- Konu Sahibi Ay sende gizli
-
Ay kiyamam ya. Nasil böyle birsey yapar, öküz herif. Ben okurken sinir oldum, seni düşünemiyorum. İnşallah simdi cok cok mutlusundur.8 aylık hamileydim yumurtayı tam pişirip getirir misiniz dedim diye masa başında aglatildim of kötü anılar bitmiyor
Evet, anlıyorum sizi konuma yaptığınız yorumdan yola çıkarak "Şurada şunu demişsin." mantığı ile sorduğumu düşündünüz ancak o mantık ile sormamıştım aslında.
Yalnız konunuzu okumaya teşvik etmeseniz bence daha iyi olurdu. Bana "cringe" derken onlarca üyenin de konunuzda belirttiği gibi buram buram özgüvensizlik ve eziklik psikolojisi kokan konunuzu ve de anlatım şeklinizi "cringe" den pek de uzak bulamadım.
Konuma yazdığınız pek de hoş üslup olmayan mesajınızı da çok dikkate almadım zaten. Çünkü hedef aldığınız kitleden biri değilim. Konuda ki ilk örnekte ki gibi biri de değilim ikinci örnekte ki gibi biri de değilim. Bir gözlemden bahsettim, kendimden değil. Orada da bahsettiğim üzere çocukluktan beri maddi ve manevi anlamda kendine yetebilen bir kız çocuğu oldum hep. Bununla gurur duymuyorum böyle olmaması gerekiyordu çünkü ama becerebildiğim için kendimi tebrik de ediyorum. Ve çok şükür en berbat koşullarda boğuşurken bile özgüveni biraz bile hasar almamış bir kişiyim.
Yeri değildi hiç biliyorum. Ancak siz gönderme yapmışken ben de bir değinmek istedim.
Ay kiyamam ya. Nasil böyle birsey yapar, öküz herif. Ben okurken sinir oldum, seni düşünemiyorum. İnşallah simdi cok cok mutlusundur.
ulan erkekler8 aylık hamileydim yumurtayı tam pişirip getirir misiniz dedim diye masa başında aglatildim of kötü anılar bitmiyor
Teşekkür ederimdarkmore senin ikinci evliliğinmiydi. ilkinden neden ayrılmıştın. bu birlikte trendyoldan iş kurup ürün sattığınız ikinci evliliğin öyleyse. ben seni ilk evliliği ve tam dengini bulmuş sanıyorudm. k.bakma forumda hala yeni sayılırım üyeleride yeni yeni tanıyorum. benim örnek aldığım bir üyesin genel olarak yorumlarınla.
Evlenince öyle olmuyor bunu en iyi siz bilirsiniz. Sevgiliyken evlilikte yapmaz daha iyi olur düzelir dediğiniz şeyler düzelmez,adamlara bir rahatlık gelir salarlar, kadınlarda kendilerini kandirdiklariyla kalır......Şuan kontrolümde içiyor ama evlendikten sonra ne olur bilemiyorum .Dürüst davranıyor bunu biliyorum
Saygı, saygı birde saygı2. Kez evlenseydiniz nelere dikkat ederdiniz ?
Şu anki evliliğiniz mutlu ve huzurlumu? Hani bir sürü zıtlıklardan bahsetmişsiniz ama acaba arkadaş olduğunuz için, muhabbetiniz ve iletişiminiz olduğu için bu zıtlıklar sorun yaratmıyor olabilirmi? Yani şu anda “aha bak mutlu evliliğin sırrı demekki evlenmeden arkadaş olabilmekmiş” gibi bir yorum çıkartıcamda, sizden onay almam lazımTeşekkür ederimevet anlattıklarım hep ikinci evliliğim. İlki ile ilgili kitap yazsam olur yani nikah yaptım,düğünden önce de ayrıldım, bir evlilik hayatı yaşayamadık aynı eve giremediğimiz için. Görünürde sorunsuz bir adamdı. İçkisi yok sigara dahi içmezdi, dünya görüşümüz birebir aynı,zevklerimiz tamamen aynı. Sanki benim erkek versiyonum gibiydi. El üstünde tutar, güzel sözler söylemediği saniye geçmezdi. Bir eşte aranabilecek her şey onda vardı. Ama aldattı. Beraber evlenince yaşayacağımız eve tek gecelik bir kadınla geldi ve ben yakaladım, tamamen tesadüftü. Sonrasında da işyerini dolandırdığını öğrendim,hepsi aynı gün oldu. Ve ben aynı gün boşanmaya karar verdim. 25 yaşındaydım,salak gibi bekarete çok önem veriyordum. Bu yüzden nikah kıydıktan sonra bile beraber olmamıştım. Ne gerizekalılık. Ayrılmak istemedi,boşanmayı uzatabildiği kadar uzattı. Ama benim için karar verilmişti artık. Ne yaptıysa geri dönmedim. Geri dönseydim işyerinde yaptığı dolandırıcılığı desteklemiş olurdum,beni aldatmasını da normal karşılamış olurdum. Öyle bitti gitti. Çok yıprandım çok üzüldüm.
Bunlar yaşanırken şimdiki eşimle (o zamanlar arkadaştık) daha sık görüşmeye başladık. Benim bütün hikayemi biliyordu. İşsiz kaldım,parasız kaldım. İlk defa onunla beraber oldum,şaşırdı beklemiyordu çünkü eski eşimle beraber olmuş olabileceğimi düşünüyordu demek ki ve biz bu konuyu bir kere bile konuşmadık. Sormadı.
Bir şekilde geçti gitti o günler. Komik bir şekilde eşimin de içkisi var,sigarası var,gece hayatı var,hiçbir zevkimiz aynı değil,ilk zamanlar dünya görüşümüz de taban tabana zıttıağzından iltifat alamazsın,kapalı bir kutudur. Öyle evlendik. Onda da doğru düzgün iş ve para yoktu bende de az vardı diyebilirim. Plan yapmadık,sadece akışına bıraktık. Biz plan yapınca olmuyor çünkü
Şu anki evliliğiniz mutlu ve huzurlumu? Hani bir sürü zıtlıklardan bahsetmişsiniz ama acaba arkadaş olduğunuz için, muhabbetiniz ve iletişiminiz olduğu için bu zıtlıklar sorun yaratmıyor olabilirmi? Yani şu anda “aha bak mutlu evliliğin sırrı demekki evlenmeden arkadaş olabilmekmiş” gibi bir yorum çıkartıcamda, sizden onay almam lazım
Boşandıktan kaç sene sonra evlendiniz ve şimdiki eşinle taban tabana zır olmak korkutmadı kı seni sonradan mı maddi durumu güzeldi başta bunada bakmadın öyleyseTeşekkür ederimevet anlattıklarım hep ikinci evliliğim. İlki ile ilgili kitap yazsam olur yani nikah yaptım,düğünden önce de ayrıldım, bir evlilik hayatı yaşayamadık aynı eve giremediğimiz için. Görünürde sorunsuz bir adamdı. İçkisi yok sigara dahi içmezdi, dünya görüşümüz birebir aynı,zevklerimiz tamamen aynı. Sanki benim erkek versiyonum gibiydi. El üstünde tutar, güzel sözler söylemediği saniye geçmezdi. Bir eşte aranabilecek her şey onda vardı. Ama aldattı. Beraber evlenince yaşayacağımız eve tek gecelik bir kadınla geldi ve ben yakaladım, tamamen tesadüftü. Sonrasında da işyerini dolandırdığını öğrendim,hepsi aynı gün oldu. Ve ben aynı gün boşanmaya karar verdim. 25 yaşındaydım,salak gibi bekarete çok önem veriyordum. Bu yüzden nikah kıydıktan sonra bile beraber olmamıştım. Ne gerizekalılık. Ayrılmak istemedi,boşanmayı uzatabildiği kadar uzattı. Ama benim için karar verilmişti artık. Ne yaptıysa geri dönmedim. Geri dönseydim işyerinde yaptığı dolandırıcılığı desteklemiş olurdum,beni aldatmasını da normal karşılamış olurdum. Öyle bitti gitti. Çok yıprandım çok üzüldüm.
Bunlar yaşanırken şimdiki eşimle (o zamanlar arkadaştık) daha sık görüşmeye başladık. Benim bütün hikayemi biliyordu. İşsiz kaldım,parasız kaldım. İlk defa onunla beraber oldum,şaşırdı beklemiyordu çünkü eski eşimle beraber olmuş olabileceğimi düşünüyordu demek ki ve biz bu konuyu bir kere bile konuşmadık. Sormadı.
Bir şekilde geçti gitti o günler. Komik bir şekilde eşimin de içkisi var,sigarası var,gece hayatı var,hiçbir zevkimiz aynı değil,ilk zamanlar dünya görüşümüz de taban tabana zıttıağzından iltifat alamazsın,kapalı bir kutudur. Öyle evlendik. Onda da doğru düzgün iş ve para yoktu bende de az vardı diyebilirim. Plan yapmadık,sadece akışına bıraktık. Biz plan yapınca olmuyor çünkü
Maddi durumuna bakmadım,benim meslektaşım zaten,eğitim durumu benimle aynı. Zeki bir adam,bir şekilde hayatta kalır o, her durumdan çıkabilir bunu biliyordum. Zıt olmaktan korkmadım,birbirimize anlayışlıyız diye sorun olmadı hatta daha çok eğlendik bile. Resmi boşanma tarihimden tam 2 yıl sonra evlendimBoşandıktan kaç sene sonra evlendiniz ve şimdiki eşinle taban tabana zır olmak korkutmadı kı seni sonradan mı maddi durumu güzeldi başta bunada bakmadın öyleyse
Ya tuhOkuduğum kadarıyla Malesef hala değil, boşanma aşamasında adam çocuğuna sahip çıkmıyor, 3 kere evlenmiş başka bi cocuğu fln var. Umarım bundan sonra cok mutlu olur üye. Evini arabasını alır rahat eder
Konuştuk hallettik diye bir şey olmaz alkolde. Dürüst davrandığından da bu kadar emin olamazsınız başında beklemiyorsunuz. “Kontrolümde” denecek bir konu değil. Aman kocasız kalmayayım diye 3 aylık kusurlu adama böyle körü körüne saplanmayınŞuan kontrolümde içiyor ama evlendikten sonra ne olur bilemiyorum .Dürüst davranıyor bunu biliyorum
Alkol sorununu konuşarak halletmeniz ne kadar güzel...evlenince icmiycem dedi di mi? Evet hallolmus gerçekten...Çocuk yok onunda benimde alkol sorunu varmış,ben kullanmıyorum her ikisinide bu sebebten alkol kısmını anlaşarak hallettik aslında şuan tanışalı 3 ay olcak ,aracı aracılığı ilr tanışmıştık zamanla duygu oluştu saygı ve değer konusunda çok özenli davrandığı için hoşuma gitti duygu oluştu kırmamaya üzmemeye çalışıyor
YAŞANIYOR ama o işler bnce o şekilde degil yaşadığın yer aile kaldıran var kaldırmayan var burası TÜRKİYE bacım
türkiye istanbul izmir antalyadan ibaret değildirVe Türkiye sizin yaşadığınız küçük bir baloncuk değil.
Neyse konu dağılmasın konu sahibi kendiyle ilgili daha ayrıntılı bilgi verirse anca konu ilerler zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?