Tombis'in birlikte zayiflayip güzelleselim dediği diyet günlüğü

afiyet olsun tatlım, ya kermeslere hiç dayanılır mı? bende kaybederdim kendimi, neyin kermesi bu canım? türklerin mi? :)
bende bu gün fena dagıttım ama aylardır böyle yememiştim bi yandan kendime kızyorum bi yandan ödül gibi oldu, eşimde destek çıktı bir günden bişey olmaz ye, fazla değişmessin korkma dedi, ama hemen arkasında da ekledi bi 50 olsan daha bi güzel olcaksın,(yani vermeye devam et, yeme yarındna itibaren diyorr:26:) kaldım yerden devam edicem yarından, çok özür dilerim fıstıklarım ama aylardır valla dayanamadım bu hafta kendime ceza veriyorum hergün nutlaka 1 saat yürücem ne yapıp edp artık sabahın köründemi kalarım akşam eşim eve gelincemi yürürüm bilmiyorum ama cezalıyım

tatlıkuşum özel pasta tarifim dediğim hazır pastaban :) ben elerimle pişirmiyorum:) ama bizde bi kural vcar margarin teryagı gereksiz yag karışımı olmamalı, kekei ben yapmış olsaydımda klasik anne tarifimle yapardım, ama vakit yok minikde olunca bide belki kıvamı tutmaz onca emek boşa gitmesin misafirin karşısına çıkıyor diye:) hazır pastaban kullanıyorum altını hafif reçeli sulandırarak ben hep kırmızı meyve ahududu ilek ya da kiraz tercih ediyorum ıslatıyorum içine pasta kreması ya da krem şanti, içinde yag miktarı az olan ya da yag katıp hazırlayın dediklerine yag katmadan yapıyorum, üsütne mevsim meyvesi çlek muz dilip koyuyorum üstüne tekrar hazır krema yta da santi onun üstünede çikolata sosu o da yoksa benmari usulü bi bitter çikolata eritip pastanın üstüne döküyorum enfes oluyor, ama eşek sıpası diyette bozuyor tombisim ya yani öyle çok maharetli bir iş değil tam tembel pastası bitanem:26:

Sizler nasilsiniz sekerler? Diyet nasil gidiyor?
Ben bugün neler yedim siralayayim..

Sabah : tere,roka,eksi ot,marul ve kibrit kutusu kadar peynir bunu 1dilim kepek ekmegiyle yedim.
Öglen : 8 tane sarma yogurt
Aksam : 1 elma
Ve su

fıstıgım istikrarına hayranım:) bende kaldıgım yerden devam ediyorum inşAllah yarından itibaren:26: sen nasılsın bitanem?

Masallah bugünlerde herkes bozmus diyetini neyse caniniz sagolsun demekki en iradeli benim. Kendime bir kez daha asik oldum

fıstıgım istikrarına hayranım:) bende kaldıgım yerden devam ediyorum inşAllah yarından itibaren:26: sen nasılsın bitanem?

Tesekkür ederim canim iyiyim sen nasilsin ? Baya ucurmussunuz bugün mamisleri neyse bakalim bidahakine tombisle ikinizi benden cok büyük ceza bekliyor haberiniz ola

Tesekkür ederim canim iyiyim sen nasilsin ? Baya ucurmussunuz bugün mamisleri neyse bakalim bidahakine tombisle ikinizi benden cok büyük ceza bekliyor haberiniz ola

ah ahh sorma bitanemm, beni bu misafir faslı mahfetti gelen gidenim çok oluyor bu aralar sürekli kendimi mutfakda ikram hazırlarken buluyorum, valla haklsın canım ya cezamız neyse çekicez artıkk:26:

ah ahh sorma bitanemm, beni bu misafir faslı mahfetti gelen gidenim çok oluyor bu aralar sürekli kendimi mutfakda ikram hazırlarken buluyorum, valla haklsın canım ya cezamız neyse çekicez artıkk:26:

Aslinda güzel bisey ya misafir agirlamak bende bir insan gelse diye melül melül bakiyorum ama nerdeee.. Tasinicam ya artik Türkiyeye esimle konusupta burda kimsemiz yok bizim. Cezaya gelince cekmeniz lazim artik son sansinizi tüketiyorsunuz

walla ceza faslında haklsın kuzucugum ceza olsunki caydırıcılık olsun soplaraı yiyip yitip bi daha yapmayalım canım benim ya kıyamam, gurbetlerde tabii zor haklısın türkiyeye dönüş imkanı var mı kesin olarak eniştemiz ne iş yapıyordu?

Evet bencede olsa iyi olur. Türkiyeye dönüs imaknimiz neden olmasin ama buraya alismislar bende hic alisamadim iste. Esim bir sirkette yönetici.

selam güzellikler,2 gündür gelen giden giremedim biraz da üşütmüşüm bütün eklemlerim ağrıyor havalardan olsa gerek.diyet eskisi gibi değil ama ite kaka gidiyor işte.bu hafta çok değişiklikler oldu yeme düzenimde misafir falan olunca değişiyo maalesef yeme düzeni.hafta sonu da misafirm olacak pztesiden itibaren kendimleyim inşallah
yanlış anlaşılmasın misafirim çok gelir çok da severim eksik olmasınlar fakat diyetteyken oldukça zor oluyo.belki de bana zor geliyor maalesef irademi tutamıyorum çoğu zamanbu hafta inşallah kilo almamışımdır.tartıya çıkmaya korkuyorum:18:
hepinizi öptüm şekerler

Tombişim canım çok teşekkür ederim çok bunaldığım sıkıldığım bir anda Rabbim bir kapı açtı işte.umarım sonu güzel olur hep hayırlı olanı istedim inşallah öyledir.son bir kaç aydır hastalıkla uğraşıyoruz ve hayatım sadece eşim ve ev oldu.çok bunalmıştım çok gözyaşı döktüm bu yüzden ama asla isyan etmedim.biliyorum ki bu bir imtihan sadece Rabbim bana da bir kapı aç hayırlı insanlarla çalışma fırsatı ver dedim.açıldı çok şükür bir kapı inşallah dualarımın sonucudur.yani nefsimden öyle düşünmüyorumdur.
Madsadim senin de benim gibi çok misafirn oluyor sanırım ama maşallah sen kendini tutuyorsunben de çoğu zaman tutuyorum fakat akşam yemeği geç olabiliyo falan.bir de bana yatılı gelen de çok olur.eşimin çevresi çok geniştir çok da sevilir gelir giderler sağolsunlar.
Yarencim geçen akşam sadece elma yemişsin sevmedim bunumetabolizmanı yavaşlatacaksın.ömrümüzün sonuna kadar yapamayacağımız şeyleri diyette de yapmamalıyız canım.ömür boyu bu şekilde beslenemezsin.maşallah çok iyi kilo veriyorsunvücudunu durdurma canım.5/6 kaşık sebze yemeği bir bardak ayran mesela akşam için.oldukça sağlıklı az kalorili bir akşam öğünü.canım benim dikkat et kendine.

ceza gelirsen senden gelsin yarenimmm! boynumuz kildan incedir.. masallah iradenle, kararliliginla cok güzel öreneksin bize.. bugün yine dikkat ediyorum fistigim..

sabah kahvatiyi gec yaptim, yine ögleye kaldi ama kermes icin pasta yaptim, rekor kirdim :) 2 saat te 6 tane pasta yaptim :) bitanesine bile dokunmadim.. yiyeceklere afiyet olsun.
*salatalik
*beyaz turp
*2tane yumurta
*3-4 dilim kirmizi biber
*1 bardak cay

simdi de 1 tane elmami yiycem..

ayni yöntemi kkullnaiyoruz tatlim :) zamanim olursa pastanin kekini kendim hazirliyorum ama bugün hep hazir kullandim. kermes bizim yakinimizda bi camiinin kermesi canim. corbada biziimde tuzumuz olsun biraz, allah kabul eder insallah.

allah eksik etmesin tatlim, misafirin stresi oluyor ama bi o kadarda sevgiyle askla hazirliyorsundur ikramlarini...

gecmis olsun fistigim grip mi olucaksin yoksa? Allah acil sifani versin.. dikkat etmelisin kendine.. meyveni yemeyi unutma canim.

"beklenen Gün gelecekse, cekilen cile kutsaldir" bu sözü cok seviyorum ben. sabirla bekleyebilmek, her zorluga gögüs gerebilmek, aglayipta tekrar gülebilmek, her ümidini kaybedeceginde karanliklarin arasinda bir isik görebilmek ne güzel! Rabbim elbet sabredenleri selamete erdirecektir tatlim.. dualarin kabulunu görüyosun, cok sükür.. insallalh hayirli olucaktir bitanem.

darlingimleyyam parlaksiyahýmýmgamzelim nerelerdesiniz fýstýklar?
Ben burdaym :) diyete aynen devam bugun sabah 1 domates yarim peynir cok azda tahin helvasi yedim canim cok tatli cekti dayanamadim sonrada bardak yesil cay ictim. Simdide disardayim bi porsiyon ton balikli salata yicem aslinda canim coook seyler cekiyo ama dayaniyorum bide pazar gunu arkadaslarla piknige gtcez o gun tatil vermeyi dusunuyorum kendime kizlar ne dersnz:) etler pastalar falan dayanamam saniyorum az az hepsnden yesem olmazmi hem yururum yedlkten sonra eritirim ben onu dye dusunuyorum :) hala 60 kiloyum 59u nedense goremiyorum. Yeme duzenimede onem veriyorum cunku kotu hssedyorum kendmi ne yesem kotu oluyorum. Gecen 2 dilim kek yedim zorla. Cunku diyetin geri donusu kotu olsun istemyorum. boyle iste kizlar :)

Canim nasilsin? Eline koluna saglik döktürmüssün 2 saatte 6 pasta valla bravo ! Bende sizlerin iradesine hastayim dayanamayip yemenize saka bi yana insallah alinmazsiniz da ama kiziyorum artik Bakalim hafta basi neler olacak. Ayrica kahvaltin harika. Simdi de ben yazayim sabah kahvaltimi

1tane domates
1dilim kepek ekmegi tost
kibrit kutusu kadar peynir
3tane zeytin
1bardak suu

Az öncede türk kahvesi ictim

Evet bencede olsa iyi olur. Türkiyeye dönüs imaknimiz neden olmasin ama buraya alismislar bende hic alisamadim iste. Esim bir sirkette yönetici.

canım Allah gönlünüze göre nasip etsin inşAllah

canım benim çok çook çook geçmiş olsun, bende misafiri çok severim, ama kaçamaklar husunda pek bir zor oluyor:)) dünden sonra uzun süre kimseyi agırlamamaya karar verdim ideal kiloma düşene kadar şaka bir yana Allah gelenlerimizi eksik etmesin, bizede irade kuvveti versin tatlım:)

ayni yöntemi kkullnaiyoruz tatlim :) zamanim olursa pastanin kekini kendim hazirliyorum ama bugün hep hazir kullandim. kermes bizim yakinimizda bi camiinin kermesi canim. corbada biziimde tuzumuz olsun biraz, allah kabul eder insallah.

ceza gelirsen senden gelsin yarenimmm! boynumuz kildan incedir.. masallah iradenle, kararliliginla cok güzel öreneksin bize.. bugün yine dikkat ediyorum fistigim..

sabah kahvatiyi gec yaptim, yine ögleye kaldi ama kermes icin pasta yaptim, rekor kirdim :) 2 saat te 6 tane pasta yaptim :) bitanesine bile dokunmadim.. yiyeceklere afiyet olsun.
*salatalik
*beyaz turp
*2tane yumurta
*3-4 dilim kirmizi biber
*1 bardak cay

simdi de 1 tane elmami yiycem..

tatlı arkadsım ya ne kadar yardımsever maşAllah 2 saatte 6 pasta ellerine sağlık, ahiret için sende hayırlarını yolluyorsun, Allah niyetini kabul etsin inşAllah, kahvaltımızda çok güzel bugünden toparlanalım inşAllah tombişim

gamzelim bizde ara ara fire verdik bu işe, bazen insanın nefsi çekiyor dayanamıyor işte, zor yaptırımlar olunca diyetsonu kötü oluyor haklısın, salatan afiyet olsun kuzum, bizim buralar çok yagmurlu istanbulda nasıl yagmur var:) keyfli piknikler diliyorum:)

canım afiyet olsun, ohh kahve keyfide yapmıssın:)

şimdi gelelim bana dün kendime ceza verdim bu hafta her gün mutlaka yürücem diye:)

sabah rutin sağlıklı kahvaltımı yaptım
1 tane haşlanmış yumurta
1 bardak süt(diyet sütüm bitmiş eşimin sütünden içtim)
1 dilim beyaz peynir (norml yaglı)
1 adet minik domates

sonra 1saat boyunca tempolu yürüdüm 2km belki 3 e yakın bi yol yürümüşümdür,
yolda bir tane elma 6 adet fındık yedim

eve geldim bardaktan boşanırcasına yagmur başladı haftasonuda hep yagmurluymuş bu yürüme işini nasıl yapıcam bilmiyorum

şimdi akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum, malum pazartesi tartı günü, büyük hüsran yaşıcam diye korkuyorum

öpüyrm hepinizi

Merhaba güzelleer, ben geldim maalesef yine şöyle bi bakıp çıkıcam bütün geçmiş mesajları okudum Allah muhabbetinizi artırsın
Darlingim canımm çook sevindim senin adına hadi hayırlısı canım beklediğinden de güzel olur inşAllah her sey
yaren'cim canımm çok iyi devam ediyorsun maşAllah diyorum helal olsun diyorum ama çokta az yeme canımm önce sağlık çünkü
mad_sad ve tombis canlarımm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, kuzucuklarınızı kocccamaaan öperim, aranıza dönmeyi dört gözle bekliyorum az kaldı sayılır çok seviyorum hepinizi görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…