- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
Aynen babam bilmiyor sadece annem biliyor bu yüzden stres oluyorum ama yine de görmek istemem gerekmez mi kafayı yicemBuluşma sizin için stres yaratan bir durum mu?
Önce problemin ne olduğunu çözmeniz gerek, saçmalıyorsunuz diye bir şey demek saçma.
Çok seviyorummm hatta çok aşığımmmbenim de vardı öyle bir ilişkim. telefonda saatlerce konuşurduk ama yüz yüze çocuğu görmek istemiyordum. zaten bu sebepten bitti. ama benimki belliydi yani açıkça biliyordum sevgimin bittiğini,sizde de bu var ama kendinize mi itiraf edemiyorsunuz? yoksa sizi rahatsız eden ufak davranışları falan mı var? bence kendinize bunun cevabını verin.
içine sinmeyen bir durum mu var acabaKızlar 1 buçuk yıllık ilişkim var. Ama nedense bi aydır falan çok özlediğim halde buluşmayı erteliyorum aramızda üç saatlik mesafe var şuan izinde gerçi izinde olmasa da fırsat yaratıyor ama benim içimden görüşmek gelmiyor özlüyorum da ama neden bilmiyorum içim sıkılıyor görüşme aklıma gelince. Buldun da bunuyorsun diyin saçmalıyorsun diyin ama neden çözemiyorum çok seviyor çok değer veriyor ben nankör müyüm kızlar kendimi çözemiyorum genel anlamda da bi umutsuzluk huzursuzluk var üstümde
Evet ne giycem napıcam biri görürse vs vs bi sürü takıntım varUtangaç misiniz?
Belki de sizin bu konuda üzerinize çok geldiğinden kendinizi ekstra baskı altında hissediyorsunuz?Aynen babam bilmiyor sadece annem biliyor bu yüzden stres oluyorum ama yine de görmek istemem gerekmez mi kafayı yicem
Harika bir analiz..Son zamanlarda kendini salmış olabilir misin yada kilo falan mı aldın?Sevgisizlikten değil de kendinle alakalı bi sıkıntın var bence.Sevgilisin yanına pür makyaj şıkır şıkır giden tiplerdensen o tarz bi bunalım yaşıyosundur alışverişe çık bi de kuaför gelir o zaman buluşasın
Ah ah valla öyleydim de yanlış meslek seçimi yaptık zamanındaHarika bir analiz..
Siz de psikolog olacak hatunsunuz
Kızlar 1 buçuk yıllık ilişkim var. Ama nedense bi aydır falan çok özlediğim halde buluşmayı erteliyorum aramızda üç saatlik mesafe var şuan izinde gerçi izinde olmasa da fırsat yaratıyor ama benim içimden görüşmek gelmiyor özlüyorum da ama neden bilmiyorum içim sıkılıyor görüşme aklıma gelince. Buldun da bunuyorsun diyin saçmalıyorsun diyin ama neden çözemiyorum çok seviyor çok değer veriyor ben nankör müyüm kızlar kendimi çözemiyorum genel anlamda da bi umutsuzluk huzursuzluk var üstümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?