Tombis'in birlikte zayiflayip güzelleselim dediği diyet günlüğü

canım ebnim sanacevap yazmadım zannetme diye demiştim görmedin diyekorkuyorum ama korkunun ecele faydası yok alışıcam 1 haftada.senin mesleğin ne canım??inşallah sen de gönlüne göre bir işe başlarsın .tabi çalışma hayatını düşünüyorsan.hangi şehirdesin canım??

O zaman insallah istedigin kiloya ulasirsin. Memleket Antalya ama Istanbul Bursaya da gidiyoruz yolumuz cok canim bizim :)

ayy canım ya çok tatlısın:)) ne kadar ince bi ruhun var maşAllah:)) azcık kalmış hasret gidermeye:)) inşAllah gönlünce bi tatil olur

Tesekkür ederim canim sende cok tatlisin. Hasretlik gercekten cok zor hele ki ailene bagliysan felaket zor Allahim herkese kolaylik versin.

O zaman insallah istedigin kiloya ulasirsin. Memleket Antalya ama Istanbul Bursaya da gidiyoruz yolumuz cok canim bizim :)

ay canım ne güzel bol bol gezi hasret giderin.tabi ben anlayamam ama gurbetlik zordur eminim.neyseki artık yollar kısaldı teknoloji sayesinde

ay canım ne güzel bol bol gezi hasret giderin.tabi ben anlayamam ama gurbetlik zordur eminim.neyseki artık yollar kısaldı teknoloji sayesinde

ayy canım benim oyle sıcakkanlı bi şehirden almanya elbette zor gelmiştir haklısın, inşAllah süper bi tatil sizi bekliyor tatlım:)

Cok tesekkür ederim güzel arkadaslarim. Bu sene yasadiklarimizin ardindan güzel bi otelde sadece esimle 1 hafta basbasa kalip kafamizi dinlemek istiyorz. Stresten sIkIntidan biktim.Sonrada 4 hafta annecim babacimla birarada olmak istiyorumm.. Gerci yine kosturmaca gececek esim icin 1-2 doktorla görüsecegiz bakalim insallah hakkimizda hayirlisi olur canlar.

Son düzenleme:
canlarim mrb. Giremedm bikac gundur. Regl donemimdeyim dun koca bi durum cig kofte yemistim snra eve gelince tartildim tam 60 kiloydum ama ac karnina reglde bitince saniyorum 59u gorucem insallah...yalniz cok tuhafim ben yaa neden bilmiyorum ne yesem cikaricak gibi oluyorum afedersnz. Hemen siskinlik oluyo. Gecen yarim dilim yaspasta yedm eve gelnce hemen ckardm. cnm hcbsy istemyo nesfitle ve yesil cay yada kahveyle yasar duruma geldim...neler onerirsiniz hedef kiloma 5 kilo kaldi 55 olmak istyorum...

tatlım sana msj attım:26::26:

Hosgeldin canim afiyet olsun cig köften ama keske dürüm olarak yemeseydin. Bende senin gibiyim bisey yedigimde cikaricak gibi oluyorum. 13gündür isvec diyeti yapiyodum 2-3 gün cikardim. Yarin normal yemeye dönüyorum ama zaten normaldede az yiyorum. Bakalim bu kez nasil ilerliycem. Insallah midende hasar olusmaz canim kendine dikkat et.

canım dün akşam gördüm msjını ama cevap yazamadan pcyi eşime kaptırdım:) tatlım, yemeden kilo vermek hiç sağlıklı değil aman cnaım dikkat et, sonra sana dönüşü çok kötü olabilir, bahsettiğin kusmalar blumia belirtisi olmasın:S:S her şeyden az az yemege çalışssan bitanem, bu arada tebrik ediyorum kilo kaybın çok güzel

tatlı arkadaslarım nasılsınız? bugün kimseler girmemiş henüz bende gelmişken hemn ögünümü yazayım:)

sabaha kalkar kalmaz bir fındık büyüklüğünde sandoloz sakızı 2 iri bardak sürkeli su

ince bir dilim kepekli ekmek
menemen
bir parça beyaz peynir
bir bardak yarım yaglı süt

şimdi ara ögünüm bir tabak yogurdun içine bir kase çilek karıştırıp yemegi planlıyorum

bu akşam yine misafirim var kızlar
ve yarında umarım kaçamak olmucak direniyorum

hjepinizi çok seviyorum öpüldünüz:)

Selam kizlar diyetim cok iyi gidiyordu ama bugun istahim cok acik nedense iyiki okuldyim yoksa herseyi yerdim

selam canlar.. bugün gelmedim diyemi bu kadar kaynattiniz, söyleyin bakiiiiimmmm? saka saka.. coooook sevindimm sayfamiz senlenmis yahuuuu tüm sayfalari sevincle okudummm...

yogun bir günün ardindan 4 gün evdeyim arkadaslar., bu zaman icinde spor yapmayi düsünüyorum tabi insallah diyeyim...
bugün ne yedigimi diger msjimda yazayim yooksa cok uzun olcakk.. cok özelmisim sizleri, iyiki varsiniz canlarim...

canim benim hayirli ugurlu olsun!!! inanki cok sevindim, cok güzel bi haber bu.. Allah eger gümüs kapiyi kapatirsa, mutlaka altin kapiyi acarmis.. Rabbim herseyi gönlüne göre versin herseyi.. yeterki istemesini bilelim tatlim... esinde sagligina kavusur insallah tez zamanda.. akilli tahtamiydi neydi, inan ben hic bilmiyorum.. mad_sadimin dedigi gibi, herkes annesinin karninda ögrenmiyor ya? insallah sende cabucak ögreniceksin.

cok sükür yarencim iyiyim, karin agrilarim gecti, diyetime sadik kaliyorum.. Allah utandirmasin.. pazartesini iple cekiyorum bu defa. seni izin telasesi almistir, cok normal tatlim.. bende seneye gidecegiz izine allah izin verirse ama simdiden hediyeler hazir.. daha gözüme takilip alacaklarim haric... ufakta olsa herkese biseyler götürmek, onlari hatirladigini göstermek hem onlari cok mutlu ediyor.. hemde onlar mutlu olunca seni mutlu ediyor... safa 9 dimi simdi? ben bile heyecan yaptim gün sayiyorum seninle? sayiyorumdaaaaa türkiyedeyken bize arada bir haberini yazabilme imkanin olcakmi ? merak ederiz seni biz.. insallah esin icinde hayirli sonuclar alip bize mutlu haberler müjdelersin yarenim..

isteeeee buuuuuuu!! simdi kesin mi kesin kilo vermek icin önünde bir hedef var tatlim... sen iste 60 bile olursun fistigimmmm!!! (bu arada benim kücük sembollerim cikmiyoooooor neden acaba??)

ahhh iste benim diyecegimi söylemis yarencigim.. cok seviyorum sizi coooookkkk.. ben almayadaki arkadasimdan biliyorum canim, cok zor, allah sabirlar versin.. dün dogum günü vardiii. 7 yillik evliler.. uzuun zamandir bebek düsünüyorlardi.. dün müjdesini verdi... teyze oluyoruuuuuuuum, allahim o kadar mutlu oldum ki anlatamam.. telefonu kapattim burda kardesi en samimi arkadasimdir.. aradim mutluluktan hüngür hüngür agladim.. simdi gurbet elde onu teselli edebilecegi kendinden bi parcasi olucak.. insallah sende hayirlisiyla hamile kalirsin tatlim. inan o zaman gurbet o kadar dokunmayacaktir sana.. her üzüldügünde, agladiginda kucagina alip simsiki sarilacagin bir yavrun olucak..

canlar kisaca bugün neler yedigimi yazayim.. unutmusum yazmayi...

sabah salatalik, 2 dilim light kasar peynir, 1 kupa kahve

sonra gün icerisinde 2 elma, 1 tabak tavuk parcalari ile salata

aksam 2-3 tane firinda sogan, 2 dilim beyaz peynir, yesillik, roka+maydonoz, salatalik.

sonraaaa 1 tane yesil elma, 2 litreyi geckin suuuu
2 tanede enerji icecegi ictim..

bugünlük bu kadar.. hergün tartilma aliskanligimdan vazgecemiyorum, bakalim yarin tarti yüzüme gülecekmi??

hepinize hayirli geceler tatli rüyalar.. öpüyorum hepnizi..

selam canlar nasilsiniz??

bugün avustuyada bayram oldugu icin evdeyim..haliyle aksam gec yattim ve ögleye dogru kalktim.. kahvalti ve ögle yemegi bir olmus oldu...

* salatalik
* bir tutam tere
* beyaz turp
* kirmizi biber
* 2 tane yumurta
* 2 bardak cay
* 1 dilim salam

2 saat sonrasinda 1 tane elma yedim..

simdiye kadar 1 litre su ictim..

1 saat sonra 1 elma daha yerim.. aksama kermese gidecegiz.. kacamaksiz gececek insallah..

tatlı arkadaslarımmm nasılsınız? benim dün ve bugün yine misafirim vardı, bugün resmen gün gibiydi, kısırlar, börekler, dolmalar, kurabiyeler, yine o özel pastamdan yaptım, onun yanı sıra elmalı bisküvi topları, bütün gece döktürdüm yetişmeleri için epey geç yattım misafrlerim sabah geldi, bende dayanamdım kahvaltıdan sonra biraz dagıttım, herşeyden az az yedim(bi börek yemedim o kadar sey arasında yemesem ne olcak her şeyi yemissin diyorsunuz di mi, haklısınız canlarım:) misafirlerden sonra annemlerde burdaydı, aile ortamı olunca dayanılmıyor( ama bişey itiraf edicem ya böyle yemeyi çok özlemişim, sadece 1 gün 1 ögün oldu, ama pazt tartı gününden korkamaya başladım hakettim tabii bu cezayı:) hemen bu akşamdan dikkatlke başlıyorum ipin ucunu kaçırmadan hemen yakalamam lazım sizler nasılsınız?

ah canim aaaahhh, bende kermese gittim aksam, anam herkes nasil yiyor öyleeee, kacamagim oldu. sis dürüm yedim:18: sonrasinda da dondurmaaaa
yarin erkenden kalkiyorum ögünler kaydimi veya eksik yedinmi, mideden cok gözün acikiyor..

aksam yarin kesmes icin pasta yapicam tabi kizim erkenden uyursa.. bu kermes fena dagitti beni.. hemen acilen toparlanmamiz gerek mad_sadcim..
senin su özel pasta tarifini yazarmisin bana? bende cok merakliyimdir pastalara ellerine saglik, yiyenlerede afiyeti seker olsun tatlim..

Canim benim nasilsin. Gecmisi okudum ama alinti almadim cok uzun oldugu icin direk yazayim dedim. Tatil telasi güzel oluyor canim hediyeler felan hazirlanma insani mutlu ediyor. Canim benim cok güzel dileklerde bulunmussun cok ama cok tsk ederim canim Allahim tüm isteyen herkese evlat nasip etsin insallah güzel haberlerle döneriz Türkiyeden ve burda bayram ederiz. Canim bugün kermese gitmiissin ve götürmüssün yine :) neyse seni tatilin heycanina affediyorum yoksa fena ceza vercektim :) Saka saka canin isterken yemissin insallah yarin yemeyerek bunu telafi edersin. P.tesi anlasilacak zaten ne olup ne bittigi hadi bakalim hepimize bol sans :)

Sizler nasilsiniz sekerler? Diyet nasil gidiyor?
Ben bugün neler yedim siralayayim..

Sabah : tere,roka,eksi ot,marul ve kibrit kutusu kadar peynir bunu 1dilim kepek ekmegiyle yedim.
Öglen : 8 tane sarma yogurt
Aksam : 1 elma
Ve su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…