ah canim aaaahhh, bende kermese gittim aksam, anam herkes nasil yiyor öyleeee, kacamagim oldu. sis dürüm yedim:18: sonrasinda da dondurmaaaa
yarin erkenden kalkiyorum ögünler kaydimi veya eksik yedinmi, mideden cok gözün acikiyor..
aksam yarin kesmes icin pasta yapicam tabi kizim erkenden uyursa.. bu kermes fena dagitti beni.. hemen acilen toparlanmamiz gerek mad_sadcim..
senin su özel pasta tarifini yazarmisin bana? bende cok merakliyimdir pastalaraellerine saglik, yiyenlerede afiyeti seker olsun tatlim..
Sizler nasilsiniz sekerler? Diyet nasil gidiyor?
Ben bugün neler yedim siralayayim..
Sabah : tere,roka,eksi ot,marul ve kibrit kutusu kadar peynir bunu 1dilim kepek ekmegiyle yedim.
Öglen : 8 tane sarma yogurt
Aksam : 1 elma
Ve su
afiyet olsun tatlım, ya kermeslere hiç dayanılır mı? bende kaybederdim kendimi, neyin kermesi bu canım? türklerin mi? :)
bende bu gün fena dagıttım ama aylardır böyle yememiştim bi yandan kendime kızyorum bi yandan ödül gibi oldu, eşimde destek çıktı bir günden bişey olmaz ye, fazla değişmessin korkma dedi, ama hemen arkasında da ekledi bi 50 olsan daha bi güzel olcaksın,(yani vermeye devam et, yeme yarındna itibaren diyorr:26:) kaldım yerden devam edicem yarından, çok özür dilerim fıstıklarımama aylardır valla dayanamadım bu hafta kendime ceza veriyorum hergün nutlaka 1 saat yürücem ne yapıp edp artık sabahın köründemi kalarım akşam eşim eve gelincemi yürürüm bilmiyorum ama cezalıyım
tatlıkuşum özel pasta tarifim dediğim hazır pastaban :) ben elerimle pişirmiyorum:) ama bizde bi kural vcar margarin teryagı gereksiz yag karışımı olmamalı, kekei ben yapmış olsaydımda klasik anne tarifimle yapardım, ama vakit yok minikde olunca bide belki kıvamı tutmaz onca emek boşa gitmesin misafirin karşısına çıkıyor diye:) hazır pastaban kullanıyorum altını hafif reçeli sulandırarak ben hep kırmızı meyve ahududu ilek ya da kiraz tercih ediyorum ıslatıyorum içine pasta kreması ya da krem şanti, içinde yag miktarı az olan ya da yag katıp hazırlayın dediklerine yag katmadan yapıyorum, üsütne mevsim meyvesi çlek muz dilip koyuyorum üstüne tekrar hazır krema yta da santi onun üstünede çikolata sosuo da yoksa benmari usulü bi bitter çikolata eritip pastanın üstüne döküyorum enfes oluyor, ama eşek sıpası diyette bozuyor tombisim ya yani öyle çok maharetli bir iş değil tam tembel pastası bitanem:26:
fıstıgım istikrarına hayranım:) bende kaldıgım yerden devam ediyorum inşAllah yarından itibaren:26: sen nasılsın bitanem?
Tesekkür ederim canim iyiyim sen nasilsin ? Baya ucurmussunuz bugün mamisleri neyse bakalim bidahakine tombisle ikinizi benden cok büyük ceza bekliyor haberiniz ola
ah ahh sorma bitanemm, beni bu misafir faslı mahfetti gelen gidenim çok oluyor bu aralar sürekli kendimi mutfakda ikram hazırlarken buluyorum, valla haklsın canım ya cezamız neyse çekicez artıkk:26:
Aslinda güzel bisey ya misafir agirlamak bende bir insan gelse diye melül melül bakiyorum ama nerdeee.. Tasinicam ya artik Türkiyeye esimle konusupta burda kimsemiz yok bizim. Cezaya gelince cekmeniz lazim artik son sansinizi tüketiyorsunuz
walla ceza faslında haklsın kuzucugum ceza olsunki caydırıcılık olsun soplaraı yiyip yitip bi daha yapmayalımcanım benim ya kıyamam, gurbetlerde tabii zor haklısın türkiyeye dönüş imkanı var mı kesin olarak eniştemiz ne iş yapıyordu?
Tesekkür ederim canim iyiyim sen nasilsin ? Baya ucurmussunuz bugün mamisleri neyse bakalim bidahakine tombisle ikinizi benden cok büyük ceza bekliyor haberiniz ola
afiyet olsun tatlım, ya kermeslere hiç dayanılır mı? bende kaybederdim kendimi, neyin kermesi bu canım? türklerin mi? :)
bende bu gün fena dagıttım ama aylardır böyle yememiştim bi yandan kendime kızyorum bi yandan ödül gibi oldu, eşimde destek çıktı bir günden bişey olmaz ye, fazla değişmessin korkma dedi, ama hemen arkasında da ekledi bi 50 olsan daha bi güzel olcaksın,(yani vermeye devam et, yeme yarındna itibaren diyorr:26:) kaldım yerden devam edicem yarından, çok özür dilerim fıstıklarımama aylardır valla dayanamadım bu hafta kendime ceza veriyorum hergün nutlaka 1 saat yürücem ne yapıp edp artık sabahın köründemi kalarım akşam eşim eve gelincemi yürürüm bilmiyorum ama cezalıyım
tatlıkuşum özel pasta tarifim dediğim hazır pastaban :) ben elerimle pişirmiyorum:) ama bizde bi kural vcar margarin teryagı gereksiz yag karışımı olmamalı, kekei ben yapmış olsaydımda klasik anne tarifimle yapardım, ama vakit yok minikde olunca bide belki kıvamı tutmaz onca emek boşa gitmesin misafirin karşısına çıkıyor diye:) hazır pastaban kullanıyorum altını hafif reçeli sulandırarak ben hep kırmızı meyve ahududu ilek ya da kiraz tercih ediyorum ıslatıyorum içine pasta kreması ya da krem şanti, içinde yag miktarı az olan ya da yag katıp hazırlayın dediklerine yag katmadan yapıyorum, üsütne mevsim meyvesi çlek muz dilip koyuyorum üstüne tekrar hazır krema yta da santi onun üstünede çikolata sosuo da yoksa benmari usulü bi bitter çikolata eritip pastanın üstüne döküyorum enfes oluyor, ama eşek sıpası diyette bozuyor tombisim ya yani öyle çok maharetli bir iş değil tam tembel pastası bitanem:26:
ah ahh sorma bitanemm, beni bu misafir faslı mahfetti gelen gidenim çok oluyor bu aralar sürekli kendimi mutfakda ikram hazırlarken buluyorum, valla haklsın canım ya cezamız neyse çekicez artıkk:26:
selam güzellikler,2 gündür gelen giden giremedim biraz da üşütmüşüm bütün eklemlerim ağrıyor havalardan olsa gerek.diyet eskisi gibi değil ama ite kaka gidiyor işte.bu hafta çok değişiklikler oldu yeme düzenimde misafir falan olunca değişiyo maalesef yeme düzeni.hafta sonu da misafirm olacak pztesiden itibaren kendimleyim inşallah
yanlış anlaşılmasın misafirim çok gelir çok da severim eksik olmasınlar fakat diyetteyken oldukça zor oluyo.belki de bana zor geliyor maalesef irademi tutamıyorum çoğu zamanbu hafta inşallah kilo almamışımdır.tartıya çıkmaya korkuyorum:18:
hepinizi öptüm şekerler
Tombişim canım çok teşekkür ederim çok bunaldığım sıkıldığım bir anda Rabbim bir kapı açtı işte.umarım sonu güzel olur hep hayırlı olanı istedim inşallah öyledir.son bir kaç aydır hastalıkla uğraşıyoruz ve hayatım sadece eşim ve ev oldu.çok bunalmıştım çok gözyaşı döktüm bu yüzden ama asla isyan etmedim.biliyorum ki bu bir imtihan sadece Rabbim bana da bir kapı aç hayırlı insanlarla çalışma fırsatı ver dedim.açıldı çok şükür bir kapı inşallah dualarımın sonucudur.yani nefsimden öyle düşünmüyorumdur.
Madsadim senin de benim gibi çok misafirn oluyor sanırım ama maşallah sen kendini tutuyorsunben de çoğu zaman tutuyorum fakat akşam yemeği geç olabiliyo falan.bir de bana yatılı gelen de çok olur.eşimin çevresi çok geniştir çok da sevilir gelir giderler sağolsunlar.
Yarencim geçen akşam sadece elma yemişsin sevmedim bunumetabolizmanı yavaşlatacaksın.ömrümüzün sonuna kadar yapamayacağımız şeyleri diyette de yapmamalıyız canım.ömür boyu bu şekilde beslenemezsin.maşallah çok iyi kilo veriyorsun vücudunu durdurma canım.5/6 kaşık sebze yemeği bir bardak ayran mesela akşam için.oldukça sağlıklı az kalorili bir akşam öğünü.canım benim dikkat et kendine.
Ben burdaym :) diyete aynen devam bugun sabah 1 domates yarim peynir cok azda tahin helvasi yedim canim cok tatli cekti dayanamadimdarlingimleyyam parlaksiyahýmýmgamzelim nerelerdesiniz fýstýklar?
Evet bencede olsa iyi olur. Türkiyeye dönüs imaknimiz neden olmasin ama buraya alismislar bende hic alisamadim iste. Esim bir sirkette yönetici.
selam güzellikler,2 gündür gelen giden giremedim biraz da üşütmüşüm bütün eklemlerim ağrıyor havalardan olsa gerek.diyet eskisi gibi değil ama ite kaka gidiyor işte.bu hafta çok değişiklikler oldu yeme düzenimde misafir falan olunca değişiyo maalesef yeme düzeni.hafta sonu da misafirm olacak pztesiden itibaren kendimleyim inşallah
yanlış anlaşılmasın misafirim çok gelir çok da severim eksik olmasınlar fakat diyetteyken oldukça zor oluyo.belki de bana zor geliyor maalesef irademi tutamıyorum çoğu zamanbu hafta inşallah kilo almamışımdır.tartıya çıkmaya korkuyorum:18:
hepinizi öptüm şekerler
Ben burdaym :) diyete aynen devam bugun sabah 1 domates yarim peynir cok azda tahin helvasi yedim canim cok tatli cekti dayanamadimsonrada bardak yesil cay ictim. Simdide disardayim bi porsiyon ton balikli salata yicem aslinda canim coook seyler cekiyo ama dayaniyorum bide pazar gunu arkadaslarla piknige gtcez o gun tatil vermeyi dusunuyorum kendime kizlar ne dersnz:) etler pastalar falan dayanamam saniyorum az az hepsnden yesem olmazmi hem yururum yedlkten sonra eritirim ben onu dye dusunuyorum :) hala 60 kiloyum 59u nedense goremiyorum. Yeme duzenimede onem veriyorum cunku kotu hssedyorum kendmi ne yesem kotu oluyorum. Gecen 2 dilim kek yedim zorla. Cunku diyetin geri donusu kotu olsun istemyorum. boyle iste kizlar :)
Canim nasilsin? Eline koluna saglik döktürmüssün 2 saatte 6 pasta valla bravo ! Bende sizlerin iradesine hastayim dayanamayip yemenizesaka bi yana insallah alinmazsiniz da ama kiziyorum artik Bakalim hafta basi neler olacak. Ayrica kahvaltin harika. Simdi de ben yazayim sabah kahvaltimi
1tane domates
1dilim kepek ekmegi tost
kibrit kutusu kadar peynir
3tane zeytin
1bardak suu
Az öncede türk kahvesi ictim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?