- 2 Ekim 2010
- 427
- 588
- 303
- Konu Sahibi umuthepvarrr
-
Kesinlikle öyle tüylerim diken diken oluyor kac yıldır bodrumda duran sey bunu soyleyecegim eşime çok teşekkür ederimDepoda üstünde fare mi gezdi kedi mi pisledi el kadar bebeği yatırmam ona de geç.
Eşine de kesin dille söyle o beşik gelirse camdan aşağı atarım, kaç senelik kullanılmayan beşiğe yatırmam senin nasıl içine siniyor anlamıyorum de.
Inanın bıraksam o da oyle yapar. Cocuga kucuk bebek yorganı yaptırsam mı diye bi konu gecti. Esimin yorganindan bahsediyor dusunun benim esim 30 yaşında kabus gibisıkmayın canınızı
annem evet kendi annem bana benim bebeklik eşyalarımı toplayıp gelmişti
ben 30 yaşında idim
bebeğim erkek ayrıca
yer bezi dahi olamayacak şeyleri bile toplayıp gelmişti
çok kızmıştım
muhtemelen eşin onlara hayır diyemiyor eskilerde bir boşa gitmesin modu var
bu arada bir kısmını attım gelenlerin bir kısmını verdim ama bir kısmı kaldı valla
kendi aldıklarımı kullanımı bitince dağıttım da bunları kimseye veremedim de
bu arada annemin geliri vs de iyidir yani durumu yok hediye getirmiş gibi anlaşılmasın
mağazaya girip bir bebeğin tüm ihtiyacını alır ve bu miktar ona dokunmaz da ayrıca altın vs de almıştı hatta özel hastanede doğum yaptım onu bile vermeyi teklif etti
özetle eskilerin böyle garip çıkışları var
sıkmayın canınızı siz istediğinizi yapın
eşinizi de çok dahil etmeye çalışmayın zira erkekler özellikle hamilelik sürecinde öyle çok heves vs edemiyorlar
bebek doğmadan ben anlamam diyen eşim doğduktan sonra eşim alıyordu bir çok giysi vs o zaman alışıyorlar heves etmeyi vs öğreniyorlar
son olarak sıkmayın canınızı sağlıkla kucağınıza alın
Insallah normal olur hayirlisiyla ben de cok istiyorumEsine istemiyorum diyip kestir at.
Baban alirsa alsin.adam heveslenmis.aldirmak istemezsende git kendin begen al.
Gorumcen kendi cocuguna kullansin besigini.
Al yap vs dediler diye yapmak zorunda degilsin.
Ne yap ne et normal dogum yapmaya calis.yaninda gelip kalmasinlar.bide o zaman canini sıkacaklar belli ki
Evet malesef hep boyle oluyor yani ben istediğim odanın fotoğrafını bile adam yerine koyup ona gösteriyorum o hala bi gun kendi bi gun görümceme aratip duruyor eşimi illaki o yatak olacak diye. Illaki kavga dövüş tarstisma mi lazim anlamıyorumBebeginin heyecaniyla arana kimsenin girmesine izin verme . Eşin bile olsa. Bu adamlar o kadar ilginç ki. Konu annelerinin sözu olunca akillari baslarindan gidiyor. Cok trajik ama böyle. Güler misin ağlar misin.
Ay koskoca adam anne esimin hevesi var onun istedigi gibi alacagim diye. Bazilari diyemiyor iste. O zaman sen diyeceksin. Ben kendim alacagim yenisini diye. Kesin ve net ol. Egilip bukulursen tepene cikarlar. Herkes duracagi yeri bilsin. O teklif ettiginde sen zaten uygun bir dille soylemissin yenisini alacagini. Neden israrla kabul ettirmeye calisiyor.
Heveslerini hic kaybetme lutfen sonra onlar icin hicbir hevesimi yasayamadim deyip daha bilenirsin onlara karsi. Kaldi ki bu senin en degerli en buyuk heyecanin baskalari icin ne karnindaki bebegini üz ne de kendini. Sadece onu düsun. Esine de hayir bu yatak bu eve gelmeyecek ben bebegime yenisini alacagim de. Kararliligini görsün
en baska model istiyorum dedim istediğim modelin fotoğrafını gösterdim
eger bana dogru duzgun konuşsa yine kabul ederim
Bence sizin fazla yumuşak ve tavizli bir yapınız var. Neden istediğiniz modeli kayınvalidenize gösteriyorsunuz ki ? Ona ne ? Neden balayına gitmemeye ikna oluyorsunuz hadi oldunuz diyelim neden 1 sene boyunca sürekli kayınvalidene gitmeye razı oluyorsunuz ? Neden düzgün konuşsa kabul ederdim diyorsunuz, düzgün konuşması size herşeyi yaptırabilme lüksü mü verir ? Kayınvalidenizin herşeye burnunu sokma cesaretindeki kendi payınızı cidden oturup sorgulayın.dugun gunu ertesi ve ilk 1 yil surekli ona gittik
Bence sizin fazla yumuşak ve tavizli bir yapınız var. Neden istediğiniz modeli kayınvalidenize gösteriyorsunuz ki ? Ona ne ? Neden balayına gitmemeye ikna oluyorsunuz hadi oldunuz diyelim neden 1 sene boyunca sürekli kayınvalidene gitmeye razı oluyorsunuz ? Neden düzgün konuşsa kabul ederdim diyorsunuz, düzgün konuşması size herşeyi yaptırabilme lüksü mü verir ? Kayınvalidenizin herşeye burnunu sokma cesaretindeki kendi payınızı cidden oturup sorgulayın.
Kızlar benim annem vefat etti. Galiba kayinvalidem de hep anne sıcaklığını aradım. Beni korusun kollasın istedim ama hata yaptım nisanliyken de beni cok uzdu cok ağlattı ama olur boyle seyler diyerek üstünde durmak istemedim . ve eşim aslında cok iyi niyetli bi insan annesini de beni de uzmemek icin ne yapacagini sasiyor ama olmuyor iste . Annesi tuhaf bi gun çok mutlu hayat dolu beni cok sever gibi geliyor obur gün bakıyorum esime beni kesiyor karalar baglamis tuhaf kadin . Ben de bu iyi zamanlarin birinde bilmiyorum belki hamileliğin getirdigi heyecanla onunla sevincimi paylasmak istedim ve o yatagi değil bu yatagi istiyorum diye mantikli bi sekilde ondan gösterdim . Ağzımın payını bu son olayda gercekten aldım kizlar ve cok üzgünüm.Balayına gitme fikrini saçma bulan kv ve buna uyup gitmeyen eşin ve sen.
Neden bu kadar taviz verdiniz ki taviz tavizi doğurmuş resmen
Kendiniz etmişsiniz resmen
Gorumceniz kendi çocuğuna saklasin yatağını bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?