ya kızlar benimde transferimin 3. günü çok az ağrım var adet ağrısı gibi birde gögüslerim çok acıyor
asıl benim merak edip sormak istediğim ben çok asabi ve sinirliyim sizde böyle bir durum varmı ?
kaaymaklım senin kaçıncı günün canım.. vallaaaa benimde hiç keyfim yok.. günle geçsin diye bekliyorum açıkçası bu 3.cü deneme ve yine o değer için 1 diyeceklerr diye içimde ço geçiyorr olumsuz olmamak lazzım amaaa insanın elinde olmuyo....amaaaa en azından o güne kadaaaa hamiş olduğumuzu düşünüp mutlu olmaya çalışma iyi olu galiba..
kaydirigubbakcemile2 Ay valla benim keyfim yerinde.Hiç sonuçlarımı düşünemiyorum bile.Pazar gününe kadar buradayım.Pazar gününden sonra Baküde.orada da gelen giden zaman çabuk geçic3k bir baktım 18 nisan ve hamileyim ıhıhıh.Ne güzel de kendi kendime teselli oluyorum:
selam kızlaaaaaaaaar,
noldu böyle... oysa ben 1. sayfadan itibaren okumaya başlamıştım çok keyifliydim, eğleniyordum da... ama frekans son 2 sayfada düştü walla.
hadi bakalım herkes neşelensin biraz,
ben de kadınlar kulübüne bugün üye oldum
ve sanırım hepinizin yaş olarak en büyüğü benim, 42 yaşındayım...
süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
ve nihayet geçen ay bebek yapmaya karar verdim, eh biraz geç kalmışım gibi görünsem de inşallah 13 nisan sabahı hamile olduğumu öğreneceğim.
ilk tüp bebek denemem...
30 mart sabahı yumurtalarım toplandı ve 1 nisan sabahı embriyo transferim gerçekleşti 3 adet sağlıklı embriyocuk::)
eeeeeeee iyi bakıyorum sanırım onlara, yiyorum sağlıklı yaşıyorum, sigara içmiyorum, işe gitmiyorum... daha da yapabileceğim bişey yok, onları okşuyorum, konuşuyorum, onlar için o kadar iğne yaptım göbekten,, o kadar korkak olduğum halde...
artık onlar beni sevindirmeli dimi ama...
hadi bakalım mademki burda bütün kızlar toplandık toplandık....
hep birlikte umut içinde yemyeşiliz
ve böyle bahar bahar toprak canlanmışken, dallar tomurcuk doluyken, durmak olur mu....
hadi çiçek açalım hepimiz...
bahar çiçekleri çoğalsın, her tarafta çiçek perileri var görmüyor musunuz...
(biraz keyfimiz yerine gelmiştir di mi?)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?