Tüm cesaretimi toplayıp bir kez daha evlenmeye niyetlenmek

Manipüle altındaydım çok toksik biriydi terkettim sonra geri dönemeye çalıştı, reddettim. Aslında ne çok özgüvenli ne çok havalı bir tipim ama işte kötüye denk geldim sözümona : benden iyisini bulamazsın bana itaat et yapıyormuş, yoksa ondan daha iyileri çıktı karşıma asla böyle ezilmemiştim :) neyse çok şükür kurtuldum.

Anladım demek istediğinizi konunuzun sadece ilk mesajını okudum, Esra ezmeci yi hiç sevmiyorum sürekli ataerkil topluma erkeklerin parasını yemeye yönlendiriyor. O da cok iyi biliyor almadan vermek Allah’a mahsus, erkek sana para yedirir ama karşılığında da bir şeyler talep eder,Ondan cringe bulmuştum konuyu

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay kiyamam ya. Nasil böyle birsey yapar, öküz herif. Ben okurken sinir oldum, seni düşünemiyorum. İnşallah simdi cok cok mutlusundur.

Okuduğum kadarıyla Malesef hala değil, boşanma aşamasında adam çocuğuna sahip çıkmıyor, 3 kere evlenmiş başka bi cocuğu fln var. Umarım bundan sonra cok mutlu olur üye. Evini arabasını alır rahat eder

Teşekkür ederim evet anlattıklarım hep ikinci evliliğim. İlki ile ilgili kitap yazsam olur yani nikah yaptım,düğünden önce de ayrıldım, bir evlilik hayatı yaşayamadık aynı eve giremediğimiz için. Görünürde sorunsuz bir adamdı. İçkisi yok sigara dahi içmezdi, dünya görüşümüz birebir aynı,zevklerimiz tamamen aynı. Sanki benim erkek versiyonum gibiydi. El üstünde tutar, güzel sözler söylemediği saniye geçmezdi. Bir eşte aranabilecek her şey onda vardı. Ama aldattı. Beraber evlenince yaşayacağımız eve tek gecelik bir kadınla geldi ve ben yakaladım, tamamen tesadüftü. Sonrasında da işyerini dolandırdığını öğrendim,hepsi aynı gün oldu. Ve ben aynı gün boşanmaya karar verdim. 25 yaşındaydım,salak gibi bekarete çok önem veriyordum. Bu yüzden nikah kıydıktan sonra bile beraber olmamıştım. Ne gerizekalılık. Ayrılmak istemedi,boşanmayı uzatabildiği kadar uzattı. Ama benim için karar verilmişti artık. Ne yaptıysa geri dönmedim. Geri dönseydim işyerinde yaptığı dolandırıcılığı desteklemiş olurdum,beni aldatmasını da normal karşılamış olurdum. Öyle bitti gitti. Çok yıprandım çok üzüldüm.

Bunlar yaşanırken şimdiki eşimle (o zamanlar arkadaştık) daha sık görüşmeye başladık. Benim bütün hikayemi biliyordu. İşsiz kaldım,parasız kaldım. İlk defa onunla beraber oldum,şaşırdı beklemiyordu çünkü eski eşimle beraber olmuş olabileceğimi düşünüyordu demek ki ve biz bu konuyu bir kere bile konuşmadık. Sormadı.

Bir şekilde geçti gitti o günler. Komik bir şekilde eşimin de içkisi var,sigarası var,gece hayatı var,hiçbir zevkimiz aynı değil,ilk zamanlar dünya görüşümüz de taban tabana zıttı ağzından iltifat alamazsın,kapalı bir kutudur. Öyle evlendik. Onda da doğru düzgün iş ve para yoktu bende de az vardı diyebilirim. Plan yapmadık,sadece akışına bıraktık. Biz plan yapınca olmuyor çünkü

Şuan kontrolümde içiyor ama evlendikten sonra ne olur bilemiyorum .Dürüst davranıyor bunu biliyorum
Evlenince öyle olmuyor bunu en iyi siz bilirsiniz. Sevgiliyken evlilikte yapmaz daha iyi olur düzelir dediğiniz şeyler düzelmez,adamlara bir rahatlık gelir salarlar, kadınlarda kendilerini kandirdiklariyla kalır......
Adamın alkol sorunu var.....

Şu anki evliliğiniz mutlu ve huzurlumu? Hani bir sürü zıtlıklardan bahsetmişsiniz ama acaba arkadaş olduğunuz için, muhabbetiniz ve iletişiminiz olduğu için bu zıtlıklar sorun yaratmıyor olabilirmi? Yani şu anda “aha bak mutlu evliliğin sırrı demekki evlenmeden arkadaş olabilmekmiş” gibi bir yorum çıkartıcamda, sizden onay almam lazım

2. Evliliğimi yaptım. Karşıma eşim çıkmasaydı evlenmeye pekte razı gelmezdim. İlk eşim sürekli beni manipüle eden, obsesif ve para hırsı olan biriydi. O evlilik beni çok yormuştu. Hatta babam “Başkası senin yerinde olsa evliliğe tövbe ederdi” demişti.
2.Evliliğimde dikkat ettiklerim:
  • Elektrik almaya, beraber iyi vakit geçirmeye
  • Dürüst ve sadık olmasına
  • İyi aile babası olma potansiyeline
  • Kanaatkar olmasına. Olanla yetinmeyi bilmesine.

Bilemiyorum gerçekten. Mutlu evliliğin sırrı diye bir şey yok bana göre,her şey tesadüf,şans. Dünyanın en iyi adamı sizin için iyi olmayabiliyor. Sevgili olmadan önce birbirinin her durumunu bilmek,buna göre yaşamak belki de iyi bir şeydir. Biz asla evleniriz demedik,hatta eşim kendisi bana söylemişti “ ben evlilik düşünmüyorum”diye. Benim için sorun yok,ben zaten kağıt üzerinde de olsa evliyim biriyle dedim bence komikti. Sonrasında kendiliğinden gelişti her şey. Birliktelik yaşadıktan sonra ben hiç pişman olmadım,o da üzüldü bunu hissettim yani. Kimse kimseyi darlamadı, kimse diğeri üzerinde baskı kurmadı. Eşimin tüm çevresi bekar,evimize her gelen eşime “çok şanslısın” der. Çünkü kadınlar kocalarına nefes aldırmıyor görüyor hepsi. Ben öyle değilim yapı olarak. Bu da evliliği sürdüren şeylerden bir tanesi bence.

Boşandıktan kaç sene sonra evlendiniz ve şimdiki eşinle taban tabana zır olmak korkutmadı kı seni sonradan mı maddi durumu güzeldi başta bunada bakmadın öyleyse

2. evliliğini yapan biri olarak eşimle ilk tanıştığımız gün tüm beklentilerimi ona söyledim. Onunda beklentilerini sordum. Hayata bakış açımızın aynı olup olmamasına, aynı şeyleri isteyip istemediğimizi öğrenerek bi yola çıktım. Belki biraz şans biraz kader. Kayıp puzzle parçamızı bulmuş gibiydik biz. Sizde bu şekilde seçiminizi yapabilirsiniz

Boşandıktan kaç sene sonra evlendiniz ve şimdiki eşinle taban tabana zır olmak korkutmadı kı seni sonradan mı maddi durumu güzeldi başta bunada bakmadın öyleyse
Maddi durumuna bakmadım,benim meslektaşım zaten,eğitim durumu benimle aynı. Zeki bir adam,bir şekilde hayatta kalır o, her durumdan çıkabilir bunu biliyordum. Zıt olmaktan korkmadım,birbirimize anlayışlıyız diye sorun olmadı hatta daha çok eğlendik bile. Resmi boşanma tarihimden tam 2 yıl sonra evlendim

Evvela ilk eşinden neden boşandığı benim için çok önemli
Bunu mutlaka öğrenmek isterim
Alkol kabul edebilecegim bir durum değil mesela direkt eleme sebebidir benim için

Ya tuh ne tür yaratıklar var, hayret ediyorum. Evlenme be adam, illa herkes evlenecek cocuk sahibi olacak diye bir kaide yok. Neyse, iyi güzel insanlar çıksın hepimizin karşısına.

Şuan kontrolümde içiyor ama evlendikten sonra ne olur bilemiyorum .Dürüst davranıyor bunu biliyorum
Konuştuk hallettik diye bir şey olmaz alkolde. Dürüst davrandığından da bu kadar emin olamazsınız başında beklemiyorsunuz. “Kontrolümde” denecek bir konu değil. Aman kocasız kalmayayım diye 3 aylık kusurlu adama böyle körü körüne saplanmayın

Alkol sorununu konuşarak halletmeniz ne kadar güzel...evlenince icmiycem dedi di mi? Evet hallolmus gerçekten...

YAŞANIYOR ama o işler bnce o şekilde degil yaşadığın yer aile kaldıran var kaldırmayan var burası TÜRKİYE bacım

buradaki ergenuslar bunu anlayamiyor işte
en modern erkek dahi arkadaş ortamında sizi meze rezil eder
keşke farklı olsaydı toplum yapımız ama burası türkiye klasik islam ülkesi
seküler olan erkekler bile el değmemiş kız arıyor kadın mal cünkü ortadogu cografyasında
cinsel ilişki için evlilik şart kafasındayım
avrupada olsaydım zaten 2.kez boşandığım için depresyonun dibine görmez mutlu mesut bekar anne bile olmak isterdim

Ve Türkiye sizin yaşadığınız küçük bir baloncuk değil.

Neyse konu dağılmasın konu sahibi kendiyle ilgili daha ayrıntılı bilgi verirse anca konu ilerler zaten
türkiye istanbul izmir antalyadan ibaret değildir
türkiye afganistandan hallice dinamikleri herhangi bir arap ülkesinden farklıymış gibi gözüken özde yobaz yurtdışında gerek akademik camia olsun basın olsun asla ciddiye alınmayan bir ülkedir
sex and the city tadında ilişkiler yaşarsanız ya kötü yola düşersiniz ya da canınızdan olursunuz
erkektir yapar diyen mühendis görümcem
ama o irkik diyen fizik ögretmeni teyzesini
oğlunun yattıgı kadın sayısıyla övünen kadınları gördü bu gözler
hayatı amerikan dizileri tadında yaşamak da ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…