Tombis'in birlikte zayiflayip güzelleselim dediği diyet günlüğü

estafirullah tatlim ya ne özürü.. okul zamani stresi cok iyi anliyorum..Allah yar ve yardimciniz oslun.. sinav dönemlerinde düzenli yemek yiyebilmek cok zor.. sen simdi takma bunlari, derslerine iyi calis.. sinavlar bitince insallah o zaman fullll gaz diyetini yaparsin..

tombisim canım çok iyi giidyposun maşAllah:) ben yine tavuk haşlıyorum hih hih zavallı eşim ya:)

sagolasin bitanem.. bide su adet dönemi ödemimi attimiiiiii tutmayin beniiiii, esin tavuk sevmiyor mu? gerci cok yiyince bikkinlik veriyor.. dukanda midem almiyordu artik tavugu... etide öyle.. yogurtlayip yiyordum.. gerci ona yenmek denirse.. lööööp mideye

sabah yazmayi unutmusum 1tanede yumurta yemistim..

aksam yemegimde benimde tavuk vardi.. gecenlerde esim sagolsun, izgara tava almis.. onu deneyeyim dedim..

* 1 tane derisi alinmis but
* cok az brokoli
* 1/2 kabak yedim (hepsi izgara)
* 1/2 bardak yogurt
* tere, roka

*bugün 3 litreye yakin su ictim.. tuvalet bekcisi oldum resmen.. kizim bile dirdir etmeye basladi, hep cisin varrrrr senin diye

oglusun nasil tatlim, yaramazlik yapiyormu bizim afacan?? kizim anannesiyle gitmisti, birazdan onu alip gelcem...

yine görüsmek üzere insallahhh....

canlar nerelerdesiniz?? insallah hepiniz iyisinizdir...

aksam yemeginden sonra meyve yemeyi unuttum.. acikir gibi oldum ama yemedim cünkü gec oldu..

simdi kizimla uyumaya gidiyorum.. yarin uzuuuuun ve yogun bir gün beni bekliyor..

hepinize hayirli geceler tatli rüyalar.. allah rahatlik versin fistiklar...

selam kızlar,bugün de giremedim çok yoğun bir gündü.dün de hastane işlerimiz vardı malum eşim rahatsız olduğu için sürekli kontrol altında.benim diyet 2 gündür hayal oldu maalesefama yarından itibaren tam gaz devam
kızlar bugün çok mutluyum.kurumsal bir dershanede sözleşme imzaladım1 ağustosta Allah nasip ederse iş başı yapıcam.ilk yıl staj yılım olacak stajerlere genelde az para verirler ama burası beklediğim rakamın çok üzerinde verdi hem de 12 ay boyuncanormalde çoğu dershane 3/10 ay maaş verir.Rabbime binlerce şükürler olsun bir anda oldu çok şaşırdım.Rabbim ol dedi oluverdi
hiç beklemiyordum ay içim içime sığmıyor.bir de evime çok yakın yürüme mesafesinde ilk defa şans bana güldü kızlar ondan böyle deli gibi sevinip size anlatıyorumsevindirik oldum ya inşallah Allah utandırmaz.bu yıl staj yılım olacağı için çok yoğun olacak.Kurum müdürü hazırlıklı ol bu sene çok yorulacaksın dedi.ben razıyım yeter ki çalışayım.bir kaç yıl sıkıntı çekicem artık
bu arada ben daha önce butik tipi bir dershanede çalışmıştım 2.5 yıl.fakat stajım kalkmamıştı.paramı alamıyordum falan.sonra dershane defterini kapattım 2/3 yıl kadar da halk eğitim merkezlerinde çalıştım.fakat oralarda sürekli iş değil.bu yıl korka korka kurumsal dershanelerle görüşücem dedim,çok dua ettim.Rabbime hayırlısını ver dedim.inşallah hayılısı olmuştur
destan yazmışımdedim ya sevindirik oldum çeneme vurdu

Esine Allah acil sifalar versin canim. Insallah derdi veren Rabbim en kisa zamanda dermaninida verir. Canim yeni isinde hayirli ugurlu olsun ALlahim agiz tadiyla emeginin karsiligini yedirmek nasip etsin insallah bu isinde cok mutlu olursun. Ve bundan sonra hersey insallah yolunda gitsin Allahim gönlündekini nasip etsin sana. Diyetine baslarsin canim yarina ne kaldi zaten hadi hayirlisi.

Canlar nasilsiniz dün size pek yazamadim kusuruma bakmayin. Bu aralar cok yogunum sadece kk ye girip özel bi konuda yazmam gerekirse yaziyorum cikiyorum bazende yazamiyorum. Artik toparlanmaya basladim yavas yavas kismetse haftaya cuma yolcuyuz. O kadar cok esya varki gitmesi gereken esimde biraz azalt arabaya sigamicaz diyor bende baya abartmisim gercekten. Cogu hediyeleri yariya indirdim ama yinede 5 bavul ve kucuk kutular var. Babalarima cekmisim a dan z ye herkesi düsünüyorum huyum batsin :) bazen giremezsem anlayin ki yine esyalarla icli disliyim :)

sağol canım.Allah senin eşine de acil şifalar versin.ve tabiki tüm hastalara şafi ismiyle şifa versin inşallah.
işim için iyi dileklrin için de çok teşekkür edrim.dedim ya Allah utandırmaz inşallah.diyete daha çok asılıcam artık malum öğrencilerimin karşısına dobik olarak çıkmak istemiyorum

Amin canim insallah Alllahim tüm hastalarimiza sifa versin. Agustosa daha cok var canim ya insallah cok güzel kilo verirsin de daha mutlu bi sekilde calisirsin.

Amin canim insallah Alllahim tüm hastalarimiza sifa versin. Agustosa daha cok var canim ya insallah cok güzel kilo verirsin de daha mutlu bi sekilde calisirsin.

inşallah canım hedef 68hayırdır canım tatile mi çıkıyorsunuz?bavullar falan

ayy darlingim hazır onlinensın ilk senin sevincini paylaşalım, tatlım ya çok sevindim, inan bizde gönülden dua etmiştik, canım benim ya:)) olsun tatlı kuşum diyet giderse gitsin hemen yarın aramıza katılır telafi edersin:) öpüyorum

canım beniim çok sağol.belki de sizin dualarınız sayesinde Rabbim bir kapı açtı.Ama korkmuyorda değilim dershanelerden epey uzak kalmıştım.Akıllı tahta falan kullanıyorlarmış ben hiç kullanmadım ama öğrenicem inşallah.
bu arada iyi kilo verilmiş ben giibi tembellik yapılmamışşimdi daha da kilo vermek istiyorum artık ne olursa olsun boğazımı tutucam

inşallah canım hedef 68hayırdır canım tatile mi çıkıyorsunuz?bavullar falan

68i gectim insallah 60 a inersin canim :) Evet canim kismetse haftaya cuma güzel biricik memleketim Türkiyemize yola cikiyoruz bu soguk ve alisamadim Almanyadan. Cok heycanliyim günler yaklastikca zaman daha zor geciyor Annecigimi babacigimi cooooookk özledim offf bu duvarlarin dili olsada anlatsa nerdeyse hergün agladigimi

ayy canım benim bizde snei çok seviyoruz:) size hiç kıyamıyorum ögrencilik zamanı o dersler sınavlar insana düzenli yemek yedirmiyor acıkınca haliyle insna yemedende duramıyor dışarıda çok sağlıklı ögün sansı yok, her zaman, hemde pratik şekilde o yüzden, sınvalarınız bitsin okullarınız, biz sizi yanımıza yoldaş bekliyoruz:))

canım zaten asıl hedefim 63 de ben 68 istiyorum ilk60ın altını istemiyorum çünkü çok kötü oluyorum o zaman bir ara 58dim dehastalıklı gibi oluyorum yakışmıyor bana
Allah kavuştursun canım benim.memleket neresi yani nereye yolculuk?

Son düzenleme:

ayy cnaım ya kıyamam( gurbetlik çok zor değil mi(( nereden gelin oldun fıstık hangi şehir?

ayy canım ya çok tatlısın:)) ne kadar ince bi ruhun var maşAllah:)) azcık kalmış hasret gidermeye:)) inşAllah gönlünce bi tatil olur

ayy bitabnem özür dilerimhemen bakıyorum bölük pörcük baktım tam bakamadım eşim aldım pcyi bi şeyin soundtrackını arıyodu dur aşkım bi cevapları bitireyim dedim geri aldım elinden prdn cnm

estağfurullah canım hani cvp vermedim zannetme diye dedimsizleri çok sevdiğim için incinmenizi istemiyorumbu arada hangi şehirdesin canım sen??burda çoğunluk yurtdışında da o yüzden sordum

hah şimdi gördüm msjını, canım benim hiç tedirgin olmak kimse annesin karnında akıllı tahta kullanmadı, çok çabuk kavrar çabuk alışırsın inşAllah, iş stresi böyle oluyor haklısın, bende mesleğimi elime aldım alalı bi tecrübe kazanamadan evlendm şimdi birde evladım olunca çalışma kısmı olmuyor yarın bigün ufaklık büyünce nasıl atılcam bu iş sahasına diye benimde içimde korku var:) ama Allah büyük tatlım ya azmin elinden hiç bişey kurtulmaz, hele maaşıda güzel olunca bu sana baya dirayet verir, bir sene de ne ki göz açıp kapatıncaya kadr biter inşAllah bu stajerlik sıkıntısı, dualrımız seninle olsun canım verirsin bak hep barber burdayız, benim yakın zamnda katılmam gerekn iki düğün var o yüzden bu incelme işi hemen olsun diye ugraşıyorum ama spor şart doğum halindne normla hale hemen gelinmiyormuş tecrübe ede ede anladım:) aman can sağlıgı ne yapalım:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…