napiosunnn sen yaa ne sigarasııı canım kendine gell sakınnn(( bak ne güsel bi tedaviye başladın,,ama buna emek vermen lazım,,benimde kanallatım tıkalıydı dr direk tüp bebek dedi,,ilk denememi yaptım ve şuan hamileyimmm,,başta buna kendin inanman lazım veee birde moral çok önemliiiiiii...
allah yardımcın olsun... hihoyyyt
kesınlıkle egelıye katılıyorum bıraz daha ıstek ve ınanc ve umutlu ol. ve hemen sıgarayı bırak valla bak ben 12-13 yıldan berı ıcıyordum.neler yapmadım bırakmak ıcın ama olmadı.tedavıye basladıgım an bırakacam dedım ve o gunden berı ıcmıyorum yaklasık 1 ay olacak canım bazen ole cok ıstıyokı ama tutuyorum kendımı...bebegımız ıcın buna mecburuz unutma. saglıklı bır bebek ıstıyorum be dıyorum kendıme bolece sıgaradan uzak duruyorum....
ohhhhhhh en iisini yaparsınnn bak :)) kızz hiç moralini bozma,,baktın canınmı sıkıldı,,at kendini dışarıyaaa,,gez gönlüncee ye içç haa buarada sağlıklı beslenmeye geçiosun artık,,dikkat etmen gerekiooo,,hep bebişlerini düşün ona göreee ok
şuandan itibaren senin için yeni bi hayat başliooo hemde çok güsel bi hayat canım hihoyyyt
yaaaa kızlar bişey sorcam benim gibi sabırsız olupta 7 gün kan testi yaptıran varmııı????benim bugün hastanede işim vardı gitmişken yaptırdım 3.25 çıktı bilgisi olan bana yarddım edebilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?