- 3 Nisan 2014
- 36.202
- 147.656
- 798
- Konu Sahibi umuthepvarrr
-
3 aylik bebegim var hamilelik donekinden çıkalı cok olmadi sen agladikca stresbyaptikcano bebekte etkileniyor niye kendini uzuyorsun ki bana da sanki biz besikte mi buyuduk babasi besikte mi buyudu dediler bende siz buyumediyseniz torununuz buyuyecek dedim baska da laf demedim aldilar gelsin o yatak bodrumdan esine temizlet sona odayi duzenlerken kirildi de at cope gitsin hic bisey bebegin ve senden degerli degil takma onlariKızlar merhaba. 3 yıllık evliyim. Sözden balayına bebeğimi ilk ögrendigim günden bugune kv ve gorumcem her seyi burnumdan getirdi anlatmakla bitmez . Sadece sunu soyleyeyim kv balayina gitmemizi sacma buldugu (bence kıskandığı icin) balayina gitmedik ve dugun gunu ertesi ve ilk 1 yil surekli ona gittik . Neyse Son konu ise bebegime alınacak yatak oldu . Hamileliğimin 1. Ayindan başladı izbede görümcenin bebeklik yatagi var (gorumcem liseye gidiyor bu arada bebekligi geceli yillar oldu ) gül gibi duruyor o yatak falan filan laflar etmeye oralı olmadim ben baska model istiyorum dedim istediğim modelin fotoğrafını gösterdim bundan alacagiz dedim . Hatta kendi babam hevesim var ben alayim torunuma dedi bunu esimde biliyor . Neyse dun esimle görümcem telde konuşuyor esim bi ara gelir temizleriz dedi. Ben de kapatinca neyi dedim ve şok . Kardesinin yatagini bodrumdan cikarip temizleyecekmişz ve onu getircekmisiz. Kızlar konu başkasının eşyasını kullanip kullanmamak değil kesinlikle eger bana dogru duzgun konuşsa yine kabul ederim . Arkamdan eşim ve annesinin is çevirmesine çok sinirlendim. Ilk bebegim onlarında ilk torunu . Biz alamayack durumda değiliz ki babam bile teklif etti. Bu ne ısrar anlamadım . Ben de esime hicbir sekilde yatak almayacagimizi çocukla odada kendim kalacagimi onun da içerde yatacağını söyledim . Zaten daha cocuk olmadan ben gece içerde yatarim sabah erken gidiyorum demeye başlamıştı . Su an hic biseyde hevesim yok kızlar en ufak bi zibin bile almak istemiyorum . Esimin her seyi gereksiz ve sacma bulmasindan sıkıldım . Ben ona hevesle her begendigimi gösterirken heyecanla onun benden habersiz böyle bisey yapması çok zoruma gitti . Dunden beri ağlamaktan karnım tas kesildi resmen . Hic bisey almak istemiyorum yapmak istemiyorum ne hayallerim vardi halbuki
Cok haklisin guzelim insan ilk olunca hep en iyisini istiyor almayin besigi niye almadi derseniz gorumcemin bebeklerine hatira kalsin diyin ve birazda disinizi gosterin ki boyle emri vakiler olmasin rabbim hayirlisiyla bebeginizi kucaginza almayi nasip etsinKızlar merhaba. 3 yıllık evliyim. Sözden balayına bebeğimi ilk ögrendigim günden bugune kv ve gorumcem her seyi burnumdan getirdi anlatmakla bitmez . Sadece sunu soyleyeyim kv balayina gitmemizi sacma buldugu (bence kıskandığı icin) balayina gitmedik ve dugun gunu ertesi ve ilk 1 yil surekli ona gittik . Neyse Son konu ise bebegime alınacak yatak oldu . Hamileliğimin 1. Ayindan başladı izbede görümcenin bebeklik yatagi var (gorumcem liseye gidiyor bu arada bebekligi geceli yillar oldu ) gül gibi duruyor o yatak falan filan laflar etmeye oralı olmadim ben baska model istiyorum dedim istediğim modelin fotoğrafını gösterdim bundan alacagiz dedim . Hatta kendi babam hevesim var ben alayim torunuma dedi bunu esimde biliyor . Neyse dun esimle görümcem telde konuşuyor esim bi ara gelir temizleriz dedi. Ben de kapatinca neyi dedim ve şok . Kardesinin yatagini bodrumdan cikarip temizleyecekmişz ve onu getircekmisiz. Kızlar konu başkasının eşyasını kullanip kullanmamak değil kesinlikle eger bana dogru duzgun konuşsa yine kabul ederim . Arkamdan eşim ve annesinin is çevirmesine çok sinirlendim. Ilk bebegim onlarında ilk torunu . Biz alamayack durumda değiliz ki babam bile teklif etti. Bu ne ısrar anlamadım . Ben de esime hicbir sekilde yatak almayacagimizi çocukla odada kendim kalacagimi onun da içerde yatacağını söyledim . Zaten daha cocuk olmadan ben gece içerde yatarim sabah erken gidiyorum demeye başlamıştı . Su an hic biseyde hevesim yok kızlar en ufak bi zibin bile almak istemiyorum . Esimin her seyi gereksiz ve sacma bulmasindan sıkıldım . Ben ona hevesle her begendigimi gösterirken heyecanla onun benden habersiz böyle bisey yapması çok zoruma gitti . Dunden beri ağlamaktan karnım tas kesildi resmen . Hic bisey almak istemiyorum yapmak istemiyorum ne hayallerim vardi halbuki
o hayyalelr bıtmıyor zaten.oğlunu salladın zaten içinde bırde torun ısrarı nedenİlk bebeğim doğacağı zaman kv de tutturdu “görümcenin beşiği duruyor, onu temizleyip size vereceğim” dedi. Bende kusura bakmayın kirli tozlu beşikte yatırmam, yakın yada çöpe atın dedim. Kv demin hayaliymiş torununun o beşikte yatması. Sonuç olarak çocuğum doğduktan sonra, gittiğimiz birgün beşiği getirip çocuğu içine yatırdılar. Sallanan tahta bir beşik. Çocuğumun 1 dakika bile yatırmadan aldım içinden, kusura bakmayın çocuğum korkuyor sallanmaktan dedim ve olay orda kapandı. Biraz dişli olun, açık açık istemediğinizi söyleyin. Eşinizle belli ki bu sorunu çözemeyeceksiniz.
Bence çok tatlı bir istek. Ben çok isterim babasının-benim kıyafetlerimi giysin, hatta fotoğraf çekindiği bir resimde daha ala ^^ zaten zibinini saklamamistir ki,güzel - el emeği kıyafetleri saklamıştır...Benim kv de ben hamileyken eşimin sakladığı kıyafetleri oyuncakları olduğunu (eşim 35 yaşında) onları göndermek istediğini söylemişti. Bebeğim de kız üstelik. Eşim de yok artık anne daha neler dedi konu kapandı. Sonra kendi aramızda gülmüştük hatta :) Kv nize kızmayın bence mesele eşinizde bitiyor. En baştan büyük tavizler verilmiş zira.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?