kzlarrr azıcık daha sıksanız yaa dişiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
egeliii seni tebrik ediyorum canım değerin 1500 çıkmış kaçtane embriyo transfer edildi sana sanki hepsi tutunmuş gibiler
** valla canm bencede sen hamilesin* evet cnm benimde ayni agrilarim var ama cok korkuyorum yinede cunki ben kasimda ilk denememi yaptim ozamanda ayni agrilarim vardi ok simdi agrilar daha belirgin ve ilkinde kalitesizdi embryom ve bitaneydi simdi kaliteli ve 2tane biraz daha umutluyum ama yinede kendimi fazla kaptirmak istemiyorum cnm rabbim ellermizi bos cevirmesin AMINNNNN:Saruboceq:a.s.inşallahh yaaaaaaaa dün dayanamadım hastaneyi aradım sordum onlarda ne var ne yok diyebiliriz dedi ama belirtilre güzel gebelige işarett dediler ama tabi kan degerinin katlaması gerek bel ve karın kasık agrısını onlar sordu onlarda iyiye işaret senin vardı agrın öyle dimi kaymaklımmhihoyyythihoyyyt
egeli nasilsin canim bugun doktora gittim yumurtaliklarim 17 cm le 16 arasi degisiyor ve doktorum hersey yolnda diyor ve cuma gunu yumurtalikalari alacaklar bakalim hayirlisiyla zaman gecmek bilmiyor bugun son ignem kendine iyi bakçookk sağol tatlım,,darısı başına diorumm :))) 3 tane embriyoo tranfer edilmiştii,,henüz dr umla görüşemedim oysden kaçtane olduğunu bende merak ediorummm hihoyyyt
egeli nasilsin canim bugun doktora gittim yumurtaliklarim 17 cm le 16 arasi degisiyor ve doktorum hersey yolnda diyor ve cuma gunu yumurtalikalari alacaklar bakalim hayirlisiyla zaman gecmek bilmiyor bugun son ignem kendine iyi bak
iimm canım bende bugün 2.testimi yaptırdım ve sonuç 1500 çıktı bende bebişlerimi ayın 17 sinde görücem inş :))
hayırlısıyla sende atlat şu günlerideee dualarım seninleee tatlım sende kendine ii bak )))
kız herkes öle sölüoo bide değerim 1500 çıkıncaaaa üstüne tuz biber oldu valla kısmet artık... hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?