Tombis'in birlikte zayiflayip güzelleselim dediği diyet günlüğü

kizdimmmm simdi esine zaten kafana takiyorsun bide öyle mi diyor sana bosuna kilo almadini herhalde... benim esim kiloma bisey demiyor, takmiyormus gibi görünüyor ben üzülmeyeyim diye. gecen yil kilo verdigimde pacalari tutusmustu, nasil sevinmisti.. 68 kilo olunca "askim bende kendimi degistirmem lazim" diyordu. neden diye sorun. "sen zayifladin ya askim, güzellestin iyce, bende dikkat etmem lazim " diyordu... (kiskaniyorduuuuu ay cok hos bi duyguymuss )

bende son anda sezeryanla doguma girdim, göbegim felaketti. hamileligimde fazla kilo almadim 10 kilo almistim, ama daha öncesi kilolu oldugum icin göbek üstüne göbek geldi.. cok berbat biseydi.. puding gibi bingil bingildi göbegim. ameleyatli olunca hareket etmekte agri yapiyordu.. 1 yili askin sürede anca toparlanabildi koca göbegim.. sen yenisin tatilim, moralini hic bozma. bak havalrda güzelestti cok sükür.mekik felan cekmezsin belki ama yumurcagini alip gezmelere cikarsin.

ah be gülüm ahhhhh ne yaptiiinnnn sennnnn!! miden sana" ben acimmmmm" deyince o gec vakitte aslinda güzel seyler söylüyor, yediklerimi yaktim simdi sira depodakilerde diyeee sende üstüne zararsiz olan elmayi yiyerek isinden alikoymussun... ama olan olmus üzülmek yoook . benimde aksamdan beri midem bangir bangir bagiriyor, bagirirsan bagir duymuyorum tikadim kulaklarimi dedim, su ictim..

sabahi iple cekiyorum simdiden alistiriyorum midemi ve beynimi. kacamaksiz harfiyen uygulamak icin diyetimizi. allah utandirmasin insallah..

Bir elmalikta töleransi olsun :) Bebisi var ona hediye olsun ama yarindan sonra mideden halay sesleride gelse birsey yemek yok:) diye umut ediyorum arkadasimiz adina..

Demin baktim yoktun dedim kendi kendime kesin kücük melek annesini uyuttu :) Dogru tahmin etmisim. Ay yazik canim yarinda yazardin sen uykuna devam etseydin.

evet canim cok dogru tahmin etmissin teyzesi. bi cene bicene sorma gitsin.. o konusurken ben dalmisim uykuya. yarin okulu olmasa uyutmazdim, aksam gec yatinca sabah zorlaniyor uyanmakta... normalde en gec 8,30-9 da uyuturum.. gündüz cok uyudugu icin böyle oldu. .

gelmeseydim olmazdi tatlim, yarin icin cok heyecanladim... bak saat gece yarisini gecmis.. bugün kilo namina beynimizde gecmisimizi resetliyoruz tamammi, yeni birgünle yeni bir sayfa aciyoruz... arkamiza bakipta su kadar vermistim bu kadar vermistim demicez.. bu diyet en etkili sekilde yapmak icin gayret göstercez. 13 gün dedigin göz acip kapayincaya kadar gececek.. elbet nefsimiz bizi yolumuzdan caydirmaya caliscak, hiiiic sevmedigimiz seylere bile agzimizi sulandiracak... farzedelim ki orucluyuz.. listemizdeki yiyecekler disinda hersey orucumuzu bozar..

*bol hareket emeye bakalim..
( yürüyüs olabilir, disarda yürüyemezsek evde leslie yapalim, en az 2 mil. veya dansta olabilir... mekik cekebiliriz hergün minimum 50-100 defa veya severek yaptigin sporlar olabilir... yeterki hareket edelim, nerde hareket orda bereket demisler )

* suyumuzu icelim en az 2 litre (saf su yani soda felan degil), yaninda 2 fincan yesil cay icsek olur herhalde.. mide bos olunca (gerci bos olmuyor ama iste piskolojik acliktan herhalde, su icmesi zor oluyor, o yüzden ne yapalim pet siselere dolduralim suyumuzu.. elimizin altinda dursun.. gördükce icelimmm

* bide cok önemli erken yatip erken kalkalim.. (kendimden biliyorum. gec yattigim zaman diger zamanlara göre daha az kilo vermis olarak uyaniyorum, deneyin sizde farkedeceksiniz.. gece 12-2 arasi mutlaka uykuda olunmasini söylüyor genelde doktorlar.

simdilik bu kadar canlarim.. fikirlerinizi ve yorumlarinizi bekliyorum.. yarin görüsmek üzere insallah...hepinize allah rahatlik versin, tatli rüyalar... (rüyanizda kendinizi hayal ettiginiz kiloda gören insallah )

amannnn allahim hizli hizli yazcam diye o kadarrrr cook yanlisim varkiiiii:26: kusura bakmayin luftennn ama siz beni anlarsiniz biliyorum ben

günaydinlar, hayirli sabahlaaaar güzel bir yeni bir baslangic adina hadi bismisllah diyelim.

kilolar tartildi, beden ölcüleri alindi.. simdi de kahvemi yudumlarken sizelere bir merhaba diyeyim dedim

yarencim sende ölcülerini al tatlim. kilomuz fazla gitmesede inceldigimizden anlariz yagdan kabettigimizi

kilo cetvelimi degistiremedim kac gündür deniyorum olmuyor, sayfada bi sorun var galiba...

kilom: 76,1

ölcülerim:
gögüs 102cm
bel 89cm
göbek 103cm
kalca 108cm

13 gün sonra tekrar ölcülerimizi alalim, bakalim ne kadar incelcezz

Günaydı tombişcim nasıl gidiyor

Benim yarın tartı günüm çok heyecanlıyım

Günaydı tombişcim nasıl gidiyor

Benim yarın tartı günüm çok heyecanlıyım

sanda günaydiiin fistigim... cok sükür bugün itibariyle iyi gidecek hersey insallah... yarini bende merakla bekliyorum. seni azminden ve kararliligindan dolayi tebrik ederim, masallah sana

sanda günaydiiin fistigim... cok sükür bugün itibariyle iyi gidecek hersey insallah... yarini bende merakla bekliyorum. seni azminden ve kararliligindan dolayi tebrik ederim, masallah sana

Sağol bebeğim bu yaz tombiş olduğumuz son yaz olsun İnşallah

Sağol bebeğim bu yaz tombiş olduğumuz son yaz olsun İnşallah

insallah tatlim yaaa, gitsinde geri gelmesin artik su fazlaliklarimiz.. yillardir sirtimizda tasiyoruz.. hafifleyelim artik dimi ama

canim bisey sorucam sana, ben tickerfactory e giriyorum cetvel hazirlamak icin, ama olmuyor. sayfa atlamiyor sürekli ayni yerde takilip kaliyor. farkli sayfalari denedim ama dogru yeri bulupta cevetlime yapistiramadim.. sen nasil degistiriyorsun?

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

Şurada ayrıntılı anlatılıyor balım

benim laptopta sorun var galiba, olmuyor.. bi baktirmam lazim.. emaillerimide acamiyorum cünkü. beynini resetlemek lazim bununda garibimde yenilenmek istiyor

merhaba kızlar nasılsınız:))) yazdıklarınızı tek tek okudum, gece benim minikde uyutmadı ama pc eşimdeydi keşke yatmadanevvel bi daha baksaydım nete diye üzüldüm şimdi:)) ayy benim ilk gün mamalarla imtihanım pek zordu, reglimin iklk günü olunca, ama sıktım dayandım, söylemesi ayıp akşam lahana yapmıştım haşlanmış salçalı lahana gibi pek bişeye benzemiodu, ama Allahım bu kadar mı çabuk erir insanın içinde, geberdim dün:) meyve yedim elma ve bi portakal belki 2 porsiyon çok oldu ama ufaklıkda uyutmayınca yien zorlandım eşimde uyuyamadı çok açıkmış yemekden hayır gelmeyince kendisine mısır gevreği yapmamı istedi, sende ye hadi böyle diyet olmaz görmüyomusun çok kötü haldesin bak açlıktan uyuyamıcaksın kime yapıyosun diyeti bana mı ben böyle istemyorum diye bana kızsada direndim aç yattım çaresiz napıyım:) zaten mükemmel bi kilo kaybı hemen beklemiyorum üniv yıllarında çok kilo almıştım bende düşk şeker problemi oldugu ortya çıkmıştı o zaman 15 kilo vermiştim 8 ayda, o diyet listelerini hatırlamaya gayret ediyorum:) yiyerek kilo vermiştim, çok yavaş bi süreçti ama süper kalıcı olmuştu, yüzüm çökmemişti, vucudum sarkmamıştı, o zamandan hatırladığim bi kaç püf noktaya sizede aktarmak istiyorum, kilo vermek istiyorsak mutlaka yağ protein ve karbonhiratı kesmeden her ögün almamız gerekiyor, insanın günlük yağ ihityacı 6 tatlı kaşıgı yağ, diyet yapınca bu oranı 3 kaşıga düşürüyoruz ama daha fazla düşürmüyoruz dülürsek sağlıksız kilo verme başlıyormuş şaçlarımız dökülmeye başlar demişti doktorum, 3 tatlı kaşıgı yağı gün içi hesaplamamız laızm, mesela 8 zeytin 1 tatlı kaşıgı yag yapıyor zaten,beb diyet zamanı hiç zeytin yemiyorum:)) çünkü zaten yemekleri yağla yapıyoruz, salatayı bol tüketmemiz lazım ve mutlka sirkeli zeytinyaglı, zeytinyagı salatayı eritmeye yardımcı oluyormuş:)) birde canlarım ara ögünlerde elma ya da mevsim meyvesi yerken yanında 2 adet ceviz, 6 badem, 6 fındık ya da 10 adet fıstık vs yersek yag grubuda kan şekerini düzenliyor böylelikle ani şeker işstekleri baskılanıyor, ben 9 ögün yiyerek o kiloları vermiştim, ama şimdi evin sorumluluğu çoluk çocuk eş, yemek vs derken tam uygulayamıyorum, ama deniyorum:)) parola çok aç kalmıcazz su içicez bi de ben kadınlar kulününden okumuştum sandoloz sakızı çiğiniyorum arkadan 2 bardak sirkesiz su farkediyor yavaş yavaş:) gideyimde kahvaltı yapıyım:)) öpüyorum sizleri

ben geri geldim sabah kahvaltı menüm:
kalın 1 dilim beyaz peynir(normal yağlı)
1 bardak süt
1 dilim kepek ekmek
1 adet domates, hepsi bu:)

amannnn allahim hizli hizli yazcam diye o kadarrrr cook yanlisim varkiiiii:26: kusura bakmayin luftennn ama siz beni anlarsiniz biliyorum ben

Merhaba canim nasilsin ,sen yanlislari bosver herkeste olur o kadar. Diger yazdiklarini okudum cok güzel yazmissin hareketsiz kalmamak lazim dedigin gibi artik bisiler yapicaz benim evde spor aletlerim var disari cikmasam bile onlarla yaparim. Ben daha bu saat oldu agzima bisey sürmedim gece cami kapatmaya unutmusuz gerci sicakti hava ama yinede üsümüsüm ya Bas agrim var midem bulaniyo bende az sonra esimle bi kahve iceyim sonrada diyette yazili olan seyleri uygularim insallah.

ayy canım benim ya geçmiş olsun, insanın sağlık sıkıntısı olunca hiç bir şey yiyesi gelmiyor, dinlen canım sen bugün acil şifalar diliyorum

Günaydinlar tatlim :) Ben zaten az önce almistim ölcülerimi yazayim ay utandim da :)
Gögüs:90
Bel:78
Göbek: 85
Kalca:97

Hakkimizda hayirlisi olur insallah cok heycanlandim ben yaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…