Tuhafım

Canım ben seni zaten psikolog sanıyodum valla süper analiz ettin keşke normalde de tanıdığım biri olsaydın yazdıkların çok iyi geliyor

Tam tersi çok bakımlıyım canım ama yine de takıyorum dış görünüşümü

Harfi harfine doğru yaşıyorum hepsini

Canım ben seni zaten psikolog sanıyodum valla süper analiz ettin keşke normalde de tanıdığım biri olsaydın yazdıkların çok iyi geliyor

Harfi harfine doğru yaşıyorum hepsini
Çok şekersin çok teşekkür ederim, ben de mutlu oluyorum insanlarla paylaşımda bulundukça
Biri çok güzel bir fikir vermiş bak kendini en güzel nasıl hissediyorsan o şekilde ol onun seni görmesini isteyersin belki, bir günlük ayarlayıverirsin 2-3 saat görüşseniz bile kafii.
Sonuçta baban peşine adam taktırmaz diye düşünüyorum. :)
Yani ortada sevmekle/özlemekle ilgili bir problem olmadığına göre biraz emek vermek gerek

Bence de kendini saldın ve nereden başlayıp da çeki düzen vereceğim diye üşeniyorsun. Erkek değiliz ki her günkü gibi buluşmaya gidelim. Biraz da rahatlamaya ihtiyacınız var ki.

Buluşunca sıkılıyor musunuz? Ya da nasıl vakit geçireceğiniz hakkında kaygılarınız mı var? Onun da etkisi olabilir

Haklısın

Bence de kendini saldın ve nereden başlayıp da çeki düzen vereceğim diye üşeniyorsun. Erkek değiliz ki her günkü gibi buluşmaya gidelim. Biraz da rahatlamaya ihtiyacınız var ki.
Üşeniyorum da canım evet şimdi ne giycem vs diye takıyorum

bulusmaya hazır hıssetmıyor olabılırsın
bu aralar kendını guzel bulmuyor olabılırsın
askın bıtmıs olabılır

Kızlar bu saat oldu uyuyamadım düşünmekten kafayı yicem sanırım babama söyleyemedim erkek arkadaşımı diye sıkıntı yapıyorum adamın arkasından iş çeviriyomuş gibi hissediyorum. Söylesem de hemen nişan vs olacak ona da hemen hazır değilim. Karmakarışığım şuan kafam allak pullak. Bi yandan da erkek arkadaşım soğuk davranıyosun diyo beni bırakıcaksın gibi hissediyorum diyo yok dedim sadece kendimle ilgili dedim sakın bırakma ölürüm dayanamam diyo. Sadece herşeyi kafaya takıyorum falan düzelirim dedim o da üzülüyor onu da üzdüm kendimden nefret ediyorum

bulusmaya hazır hıssetmıyor olabılırsın
bu aralar kendını guzel bulmuyor olabılırsın
askın bıtmıs olabılır
Sanırım hazır değilim ama tatil bitiyor eylülde iş var vicdan da yapıyorum özliycem özliycek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…