- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.552
- 108
- Konu Sahibi Ay sende gizli
-
Yapışık geziyor uz sanıyorlar galiba.Bekarlar da sanıyor ki evliler hiç yalnız kalmıyor :)
Evlenmeden de ilişki yaşanabiliyor…
Neden boşanıyorsunuzkonu sahibi 2.kez boşanıyorum
yastık değişti kaderim değişmedi
yaş 33..cocuksuzum da
bazi insanların kaderinde sevmek sevilmek yuva kurmak yok
Ya dikkat ediyorum sen de hep neden boşanıldığını sorguluyorsunNeden boşanıyorsunuz
Icki kumar capkinlik sigara is guc kariyer tahsil ailesi mutavazı mı okumayı sever mi kibar mi kaba mi ...ohoooo bir sürü şeye2. Kez evlenseydiniz nelere dikkat ederdiniz ?
Evet şu an artık o hayatımda olmadığı için çok mutluyum.Bosanmanin kesinleşmesini bekliyorum.Tesekkurler bu aradaAy kiyamam ya. Nasil böyle birsey yapar, öküz herif. Ben okurken sinir oldum, seni düşünemiyorum. İnşallah simdi cok cok mutlusundur.
Şuan kontrolümde içiyor ama evlendikten sonra ne olur bilemiyorum .Dürüst davranıyor bunu biliyorum
Fikir istemişsiniz çok yerinde bir yorum gelmiş bence.Daha önceki hataları yapmama, bağımsız ol maddi manevi anlamda, kendini sev, kendine değer ver, ailesine dikkat et, önceliklerin sen ol, karşıdakinin yalan söyleyeceğini ve söylediklerini gerçekleştirmeyeceğini bil.
Alkol problemi hallolmaz. Bunu bilir söylerim. Tamamen hayatından çıkarıp arasa sosyal içki bile olmamalı. Bağımlılık ciddi bir durum artık içmiyorumla bitmiyor
türkiye istanbul izmir antalyadan ibaret değildir
türkiye afganistandan hallice dinamikleri herhangi bir arap ülkesinden farklıymış gibi gözüken özde yobaz yurtdışında gerek akademik camia olsun basın olsun asla ciddiye alınmayan bir ülkedir
sex and the city tadında ilişkiler yaşarsanız ya kötü yola düşersiniz ya da canınızdan olursunuz
erkektir yapar diyen mühendis görümcem
ama o irkik diyen fizik ögretmeni teyzesini
oğlunun yattıgı kadın sayısıyla övünen kadınları gördü bu gözler
hayatı amerikan dizileri tadında yaşamak da ne bileyim
Bence eğitimle alakalı bir durum bu. Eğitim derken alınan diplomaları kastetmiyorum. Aile terbiyesini kastediyorum. Bir erkek büyüdüğü ailede kadına değer vermeyi öğrenmişse ilişkisinde de seviyeli oluyor. Ayrılırken çirkefleşmiyor. Benimde 15 senelik evliliğim bitti. Medeni bir şekilde boşandık ve birbirimizin hayatından çıktık. Olmuyorsa olmuyordur. Karşılıklı kabullenmek gerekiyor.45 yaşındayım ve hayatı amerikan dizileri tadında yaşıyorum, elbette sizin bahsettiğiniz gibi bir çevre var ancak tüm toplum bu şekilde değil emin olabilirsiniz
Genelde bu forumdaki kadınların büyük çoğunluğu ülkeyi kendi çevreleri gibi sanıp pek çok şeye cesaret edemiyor ancak değil
Pek çok şehirde yaşadım, hiçbir zaman çevremde sizin bahsettiğiniz kadınlardan olmadı, tam tersi gayet özgür ilişkileri olan arkadaşlarım var
Kendim de birden fazla evlilik yaptim , evlenmeden önce beraber yaşadım her iki kocamla da , ne komşu ne aile vs baskısı yaşamadım
Bu kadar onyargili olmayın, ülkede çok özgürce yaşayan kadınlar var ve başlarına birsey gelmeden yaşıyorlar emin olabilirsiniz bundan
Ufletiyo alete, promile bakiyokontrol lü içmek nasıl oluyor))sevgilinin yaşı kaç aile önemli aynı kültür olması lazım
Sekuler olan erkekler bile bakire kiz mi ariyomusburadaki ergenuslar bunu anlayamiyor işte
en modern erkek dahi arkadaş ortamında sizi meze rezil eder
keşke farklı olsaydı toplum yapımız ama burası türkiye klasik islam ülkesi
seküler olan erkekler bile el değmemiş kız arıyor kadın mal cünkü ortadogu cografyasında
cinsel ilişki için evlilik şart kafasındayım
avrupada olsaydım zaten 2.kez boşandığım için depresyonun dibine görmez mutlu mesut bekar anne bile olmak isterdim
Bu durumu kafana taktigini ne kadar belli edersen erkeklwr bunu silah olarak kullaniyor. Aklinizda olsun.buradaki ergenuslar bunu anlayamiyor işte
en modern erkek dahi arkadaş ortamında sizi meze rezil eder
keşke farklı olsaydı toplum yapımız ama burası türkiye klasik islam ülkesi
seküler olan erkekler bile el değmemiş kız arıyor kadın mal cünkü ortadogu cografyasında
cinsel ilişki için evlilik şart kafasındayım
avrupada olsaydım zaten 2.kez boşandığım için depresyonun dibine görmez mutlu mesut bekar anne bile olmak isterdim
Bence eğitimle alakalı bir durum bu. Eğitim derken alınan diplomaları kastetmiyorum. Aile terbiyesini kastediyorum. Bir erkek büyüdüğü ailede kadına değer vermeyi öğrenmişse ilişkisinde de seviyeli oluyor. Ayrılırken çirkefleşmiyor. Benimde 15 senelik evliliğim bitti. Medeni bir şekilde boşandık ve birbirimizin hayatından çıktık. Olmuyorsa olmuyordur. Karşılıklı kabullenmek gerekiyor.
Elalem baskısına gelince de sen sınırını koyarsan kimseye laf düşmez. Anca arkandan dedikodunu yaparlar. Onlara da iyi seyirler dilemek düşer.
Aslında tüm çevresini ekarte etti kendş isteği ile bu zamana kadar düzgün biri çıkmadığını söyledi beni tanıyınca ki dediğim gibi arkadaş aracılığı ilr tanıştık kendide hayatına ceki düxen vermek istediğini söylemişti alko konusunda sahilde oturuken haftada bir içiyor ama zararı yok aksine daha naif yumuşak oluyor.Alko harici iş hayatı zatrn öye her arkaşm takılan biri değil ,her hafta sonunu beraber geçiriyoruz saygısını hiç bozmadı diyebilirim üzerime titriyor bunu dışarda felan herkes de farkedebiliyor ,hafta sonları birliktr geçiyor ama özel şeyler için evlilik istediğimi ilk başta söylemiştim ısrar edip beni incitmiyor zorlamıyorEğer sizde bağımsızsanız şöyle bir öneride bulunucam: 3 ay tanımak için çok az bir süre. Heleki 2. evliliğiniz olucaksa. Beraber mutlaka tatile çıkın! Tatilde içmesine karışmayın ve seyredin. Sizi düşünerek kontrollü içiyormu. Yoksa rahat ortamda sırf kendi zevkinimi düşünüyor. Bu yüzden tartışma çıkıcakmı?
Ve alkol harici yaşantısı nasıl? Arkadaşlarıyla her akşam veya hafta sonu çıkıp dağıtıyormu? Yoksa hiç arkadaşı yok ve asosyal yaşadığı için kendini eve hapsedip alkolemi veriyor?
Genel karakteri ve yaşantısı nasıl?
Bakın bende sizin gibi düşündüm, hafife aldım. Ve şu an 2. evliliğmi bitirebilmek için cesaretimi toplamaya çalışıyorum. İlk boşanmadan sonra yaşanan sıkıntıları kendinizde görmüşsünüzdür. İkinciden sonra hayatım nasıl olur kestiremiyorum şu anda.
Kurulu düzenimi bozduğum için çok pişmanım. Ki ben ilk evliliğimi 29 ikincisinide 39 yaşımda yaptım
Kendi değer yargıları da o şekilde onun. Çok geçmedi Zorunlualan'a neler saydırdı sevgilileri ile sevişiyor diye. Herkesi öyle sanması kendinin de aynen öyle olduğundan. Lakin kendisi de kendisi gibi düşünen insanlardan gördü ne kötülük gördüyse. Bunda da var bir hikmet.45 yaşındayım ve hayatı amerikan dizileri tadında yaşıyorum, elbette sizin bahsettiğiniz gibi bir çevre var ancak tüm toplum bu şekilde değil emin olabilirsiniz
Genelde bu forumdaki kadınların büyük çoğunluğu ülkeyi kendi çevreleri gibi sanıp pek çok şeye cesaret edemiyor ancak değil
Pek çok şehirde yaşadım, hiçbir zaman çevremde sizin bahsettiğiniz kadınlardan olmadı, tam tersi gayet özgür ilişkileri olan arkadaşlarım var
Kendim de birden fazla evlilik yaptim , evlenmeden önce beraber yaşadım her iki kocamla da , ne komşu ne aile vs baskısı yaşamadım
Bu kadar onyargili olmayın, ülkede çok özgürce yaşayan kadınlar var ve başlarına birsey gelmeden yaşıyorlar emin olabilirsiniz bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?