- 17 Ekim 2018
- 524
- 1.114
- 28
- Konu Sahibi umuthepvarrr
-
Evet çalışıyorum her şey tatlilikla olsun istedim. Nişan dugun hazırlıkları burnumdan geldi bu bari gelmesin diye adam yerine koyup sakince gösterdim telime kaydettigim modeli ama iste yine hata...Cok haklisin hamilesin sanirim ac agzini yum gözunu ne demek senin cocugun istedigini almak hakkin...
Cok abartmislar yani sorulur istenilirse alir kullanirsin ama ne hakla mecbur birakiliyor ki ...
Buarada ben de bebegime esimin kardeslerinin yattigi 40 yillik besikte yatiriyorum ama tertemiz korunulmus boyanmis yatagi nevresimi yeniden özel dikilmisdi..
4. Ayda yine ben kendi istedigim yatagi alicam ..
Calisiyor muydunuz ? Eger öyleyse kendi param istedigimi alirim diyin siparis verin yada babaniz alsin
Bu sizin en özel hakkiniz ...
Kıyamam sana canım benimKızlar benim annem vefat etti. Galiba kayinvalidem de hep anne sıcaklığını aradım. Beni korusun kollasın istedim ama hata yaptım nisanliyken de beni cok uzdu cok ağlattı ama olur boyle seyler diyerek üstünde durmak istemedim . ve eşim aslında cok iyi niyetli bi insan annesini de beni de uzmemek icin ne yapacagini sasiyor ama olmuyor iste . Annesi tuhaf bi gun çok mutlu hayat dolu beni cok sever gibi geliyor obur gün bakıyorum esime beni kesiyor karalar baglamis tuhaf kadin . Ben de bu iyi zamanlarin birinde bilmiyorum belki hamileliğin getirdigi heyecanla onunla sevincimi paylasmak istedim ve o yatagi değil bu yatagi istiyorum diye mantikli bi sekilde ondan gösterdim . Ağzımın payını bu son olayda gercekten aldım kizlar ve cok üzgünüm.
Tatlim hamilesinnnn hormonlarini kullann .... kendini yipratmadan ,Evet çalışıyorum her şey tatlilikla olsun istedim. Nişan dugun hazırlıkları burnumdan geldi bu bari gelmesin diye adam yerine koyup sakince gösterdim telime kaydettigim modeli ama iste yine hata...
Kv ve görümceden ziyade eşinizin bu hevessiz tavırları sizi üzmüş haklı olarak. Ama kendinizi ve bebeğinizi düşünün hevesinizi tekrar canlandırın. Bırakın izbede olmasını yeni bile olsa siz bebeğiniz için heyecanla istediğiniz modeli almakta özgürsünüz. Maddi durum olmaz neyse. Hepimiz yeri gelince konu komşunun abinin ablanın eşyalarını kullandık zaten. Erkekler bizim kadar duygusal olmamaktan mıdır nedir böyle şeylerde beklediğimiz heyecanı duymayabiliyorlar. Benim hamileliğimde de eşim bebek alışverişinde çok ilgili gelmemişti bana üzülüp ağladım konuştum . O da duygularımı anladı üzüldü istemeden böyle hissettirdiği için. Bence siz de eşinizle tartışmadan hislerinizi heveslerinizi anlatın çözüm olabilir.Kızlar merhaba. 3 yıllık evliyim. Sözden balayına bebeğimi ilk ögrendigim günden bugune kv ve gorumcem her seyi burnumdan getirdi anlatmakla bitmez . Sadece sunu soyleyeyim kv balayina gitmemizi sacma buldugu (bence kıskandığı icin) balayina gitmedik ve dugun gunu ertesi ve ilk 1 yil surekli ona gittik . Neyse Son konu ise bebegime alınacak yatak oldu . Hamileliğimin 1. Ayindan başladı izbede görümcenin bebeklik yatagi var (gorumcem liseye gidiyor bu arada bebekligi geceli yillar oldu ) gül gibi duruyor o yatak falan filan laflar etmeye oralı olmadim ben baska model istiyorum dedim istediğim modelin fotoğrafını gösterdim bundan alacagiz dedim . Hatta kendi babam hevesim var ben alayim torunuma dedi bunu esimde biliyor . Neyse dun esimle görümcem telde konuşuyor esim bi ara gelir temizleriz dedi. Ben de kapatinca neyi dedim ve şok . Kardesinin yatagini bodrumdan cikarip temizleyecekmişz ve onu getircekmisiz. Kızlar konu başkasının eşyasını kullanip kullanmamak değil kesinlikle eger bana dogru duzgun konuşsa yine kabul ederim . Arkamdan eşim ve annesinin is çevirmesine çok sinirlendim. Ilk bebegim onlarında ilk torunu . Biz alamayack durumda değiliz ki babam bile teklif etti. Bu ne ısrar anlamadım . Ben de esime hicbir sekilde yatak almayacagimizi çocukla odada kendim kalacagimi onun da içerde yatacağını söyledim . Zaten daha cocuk olmadan ben gece içerde yatarim sabah erken gidiyorum demeye başlamıştı . Su an hic biseyde hevesim yok kızlar en ufak bi zibin bile almak istemiyorum . Esimin her seyi gereksiz ve sacma bulmasindan sıkıldım . Ben ona hevesle her begendigimi gösterirken heyecanla onun benden habersiz böyle bisey yapması çok zoruma gitti . Dunden beri ağlamaktan karnım tas kesildi resmen . Hic bisey almak istemiyorum yapmak istemiyorum ne hayallerim vardi halbuki
Tozlu pislik içindeki yatağı getirtip yeni dogmus cocugu yatırmam deseydiniz direktKızlar merhaba. 3 yıllık evliyim. Sözden balayına bebeğimi ilk ögrendigim günden bugune kv ve gorumcem her seyi burnumdan getirdi anlatmakla bitmez . Sadece sunu soyleyeyim kv balayina gitmemizi sacma buldugu (bence kıskandığı icin) balayina gitmedik ve dugun gunu ertesi ve ilk 1 yil surekli ona gittik . Neyse Son konu ise bebegime alınacak yatak oldu . Hamileliğimin 1. Ayindan başladı izbede görümcenin bebeklik yatagi var (gorumcem liseye gidiyor bu arada bebekligi geceli yillar oldu ) gül gibi duruyor o yatak falan filan laflar etmeye oralı olmadim ben baska model istiyorum dedim istediğim modelin fotoğrafını gösterdim bundan alacagiz dedim . Hatta kendi babam hevesim var ben alayim torunuma dedi bunu esimde biliyor . Neyse dun esimle görümcem telde konuşuyor esim bi ara gelir temizleriz dedi. Ben de kapatinca neyi dedim ve şok . Kardesinin yatagini bodrumdan cikarip temizleyecekmişz ve onu getircekmisiz. Kızlar konu başkasının eşyasını kullanip kullanmamak değil kesinlikle eger bana dogru duzgun konuşsa yine kabul ederim . Arkamdan eşim ve annesinin is çevirmesine çok sinirlendim. Ilk bebegim onlarında ilk torunu . Biz alamayack durumda değiliz ki babam bile teklif etti. Bu ne ısrar anlamadım . Ben de esime hicbir sekilde yatak almayacagimizi çocukla odada kendim kalacagimi onun da içerde yatacağını söyledim . Zaten daha cocuk olmadan ben gece içerde yatarim sabah erken gidiyorum demeye başlamıştı . Su an hic biseyde hevesim yok kızlar en ufak bi zibin bile almak istemiyorum . Esimin her seyi gereksiz ve sacma bulmasindan sıkıldım . Ben ona hevesle her begendigimi gösterirken heyecanla onun benden habersiz böyle bisey yapması çok zoruma gitti . Dunden beri ağlamaktan karnım tas kesildi resmen . Hic bisey almak istemiyorum yapmak istemiyorum ne hayallerim vardi halbuki
Kızlar merhaba. 3 yıllık evliyim. Sözden balayına bebeğimi ilk ögrendigim günden bugune kv ve gorumcem her seyi burnumdan getirdi anlatmakla bitmez . Sadece sunu soyleyeyim kv balayina gitmemizi sacma buldugu (bence kıskandığı icin) balayina gitmedik ve dugun gunu ertesi ve ilk 1 yil surekli ona gittik . Neyse Son konu ise bebegime alınacak yatak oldu . Hamileliğimin 1. Ayindan başladı izbede görümcenin bebeklik yatagi var (gorumcem liseye gidiyor bu arada bebekligi geceli yillar oldu ) gül gibi duruyor o yatak falan filan laflar etmeye oralı olmadim ben baska model istiyorum dedim istediğim modelin fotoğrafını gösterdim bundan alacagiz dedim . Hatta kendi babam hevesim var ben alayim torunuma dedi bunu esimde biliyor . Neyse dun esimle görümcem telde konuşuyor esim bi ara gelir temizleriz dedi. Ben de kapatinca neyi dedim ve şok . Kardesinin yatagini bodrumdan cikarip temizleyecekmişz ve onu getircekmisiz. Kızlar konu başkasının eşyasını kullanip kullanmamak değil kesinlikle eger bana dogru duzgun konuşsa yine kabul ederim . Arkamdan eşim ve annesinin is çevirmesine çok sinirlendim. Ilk bebegim onlarında ilk torunu . Biz alamayack durumda değiliz ki babam bile teklif etti. Bu ne ısrar anlamadım . Ben de esime hicbir sekilde yatak almayacagimizi çocukla odada kendim kalacagimi onun da içerde yatacağını söyledim . Zaten daha cocuk olmadan ben gece içerde yatarim sabah erken gidiyorum demeye başlamıştı . Su an hic biseyde hevesim yok kızlar en ufak bi zibin bile almak istemiyorum . Esimin her seyi gereksiz ve sacma bulmasindan sıkıldım . Ben ona hevesle her begendigimi gösterirken heyecanla onun benden habersiz böyle bisey yapması çok zoruma gitti . Dunden beri ağlamaktan karnım tas kesildi resmen . Hic bisey almak istemiyorum yapmak istemiyorum ne hayallerim vardi halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?