transferimin 5. gn. kasklarma bak saplanyor

ay moralim bozuluyo ya bende damarlarda belirgin falan değil.... yada ben farketmiyorum..... offff başaramadımmı yoksa ya.....

mrb canim yazdiklarini bastan beri okudum ama bu kadar syres yapmayasakkelime
pozitif dusun pozitif olsun herkes bunu soyluyor insalllah basarmistirsin:Saruboceq:

canim7.gun degerin bence 0 degil ya bu bir belirti gibime geldi bugunde 2 ye katladigini dusun her gun her gun insallah hamiledirsin :Saruboceq:

kitape bencede hamilesin içime doğuyo umarım bizler de hayırlı haberler alırız benim test günüm cuma ama ben cesaret edemiyorum erkenden test yaptırmaya akşamları ağrılarım daha da artıyo ve tamamen regl ağrısı gibi yada bana öyle geliyo bir sol tarafım bir sağ tarafım ağrıyo son 2 gündür galiba fazla dinliyoruz kendimizi ayrıca bugün biraz baş ağrısı da var ben de korkuyorum olmazsa diye
dualarım hepinizle

arkadaşlar ağrı dışında sizlerde hafif baş ağrıları ve vücüt sıcaklığında artış oldumu bende var
offfff offfff bide üstün grip mi olucam yaaa

mrb arkadaşlar. yazdıklarınızı okudum. İnşallah rabbim gönlünüze göre verir. hepinizde hamiş olursunuz.
kitabe bende memorialde tedavi oldum.doktorun kimdi. 7. güne göre değerin iyi bence. kesin hamilesin inşallah katlanır değerin arkadaşım.

asi74 aslında içimden hiç olumsuzluk geçmiyor canım.... aslında içime doğuyor hamile olduğum ama işte belirtiler falan deniyor ya içime birden korku saplanıveriyor....

sincaps baş ağrım yok ama vücud sıcaklığı bendede var canım... menapozlular gibi yanıyorum valla :))

benim de aynı durumda yanıyorum terlemede oluyo arada sanki ateşleniyorum sonra ateşim düşüyo garip sanırım hormunlardım kendini şaşırdı baş ağrısı da sabah vardı şimdi geçti zaten hafifti grip olmaktan korkmuştum sadece.
biri test günü kanımı alsa da sonucu haber verse ben dr gitmesen ne güzel olur çok heyecanlıyım orada nasıl olucam bilmiyorum dokunsalar şimdi ağlarım
off off

Kizlar bu gün transferimin 3 günü hiç bir ağrım falan yok.Yoksa bebeklerim beni terkmi ettiiii?
dün o bür gün kasıkta hafif agrılarım vardı da.(
Kızlar transferinizin 2 - 3- 4 günleri neler yaşadınız.
Ağrı olmaması doğalmı?

canım hergün her saat ağrı olucak die bişi yokki canını sıkma sakın içini ferah tutt tamammııı,,herşey yolunda merak etmeee hihoyyyt

bende 2-3 gün bir ağrı olmadı ama sonra oldu başlar senin ne merak etme herkezin sanırım ağrısı çok olmuyo. benim 6. günden sonra arttı ağrı mesela
korkma bence daha çok yeni

can bebek aynı düşüncedeyim hiç gitmesem ne olur sankidiyorum ya biri gelse hamilesin dese o kadar.
aksini hiç duymasam ne olur

canım benım sonuç suan ikizlere hamıleyım 2tane test yapıldı simdiye kadar 10.gün değerım 116.94 12.gün değerım 516.50 çıktı canım

dr günay bende çözemedim bu işi valla ..... benimde ağrılar bir oldu bir olmadı... daha doğrusu ilk günlerde hissettiğim ağrılar bu günlerde şekil değiştirdi... şimdi bile öyle aman aman bir ağrım yok..... zaman zaman karnımın çeşitli yerlerine iğneler batırıyorlar gibi oldu... zaman zaman bacaklarım çok ağrıdı...zamana zaman kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıdı.... ama şu 3 gündür sol kasığıma yakın pıt pıt bir ağrı var...... göğüslerimi dersen o ilk günkü şişkinliği yok.... beliminde ağrıdığını söyleyemem.... ama tek bir şey var... içimdeki ses hamile olduğumu söylüyor......hemde 36 yaşında :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…