cok sagolun kizlarrrrr allahtan tek istedigim emin olun her duamda allahim bebek hasreti ceken arkadaslarima evlat sahibi yap ins hepimiz muradimiza eririz pazartesi sabirsizlikla bekliyorumm ins sizede buayin sonuna dogru mujdeli haber veririm doktorumdanda net bilgi alcam bugun doktorumla konusamadim esim konusmus pazartesi gereken bilgiyi alacagimKEsinlikleeeeeee canıın yanmaz haberin bile olmuycak.Bir tek muayene kaşıgını yerleştirilmesini hiss ediceksin.
Kitabem canımız sağ olsun bacım.Umudu kesmemek gerek..Bir umut her zaman vardır canım..
neden öyle düşünüyorsun kitabe okuyunca yazma ihtiyacı hissettim...ben 10 yıllık evliyim 8 aşılam 5 mikro yaptırdım...ümit dünyası sizin sorununuz ne bilmiyorum ama nasipte yoksa her şey sorun oluyor be arkadaşım...benimde embriyoların gelişimi duruyor dendi..buda beşinci denemeden sonra anlaşıldı..şimdi kilo vermeye çalışıyorum...yaş faktörüde var sen gençsindir..teda
vi sonrası hayal kırıklıklarını bilirim...kaç kez yaşadım..bazen burda bekleyenleri okudukça kendim
bekliyomuşum gibi oluyor onların belirtilerinden anlam çıkarıyorum...bu hamile...yok yok değil gibi
rabbim hepimize güç versin..benimde yazın denemeden sonra belki denemem..seni okadar iyi
anlıyorum ki..rabbim yüzünü güldürsün
İnşallah can bebem.Ya kızlar üşüyorum titredim.Ya bana öğle geldi ki rahim kaslarım da titriyor.Demeyin ki bu çıldırmış artık valla hıss ediyorum..
sağol nilencim... galiba bencede hamileyim kaydirigubbakcemile3
Kızlar gece saat 3.Uyku sıfır.Yanıyorum sıcaktan kızlar.pencereyi de açtm olmuyor.Sıcak basıyor beniii.Neler oluyor karnımda acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?