transferimin 5. gn. kasklarma bak saplanyor

canım bende çok asabiyim benimde 3 günden sonra başladı 9 cu günüm benimde agrılar hafifledi.gögüsler progesterondan kaynaklanıyor canım takılma iyice sinir bozuyor yoksa:CüvCüv:

kitabe nasilsin canim iyigeceler icimde bir heycan var yarin yumurtalarim toplaniyor hem heycan hemde huzun senin nasil geciyor hayat heralde egeli yokk galibaa :içelim: sut icelim

sevgili egelikız:)

senin de ne kadar sıcak ve pozitif olduğunu herhalde bilmeyen yoktur,,,
bugün kulüpteki tüpbebekle ilgili bölümleri hatmederken ne güzel duygulara, iletişimlere rastladım burada,
harikasın, harikasınız, harikayız:)

şimdi üzülüp gerilsem nolcak ki?
zaten neredeyse 100 yıl sonra şans vermişim kendime doğurmak için, azıcık keyfini çıkaralım bari...

çocukları o kadar çok seviyorum ki...
çok sevdiğim için cesaret edemedim biraz da bunca yıl, e herkesin kendince içinde bulunduğu yaşama uğraşı da cabası, ama bişeye başlanırken de tüm bedeninle, tüm yüreğinle girişmelisin diil mi?
bak aklıma şu dizeler geldi Ataol Behramoğlundan...

ya da gel tüm şiiri alıntılayalım( çok sevdiğim bir şiirdir bu ne zaman canım sıkılsa ya da daralsam kendimi bu şiirden bazı dizeleri mırıldanırken bulurum..)

YAŞADIKLARIMDAN ÖĞRENDİĞİM BİRŞEY VAR

Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var:
Yaşadın mı, yoğunluğuna yaşayacaksın bir şeyi
Sevgilin bitkin kalmalı öpülmekten
Sen bitkin düşmelisin koklamaktan bir çiçeği

İnsan saatlerce bakabilir gökyüzüne
Denize saatlerce bakabilir, bir kuşa, bir çocuğa
Yaşamak yeryüzünde, onunla karışmaktır
Kopmaz kökler salmaktır oraya

Kucakladın mı sımsıkı kucaklayacaksın arkadaşını
Kavgaya tüm kaslarınla, gövdenle, tutkunla gireceksin
Ve uzandın mı bir kez sımsıcak kumlara
Bir kum tanesi gibi, bir yaprak gibi, bir taş gibi dinleneceksin

İnsan bütün güzel müzikleri dinlemeli alabildiğine
Hem de tüm benliği seslerle, ezgilerle dolarcasına

İnsan balıklama dalmalı içine hayatın
Bir kayadan zümrüt bir denize dalarcasına

Uzak ülkeler çekmeli seni, tanımadığın insanlar
Bütün kitapları okumak, bütün hayatları tanımak arzusuyla yanmalısın
Değişmemelisin hiç bir şeyle bir bardak su içmenin mutluluğunu
Fakat ne kadar sevinç varsa yaşamak özlemiyle dolmalısın

Ve kederi de yaşamalısın, namusluca, bütün benliğinle
Çünkü acılar da, sevinçler gibi olgunlaştırır insanı
Kanın karışmalı hayatın büyük dolaşımına
Dolaşmalı damarlarında hayatın sonsuz taze kanı

Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var:
Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara,göğe,bütün evrene karışırcasına
Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana

Ataol BEHRAMOĞLU

canim ne kadar guzel bi siir ve neguzel boyle pozitif olabilmen bazen kendimle basbasa kaldigim zaman okadr pozitifimki ben bile sasiriyorum kendime bazende oyle negatifimki hayattan bezmiscesine inan bana pozitif veya negatif olmak insanin neler yasadigiyla ve ne kadar guclu olmasiyla alakali diye dusunuyorum kimi zaman kizim ve kocam icin okadar guclu oluyorum ve okadar cok agir seyleri yukleniyorumki...... ben 17 yasinda evlendim 18 yasinda anne oldum bu zman zarfinda kaynanamla birdim kizim 11 aylikken ayri eve cikmaya karar verdik 1 MAYISta yeni evimize ciktik okadar mutluydumki anlatamam sana hergun bana okadar guzel geliyorduki esimi heyecacanla beklemek onun icin suslenmek hersey harikaydi 22 mayis aksami telefon caldi veee esim trafik kazasi gecirmisti okadar caresizdimki herkes istanbuldaydi ben fransada dil yok tanidik yok okadar kotuyduki benim icin hergunum pusetle beraber hastanede gecti kizim hastane buyudu inan babasi kazayaptiktan 1 hafta sonra yurumeye basladi ve sonra hastaneden bi virus kapti bebegim artik iki hastaneye birden gidip gelmek zorundaydim aradan 15 gun gecti ve artik 24 yasindaki kocamin asla yuruyemiceni ogrendim ve inan bana tam 3 sene,hastanelerde gecti kizim ve esim anlasmis gibi hep hasta oldular sonrasinda inan bana bunlari yasarken okadar gucluydumki bir damla gozyasi bi akitmadim kizimin ve kocamin yaninda sirf onlar etkilenmesin diye hep dimdik ayakta kaldim tabi bu sirada firansizcayi cozmus oldum hep disarida oldugum icin simdi esim kaza yapali 5 sene oldu ben 23 yasindayim kizim 6 yasinda elhamdulilah mutluyum cok sukurler olsunki kocam benimle onu cok sevyorum onlar icin yapmicagim tekbirsey bile yok.... ISTE BOYLE CANIM ISTE BUNLAR YUZUNDEN SANKI BENMUTLU OLUNCA PESINE HEP KOTU BISE OLUCAK GIBI HISSEDIYORUM BILIYORUM HEP OYLE OLUCAK DIYE BISE YOK AMA BAZEN RABBIMIN IZNIYLE COOOOOOOK GUCLUYUM bazende inan bana bir kucuk cocuk gibi acizim ama yinede eimden geldigi kadardahada mutlu olmaya calisiyorum belkii bir bebek daha evimize bir nese kaynagi daha olsun diye ciktim bu tup bebek yoluna geriye baktigim zman rabbime okadar hamdu senlar ediyorumki bana kizimi verdi diye o benim icin okadar guzel bi lutuf ki rabbimin bana vedigi en guzel hediye kizim inan bana sirf onun icin nekadar zor olursa olsun bu surec belki yine tutmazsa busefer yine yapicam yine yine yeterki onlar mutlu olsunlar............ CANIM INS BUNDAN SONRA DAHADA POZITIF OLUCAM HAYATTA NE YASARSAK YASAYALIM HAYAT YASAMAYA DEGER:1hug:....

kızlar merhabalar öncelikle hepinize iyi sonuçlar diliyorum. bu sitede insan heran hayattan bir parça bulabiliyor ve şükrediyor herşeye rağmen, herzaman bir umut var en azından yarınlardan o zaman bizde umutsuzluğa kapılmak yerine hayata sıkı sıkı sarılalım ve tadını çıkaralım çünkü hayat gerçekten çok kısa ve üzülmeye harcayacak kadar fazla zamanımız yok aslında yarın ne olacağını bilemediğimize göre yapacak tek birşey kalıyor geriye bugünün tadını çıkarmak, elimizdekilerle ve umutlarımızla mutlu olmak iyi düşünün iyi olsun kızlar :)
bu arada benim de transferimin 10. günü 13 nisan test günüm bakalım hayırlısı hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun diyorum artık bazen birşeyleri değiştirmek yerine kabullenmeyi denemek insanı daha mutlu kılabiliyor umarım hepimiz bir gün hayırlısıyla emeklerimizin meyvelerini alırız mis kokulu, minik bebişlerimize kavuşuruz sağlıkla, huzurla inşallah....

kızlarrrr hayyatta herşey bizim içinn,,biz böle güçlü olduktan sonra üstesinden gelemiycemiz bişi yok die düşünüyorum,,allah dağımıza göreee kış versinnn,,iiki varsınızz,,yine sölüorumm süpersinizzzzzzzzzz :)))

selam kızlar....... dün giremedim internete merak ettim neler yaptınız diye.... hayırlısıyla 10. günümüzdeyiz..... ama baktım biraz içiniz kararmış.... bu yzdıklarınızın çoğu bendede oluyor..... aman bir bakıyorum kasıklarım ağrıyor bir bakıyorum tık yok..... aaaa dedim benimi kandırıyorsun...... ben sabırla seni bekliycem test günü görüşürüz sıpalar dedim kendi kendime.... şimdi hiç takılmıyorum oralara.... ama çok pozitif düşünüyorum... hiçbir belirti vermeseler bile oradalar biliyorum..... belki bu akşam evde ufaktan bir test yaparım ne dersiniz :1shok:

yapma derim o testi bencee yüzdün yüzdün kuyruğuna geldinn kızzzzz ,,bebişlerin orda ve sımsıkı tutunuolar bende dbiliorummmm hihoyyyt hadi canım çok az kaldı ha gayret ha sabret :)))

egeli ya belki azda olsa bişey çıkar diyorum.... zaten bugün biraz canımda sıkkın.... bir akrabamızı kaybettik.... belki biraz moral olur diyorum.... offfff

Geçmiş olsun canbebek .Başınız sağ olsun.
Kılzar transferin kaçıncı günü dediğimiz zaman transfer yapılan günde dahil diyorsunuz yoksa transferden sonrakı günden saymaga başlıyoruz?

canbebek başınız sağolsun allah sabır versin biliyorum pek mümkün olmaz ama kendini fazla üzmemeye çalış canım...

sağolun arkadaşlar..... ama eşime bugün haptığı bir hatadan dolayı acayip kızgınım.... birde vefat eklendi....hepsi birbirine karıştı.... duygularıma hükmedemiyorum..... ödüm kopuyor bişey olacak diye......

canbebek konu ne bilmiyorum ama şu günler senin için çok önemli herşeyi unut sadece bebeklerini düşün, bak şimdi onlarda ne kadar çok üzülüyordur.. topla kendini hayatta herşey bizler için, insanız hepimiz hata yaparız eğer eşin seni istemeden bir hata yaparak üzdüyse eminim o da çok üzgündür ve gönlünü alacaktır bir şekilde, sen yine ona naz yap ama üzme kendini ok? :)

canbebek başın sagolsun,,,,ben dsayanamadım yaptırdım bu gün test malesef negatif 1.1 çok moralm bozuk bıktım artık bu benim kaderim artık denemyi düşünmüyorum sizlere bol şans diliyorum

kitape çok üzüldüm canım ya..... gerçekten çok üzüldüm......ama öyle pes etme hemen.... evet haklısın olumluzlukla sonuçlanınca insanın o an pes edesi geliyor.... ama bence üzüntünü sonuna kadar yaşa.... sonra biraz dinlen.... sonra hadi bakalım yeni başlangıçlara adım at..... sana diyorum ama bakalım ben ne ruh halinde olucam.....

aslında eşim dünya tatlısı bir insan ama, bu aralar inanın benden stresli..... o beni teselli edeceğine ben onu pohpohluyorum bu aralar..... adam bir garip oldu valla..... saçma sapan şeyler yapıp duruyor..... neyse artık bizim tartışmalar uzun sürmez bereket..... akşama hallederiz...:)))

kitapeyide öğrendikten sonra hiç cesaretim kalmadı valla test yapmaya yaa....

Geçmiş olsun canbebek .Başınız sağ olsun.
Kılzar transferin kaçıncı günü dediğimiz zaman transfer yapılan günde dahil diyorsunuz yoksa transferden sonrakı günden saymaga başlıyoruz?

slm kizlar sizlere bisi sorcam bugun yumurtaliklarim alindi tam 18 tane yumurta doktorum 4 tanesini pazartesi yerlestirecek ama cok iyi bir sonuc dedi ve orda benim gibi olan bayanlar vardi ve sairdilar tam 18 bendede kalan yumurtalarimi saklattim neolur neolmaz peki pazartesi gunu cok canim yanarmi bilmiyorum buarada kitape uzme kendiniiii allah buyuktur ondan baska siginacagimiz ka.s.:enbuyukkk:imse yokkk yanindayiz merak etmeee

sabriyacım geçmiş olsun canım.... benimde tek yumurtalığım var ve 14 tane toplanmıştı....dr da gülmüştü.... transferden korkma canın yanmıyor.... ama benden sana tavsiye deli gibi su içip karnını çok şişirme transfer sırasında..... kesenin biraz dolması yeter.... çünkü tatlım transferden sonra yarım saat yerinden kalkamıyorsun....hayırlısı olsun bakalım canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…