- Konu Sahibi el-muallim
-
- #10.961
artivli canim biz iyiyiz cok sukur..oglumun ismi erdem 3.5 aylik oluyoruz..
bluesuu benimde tedavim gecen sene bayramdaydi..bayramin son gunu transferim oldu..hayirli gunde geldi oglum.insallah senin icinde hayirli olur..bence erteleme nasibini..bi sekilde idare edilir saklanir..
deniZ bende epidural dusunuyordum doktorum iyi bi merkezde yapildiktan sonra zarari tehlikesi yok.onemli olan senin kendine guvenmen yarida genel anesteziye donmeyelim demisti..ben olurmu olmazmi yarida paniklermiyim derken acil sezeryana alindim..memnun kaldim az bi aciklik yapistirma dikis.2.gunu ayaktaydim.cok agrim olmadi..karar senin canim.doguma girerken kamera gotur derim..dogum anini ceksinler hatira kalir..ben acil alininca gorevli kamera calisimini iyi dinlememis..cekememis..sadece ayaklar,benim kalp ritmim.oglumun aglama sesi cikmis kisa bi sure..uzuldum ilk dogum anini orda olsun gormek isterdim..az kaldi saglikla gelsin kuzun.ismide cok guzel adiyla yasasin insallah
off hiç takmasaydın. aslında oraya kalabalığa gidip mevlüt de yaptırmasaydın. nasıl insanlar biliyorsundur. evde okuturdun duanı az kişi gelirdi. valla biz kendimizi düşünmezsek kimse bizi düşünmüyor. olan sana oluyor sütün gitmiş sonunda :gitme:ahh ahh kimse halden anlamiyor..esimin babannesi mevlutte memlekete gidince gelene gidene seven kucaga alana..1 kg lik bebek bunun doguracagi buydu,karni neydiki ufacik,yemedi icmedi olacagi buydu..bana surekli bakamiyorsun besleyemiyorsun..sen becerebilsen 1 kg dogurmazdin..sutten kesti beni..onun yuzunden 2 gun ac gezdim,uyumadim,agladim..simdide gozyaslarimi tutamiyorum..neyse acmayim yarami oglum icin..bizi anca bizler anliyoruz..gerisi bos..iyikide tupbebek oldugunu saklamisim yoksa bu cahil insanlar neler soylerdi kimbilir..:sinifsinif:
ahh ahh kimse halden anlamiyor..esimin babannesi mevlutte memlekete gidince gelene gidene seven kucaga alana..1 kg lik bebek bunun doguracagi buydu,karni neydiki ufacik,yemedi icmedi olacagi buydu..bana surekli bakamiyorsun besleyemiyorsun..sen becerebilsen 1 kg dogurmazdin..sutten kesti beni..onun yuzunden 2 gun ac gezdim,uyumadim,agladim..simdide gozyaslarimi tutamiyorum..neyse acmayim yarami oglum icin..bizi anca bizler anliyoruz..gerisi bos..iyikide tupbebek oldugunu saklamisim yoksa bu cahil insanlar neler soylerdi kimbilir..:sinifsinif:
bluesuu tedavini söylemediğin gibi hamile kalınca da 3-4 ay dolana kadar söyleme. belki en yakın 1-2 kişiye. sonra habire soruyorlar bebek nasıl diye sinir ediyorlar. mecburan benim işte duyuldu sonra herkese dert anlat. allah korusun birşey olsa bu sefer ne oldu nasıl oldu bir daha dert anlat. en iyisi ne kadar geç duyulursa o kadar iyi. ben aileme en son öyledim mesla. amniodan sonra. bir terslik olursa üzülmesinler bir de onların üzüntüsüyle uğraşmayayım benimki bana yeter diye
canım az kusuyo yani gık diyo agzından biraz geliyo böyle agız dolunca ögürerek gelmiyo çok şükür seninkilerde i öyleydi hımm neyse demekki normal saol canımgunaydın herkese yagmurlu bı sabahtan yaramaz kızlardan gunaydın............
gokce az kusuyosa bu normal benımkıler cok kusuyoo .....az kusunca gazınıda cıkarırı hem rahat edsr böle buyucekler ınş rabbım caresız dert vermesın kızlar herkes nasıl bu sabah
ayyyyyyyyyyyy canım amerıkalı gelmıs canım yaaa cok sevındımmmmmmmmmmmm hosgeldın nasılsın ...............neler yaptın toparladınmı ıyı bak kendıne ...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?