- 27 Nisan 2012
- 15.706
- 18.854
- 498
- Konu Sahibi umuthepvarrr
-
ya çok gençsiniz ya da ağzınız diliniz bağlanmışEvet keske o zaman taviz vermeseydim ama sene icinden evlendiğimiz için işle ilgilide bazi durumlar ortaya çıktı . esim de adeta nisanliyken hipnoz olmus gibiydi annesi surekli konuştuğu icin ben baska sehirde oldugum ve mudahale edemediğim için . O da annesi gibi düşünmeye başlamıştı sonra gideriz yazin gideriz borc var sart mi simdi hemen gitmek vs vs ben de kabul etmiştim
Ben istiyorum ki esimin de beğendiği hoşuna giden bi yatak olsun. Onun da en basta kardesinin yatagi kullanma gibi fikri yoktu . Kac aydır alttan alta kv diye diye diye adamin kafasina soktu resmen . Masrafa gerek yok tas gibi zaten borcunuz var soyle boyle. Artik cok yoruldum bem bisey diyorum annesi ayrı bisey esim arada kalmaktan bıktı ben heveslerimin kırılmasındanya çok gençsiniz ya da ağzınız diliniz bağlanmış
bigün babanızla sessiz sedasız gidi alın yatağı eve kurdurun
sağolsun babam aldı diyin ilk çocuğum 2 el istemiyorum diyin kv ye de
bundan sonra herşeyde ama herşeyde keskin olun kırmadan net olun
kendiniz çalışıyorsanız gidin bebeğinize alışveriş yapın
eşinizin beğendiğine gerek yok bundan sonra demek kiBen istiyorum ki esimin de beğendiği hoşuna giden bi yatak olsun. Onun da en basta kardesinin yatagi kullanma gibi fikri yoktu . Kac aydır alttan alta kv diye diye diye adamin kafasina soktu resmen . Masrafa gerek yok tas gibi zaten borcunuz var soyle boyle. Artik cok yoruldum bem bisey diyorum annesi ayrı bisey esim arada kalmaktan bıktı ben heveslerimin kırılmasından
Eşim ben ağlayıp sinirlenince aradı ve yok o yatak agir ordan cikmaz sallanan olmasi lazim o sallanmiyo falan dedi. Bana deseki kizim soyle soyle bi durum var kullanmak istermisin dese belki bu kadar uzulmem.Esınız ne dedı, o besık buraya gelırse onu parçalar camdan asagı atarım demedınız mı?
Neden ınsan gıbı konuşulsa kabul ederım dıyorsunuz, etmeyın
Cok kotu durumda degılse kv kendı evıne kursun yatağı , bu sekılde halledınEşim ben ağlayıp sinirlenince aradı ve yok o yatak agir ordan cikmaz sallanan olmasi lazim o sallanmiyo falan dedi. Bana deseki kizim soyle soyle bi durum var kullanmak istermisin dese belki bu kadar uzulmem.
Evinde hic yer yok canim her yer eşya doluCok kotu durumda degılse kv kendı evıne kursun yatağı , bu sekılde halledın
canım benim lütfen bebeğini düşün sakin olmaya çalış..ne istiyorsan al kimseye bakma o senin bebeğin kafalarını alıp duvara çarpacan tövbe yaaKızlar merhaba. 3 yıllık evliyim. Sözden balayına bebeğimi ilk ögrendigim günden bugune kv ve gorumcem her seyi burnumdan getirdi anlatmakla bitmez . Sadece sunu soyleyeyim kv balayina gitmemizi sacma buldugu (bence kıskandığı icin) balayina gitmedik ve dugun gunu ertesi ve ilk 1 yil surekli ona gittik . Neyse Son konu ise bebegime alınacak yatak oldu . Hamileliğimin 1. Ayindan başladı izbede görümcenin bebeklik yatagi var (gorumcem liseye gidiyor bu arada bebekligi geceli yillar oldu ) gül gibi duruyor o yatak falan filan laflar etmeye oralı olmadim ben baska model istiyorum dedim istediğim modelin fotoğrafını gösterdim bundan alacagiz dedim . Hatta kendi babam hevesim var ben alayim torunuma dedi bunu esimde biliyor . Neyse dun esimle görümcem telde konuşuyor esim bi ara gelir temizleriz dedi. Ben de kapatinca neyi dedim ve şok . Kardesinin yatagini bodrumdan cikarip temizleyecekmişz ve onu getircekmisiz. Kızlar konu başkasının eşyasını kullanip kullanmamak değil kesinlikle eger bana dogru duzgun konuşsa yine kabul ederim . Arkamdan eşim ve annesinin is çevirmesine çok sinirlendim. Ilk bebegim onlarında ilk torunu . Biz alamayack durumda değiliz ki babam bile teklif etti. Bu ne ısrar anlamadım . Ben de esime hicbir sekilde yatak almayacagimizi çocukla odada kendim kalacagimi onun da içerde yatacağını söyledim . Zaten daha cocuk olmadan ben gece içerde yatarim sabah erken gidiyorum demeye başlamıştı . Su an hic biseyde hevesim yok kızlar en ufak bi zibin bile almak istemiyorum . Esimin her seyi gereksiz ve sacma bulmasindan sıkıldım . Ben ona hevesle her begendigimi gösterirken heyecanla onun benden habersiz böyle bisey yapması çok zoruma gitti . Dunden beri ağlamaktan karnım tas kesildi resmen . Hic bisey almak istemiyorum yapmak istemiyorum ne hayallerim vardi halbuki
Onda kal derken annenizde kalın demiştim. Yani babanız beşiği alıp kendi evine koysun siz de babanızda kalın gibisinden. Başınız sağolsun. Yani ben lohusa halimle bu koca da dahil asla çekemem onları.Ah ah canım zaten annem vefat etti benim bu duruma da o kadar üzülüyorum ki lohusayken kv ile kalma fikri bile beni çıldırtıyor ama kendi evimde onla kalirim gerekirse onun evine gitmem çünkü hijyen denen bisey yok onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?