transferimin 5. gn. kasklarma bak saplanyor

kitape ben beklemek istiyorum canım ya.... şimdi sende stres daha fazla oldu gördünmü.... ben bu halimle dayanamıyorum. eğer birde negatif çıkarsa ölürüm üzüntüden.... en iyisi bekleyebildiğim kadar bekleyeyim.... ama gör bak hamilesin sen

kızlar benim karnımın sol tarafında sürekli pıt pıt bir ağrı var.... aman amma kuruntulandım yaaa -tatlicadiarzu-

wavy ay çok sevindim canım ya.... allahım yarabbim bende 10. gün yapsammı acaba... kızlar kanıma giriyorsunuz ama yaa...

canımsın ya inşalllah olur o zaman dileyin benden ne dilerseniz....evet haklısın daha çok stres yaptım ama tutmamış olsa daha düşük çıkmazmıydı acabayaaa :uhm::Saruboceq: dimi ama:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Kitape NilKöksal isimli arkadaş 7 yada 8. gün yapmıştı ama değeri kaçtı hatırlamıyorum.İnşallah sen ve sonuç bekleyen arkadaşların hepsi hamiledir.:Saruboceq:

canbebek benimde karnımda bçak gibi saplanmalar akşamları daha çok oluyor fakat şimdide hastalancekmışım gibi agrım var sende varmı degişiklik yoksa kuruntuyamı başladım yaaa

kizlar rabbim yuzumuzu guldursun hepimiz guzel sonuc alalim ben hala yatmaya dvm bi tek namaz ve wc icin kalkiyorum valla yeterki tutsun daaaa ben yatmaya dvm ederimdelikafadulden

arkadaşlar siz hamilesiniz bu belirtiler hamilelik belirtileri.ben de aynı belirtileri yaşadım sonuç pozitif çıkmıştı.

kıtape ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tutmustur bebeklerımız degerın dahada yukselıcek ıns ıns

günaydın arkadaşlar..... kitape valla ne bileyim kafam iyiyce karıştı.... göğüslerimde pek bişey kalmadı... öyle aman aman belimde ağrımıyor.... ama kasıklarımda bazen hafif bazen fazla ağrı oluyor... bunun dışındada bişey yok.... bugün 8. günümüz az kaldı artık......

kaymaklım ben 2 gün yattım sonra bir daha pek yatmadım... hele son şu 2 gündür hiç yatmıyorum desem yeridir... ama işte yapmıyorum.... allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah arkadaşım

kıtape ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tutmustur bebeklerımız degerın dahada yukselıcek ıns ıns

inşallahh yaaaaaaaa dün dayanamadım hastaneyi aradım sordum onlarda ne var ne yok diyebiliriz dedi ama belirtilre güzel gebelige işarett dediler ama tabi kan degerinin katlaması gerek bel ve karın kasık agrısını onlar sordu onlarda iyiye işaret senin vardı agrın öyle dimi kaymaklımmhihoyyythihoyyyt

benimde öyle kendimi dinlemekten başka bişey yapamıyorum batıcakmı agrıycakmı diye gögüslere çok takılma benim deger yüksek olmadıgı halde dsamarlar okadar belirgin ki bende şaşırdım ilaç yaptı demek sızlamıyor benimkiler inşallah güzel haberler veririz kızlar:1hug::CüvCüv:

kitape bak penses diye bir arkadaş var o 7. günü yaptırmış 1.10 çıkmış şimdi hamile... bence sende hamilesin kızım yaa...

ay moralim bozuluyo ya bende damarlarda belirgin falan değil.... yada ben farketmiyorum..... offff başaramadımmı yoksa ya.....

ay moralim bozuluyo ya bende damarlarda belirgin falan değil.... yada ben farketmiyorum..... offff başaramadımmı yoksa ya.....

cnm strese gırme ne olurrrrrrr
belırtıler kışiden kişiye değişiyorrrrrrrr
hıç belırtı olmayan kesın tutmadı dıyen kişiler bıle hamle kaldılarrrrrr hamıleysen bebeğini etkıler rahat ol pozitif düşün ne olurrrrrr umut etki umudun gerçekleşsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…