transferimin 5. gn. kasklarma bak saplanyor

sabriya benim de 18 yumurtam toplantı ve yanlış hatırlamıyorsam 12 tanesinde falan döllenme oldu, bana 5. gün transferi yapıldı 5. güne 7 adet embryo geldi 3 ü transfer edildi kalan 4 ü iyi kalitede olduğu için donduruldu. sen de mutlaka embriyoloğundan detaylı bilgi al ve durumlarına göre dondurmanı tavsiye ederim gerçi zaten seni yönlendirirler bu konuda. transferden hiç korkma hiç birşey hissetmiyorsun acı,ağrı falan olmuyor sadece çok su içmen gerekiyor ve sıkışık olman gerekiyor o biraz rahatsız edici onun dışında hiç birşey yok merak etme şimdiden transferin hayırlı olsun inşallah herşey sonuna kadar yolunda gider. benimde ilk test günüm pazartesi çok heyecanlıyım günler geçmiyor...

KEsinlikleeeeeee canıın yanmaz haberin bile olmuycak.Bir tek muayene kaşıgını yerleştirilmesini hiss ediceksin.

Kitabem canımız sağ olsun bacım.Umudu kesmemek gerek..Bir umut her zaman vardır canım..

KEsinlikleeeeeee canıın yanmaz haberin bile olmuycak.Bir tek muayene kaşıgını yerleştirilmesini hiss ediceksin.

Kitabem canımız sağ olsun bacım.Umudu kesmemek gerek..Bir umut her zaman vardır canım..
cok sagolun kizlarrrrr allahtan tek istedigim emin olun her duamda allahim bebek hasreti ceken arkadaslarima evlat sahibi yap ins hepimiz muradimiza eririz pazartesi sabirsizlikla bekliyorumm ins sizede buayin sonuna dogru mujdeli haber veririm doktorumdanda net bilgi alcam bugun doktorumla konusamadim esim konusmus pazartesi gereken bilgiyi alacagim

kızlar sagolun ama artık kendimi bu duruma alıştırıp bu işin peşini bırakma vaktim geldi sanki.her seferinde kendimi 1 senede ancak topladım 6 senedir evliyim 5 kere denedim olsa olurdu benim kaderim buymuş daha fazla ısrara gerek yok.evlatlık düşünmeye başladım.eşim kendime geliyimdiye tatil planları yapıyor ona da bişey diyemiyorum ama dert insanın içinde beni ancak sizler anlarsınız.umarım sizler hamiş kalırsınız.

neden öyle düşünüyorsun kitabe okuyunca yazma ihtiyacı hissettim...ben 10 yıllık evliyim 8 aşılam 5 mikro yaptırdım...ümit dünyası sizin sorununuz ne bilmiyorum ama nasipte yoksa her şey sorun oluyor be arkadaşım...benimde embriyoların gelişimi duruyor dendi..buda beşinci denemeden sonra anlaşıldı..şimdi kilo vermeye çalışıyorum...yaş faktörüde var sen gençsindir..teda
vi sonrası hayal kırıklıklarını bilirim...kaç kez yaşadım..bazen burda bekleyenleri okudukça kendim
bekliyomuşum gibi oluyor onların belirtilerinden anlam çıkarıyorum...bu hamile...yok yok değil gibi
rabbim hepimize güç versin..benimde yazın denemeden sonra belki denemem..seni okadar iyi
anlıyorum ki..rabbim yüzünü güldürsün

kitape ve nilen size kisa bir sey anlaticam benim halamin evladi olmuyordu yurt disinda bile denediler olmadi ensonunda evlatlik alip almanuaua yerlestiler aradan 6 sene gecti ve rabbim iste allah tarafindan ona o mucize haberi geldi ve hamileydi ve dogurdu simdi 10 yasinda evladi var arkadaslar biz ilk once rabbimden umudumuzu yitirmeyecegiz isterse o verir isterse o alir bunu unutmayin ve ayrica benim eltiminde cok fazla zehirli kist ti vardi ve doktor cok zor hamile kalabilmen dediler ve esiyle tartistiklari gun hamile haberini verdi ve suan 6 aylik nurtopu gibi erkek evlada sahip bunlari yazdimki mucizleri ve suprizleri unutmayin umudunuzu yitirmeyi hayat suprizlerle dolu unutmayina.s.

kimse yokmuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!

test yaptım 2. çizgi silikte olsa çıktı arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrr!!!!! delikafadulden

sesimi duyan yokmu?????????????

10. günümdü günaycım.... inşallah kan testindede bir problem çıkmazda içim rahat eder...... inşallah sendende güzel haberler alıcaz....

ikrarcım çok sağol bitanem.....

İnşallah can bebem.Ya kızlar üşüyorum titredim.Ya bana öğle geldi ki rahim kaslarım da titriyor.Demeyin ki bu çıldırmış artık valla hıss ediyorum..

ızin verirmisiniz ben de sizinle doğum yapayım kızlar ıhıhıhıhı..Akşam olunca acaip saçmalama krizi geliyor kızlar

Kızlar gece saat 3.Uyku sıfır.Yanıyorum sıcaktan kızlar.pencereyi de açtm olmuyor.Sıcak basıyor beniii.Neler oluyor karnımda acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…