• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Torun ayrımı mı yapılıyor ?

Hayır onlar da uzakta. Telefondan konuşuyorlar. Daha yeni 1 haftalığına gittiler yanlarına
e uzak da olsa gitmis bir hafta nenesinin koynunda uyumus, dedesiyle parka gitmis, cocugun hareketine gülmüşler, sarilmasina mutlu olmuşlar, cok sevip nazar okumuslar (klasik anane babaanne event) tabii ki bag kurmalari normal degil mi?
sizin cocuk da uzakta sanalda birsey.
sahsen ben kan bagina onem veren biri degilim. ayni kandanim diye kimseye ekstra sevgi duymam. sevgi dedigin bağ ile olur. ileride insallah boyle birsey yasamam ama cocugumun esi benle kavgali - gorusmez etmez, torunumun yüzünü kameradan kameraya goruyorsam, onda da ne soylesem eşi duyar kavga eder diye diken üstünde oluyorsam ne sevgi besleyecegim öyle toruna. ben de ortamlarda "seviyom hee" derim ama bir bag da hissetmem bence.
cocugunuz iki taraftan da sevilsin benimsensin istiyorsaniz, ileride dedesi de bisiklet alsin, büyüyünce cocukken beni severlerdi diye anılarını anlatsin istiyorsaniz siz de yollayin babasiyla bazen gitsin onlarla da bag kursun.

*benim de babamin tum erkek kardesleri dedemin yanındayken babam erken yasta sehir degistirmis babaannem dedem beni cok nadir gördü , Allah rahmet eylesin tabii de nasil benimle elinde büyüyen amcamin kizini ayni sevebilir? mümkün mü?
ananemle dedem de ilk iki cocugundan torunla icice, komsu olarak yasamislar, hatta bir donem ayni evde kalmislar. cocuklar sabah uyanip dedemin yatağına kosarmis
ama ben dogdugumda memlekete tasindilar emekli olup. Neredeyse hic anim yok iste misafir gibi geldiklerinde var ama o da misafir cocugu gibi sadece annem bkr yaz tatilinde bizi birakip dönmüştü, cocukluguma dair tek anım o zamandan ki hala sevgiyle hatirliyorum
ama yani bu dedem nasil diyebilir ki "tum torunlarimi esit seviyorum" mümkün mü?
vefat ettiginde kuzenlerim anlatti durdu "oyle bir dedeydi ki baba gibiydi, yok sunu yapti yok bunu yapti" bende çocukluğa dair ani vs yok.
sadece büyüdükten sonra zamanla bag kurduk. annemle de dedem öldükten sonra bkze taşındığı bir donem oldu o dönem oda arkadasi olduk, oda arkadaşlığımız kankaliga evrildi beraber tatile ciktik vs, esimi bile herkesten gizlemistim ilk onla tanıştırdım:)
ama daha cok anilarim olsun, cocuklugumda da hatırladığım seylerim olsun isterdim . sizin de derdiniz neyse sizinle alakali. birakin da babasi götürsün arada - onlarla da bag kursun..
yoksa bir ömür hem siz sinir olursunuz böyle hem de cocuğunuz büyüyüp birseyleri anlayinca kiymetsiz torun oldugunu anlar üzülür

e uzak da olsa gitmis bir hafta nenesinin koynunda uyumus, dedesiyle parka gitmis, cocugun hareketine gülmüşler, sarilmasina mutlu olmuşlar, cok sevip nazar okumuslar (klasik anane babaanne event) tabii ki bag kurmalari normal degil mi?
sizin cocuk da uzakta sanalda birsey.
sahsen ben kan bagina onem veren biri degilim. ayni kandanim diye kimseye ekstra sevgi duymam. sevgi dedigin bağ ile olur. ileride insallah boyle birsey yasamam ama cocugumun esi benle kavgali - gorusmez etmez, torunumun yüzünü kameradan kameraya goruyorsam, onda da ne soylesem eşi duyar kavga eder diye diken üstünde oluyorsam ne sevgi besleyecegim öyle toruna. ben de ortamlarda "seviyom hee" derim ama bir bag da hissetmem bence.
cocugunuz iki taraftan da sevilsin benimsensin istiyorsaniz, ileride dedesi de bisiklet alsin, büyüyünce cocukken beni severlerdi diye anılarını anlatsin istiyorsaniz siz de yollayin babasiyla bazen gitsin onlarla da bag kursun.

*benim de babamin tum erkek kardesleri dedemin yanındayken babam erken yasta sehir degistirmis babaannem dedem beni cok nadir gördü , Allah rahmet eylesin tabii de nasil benimle amcamin kizini ayni sevebilir? mümkün mü?
ananemle dedem de ilk iki cocugundan torunla icice, komsu olarak yasamislar, hatta bir donem ayni evde kalmislar. cocuklar sabah uyanip dedemin yatağına kosarmis
ama ben dogdugumda memlekete tasindilar emekli olup. Neredeyse hic anim yok iste misafir gibi geldiklerinde var ama o da misafir cocugu gibi sadece annem bkr yaz tatilinde bizi birakip dönmüştü, cocukluguma dair tek anım o zamandan ki hala sevgiyle hatirliyorum
ama yani bu dedem nasil diyebilir ki "tum torunlarimi esit seviyorum" mümkün mü?
vefat ettiginde kuzenlerim anlatti durdu "oyle bir dedeydi ki baba gibiydi, yok sunu yapti yok bunu yapti" bende çocukluğa dair ani vs yok.
sadece büyüdükten sonra zamanla bag kurduk. annemle de dedem öldükten sonra bkze taşındığı bir donem oldu o dönem oda arkadasi olduk, oda arkadaşlığımız kankaliga evrildi beraber tatile ciktik vs, esimi bile herkesten gizlemistim ilk onla tanıştırdım:)
ama daha cok anilarim olsun, cocuklugumda da hatırladığım seylerim olsun isterdim . sizin de derdiniz neyse sizinle alakali. birakin da babasi götürsün arada - onlarla da bag kursun..
yoksa bir ömür hem siz sinir olursunuz böyle hem de cocuğunuz büyüyüp birseyleri anlayinca kiymetsiz torun oldugunu anlar üzülür
Çocuk anne tarafına daha bağlı yani öpüp koklaşmalık bir durum yok velev ki oldu diyelim bu benim çocuğuma hakaret etmesi anlamına mı gelir ?

Bi haftalığına geldilerse bi hafta sizinkiyle konusmayıversinler sizinkine laf söylemez diğer çocuğuda kıskançlık yapıyorsa huzursuz etmezler eşiniz açmasın telefonu yada çocuk uyuyor diyip gecıstırsın bu hafta

Sizde , Eşiniz gerekeni söylediyse karşı tarafta bidaha aynı telafuzda bulunmazsa muhattab olup can sıkmayın
teşekkür ederim

Sırf gelinini sevmiyor diye torununa böyle yapanlardan bir nane olmaz benim nazarımda. Koskoca insanların yaptığı hareketlerle bazen inanamıyorum.
Şevket cim Vala hayat bu kadar kafaya takmak için fazla kısa
Bırak ya cahil kadın saçma salak iki kelime etti diye dert etmesin konu sahibi
Gece uyumamış saat 3.30 kadar dertlenmiş üşenmemiş kona açmış
Çocuğunun sevilmediğini ayrım gördüğünü benimsenmediğini düşünüyor
Aslında inan ki değil kv ne dediğimi bilmeyen biri heralde
Ha görüşmesin istemiyorsa ama kinlenmesinede gerek yok

Çocuk anne tarafına daha bağlı yani öpüp koklaşmalık bir durum yok velev ki oldu diyelim bu benim çocuğuma hakaret etmesi anlamına mı gelir ?
ben hakaret etmesine birsey demem, baslikta sormussun "torun ayrimi mi" diye ben de "e nasil olmasin" diyorum
tabii ki koklasmali durumu vardir cocuk gitmis bir hafta kalmış eminim cok mutlu olup sevmislerdir. ileride daha da bag kurarlar, hatta durumlari varsa maddi yardimda bile bulunabilirler bisiklet almak dersane parasini vermek gibi.
bunlar dogal seyler.
ailesinin torun ayrimi yapmasindan rahatsizsaniz torunlariyla bag kurdurursunuz. yoksa ikisi de el gibi olur onlar da tabii ki sevgilerini diger torununa gosterir.
dunyada bundan dogal birsey olabilir mi?

ben hakaret etmesine birsey demem, baslikta sormussun "torun ayrimi mi" diye ben de "e nasil olmasin" diyorum
tabii ki koklasmali durumu vardir cocuk gitmis bir hafta kalmış eminim cok mutlu olup sevmislerdir. ileride daha da bag kurarlar, hatta durumlari varsa maddi yardimda bile bulunabilirler bisiklet almak dersane parasini vermek gibi.
bunlar dogal seyler.
ailesinin torun ayrimi yapmasindan rahatsizsaniz torunlariyla bag kurdurursunuz. yoksa ikisi de el gibi olur onlar da tabii ki sevgilerini diger torununa gosterir.
dunyada bundan dogal birsey olabilir mi?
Çocuğumu kimsenin sevgisine muhtaç etmeden büyüteceğim için onların sevip sevmemesi umrumda değil inanın. Ben sadece dışarıdan bir gözün benimle aynı düşüncede mi olup olmadığını merak ettim. Teşekkür ederim yorumlarınız için

Sırf gelinini sevmiyor diye torununa böyle yapanlardan bir nane olmaz benim nazarımda. Koskoca insanların yaptığı hareketlerle bazen inanamıyorum.
Evet hemde hiç sevmiyor umrumda da değil çünkü onunla aynı minvalde değilim ama çocuğuma yapılanı kabul etmem asla. 9 ay çok zorlu yollardan geçerek kucağıma aldım bunu onlarda biliyor

Bebekleri nazar değmesin diye çirkin diye severler ya benim annem de beni çirkin diye sevdiklerinde sensin çirkin aynaya bak dermiş tartışırmış bende de bu potansiyel var oğluma b*klu diyecek insana kurban ol b*kunu ye bebeğimin deme potansiyeline sahibim ki derim de ben cadolozumdur. Aramayın göstermeyin aman sevmezse sevmesinler sanki faydaları var benim de ablamın bebeğiyle benim bebeğimin arasında 2 ay var o kız benimki erkek o daha çok seviliyor çünkü kız yani eşimin ailesinde de kuzenlerinin kızı ve oğlu var oğlan sevilmiyor kendini sevdirmiyor. Yakınız kuzenden çok kardeş gibiyiz. kıskanıyorlar bebeği ilk gördüğünde şak diye tokadı geçirdi geçen de beşiğinde yatıcam diye tutturdu bebek sevilince ters ters bakıyor dudak büküp kocam bebeği kucağına alınca kocamın yanına gelip konuşuyor sırnaşıyor elinden tutup götürmeye çalışıyor bebek yani 3 yaşında yok. Ama büyükler hep bak ne tatlı kuzenin senin bak ablasın elinden tutup oyun oynayacaksınız büyüyecek sana bela olacak vs diye geçen kızı markete götürdüm beraberdik oyuncakları gördü bunu bebeğe alalım dedi. Gelince illa bebeğimin çoraplarını çıkarıp bakıyor ayakları çok komik küçücük diyor. Büyüklere bakıyorlar gözlerinin içine onlar kötü davranınca anlamıyorlar kötü sanıyorlar. Büyükler de ben kötü niyetli değilim diyor. Uzak dursun daha iyi

Bebekleri nazar değmesin diye çirkin diye severler ya benim annem de beni çirkin diye sevdiklerinde sensin çirkin aynaya bak dermiş tartışırmış bende de bu potansiyel var oğluma b*klu diyecek insana kurban ol b*kunu ye bebeğimin deme potansiyeline sahibim ki derim de ben cadolozumdur. Aramayın göstermeyin aman sevmezse sevmesinler sanki faydaları var benim de ablamın bebeğiyle benim bebeğimin arasında 2 ay var o kız benimki erkek o daha çok seviliyor çünkü kız yani eşimin ailesinde de kuzenlerinin kızı ve oğlu var oğlan sevilmiyor kendini sevdirmiyor. Yakınız kuzenden çok kardeş gibiyiz. kıskanıyorlar bebeği ilk gördüğünde şak diye tokadı geçirdi geçen de beşiğinde yatıcam diye tutturdu bebek sevilince ters ters bakıyor dudak büküp kocam bebeği kucağına alınca kocamın yanına gelip konuşuyor sırnaşıyor elinden tutup götürmeye çalışıyor bebek yani 3 yaşında yok. Ama büyükler hep bak ne tatlı kuzenin senin bak ablasın elinden tutup oyun oynayacaksınız büyüyecek sana bela olacak vs diye geçen kızı markete götürdüm beraberdik oyuncakları gördü bunu bebeğe alalım dedi. Gelince illa bebeğimin çoraplarını çıkarıp bakıyor ayakları çok komik küçücük diyor. Büyüklere bakıyorlar gözlerinin içine onlar kötü davranınca anlamıyorlar kötü sanıyorlar. Büyükler de ben kötü niyetli değilim diyor. Uzak dursun daha iyi
Kayınvalide benim kızım olacağını duyduğunda olsun neyse bir tane daha yaparsın bir çocukla kalmazsın dedi. 😂

Kızlar merhaba ben eş ailesi ile görüşmüyorum büyük olaylar yaşandığı için. Bebeğim oldu eşim arar konuşur gösterir ona hiçbir zaman karışmadım. Ama kaynımın kızı da var 2,5 yaşında. O kıskanıyor çocuğumla konuşurken onlara tavır yapıyormuş neden onunla konuşuyorsunuz diye. Bunu yapan da 2,5 yaşındaki çocukmuş. Yani sizce bu yaştaki çocuk tavır yapabilir mi? Bundan dolayı onların yanına gittiklerinde asla arayıp sormazlar eşimde çok üzülüyor bu duruma sizce burada torun ayrımı mı yapılıyor? Bu arada kaynana olacak kadın güya çocuk kıskanıyor diye benim çocuğuma ögg o boklu diyen aşağılık biri. Tabi ağzının payını aldı orası ayrı fakat dediğim gibi bir ayrım söz konusu mu ?
Abartmışsınız. Benim eş ailesinde de küçük yaş grubu çocuk çok. Kıskanıp zarar vermesinler diye bizde bazen diyoruz boklu o minnacık o seni daha çok seviyoruz bilmem ne. İnan ki 8 yaşındaki çocuk bile kıskanırken 2,5 yaş grubu da bebek sayıldığı için kıskanabilir çok normal. Ve ayrım olur, yanında olanla uzaktan gördüğün bir olmaz

Kayınvalide benim kızım olacağını duyduğunda olsun neyse bir tane daha yaparsın bir çocukla kalmazsın dedi. 😂
Kız çocuğu daha çok sevdiriyor kendini ben hep kızım olsun isterdim nasip olmadı ablamın kızı var allahtan yeğen çocuktan daha ballı zaten ağlayınca anası al kızını diyorsun. İnşallah cinsiyet ayrımcılığı yapmıyordur şeytan 🤬🤬🤬 2. 3. Kız olursa ne olacakmış oğlan bulana kadar devam mı ıyy ya

Çocuğumu kimsenin sevgisine muhtaç etmeden büyüteceğim için onların sevip sevmemesi umrumda değil inanın. Ben sadece dışarıdan bir gözün benimle aynı düşüncede mi olup olmadığını merak ettim. Teşekkür ederim yorumlarınız için
senin niye umrumda olsun? burusuk suratli kötü huylu kaynanan
bir ömür adini duymasan senden mutlusu olmaz
ama cocugun baska bir birey. o senden bagimsiz birisi. soyadini aldigi, belki burnunun belki inadinin vs biryerinin elbet benzedigi insanlar tarafindan sevgi görmemesi, bag kurmamasi ve ileride (maddi destek acisindan en azindan) kendine yapılmayanin diger toruna yapildigini görmesi ona kötü gelebilir.
ayrica ailecek babasinin ailesinin silindigi bir dünyada büyüyecek. ona bu normal gelecek. ileride olasi bir anlasmazlik durumunda ilk yapacağı sey ailesinden gördüğü gibi "bu sacmaliklari cekemem" diyip sizinle iletisimi yilda iki telefon hizasina getirebilir.
böyle riskleri var bu durumlarin. cocuklar ne görürse onu normallestiriyor.
annem mesela isine karisilmasini hic sevmez iki cocugunda da yaninda kimseyi istememis (hos kimse de meraklı degilmis gelmeye ama neyse). bizi fazla korumaci olarak kendi büyüttü. babamin desen ailesiyle hic ilgilsi yok, annemin (en azindan ben cocukken) babamin ailesiyle hic muhabbeti yok. hatta laf sokan kayinbabasina verdigi adami utandiran cevabi gule gule anlatırdı.
sonra devir degisti ablamin cocugu oldu hastanede kalmamizi bile istemedi, esiyle bakacagini soyledi annem bir gece evine yardima gitmedi istenmedigi icin, ya da ablam o kadar korumaci ki bir hastaneye giderken annesine birakmadi - esi izin aldi vs. ve annemin toksik hallerinden bikinca aylarca- hatta bir seneye yakin konusmadigi vs oluyor.
annem zamaninda kendi yaptigi seyler simdi ona yapilinca üzülüyor😅 ama ona da hep diyorum bana yakindikca "sen yetistirdin, bizim ailede bunu gördü" diye .
sizde de aynisi olmasi muhtemeldir gelecekte.

Kız çocuğu daha çok sevdiriyor kendini ben hep kızım olsun isterdim nasip olmadı ablamın kızı var allahtan yeğen çocuktan daha ballı zaten ağlayınca anası al kızını diyorsun. İnşallah cinsiyet ayrımcılığı yapmıyordur şeytan 🤬🤬🤬 2. 3. Kız olursa ne olacakmış oğlan bulana kadar devam mı ıyy ya
Ben de inadına bir tanede kalacağım dedim. Eşimin ailesinde çoğunlukla erkek torun var hepsini çok seviyorlar. Aman umrumda değil eşimle ben çok sevindim insan istiyor ki eş dost da sevincini paylaşsın böyle anormal insanlar içine ediyor işte.

Ben de inadına bir tanede kalacağım dedim. Eşimin ailesinde çoğunlukla erkek torun var hepsini çok seviyorlar. Aman umrumda değil eşimle ben çok sevindim insan istiyor ki eş dost da sevincini paylaşsın böyle anormal insanlar içine ediyor işte.
Oğlan olsa da benzer şeyleri duyacaksın erkek çocuklarına da deccal gözüyle bakılıyor illa bi sığır çıkıyor cinsiyeti yok bunun bakıyorsun kız ama kök söktürüyor benim abim benden dana sakin daha sevecendi ben terör estirirdim temas sevmezdim benim babam da hep kızım başka kız farklı der annem de tam tersi abimi çok sever. Erkek çocuk sevdasının altında iğrenç şeyler yatıyor ama benim teyzemin oğlu ailesindeki tek erkek eniştemin 5 kız kardeşi var teyzemin de 1 kızı 1 oğlu o erkekkk torunu arada hapis yatıp çıkıyor zamanında oğlan olsun diye yatırlarda türbelerde yatırmışlar teyzemi. Evlat yani zaten 2 seçenek var sağlıklı mutlu olsun yeter. Beni de hep erkek diye zorbalıyorlar kayınpederimin eşimden başka çocuğu yok benim de oğlum oldu diye ismini vermemi bile bekledi tabii ki vermedim.

Kızlar merhaba ben eş ailesi ile görüşmüyorum büyük olaylar yaşandığı için. Bebeğim oldu eşim arar konuşur gösterir ona hiçbir zaman karışmadım. Ama kaynımın kızı da var 2,5 yaşında. O kıskanıyor çocuğumla konuşurken onlara tavır yapıyormuş neden onunla konuşuyorsunuz diye. Bunu yapan da 2,5 yaşındaki çocukmuş. Yani sizce bu yaştaki çocuk tavır yapabilir mi? Bundan dolayı onların yanına gittiklerinde asla arayıp sormazlar eşimde çok üzülüyor bu duruma sizce burada torun ayrımı mı yapılıyor? Bu arada kaynana olacak kadın güya çocuk kıskanıyor diye benim çocuğuma ögg o boklu diyen aşağılık biri. Tabi ağzının payını aldı orası ayrı fakat dediğim gibi bir ayrım söz konusu mu ?

Görüşmediğin insanların sevgisini niye sorguluyorsun.
Biri benle görüşmese sevmem yani ne çoluğunu, çocuğunu, anasını, danasını hiçbir şeyini sevmem.
Bir de siz mi abartıyorsunuz acaba "bokluyu " espriyle demiş gibi geliyor bana.
Doğru ve savunduğum bir yaklaşım değil ama kötü niyet sezmediğim için bu tarz şeylere böyle ipleri koparma derecesinde tepki vermek çok yanlış geliyor.
Benim büyük oğlum kıskanmasın diye küçük oğluma abisi daha yakışıklı diyorlar
Halk arasında, özellikle belli bir yaş grubunda bunlar olabiliyor.

Kızlar merhaba ben eş ailesi ile görüşmüyorum büyük olaylar yaşandığı için.

Tabi ağzının payını aldı orası ayrı fakat dediğim gibi bir ayrım söz konusu mu ?

Bu arada kaynana olacak kadın güya çocuk kıskanıyor diye benim çocuğuma ögg o boklu diyen aşağılık biri.
Yok artık abartmayın?
Sanki bu lafı ilk defa duyulmuş gibi yorumlar var,
kendini bilmez filan denilmiş, sanki iki taraftan biri bu ülkeye yeni düşmüş gibi.
Yeni doğmuş bebek bezine yapıyor ve dolayısıyla bokludur, yalan mı yani?
ESkiler bunu hep yapar ve söyler,Bu bebeği aşağılama, kötü niyetiyle yapılmaz.
Evdeki büyük cocuk (bebeğin kendi kardeş, kuzeni) kıskanmasın diye denirdi bu laf.

Ama kalkıp bunun için kv' ye "aşağılık biri' demenize bakılırsa sizin de kayın aileye karşı çok masum hisler beslediğiniz söylenemez.

Mevzunuz nedir bilemiyorum ama amacınız hala geçmiş olayların hırsıyla kayın ailenizi torunlarını görmekten mahrum bırakmak için eşinizi de dolduruşa getirmek olabilir mi?

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba bu konu için özellikle üyelik açtım ve sizin yorumlarınızı bekliyorum. Eşimle 1,5 yıldır evliyiz ikimizde ailelerimizden uzağız ama eşimin ailesinden bir türlü uzaklaşamadım. Annesi sürekli laf sokan iğneleyici konuşan kırıcı bir insan ve aramız iyi değil sevmem kendisini. Temmuz ayında eşimin yaklaşık 1 ay izni vardı onların yanına gidecektik 13 saatlik yol ve ben 6 aylık hamileyim. Gittik ama giderken eşime annen bana laf söylerse arkamda dur çünkü ben kaldıramıyorum dedim tamam dedi. Her neyse gittik iyi güzel 1 hafta 10 gün sonra bu kadın yememe içmeme laf söylemeye başladı ypk işte torunumu taşımasaydın bu kadar yemene izin vermezdim. Seninde işin gücün yemek yemek. Çok su içtiğin için terliyorsun vs🥹 bunları duymazlıktan geldim ama daha sonra arabayla bir yerden gelirken konu araçlardan açıldı bana dediler ki altınlarını bozup alırsınız bende bozmak istemiyorum araba da almak istemiyorum dedim ki bu konu 2 kere açıldı ilkinde uyardım onları anlamadılar yine açtılar benimde sesim yükseldi bana kimsenin karışmasını istemiyorum ben ne yapacağımı bilirim dedim ve o an eşimin babası biz kimse değiliz diye bana bir bağırdı. Sonra eşim bana bağırdı sesini yükseltme diye. Ben sinir boşalması yaşadım vuracak sandım. Eve geldik annesi hiçbir şey olmamış gibi yanıma geldi kendimi altınlarımı bozdurduğum için salak gibi hissettim ondan öyle dedim dedi.neyse o gece odamdan çıkmadım sabah oldu eşim uyandı yanlarına gitti günaydın paşam diyince ben çıldırdım ailemi aradım ortalığı karıştırdım tabiri caizse. Bu yanıma geldi ne oldu kızım dedi bende bana kızım deme çık odadan senin yüzünden oldu demeye kalmadan bana saldırmaya çalıştı eşim ve babası zor ayırdı. O an eşyalarımı hazırladım direkt evimize yola çıktık. Ama benim içimdeki bu sinir geçmiyor ne yapayım kızlar. Eşime evime gelmeyecekler çocuğumu da onlara göstermeyeceğim dedim. Hepsi hatalı eşim de dahil. Bunlara nasıl ders vermem lazım ki ağızlarını evimden çeksinler

oldu eşim uyandı yanlarına gitti günaydın paşam diyince ben çıldırdım ailemi aradım ortalığı karıştırdım tabiri caizse.

Neden böyle kırıcı bir yorum yaptınız ki? Ortalığın karışması gerekiyordu çünkü evimizde onların sözü geçsin istiyorlardı bende müsaade etmedim böyle şeyler oldu

Onun yanında demiyordu ki. Birde gülerek diyordu şaka niyetiyle. Ama inanın şaka değildi

Gelmesinler dedim. Eşime de anlattım istemiyorum diye aileci biraz. Eşimi nasıl yola getireceğim bilmiyorum. Aile terapistine randevu aldım oraya gideceğiz

Ben sadece beni yönetmesini istemedim bu kadar diğer hiçbir şey umrumda değil

İlk yorumumda yanılmamışım. Cok fazla yorum yapmayacağım
Kim ne derse desin, siz tehlikeli bir insansınız.

Bir hafta sizin çocuğunuzu görüntülü görmesinler zaten ne olacak ki? Bebeğiniz çok küçükmüş, görüntülü gösterilmesi kısmının bile sık sık olması bana pek anlamlı gelmiyor. Çocuk biraz büyür, tepki verecek yaşa gelir ayrı. Ayrıca sizin çocuğunuzla diğer torun arasında fark olur tabi . Bunun olmamasını beklemek gerçeklikten uzak olmak demek.
Görüşmeyecek kadar uzak olduğunuz, sevmediğiniz insanların da torun sevgisi sizin için çok lazım olmasa gerek.
Eşim için üzülüyorum falan derseniz, bu da tamamen bahane. Sanki her konuda onun mutluluğunu düşüyorsunuz.

Son düzenleme:
Back
X