- Konu Sahibi el-muallim
-
- #10.941
Ben de bacaklarımı mı üşüttüm yoksa crinone jelde yazan bir yan etki midir bilmiyorum bacaklarımda bir halsizlik var. Önce çok endişelendim. Ama ayaklarımı uzatınca geçiyor. Bu iyi sanırım. İnşallah kötü birşey yoktur. Sanırım kalp atışını duyana kadar ben böyle kafayı kırıcam.
yetmez tabii 250 metrekara de yetmez size. arabyı nasıl aldınız normal arbaya da sığmazsınız. herşeyin büyüğü lazım artık. almanyaya nasıl gideceksiniz 3 kızla? eşin sen oğlun hep birlikte gitseniz hepinizin kucağına 1 tane ancak valla yerimsenibengunaydın kızlar ..........abımı almaya gıttım ya TEM ın ortasında kaldım trafık felakettıo hava yagmurlu .........off neyse uzun bı sıkıntıdan sonra eve geldık ........gece uyandı sese benımkıler .........sımdı bı seda uyandı oğlum odasındayız o okula gıtttı her oda dolu sıkştık buraya ay bu yaz buyuk bı eve gecmem gerek 130 luk ev yetmıyo bana ........bu kusmalar oluyo ya hergun makıne acıyorum ben ..artvınlı sagol canım ....nıl abım berlınde oturuyo...kızlarımla ınş gıdıcemm bakalım......
optum hepınızı ....eylul az kaldı gorecez altın keselerını ınşşşş
denız nerdesın buluesu bu ay baslıyosun dımı ınş canım ınş
bebış ıstıyoruz nıl ve yenı olan arkadasla aret.........herkesı opt
arkadaşlar.....bende bir hafta sonra tedaviye başlamam lazım.....ama hesaplarıma göre opu bayram gününe denk geliyor....bayramdada nasıl olur bilmiyorum.....ben bu tedavimi anneme dahi söylemem kararı almıştım...üstelik benim ve eşimin bütün ailesi burda...hep iç içeyiz...bayramda hastanede olma durumumu onlara nasıl açıklarım......zaten diğer tüp tedavilerinden abimin ve erkek kardeşimin haberi olmadı..hep notrmal yolla kaldım sandılar......neyse yani nasıl olacak bilmiyorum...biraz buna canım sıkkın.....ama dr.umla konuşucam .....eğer histereskopiden sonraki 3.cü ayda tedaviyi olmam gerekiyorsa başlayacağım çare yok.......eğerki 1 ay daha bekleyebiliriz derse 1 ay daha beklicem sanırım....gerçi bu durumu eşimle bile daha konuşmadımda.....şimdi sizlere yazıyorum...bakalım eşim ne dicek...gerçi bu tedavi konularında eşim hep bana bırakıyor kararlarıda......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?