığı var çok seviyorum çamaşır yıkamayı elimde yıkamıyorum ya ohhhh mis gibi
canım ya keşke benim eşim de biraz uyarsaydı da bu kilolara gelmeseydim yedikçe yedim o yüzden.neyse ama geride kalacak bunlar
kızlar geldim gittim hala yoksunuz.ben yine kendi kendime devam ediyorumöğlen ki salatamı yemedim yiyemedim daha doğrusu çok şişmişim
öğle:1 küçük tabak zeytinyağlı bamya
1 dilim çavdar ekmeği
1 büyük ayran(mmm enfes)
ayranı çok seviyorum kolanın yerini aldı artık benim için.kızlar siz de ayranı yemeklerle deneyin harika oluyor.sebzeyle etle her şeyle çok iyi gidiyor
Bende memnun oldum canımmmemnun oldum canim, bir sorum olacak, doktora yapmadan önce mastir yapmak gerekmiyormu Türkiye'de? bende yüksek lisans yaptim ama $imdi master yapmiyorum
bu arada bende stresten yiyenlerdenim malesef(
Merhaba canımm nasılsın diyet nasıl gidiyor, prenses nasıl n'apıyor her sey yolunda mıselam canlar, ne güzel sohbet etmissiniz siz öyleee, allah bozmasin
ben cok yoruldum arkadaslar bugün.. öglen kizimi aldim yengemlere gitmisim.. orda telefon geldi.. halamlar bana geleceklermis, hemen eve geldim.. yegenlerimde geldiler... ayyyy cok tatlilarrrr görseniizzz. 5 tane mini mini afacan tatli bebek... evet yanlis okumadiniz.. 5iz lerimiz var1 yasini gectiler.. 3ü yürüyor, 2 side emekliyor , bitane kizlari vardi önceden sonra aradan 5 sene sonra hamile kaldi.. allahin büyük bir mucezesi bu, hepsi saglikli cok sükür kizlarimizin.. abime üzülüyorum bazen o kadar kizin icinde yanliz kaldi büyüyünce cekecegi varr
bugün ögle yemegim olmadi.. cayin yaninda kacamaklarim oldu bu yüzden.. aksam yogurtla gecistirmeyi düsünüyorum.. kizimda anannesinegitti, kiyafetlerini götürmem lazim.. koltugun üzerine oturdum ama parmaklarim haric hic biryerimi kipirdatmak gelmiyor icimdennn
evi tekrar süpürüp annemlere gidcem fistiklar.. gelince görüsürüz insallah..
canımm benimm ama dayanmışsın bak ne güzel sen şimdi bu özgüvenle daha da sahip olursun iradene aynen devam canımmahh ahh parklak siyahcımm bugün seytn bana öyle bi oynadı ki:)) eşime geldiğinde işden geldiğinde kahve istedi, yanına yaptıgım kurabiyelrden de koymamı rica etti, ayy koyarken bol bol kokladım kedi gibi, nefsm hadi ye diyor ben cık diyorum ayy fena oldum, ama direndim, o hallerimi görseydiniz kızlar gülmekten karnına agrılar girebilirdi:))) amin parlaksiyahcım inşAllah tatlım hepimiz çıtır hatunlar olucaz, Allah ım yardımcımız olsun korusun bizleri :)
ay alemsin tatlım demek rahat rahat yemek için kilonu düşük tutacaksın.vallahi iyi fikir aslında
canım ben de öyle demek istemem ama eskiye göre öyleyim maalesef ama 78e bir düşeyim fillikten terfi edicem
Kolay gelsin canımmbana gelirse gece malum çok geç yattık, 4 gibiydi, sabah kalktım önce hallılarımı yıkamaya verdim, malum yaz geldi,rutin halı temzlikleri başladı:)) sonra rutin sabah kahvaltımı yaptım yine ara ögünlerle devam aynen, bugün yine epey iş vr beni bekleyen ufaklıkda olunca çamaşır faslımız hiç bitmiyor yine bir çamaşır geçidi var evde, evi yine bi silip, banyoları ciflicem nasipse, ve misafirim var yarın erkenden burda olucaklar,mutfaga girip hazırlık çalışmalarını başlamam lazım,bugün bugün pek fazla giremicem sanırım öpüyorum hepinizi:)) kendinize iyi bakın tatlı arkadslarım:)
sevindim canım senin adına nefsine sahip olmak zorunda kalmıycaksın misafir gelemeyince güzel güzel mamalar da olmıycakçok saol tatlım smdi bir tlf geldi msfrm olan bayn çok hasta imiş,gelemcm sonra inşAllah dedi,iş temposuna aynen devam:) sadece akşam yemegyle yetinicem gereksiz mamalar yapmıyım şimdi diyette ne gerek keke pohaçayasadece eşime tatlı yapıyım istiyorum sevinsin canımın içi:)) (tabii işlerden arta kalan vakit olursa ) canım evet kilolar geride kalıcak inşAllah, olsun ama sizin durum güzel, benim eşimde aşırı bi takıntı, kilo durumuna tahammülü yok, türk erkkleri balık etli sevr ama benimki o mantıkta değl halyle braz zorr, yememide istiyorda yiyip kilo almayan değil aksine yediğini inkar etmeyen bir bunyem var hihoytt, o vakt az sıkıntı oluyor bu durum bana
ayy canım maşAllah teberakeAllah eminim çok tatlılardır, hele hele en sevimli zamanları Allahım yar ve yardımcıların olsun çok kardeş olmak ilerisi için çok iyi, Rabbim ayırmasın:) evet canım bi sorun varmış mahallede bu hafta bol susuz kaldık pek sıkıntı çektik, balık zevkide kabusa döndü benim için bu saat oldu yeni uyutabildim paşayı direniyor uyumamak için mamasını değiştirdik birde çok kusuyor bitanemm, iyice hasta oldu, ama bu değişim onun için daha iyi olucak diye doktorumuz böyle istedi, bnde çaresiz bu durum geçsin diye bekliyorum, reflüsü var küçük yavrumun, nasıl yapıcaz bilmiyorum çok çaresiz kalıyorumoff dua edin canlarım ne olur öpüyorum hepinizi, girenmeyenler arkadslarımında sohbetini çok özledik:))
5iz miaaa çok tatlı olur onlar 5 tane minişler evde evin her yerinde ama bir de annesine sormak lazım yardımcısı vardır değilmi yoksa nasıl baş edecek kadıncağız.Allah uzun ömürler versin şansları bahtları açık olsun inşallah.
canım akşam sadece yoğurt olmaz yanına bişeyler eklemelisin vücudun kıtlık var zannedip kiloyu vermek istemez
kızlar burda manyak gibi kendi kendime konuşuyorumgelelim bugün ne yaptığıma
Sabah:2 dilim çavdar ekmeği
2 yumurta beyazı(metabolizmeayı hızlandırır)
4 yeşil zeytin
1 çk bal
2 kupa çay
salatalık
birazdan ara öğün yapıcam
Ara :yeşil çay,1 elma
hadi öğle menümü de yazayım planladım çünkü
Öğle :1 tabak bamya yemeği yanında yeşil salata ile
1 bardak ayran,1 dilim çavdar ekmeği
akşama da etli kabak dolması yapıcam ama değişiklik olursa yazarım şekerler
ayy canım ya ucundan azcık alırken bikaç tanede aradan sızıverir agzıma diye vazgeçtimverene kadar kaçamak yok ( öhüüüü
masallah sana, nolur su iradenden azicikta bana bulastir güzel arkadasim yaaaa
bana gelirse gece malum çok geç yattık, 4 gibiydi, sabah kalktım önce hallılarımı yıkamaya verdim, malum yaz geldi,rutin halı temzlikleri başladı:)) sonra rutin sabah kahvaltımı yaptım yine ara ögünlerle devam aynen, bugün yine epey iş vr beni bekleyen ufaklıkda olunca çamaşır faslımız hiç bitmiyor yine bir çamaşır geçidi var evde, evi yine bi silip, banyoları ciflicem nasipse, ve misafirim var yarın erkenden burda olucaklar,mutfaga girip hazırlık çalışmalarını başlamam lazım,bugün bugün pek fazla giremicem sanırım öpüyorum hepinizi:)) kendinize iyi bakın tatlı arkadslarım:)
ay hatirliyorumda miniiiiik minik kiyafetler, ne asmakla, ne katlamakla bitiyordu., allah kolaylik versin canim. bizdede cok cikiyor camasir, en cok kizimin sonra benim... bi giydini bidaha giymiyor kücük hanim :)
Bende memnun oldum canımm, masterımı yaptım zaten şimdi sıra doktorada aah ah zor bu işler canımm çok zor ama bi o kadar da güzel darısı başına
Merhaba canımm nasılsın diyet nasıl gidiyor, prenses nasıl n'apıyor her sey yolunda mı? ah ben o beşizleri yerimm ne kadar sevimlidirler oyuncak gibidirler şimdi canlarım benimm
canımm benimm ama dayanmışsın bak ne güzel sen şimdi bu özgüvenle daha da sahip olursun iradene aynen devam canımm
bence de iyi fikir
Bak hala öyle diyorsun söyleme kendine öyle sağlıksız bi görünümdü diye söyle en azından ama fil gibi deme kendine
Kolay gelsin canımm
sevindim canım senin adına nefsine sahip olmak zorunda kalmıycaksın misafir gelemeyince güzel güzel mamalar da olmıycak
Çok güzel devam ediyorsun canım Allah bozmasın
tatlim ne sen sor ne ben söyliiiiiiimm, kendi kendime kasiniyorum galiba bennnn! ol söyle 80 kilo, hic bir kiyafetinin icine gireme, biri si gelsin alay etsin seninle., aklin basina gelsin diyorummm.. ben adet dönemi iyce kafayi yiyorum,...
okuldan gelirken kizimizi aldik, eve geldim ilk isim sayfamizi ziyaret etmek oldu.. sizleri ösledimmm, yaren gelmemis bugün yine.. insallah iyidir bi sorun yoktur, iyce merak ettim..
kizimla esim sekerleme yaparken ben de biraz dinleyim fistiklar... yine görüsmek üzere öpüyorum hepinizi...
ay canim benimmmmm, kuzucugum kiyamam ona benn... allah tez zamanda sifalar versin yumosumuza.. 5izlerimize güzel dileklerin icin amiiiiiiin diyorum tatlim.. su HAYATtir ne kadar israf etsekte kiymetini olmayinca aniyoruz ne yazikkitez zamanda gelsin ve gitmesin bi daha insallah..
amiiiin insallah, evet canim gecen yil avusturyada bi hayli gündemdelerdi :) kayinvaldesi yani halamla birlikte kaliyorlar.. 2 tanede görümcesi var sagolsunlar, onlar oldugu icin bakici istemediler. cok zor tatlim.. bi aksam vardik onlara, abim umreden gelmisti.. aksam 8de hepsinin pili bitmis yorgun haldelerdi.. 1-2 yil sonra rahatlicaklar insallah allah izin verirse.
senin diyet nasil gidiyor tatlim?
ben bugün kendimi o kadarrrr kötü hissettim ki sabah.. kocamaaaan bi göbek var önce.. gecen yil kap almistim türkiyeden, hafif bol geliyordu, darda degildi... giydim dügmeleri patlicak gibi olduuuuacil durum cok vahim gercekten... ama adet öncesi pis bogazimi tutatmadim.. eve gelince 3 tane cikolatali biskivü yedim..
sabah 1tane sandevic yedim, yaninda 1 kupa kahve.. okulda 1 elma, 2dilim ekmek arasi peynirli sandvic.. 1 tane meyveli yogurt.. ikindi vakti yine sandevic yedimmmm. icim disim karbonhidrat olduuuu...dövün beni, yerden yere vurun, cok kiziyorum kendime ama tutatmiyorumda.. allahim bu ne celiski anlamadim... az kaldi bunu hissediyorum, patlamaya az kaldi..
menüne bayildiiiimmm afiyet olsun cani
masallah sana, nolur su iradenden azicikta bana bulastir güzel arkadasim yaaaa
ay hatirliyorumda miniiiiik minik kiyafetler, ne asmakla, ne katlamakla bitiyordu., allah kolaylik versin canim. bizdede cok cikiyor camasir, en cok kizimin sonra benim... bi giydini bidaha giymiyor kücük hanim :)
tatlim ne sen sor ne ben söyliiiiiiimm, kendi kendime kasiniyorum galiba bennnn! ol söyle 80 kilo, hic bir kiyafetinin icine gireme, biri si gelsin alay etsin seninle., aklin basina gelsin diyorummm.. ben adet dönemi iyce kafayi yiyorum,...
okuldan gelirken kizimizi aldik, eve geldim ilk isim sayfamizi ziyaret etmek oldu.. sizleri ösledimmm, yaren gelmemis bugün yine.. insallah iyidir bi sorun yoktur, iyce merak ettim..
kizimla esim sekerleme yaparken ben de biraz dinleyim fistiklar... yine görüsmek üzere öpüyorum hepinizi...
canım bence yeterince beslenmediğin için böyle oluyor.3 ana 3 ara öğün yapmaya çalış.doymuyorsan ayran iç yemeklerinle ben öyle yapıyorum.tatlıya henüz çözüm bulamadım benim de çok yiyesim var.ben de adet öncesi dönemdeyim.napıcam bilmiyorum şeytan dürtüklüyo azıcık ye diye ama uymayacağım ona
canım ya ben 89 kilolara kadar geldim kimse benle alay etmedi başıma hiç kötü bişey gelmedi keşke gelşseydi de önceden önlemini alsaydım çok uzun bir yolum var daha.çikolatasız ve kolasız 2. haftama girdim.kolayı aramıyorum da çikolatayı acayip canım çekiyo.bugün markete gittim o çikolataların olduğu reyonda öylee gezdim nefsimi körelteyim diye ama yine de körelmedi daha da azdışu regl zamanını bi atlatsaydım:18:
tatlı arkadslarım kucagımda oğluş üstümü basımı sacımı çekitryor yine bnse azmle size yazmak içn burdayım:)) valla herseye her işe yetemedim, anne olunca superman olmak lazımmış esime tatlı yapmak soyle dursun yemegi zor yetiştrdimDD
tombisim bnde darlingime katılıyorum az kolarili diyet yapıyorsun fıstık ondan vucut bu atakları yapıyor, üzülme tatlım ya kacamak yapsanda biz seni seviyoruz yine bizim diyet yoldasımıssıntökezleriz sonra yine kaldımız yerden devam ederiz:) walla ne yalan soyliyim bnmde canım cok cekiyor, bugün süzüle iş yaptım aradada netten tatlı resmlerine bakıyorum hi hii:))) ama bnm sporada ihtiyacım var bu göbüşü nasl şekllenrdrcem kocamn bi sezeryan göbek:))
darlingim diyetn süper tatlım ya, maşAllahcanım günde ne kadr su içiyosun, bnm saglık sıkıntım olmasa ne gezl senin diyeti uygulardım bnde ahh ahh
parlaksiyahcım evt msafrlerm yarın tyok ama haftasonu yine var. neyse dişimi sıkmaya calışcam ne yapalım:))
leyyacım sınavlar nasıl?
yarencim umarım sende iyisindir?
yeni katılam gamzelim arkadasımız senin diyet nasıl gidiyor canım?
canım bence yeterince beslenmediğin için böyle oluyor.3 ana 3 ara öğün yapmaya çalış.doymuyorsan ayran iç yemeklerinle ben öyle yapıyorum.tatlıya henüz çözüm bulamadım benim de çok yiyesim var.ben de adet öncesi dönemdeyim.napıcam bilmiyorum şeytan dürtüklüyo azıcık ye diye ama uymayacağım ona
canım ya ben 89 kilolara kadar geldim kimse benle alay etmedi başıma hiç kötü bişey gelmedi keşke gelşseydi de önceden önlemini alsaydım çok uzun bir yolum var daha.çikolatasız ve kolasız 2. haftama girdim.kolayı aramıyorum da çikolatayı acayip canım çekiyo.bugün markete gittim o çikolataların olduğu reyonda öylee gezdim nefsimi körelteyim diye ama yine de körelmedi daha da azdışu regl zamanını bi atlatsaydım:18:
tatlı arkadslarım kucagımda oğluş üstümü basımı sacımı çekitryor yine bnse azmle size yazmak içn burdayım:)) valla herseye her işe yetemedim, anne olunca superman olmak lazımmış esime tatlı yapmak soyle dursun yemegi zor yetiştrdimDD
tombisim bnde darlingime katılıyorum az kolarili diyet yapıyorsun fıstık ondan vucut bu atakları yapıyor, üzülme tatlım ya kacamak yapsanda biz seni seviyoruz yine bizim diyet yoldasımıssıntökezleriz sonra yine kaldımız yerden devam ederiz:) walla ne yalan soyliyim bnmde canım cok cekiyor, bugün süzüle iş yaptım aradada netten tatlı resmlerine bakıyorum hi hii:))) ama bnm sporada ihtiyacım var bu göbüşü nasl şekllenrdrcem kocamn bi sezeryan göbek:))
darlingim diyetn süper tatlım ya, maşAllahcanım günde ne kadr su içiyosun, bnm saglık sıkıntım olmasa ne gezl senin diyeti uygulardım bnde ahh ahh
parlaksiyahcım evt msafrlerm yarın tyok ama haftasonu yine var. neyse dişimi sıkmaya calışcam ne yapalım:))
leyyacım sınavlar nasıl?
yarencim umarım sende iyisindir?
yeni katılam gamzelim arkadasımız senin diyet nasıl gidiyor canım?
Iyi geceler kizlar nasilsiniz gerci kimsecikler yok ama :) Ben iyiyim bi sorun yok sadece bu ara icimden yazmak gelmedi nedense bazen kendimle basbasa kalmak istiyorum. Ama hep aklimdasiniz yazdiklarinizi okuyup cikiyorum sadece. Insallah hepiniz iyisinizdir sizleri kocaman kucakliyorum sevgilerle.
vallahi bugün ben hep burdaydım kızlar da bir geldi bir gittibana da olur bazen canım insan tek başına kalmak kendi içine çekilmek istiyor.insanız işte sürekli aynı modda olamıyoruz.şu an çok açlık hissediyorum ya manyakmıyım neyim akşam da iyi yedim ama tabi azaldı eskiye göre alışıcam inşallah
Evet canim birde insanin sorunlari olunca yanliz kalmak kafa dinlemek iyi geliyor. Sen neler yapiyosun canim diyetin sanirim gayet yolunda. Acikma canim unut acligi :) Sabaha ne kaldi sunun surasinda birazcik daha sabret seytana uyma canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?