Tüm cesaretimi toplayıp bir kez daha evlenmeye niyetlenmek

Kendimi değiştirdim mi?
Evliliğe hazır mıyım?
Olaylara tepkilerin nasıldı, şimdi nasıl gibi...
Soruları sorup buna göre hareket ederdim.
Eğer kendimde yeterli değişikliği gördüysem karşımdaki insanla denklik, sevgi, saygı, anlayışa bakardım.

Ay kiyamam ya. Nasil böyle birsey yapar, öküz herif. Ben okurken sinir oldum, seni düşünemiyorum. İnşallah simdi cok cok mutlusundur.
Evet şu an artık o hayatımda olmadığı için çok mutluyum.Bosanmanin kesinleşmesini bekliyorum.Tesekkurler bu arada

Şuan kontrolümde içiyor ama evlendikten sonra ne olur bilemiyorum .Dürüst davranıyor bunu biliyorum
Fikir istemişsiniz çok yerinde bir yorum gelmiş bence.

Sözlere inanmayın, kontrol edebildiğinize inanmayın, biri yanmış siz de yanmayın derim, en az bir bir buçuk sene verin tanımak için en azından gözünüzdeki perde kalksın.

Birde şu var ki; kişinin 3 ayda dürüst davranıp davranmadığını çözebiliyorsananız siz zaten kararınızı vermişsiniz demektir.

45 yaşındayım ve hayatı amerikan dizileri tadında yaşıyorum, elbette sizin bahsettiğiniz gibi bir çevre var ancak tüm toplum bu şekilde değil emin olabilirsiniz
Genelde bu forumdaki kadınların büyük çoğunluğu ülkeyi kendi çevreleri gibi sanıp pek çok şeye cesaret edemiyor ancak değil
Pek çok şehirde yaşadım, hiçbir zaman çevremde sizin bahsettiğiniz kadınlardan olmadı, tam tersi gayet özgür ilişkileri olan arkadaşlarım var
Kendim de birden fazla evlilik yaptim , evlenmeden önce beraber yaşadım her iki kocamla da , ne komşu ne aile vs baskısı yaşamadım
Bu kadar onyargili olmayın, ülkede çok özgürce yaşayan kadınlar var ve başlarına birsey gelmeden yaşıyorlar emin olabilirsiniz bundan

Bence eğitimle alakalı bir durum bu. Eğitim derken alınan diplomaları kastetmiyorum. Aile terbiyesini kastediyorum. Bir erkek büyüdüğü ailede kadına değer vermeyi öğrenmişse ilişkisinde de seviyeli oluyor. Ayrılırken çirkefleşmiyor. Benimde 15 senelik evliliğim bitti. Medeni bir şekilde boşandık ve birbirimizin hayatından çıktık. Olmuyorsa olmuyordur. Karşılıklı kabullenmek gerekiyor.
Elalem baskısına gelince de sen sınırını koyarsan kimseye laf düşmez. Anca arkandan dedikodunu yaparlar. Onlara da iyi seyirler dilemek düşer.

Sekuler olan erkekler bile bakire kiz mi ariyomusvay anasini, biz baska memlekette yasadik heralde

Bu durumu kafana taktigini ne kadar belli edersen erkeklwr bunu silah olarak kullaniyor. Aklinizda olsun.

Alkol almaya basladıysa onun sonu gelmez. Eşimde ilk altı ay sınırlı içti. Hatta ilk tanıstıgımızda namaz felan kılıyodu. Sahtekar. Şimdi 3 yıllık evliyiz. Parası olsa ayık gezmez. Bıraksan eve ekmek almaz içmeye gider.
Çok yanlış bi tercih çok!

Kesinlikle katılıyorum aile çok önemli, özellikle sevgi dolu evde büyüyenler kendi ilişkilerinde de sevgi dolu ve saygılı oluyor
Ben gençken herkesi kendi çevrem gibi zannederdim , büyüdükçe toplumun gerçekleri tokat gibi çarptı yüzüme, burda da pek cok üye maalesef tüm toplumu kendi çevresi gibi görüyor, üzülüyorum gerçekten keşke tün kadınlar sevilerek , değer görerek büyüse de karsilarina böyle hanzolar çıktığında defetmesini bilseler , aslında burda açılan tüm konuların özünde bu var , kendine değer vermemek , kendini gelistirmemek , toplum baskısına karşı duramamak

Aslında tüm çevresini ekarte etti kendş isteği ile bu zamana kadar düzgün biri çıkmadığını söyledi beni tanıyınca ki dediğim gibi arkadaş aracılığı ilr tanıştık kendide hayatına ceki düxen vermek istediğini söylemişti alko konusunda sahilde oturuken haftada bir içiyor ama zararı yok aksine daha naif yumuşak oluyor.Alko harici iş hayatı zatrn öye her arkaşm takılan biri değil ,her hafta sonunu beraber geçiriyoruz saygısını hiç bozmadı diyebilirim üzerime titriyor bunu dışarda felan herkes de farkedebiliyor ,hafta sonları birliktr geçiyor ama özel şeyler için evlilik istediğimi ilk başta söylemiştim ısrar edip beni incitmiyor zorlamıyor

Kendi değer yargıları da o şekilde onun. Çok geçmedi Zorunlualan'a neler saydırdı sevgilileri ile sevişiyor diye. Herkesi öyle sanması kendinin de aynen öyle olduğundan. Lakin kendisi de kendisi gibi düşünen insanlardan gördü ne kötülük gördüyse. Bunda da var bir hikmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…