- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.348
- 598
- Konu Sahibi Ay sende gizli
-
Kendi değer yargıları da o şekilde onun. Çok geçmedi Zorunlualan'a neler saydırdı sevgilileri ile sevişiyor diye. Herkesi öyle sanması kendinin de aynen öyle olduğundan. Lakin kendisi de kendisi gibi düşünen insanlardan gördü ne kötülük gördüyse. Bunda da var bir hikmet.
buradaki ergenuslar bunu anlayamiyor işte
en modern erkek dahi arkadaş ortamında sizi meze rezil eder
keşke farklı olsaydı toplum yapımız ama burası türkiye klasik islam ülkesi
seküler olan erkekler bile el değmemiş kız arıyor kadın mal cünkü ortadogu cografyasında
cinsel ilişki için evlilik şart kafasındayım
avrupada olsaydım zaten 2.kez boşandığım için depresyonun dibine görmez mutlu mesut bekar anne bile olmak isterdim
İlk evliliğim neden bittiyse önce sebeplerini bulurdum ve ikinci eşte beklentileri daha yüksek tutardım.2. Kez evlenseydiniz nelere dikkat ederdiniz ?
Alkol sorunu derken ne kadar iciyor mesela? Bagimli mi?
Bir de daha once evlenip bosanmis birisi mi yoksa ilk evliligi mi?
Bir de evlenince birakirim diyen insandan korkarim ben. Birakabiliyorsa simdiye kadar neden birakmamis? Imzayi atana kadar cok nazik davranip kendini saklayan insanin sonradan icinden canavar cikabiliyor.
Tamamen bırakmasını ondan istemedim zaten bu çok saçma bir kandırmaca olurdu ,azaltabilirdi oda bunu kabul etti kendide 39 yaşında bi çok şeyin farkında zatenAlkol sorununu konuşarak halletmeniz ne kadar güzel...evlenince icmiycem dedi di mi? Evet hallolmus gerçekten...
Ay ben sizi çok sevdim yaa...Çok naif ve iyi niyetlisiniz...Sizi çok sevdiğim için şu kadarini söyleyeyim, 39 yaşına gelmiş bir alkoliğin hemen bugün yogun kimyasal, psikolojik , psikiyatrik tedavilere baslaması durumunda bile , 5 yıldan kısa sürede, iyileşmesi ,değişmesi, alkolü telkinle iknayla azaltması, hele tamamen bırakması...vs İMKANSIZ...Azaltmak diye birşey yok, o bütün alkoliklerin en sevdiği taktiktir, hiç inanma külliyen yalan zaten ...Ha 5 yıl dediğimde en kısası, anca durum çok acilse, yani kolu bacağı kesilmişse nebleyim kalpkrizi felç filan geçirip iyice korktuysa en az 5 yıl...yoksa ölene kadar fondip....Tamamen bırakmasını ondan istemedim zaten bu çok saçma bir kandırmaca olurdu ,azaltabilirdi oda bunu kabul etti kendide 39 yaşında bi çok şeyin farkında zaten
Ben evli yanlızım mesela sanki ev arkadaşı gelir yer içer yatar ortak zaman sohbet ilgi vs yok basbayağı yanlızımyalnız zaman gecmez)
Ben de şey diyorımAnası ve kizkardesi olmasin bir de tek erkek olsun ki elti illetine bulaşmayım isterdim
3 ay bi insanı tanımak için çok kısa bi süre, daha temkinli olmanız gerekir, hemen iyi anlaştığınız kanısına kapılmayın bence.Çocuk yok onunda benimde alkol sorunu varmış,ben kullanmıyorum her ikisinide bu sebebten alkol kısmını anlaşarak hallettik aslında şuan tanışalı 3 ay olcak ,aracı aracılığı ilr tanışmıştık zamanla duygu oluştu saygı ve değer konusunda çok özenli davrandığı için hoşuma gitti duygu oluştu kırmamaya üzmemeye çalışıyor
Ailecek iciyorlarsa, o cevrede yetisen biri anxak evlenene kadar haftada bir icer.Önceden hergün içiyormuş benimle tanıştıktan sonra haftada 1 bağımlı olmadığını düşünüyorum .Tamamen bırakamaz hemen tabiki kültür olarak ailecek içiyorlar.Şu ana kadar tartışmamız felan olmadı aslında kafalarımız uyuşuyor bi çok boktada hemfikiriz
Temmuza kadar süre verdim zaten evlenmek için hemen karar vermeyeceğim 39 yaşında bi çok şeyinin oturmuş olacağını düşünüyorum3 ay bi insanı tanımak için çok kısa bi süre, daha temkinli olmanız gerekir, hemen iyi anlaştığınız kanısına kapılmayın bence.
Alkol sorunu varsa bu ciddi bi problem olabilir mesela, siz hiç kullanmıyormuşsunuz bir de.
Acele etmeyin.
Çıkarımlarınız çok klişe ve genel. Yaşla başla alakası yok karakterin oturmasının. Temmuz diye kendini sınırlandırmak da bence doğru değil, akışta gözlemleyin işte.Temmuza kadar süre verdim zaten evlenmek için hemen karar vermeyeceğim 39 yaşında bi çok şeyinin oturmuş olacağını düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?