Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Aminnn canim insallah

5.ve son denemem olacak bu da...
Sizin de hayırlı olsun sagliklica doğsun kutularının insallah
Cinsiyeti nedir canim...test gününe kadar belirtiniz oldu mu bir de
Hayırlısı ile kızımız olucak canım
Transferin 2.ve 3. Günü kasık bel ağrım olmuştu ama gebelikte ilgisi yoktur diye dusunuyorum o süreçte daha yeni dolleniyor sonrada belirtim olmadı. Hatta test yaptığım gün adet ağrım olmuştu adet olucm sanmıştım. 5.gun embriyosuydu transferin 7. Günü idrarda pozitifi görmüştüm.

Yaaa ne güzellik saglikla gelsin prensess

Darisi bizlere olsun insallah...

Kızlarr haberlerim var size Endokrin çarşambaya çağırdı öne aldıLekeler için de doktora ulaştım kan sulandıcıyı ve balık yağını kes dedi şükürrrrr yaniii her ecoprini içmemde bundan kaynaklanıyor diyip yutıyodum bıgünde yuttum aradılar inşallah bir daha yaşamam kimse de yaşamasın inşallah

Herşey yoluna giriyor çok şükür Geçsin lekeler bidaha da hiç olmasın

Canim benim 16. Gunum ilk defa acik pembe lekelenmem geldi ben de cok endiselendm bisi olmaz insallah ya
Merhaba, yorumlarını okuyunca yazmak istedim. Benim iki kere lekelenmem bir kere de şiddetli kanamam oldu. Kanama olalı 2,5 hafta oluyor, lekelenme o günden beri var. Bugün yine doktora gittim, bebek gayet iyi çok şükür, büyüyor. 11. Haftaya girdim. Endişelenme desemde zor biliyorum, ben kanama olan gün bitti demiştim ama bebeğe hiç birşey olmadı. Şu anda da rahim içinde pıhtı var kanamadan kalan. Bebeğe olduğu kadar bana da risk pıhtı. Ama bi şekilde büyüyor bebek. Bekliyorum, dinleniyorum. Sende korkma lekeden. Lekesi olmayan yok gibi birşey. İlaçlarını al, dinlen

Cok tesekkur ederim yazdiginiz icin icimi rahatlattiniz.insallah cuma kontrole gidecegim bende. Hepimizi saglikla kucagimiza alalim insallah

Amin canim insallah tekrar yasamazsin saglikla kucagimiza alalim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…