inşAllah tatlım, ayy verelim wala Yaren16cım, eşim gözümün içine baka baka zayıflamamı istiyor, bak bu kadar vermissin şu kadar kalmış ya da o gün dikkat etmediysem göbegin mi büyüüş senin hamilemisin diye takılıyorr, ayy ne fena psikoloji, vercez inşAllah:)) Allah yardımcımız olsun:) yardım etsin bizlere:)
ahh ahh sorma Yarencim:) sadece göbüs olsa yine iyi gögslerde fena yıprandı, toparlanıcaz inşAllah:) hep beraberiz birbirmize desteğiz:) Allahtanda güç kuvvet diliyoruz:) olcak inşAllah:) ayy kızlar ya çok fenayım ne yapsam gidieyim bi elmamı yiyim:) h ahh dün olsa devirdim çikolatalrı kurabiyeleri reglinin ilk günü diyet ne zor:d
ah be gülüm ahhhhh ne yaptiiinnnn sennnnn!!miden sana" ben acimmmmm" deyince o gec vakitte aslinda güzel seyler söylüyor, yediklerimi yaktim simdi sira depodakilerde diyeee sende üstüne zararsiz olan elmayi yiyerek isinden alikoymussun... ama olan olmus üzülmek yoook . benimde aksamdan beri midem bangir bangir bagiriyor, bagirirsan bagir duymuyorum tikadim kulaklarimi dedim, su ictim..
sabahi iple cekiyorum simdiden alistiriyorum midemive beynimi. kacamaksiz harfiyen uygulamak icin diyetimizi. allah utandirmasin insallah..
Demin baktim yoktun dedim kendi kendime kesin kücük melek annesini uyuttu :) Dogru tahmin etmisim. Ay yazik canim yarinda yazardin sen uykuna devam etseydin.
Günaydı tombişcim nasıl gidiyor
Benim yarın tartı günüm çok heyecanlıyım
sanda günaydiiin fistigim... cok sükür bugün itibariyle iyi gidecek hersey insallah... yarini bende merakla bekliyorum. seni azminden ve kararliligindan dolayi tebrik ederim, masallah sana
Sağol bebeğim bu yaz tombiş olduğumuz son yaz olsun İnşallah
insallah tatlim yaaa, gitsinde geri gelmesin artik su fazlaliklarimiz.. yillardir sirtimizda tasiyoruz.. hafifleyelim artik dimi ama
canim bisey sorucam sana, ben tickerfactory e giriyorum cetvel hazirlamak icin, ama olmuyor. sayfa atlamiyor sürekli ayni yerde takilip kaliyor. farkli sayfalari denedim ama dogru yeri bulupta cevetlime yapistiramadim.. sen nasil degistiriyorsun?
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Şurada ayrıntılı anlatılıyor balım
amannnn allahim hizli hizli yazcam diye o kadarrrr cook yanlisim varkiiiii:26: kusura bakmayin luftennnama siz beni anlarsiniz biliyorum ben
Merhaba canim nasilsin ,sen yanlislari bosver herkeste olur o kadar. Diger yazdiklarini okudum cok güzel yazmissin hareketsiz kalmamak lazim dedigin gibi artik bisiler yapicaz benim evde spor aletlerim var disari cikmasam bile onlarla yaparim. Ben daha bu saat oldu agzima bisey sürmedim gece cami kapatmaya unutmusuz gerci sicakti hava ama yinede üsümüsüm yaBas agrim var midem bulaniyo bende az sonra esimle bi kahve iceyim sonrada diyette yazili olan seyleri uygularim insallah.
günaydinlar, hayirli sabahlaaaargüzel bir yeni bir baslangic adina hadi bismisllah diyelim.
kilolar tartildi, beden ölcüleri alindi.. simdi de kahvemi yudumlarken sizelere bir merhaba diyeyim dedim
yarencim sende ölcülerini al tatlim. kilomuz fazla gitmesede inceldigimizden anlariz yagdan kabettigimizi
kilo cetvelimi degistiremedim kac gündür deniyorum olmuyor, sayfada bi sorun var galiba...
kilom: 76,1
ölcülerim:
gögüs 102cm
bel 89cm
göbek 103cm
kalca 108cm
13 gün sonra tekrar ölcülerimizi alalim, bakalim ne kadar incelcezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?