hah şimdi gördüm msjını, canım benim hiç tedirgin olmak kimse annesin karnında akıllı tahta kullanmadı, çok çabuk kavrar çabuk alışırsın inşAllah, iş stresi böyle oluyor haklısın, bende mesleğimi elime aldım alalı bi tecrübe kazanamadan evlendm şimdi birde evladım olunca çalışma kısmı olmuyor yarın bigün ufaklık büyünce nasıl atılcam bu iş sahasına diye benimde içimde korku var:) ama Allah büyük tatlım ya azmin elinden hiç bişey kurtulmaz, hele maaşıda güzel olunca bu sana baya dirayet verir, bir sene de ne ki göz açıp kapatıncaya kadr biter inşAllah bu stajerlik sıkıntısı, dualrımız seninleolsun canım verirsin bak hep barber burdayız, benim yakın zamnda katılmam gerekn iki düğün var o yüzden bu incelme işi hemen olsun diye ugraşıyorum ama spor şart doğum halindne normla hale hemen gelinmiyormuş tecrübe ede ede anladım:) aman can sağlıgı ne yapalım:)
canım zaten asıl hedefim 63 de ben 68 istiyorum ilk60ın altını istemiyorum çünkü çok kötü oluyorum o zaman bir ara 58dim de hastalıklı gibi oluyorum yakışmıyor bana
Allah kavuştursun canım benim.memleket neresi yani nereye yolculuk?
ayy cnaım ya kıyamam( gurbetlik çok zor değil mi (( nereden gelin oldun fıstık hangi şehir?
ayy canım ya çok tatlısın:)) ne kadar ince bi ruhun var maşAllah:)) azcık kalmış hasret gidermeye:)) inşAllah gönlünce bi tatil olur
O zaman insallah istedigin kiloya ulasirsin. Memleket Antalya ama Istanbul Bursaya da gidiyoruz yolumuz cok canim bizim :)
Canim Bursadan Antalyaya gelin oldum ben :) Ama Almanyada yasiyoruz.
ay canım ne güzel bol bol gezi hasret giderin.tabi ben anlayamam ama gurbetlik zordur eminim.neyseki artık yollar kısaldı teknoloji sayesinde
ayy canım benim oyle sıcakkanlı bi şehirden almanya elbette zor gelmiştir haklısın, inşAllah süper bi tatil sizi bekliyor tatlım:)
canım ebnim sanacevap yazmadım zannetme diye demiştim görmedin diyekorkuyorum ama korkunun ecele faydası yok alışıcam 1 haftada.senin mesleğin ne canım??inşallah sen de gönlüne göre bir işe başlarsın .tabi çalışma hayatını düşünüyorsan.hangi şehirdesin canım??
canlarim mrb. Giremedm bikac gundur. Regl donemimdeyim dun koca bi durum cig kofte yemistim snra eve gelince tartildim tam 60 kiloydum ama ac karnina reglde bitince saniyorum 59u gorucem insallah...yalniz cok tuhafim ben yaa neden bilmiyorum ne yesem cikaricak gibi oluyorum afedersnz. Hemen siskinlik oluyo. Gecen yarim dilim yaspasta yedm eve gelnce hemen ckardm.cnm hcbsy istemyo nesfitle ve yesil cay yada kahveyle yasar duruma geldim...neler onerirsiniz hedef kiloma 5 kilo kaldi 55 olmak istyorum...
canlarim mrb. Giremedm bikac gundur. Regl donemimdeyim dun koca bi durum cig kofte yemistim snra eve gelince tartildim tam 60 kiloydum ama ac karnina reglde bitince saniyorum 59u gorucem insallah...yalniz cok tuhafim ben yaa neden bilmiyorum ne yesem cikaricak gibi oluyorum afedersnz. Hemen siskinlik oluyo. Gecen yarim dilim yaspasta yedm eve gelnce hemen ckardm.cnm hcbsy istemyo nesfitle ve yesil cay yada kahveyle yasar duruma geldim...neler onerirsiniz hedef kiloma 5 kilo kaldi 55 olmak istyorum...
selam kızlar,bugün de giremedim çok yoğun bir gündü.dün de hastane işlerimiz vardı malum eşim rahatsız olduğu için sürekli kontrol altında.benim diyet 2 gündür hayal oldu maalesefama yarından itibaren tam gaz devam
kızlar bugün çok mutluyum.kurumsal bir dershanede sözleşme imzaladım1 ağustosta Allah nasip ederse iş başı yapıcam.ilk yıl staj yılım olacak stajerlere genelde az para verirler ama burası beklediğim rakamın çok üzerinde verdi hem de 12 ay boyunca normalde çoğu dershane 3/10 ay maaş verir.Rabbime binlerce şükürler olsun bir anda oldu çok şaşırdım.Rabbim ol dedi oluverdi
hiç beklemiyordum ay içim içime sığmıyor.bir de evime çok yakın yürüme mesafesinde ilk defa şans bana güldü kızlar ondan böyle deli gibi sevinip size anlatıyorumsevindirik oldum ya inşallah Allah utandırmaz.bu yıl staj yılım olacağı için çok yoğun olacak.Kurum müdürü hazırlıklı ol bu sene çok yorulacaksın dedi.ben razıyım yeter ki çalışayım.bir kaç yıl sıkıntı çekicem artık
bu arada ben daha önce butik tipi bir dershanede çalışmıştım 2.5 yıl.fakat stajım kalkmamıştı.paramı alamıyordum falan.sonra dershane defterini kapattım 2/3 yıl kadar da halk eğitim merkezlerinde çalıştım.fakat oralarda sürekli iş değil.bu yıl korka korka kurumsal dershanelerle görüşücem dedim,çok dua ettim.Rabbime hayırlısını ver dedim.inşallah hayılısı olmuştur
destan yazmışımdedim ya sevindirik oldum çeneme vurdu
Canlar nasilsiniz dün size pek yazamadim kusuruma bakmayin. Bu aralar cok yogunum sadece kk ye girip özel bi konuda yazmam gerekirse yaziyorum cikiyorum bazende yazamiyorum. Artik toparlanmaya basladim yavas yavas kismetse haftaya cuma yolcuyuz. O kadar cok esya varki gitmesi gereken esimde biraz azalt arabaya sigamicaz diyor bende baya abartmisim gercekten. Cogu hediyeleri yariya indirdim ama yinede 5 bavul ve kucuk kutular var. Babalarima cekmisim a dan z ye herkesi düsünüyorum huyum batsin :) bazen giremezsem anlayin ki yine esyalarla icli disliyim :)
sağol canım.Allah senin eşine de acil şifalar versin.ve tabiki tüm hastalara şafi ismiyle şifa versin inşallah.
işim için iyi dileklrin için de çok teşekkür edrim.dedim ya Allah utandırmaz inşallah.diyete daha çok asılıcam artık malum öğrencilerimin karşısına dobik olarak çıkmak istemiyorum
68i gectim insallah 60 a inersin canim :) Evet canim kismetse haftaya cuma güzel biricik memleketim Türkiyemize yola cikiyoruz bu soguk ve alisamadim Almanyadan. Cok heycanliyim günler yaklastikca zaman daha zor geciyorAnnecigimi babacigimi cooooookk özledim offf bu duvarlarin dili olsada anlatsa nerdeyse hergün agladigimi
estafirullah tatlim ya ne özürü.. okul zamani stresi cok iyi anliyorum..Allah yar ve yardimciniz oslun.. sinav dönemlerinde düzenli yemek yiyebilmek cok zor.. sen simdi takma bunlari, derslerine iyi calis.. sinavlar bitince insallah o zaman fullll gaz diyetini yaparsin..
sagolasin bitanem.. bide su adet dönemi ödemimi attimiiiiii tutmayin beniiiii, esin tavuk sevmiyor mu? gerci cok yiyince bikkinlik veriyor.. dukanda midem almiyordu artik tavugu... etide öyle.. yogurtlayip yiyordum.. gerci ona yenmek denirse.. lööööp mideye
sabah yazmayi unutmusum 1tanede yumurta yemistim..
aksam yemegimde benimde tavuk vardi.. gecenlerde esim sagolsun, izgara tava almis.. onu deneyeyim dedim..
* 1 tane derisi alinmis but
* cok az brokoli
* 1/2 kabak yedim (hepsi izgara)
* 1/2 bardak yogurt
* tere, roka
*bugün 3 litreye yakin su ictim.. tuvalet bekcisi oldum resmen.. kizim bile dirdir etmeye basladi, hep cisin varrrrr senin diye
oglusun nasil tatlim, yaramazlik yapiyormu bizim afacan?? kizim anannesiyle gitmisti, birazdan onu alip gelcem...
afiyet seker olsun tatlım ahh ahh bide ben 3 lt su içebilsem:) ayy senin o cimcimeyi yerim ben büyünce ne güzel kafa tutuyorlar, maşAllah güzel kızına:) benimkide uyumayı bilmiyor tombisim kavga dövüş yatırdımbakalım uyucak mıyız:) eşim tavuk sever tombisim ama kızartmasız sürekli haşlama olunca bi garip oluyor adam D
benim akşm menüm
haşlanmış tavuk az parça gögüs etinden
1 tabak şehriyeli çorba (1 kepçe ekmek yerine)
çoban salata
canım innaılmaz tatlı çekti bende bi kase yogurdun içine bi tane küçük muzu ezip koydum sonuç: başarısız bi tatlı oldu ama hissim geçti nedense
ben siseyi hep yanimda tutuyorum canim, elime gectikce iciyorum.. valla canim son 1 haftadir sabrimi iyce zorluyor benim kiz, cok inatlasiyor.. herseye mizmizlaniyor.. anlayamadim neler oluyor.. cok özlüyor galiba.. o yüzden bana rest cekiyor sanki..
fistigim tavuk konusuna gelince.. bak ne yapabilirsin.. tavugu hasladiktan sonra kendin yiyecegin kadarini ayir.. diger kismini esin icin bir borcamin icine al.. üzerine hafif mayonez sür, etrafina patates, patlican, havuc, hangi sebzeyi seviyorsa esin, onlari koy, üzerinede tuz ve salcali su.. ver firina.. sebzeler pisip tavuk narrr gibi kizarana kadar pisir... sonra esine servis et.. bak o zaman seve seve yiycektir..
Cok tesekkür ederim güzel arkadaslarim. Bu sene yasadiklarimizin ardindan güzel bi otelde sadece esimle 1 hafta basbasa kalip kafamizi dinlemek istiyorz. Stresten sIkIntidan biktim.Sonrada 4 hafta annecim babacimla birarada olmak istiyorumm.. Gerci yine kosturmaca gececek esim icin 1-2 doktorla görüsecegiz bakalim insallah hakkimizda hayirlisi olur canlar.
nedendir bilmem ama icimden bir ses bize müjdeli haber verceksin tatilde olmazsa tatilden sonraaaaa !!!!
canim benim cok dikkat etmelisin. yediklerini sürekli cikartiyorsan gerrci fazla bisey yemiyorsun.. bi sorun var.. bence bi doktora görün.. kas yapalim derken göz cikarip, sagligimizdan olmayalim.. Allah muhafaza.. kötü hastaliklara yol acabilir.. devam ediyorsa mutlaka doktora git tatlim
tatlı arkadaslarım nasılsınız? bugün kimseler girmemiş henüz bende gelmişken hemn ögünümü yazayım:)
sabaha kalkar kalmaz bir fındık büyüklüğünde sandoloz sakızı 2 iri bardak sürkeli su
ince bir dilim kepekli ekmek
menemen
bir parça beyaz peynir
bir bardak yarım yaglı süt
şimdi ara ögünüm bir tabak yogurdun içine bir kase çilek karıştırıp yemegi planlıyorum
bu akşam yine misafirim var kızlar
ve yarında umarım kaçamak olmucak direniyorum
hjepinizi çok seviyorum öpüldünüz:)
cok güzelllll masallah, cilek zayiflamada faydaliymis canim, bagirsaklar icin özellikle..
bizde seni cooook seviyoruz bidenem!!
Selam kizlar diyetim cok iyi gidiyordu ama bugun istahim cok acik nedense iyiki okuldyim yoksa herseyi yerdim
bunlar sinav ve okul stresi sonuclari canim, mutlaka evden yanina saglikli yiycekler al atistirmalik.. acikinca elin cikolta, kek, pastaya gitmsein.. adet dönemin yaklasmis olabilir mi acaba ondami yoksa??
tatlı arkadaslarımmm nasılsınız? benim dün ve bugün yine misafirim vardı, bugün resmen gün gibiydi, kısırlar, börekler, dolmalar, kurabiyeler, yine o özel pastamdan yaptım, onun yanı sıra elmalı bisküvi topları, bütün gece döktürdüm yetişmeleri için epey geç yattım misafrlerim sabah geldi, bende dayanamdım kahvaltıdan sonra biraz dagıttım, herşeyden az az yedim(bi börek yemedim o kadar sey arasında yemesem ne olcak her şeyi yemissin diyorsunuz di mi, haklısınız canlarım:) misafirlerden sonra annemlerde burdaydı, aile ortamı olunca dayanılmıyor( ama bişey itiraf edicem ya böyle yemeyi çok özlemişim, sadece 1 gün 1 ögün oldu, ama pazt tartı gününden korkamaya başladım hakettim tabii bu cezayı:) hemen bu akşamdan dikkatlke başlıyorum ipin ucunu kaçırmadan hemen yakalamam lazım sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?