Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

E nabızlarınıza baktınız mı bu ara kızlar?
Bana aşı tanımlanmış isteğiniz halinde diyor? Bu konu ile ilgili ne düşünüyosunuz, doktoruna soran oldu mu hiç?
bende turizmde çalışıyorum bizde olabiliriz aşı. tüp bebekten önce olsam ne olur yada sonraya kalsa bnde düşünüyorum napcam diye

Bana aşı tanımlanmış isteğiniz halinde diyor? Bu konu ile ilgili ne düşünüyosunuz, doktoruna soran oldu mu hiç?
Ben ev hanımi olduğum için aşı bana uzun süre uğramaz belki doğumdan sonra olursa vurulabilirim emzirirken sıkıntı olmaz diyorlar ama gebe iken cesaret edemem galiba. Tetanoz aşısı gibi cansız olduğu için bizler olabiliriz ama gebelerde olan çok olmadığı için biraz cesaret işi

Bana aşı tanımlanmış isteğiniz halinde diyor? Bu konu ile ilgili ne düşünüyosunuz, doktoruna soran oldu mu hiç
Günaydın canm e nabızdan baktım oncelikli degılsınız diyor sız memur oldugunuzdan dolayı size sıra gelmıs sanırım

Aşısız da hastalık kapma risk çok ama Zor bir karar, bugün doktoruma aricam bakalım. Belki 3 ay daha çok dikkat edip doğum sonrası vurulurum, ya da doktor yaptır derse tekrar düşünürüm.

2 dozu da beklersen, yaptır öyle başla kafan rahat eder.
doğru canım bakalım çıkarsa oluruz artık. bu korananın belirtileri bile değişmiş. önceden öksürük ateşle belli oluyordu şimdi. halsizlik ishal tat almama oluyormuş. evrildikçe grip gibi bişeye dönüyor sankii
ama bünyesi zayıf olanlar ağır geçiriyor oda ayrı bir mesele karışık çok çokk

Radikal bir tedbir alınmadan bir virüs malesef durmayacak... Allah sonumuzu hayır etsin

Radikal bir tedbir alınmadan bir virüs malesef durmayacak... Allah sonumuzu hayır etsin
kız 4 ay evde durduk geçen ramazan. azaldı dıye yavas yavas kaldırdılar kısıtlamaları. geçen ayda hafta sonu yasaklarını kaldırdılar. ne oldu gene patadı. yasak olsa gene salcaklar gene patlicak. insanlar çok bilinçsiz davranıyor. burunları dışarda geziyor hastanede otobüste mağzalarda. ben yasakların kesin çözüm olduguna inanmıyorum artık. 1 sne oldu hala aynı türküdeyiz...

hele yaşlılar allahım konusurken bişey sorarken maskelerini indiriyorlar. diyorum ki seni duymama maske engel değil hala konuşmaya devam ediyor. insanlar hayatlarını hiçe sayıyor zaten haberleri yok ahh ahh

Hamılelerin duası kabul olur derler ya sureklı dua ediyorum.. Rabbim bu belayı dünyamızdan bir an evvel def etsin diye.. Nasıl bir dünya oldu.. Cocugum ıcın sımdıden telas dayım umarım bır an evvel hersey güzelleşir

Günaydın canlar

Ben doktoruma aşıyı sordum biz önermiyoruz yaptirma dedi ama...daha transfer aşamasında olduğum için dedi hamilelik olsa ve ilerlese ne derdi bilemiyorum

öyle canım benim allah bebişini sana bağışlasın sizi koronadan korusun
inşallah yeni bebişlere güzel bir dünya bırakabiliriz valla

Aşısız da hastalık kapma risk çok ama Zor bir karar, bugün doktoruma aricam bakalım. Belki 3 ay daha çok dikkat edip doğum sonrası vurulurum, ya da doktor yaptır derse tekrar düşünürüm.
Evet canım o konuda haklısın tedirginim bende hep. Sana meslekten dolayi gelmiştir. Ama geçen hemşire hamile iken vurulmuş bebeği antikorlu doğmuş. Gebelerde yaygın olan bir durum olsa düşünmem sağlık daha önemli ama henüz gebelerde vurulmadigi için insan giidp geliyor tabi ne yapsam diye. Sen yine doktora sor bakalım merak ettim bende yaz doktorun gorusunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…