- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
transferi etkileyebilir yada etkilemeyebilir kesin bilgi olmadıgı için olmamak mantıklı tabi doğru.Günaydın canlar
Ben doktoruma aşıyı sordum biz önermiyoruz yaptirma dedi ama...daha transfer aşamasında olduğum için dedi hamilelik olsa ve ilerlese ne derdi bilemiyorum
Cnm bi ara forumlarda şey okumuştumE nabızlarınıza baktınız mı bu ara kızlar?
Bana aşı tanımlanmış isteğiniz halinde diyor? Bu konu ile ilgili ne düşünüyosunuz, doktoruna soran oldu mu hiç?
Gebeliğin ilk 3 ayında da önerilmiyor. Şuan ben de bilmiyorum bakalım doktor ne dicekGünaydın canlar
Ben doktoruma aşıyı sordum biz önermiyoruz yaptirma dedi ama...daha transfer aşamasında olduğum için dedi hamilelik olsa ve ilerlese ne derdi bilemiyorum
Yazarım kuzum tamam. Evet bir yandan annesi aşı olup antikorlu dogan bebekleri duyuyoruz. Dediğin gibi keşke daha yaygın olsaydı düşünmeden olurduk.Evet canım o konuda haklısın tedirginim bende hep. Sana meslekten dolayi gelmiştir. Ama geçen hemşire hamile iken vurulmuş bebeği antikorlu doğmuş. Gebelerde yaygın olan bir durum olsa düşünmem sağlık daha önemli ama henüz gebelerde vurulmadigi için insan giidp geliyor tabi ne yapsam diye. Sen yine doktora sor bakalım merak ettim bende yaz doktorun gorusunu
Yaptırın diyen doktorlar duyuyorum ben de. Grip aşısı da öneriliyor gebelikte normalde mesela. Yaptırmazsan da Allah korusun bi hastalık kapsan daha büyük pişmanlıkCnm bi ara forumlarda şey okumuştum
Bazı doktorlar tetenoz aşısını önermio vs diye... O zamanlarda tetonoz aşımın ilk dozu vardı stres yaptım.. Tesadüfende muayne günüm aşımdan önceydi
Doktoruma sordum yaptıraym mı diye evet tabiki yaptıracaksın
Hatta corona aşı sırası sana gelirse onuda yaptır dedi, şaşkınlıkla corona aşısınıda mıııııııı dedim şok bir şekilde
Evet kesinlikle öneriyorum dedi.. Hiç bir zararı yok dedi..
Daha sonra eşimin şehir dışında doktor kuzeni var kadın doğumcu, onada sorduk oda yaptırın demişti ama bazı doktorlarda hayır asla risk almayın diyor..
Sen kendibe doktoruna sor
Ha sıra bana gelmiş olsa tüm bunlara rağmen yaptırırmıydım,? Hayır
Ay bunları yazdktan snra hayır demek ilginç oldu ama 3 ay daha kendimi korumaya çalışırdım, risk alamazdm zor elde ettm bebeyi die
Gebelik olmasa ben bugün alırdım aşı randevumu valla, seninki korkuyo demek kiBenin herif korkak sanırım
Corona aşı sırası yaklaşık martın başından beri geldi ama olmuyor
Ailesinde ve ailemde yan etkisi yaşayan cok oldu ondan korkuyır sanırımGebelik olmasa ben bugün alırdım aşı randevumu valla, seninki korkuyo demek kiannem babam fln oldular hep.
Bence de canım.Ailesinde ve ailemde yan etkisi yaşayan cok oldu ondan korkuyır sanırım
Ama gebe olmasaydım seninle aynı fikirdeyim ne olursa olsn alırdım o aşıyı
Bence sırası gelen almalı
Bitsin artk bu illet ya
Benin herif korkak sanırım
Sürekli evriliyo. Bazı varyantlar daha tehlikeli diyolar. Belirtiler değişiyor falan..doğru canım bakalım çıkarsa oluruz artık. bu korananın belirtileri bile değişmiş. önceden öksürük ateşle belli oluyordu şimdi. halsizlik ishal tat almama oluyormuş. evrildikçe grip gibi bişeye dönüyor sankii
ama bünyesi zayıf olanlar ağır geçiriyor oda ayrı bir mesele karışık çok çokk
Önce evladımı göreyim gün yüzüyle diyorinsan emin olamıyor olsam bana bişey olurmu kafasına giriyor
ay inşallah canım hatırlarsınız belki kuş gribi çıktı domuz gribi çıktı ilk önce öldürücü oldu snra normal bir grip olduSürekli evriliyo. Bazı varyantlar daha tehlikeli diyolar. Belirtiler değişiyor falan..
Bi sabah uyansak da evrile evrile normal grip gibi olmuş artık kurtulduk deseler
Ben gecen hafta boyadım kuzum. Doktorum izin verdi. Cunku diger türlü insan kendini bakımsız kötü hissediyor. Organik boya aldım. Şimdi güzelce süslenesim giyinesim geliyo normale döndümKızlar benim dr cok ilginç ve cok seviyorum ya
Saçlarımda beyaz var mesela 3. Aydan beri bana sürekli her gittiğimde boya artık şu saçlarını diyor
Ama ben boyamaya cesaret edemiyorm..
Tüpe başladğmda eski halimle bakımlı makyajlıydım felan
Ne oldu sana, mutlu anne mutlu bebek demek.. Tüm bunlar mutlu doktor demek diyor
Sürekli takılıor banacok güldürüyor beni
Hastalarının %90nı bakımlı cok şeker kadınlar
ama ben hala boyaya ve makyaja uzağım
Sizler yapıomusunuz???
Benimki panik atak herkse aşı olun diyor kendine gelince ben olmam diyorBenin herif korkak sanırım
Evet de hiç biri böyle uzamadıı. Çok uzattı bu yeter valla.ay inşallah canım hatırlarsınız belki kuş gribi çıktı domuz gribi çıktı ilk önce öldürücü oldu snra normal bir grip oldu
bence adam haklı ahahahahÖnce evladımı göreyim gün yüzüyle diyor
Deli ya
valla ben 26 olcamKızlar benim dr cok ilginç ve cok seviyorum ya
Saçlarımda beyaz var mesela 3. Aydan beri bana sürekli her gittiğimde boya artık şu saçlarını diyor
Ama ben boyamaya cesaret edemiyorm..
Tüpe başladğmda eski halimle bakımlı makyajlıydım felan
Ne oldu sana, mutlu anne mutlu bebek demek.. Tüm bunlar mutlu doktor demek diyor
Sürekli takılıor banacok güldürüyor beni
Hastalarının %90nı bakımlı cok şeker kadınlar
ama ben hala boyaya ve makyaja uzağım
Sizler yapıomusunuz???
bana da kronik rahatsızlığımdan dolayı aşı çıkanlarda öncelikli sıradayım.Aşısız da hastalık kapma risk çok amaZor bir karar, bugün doktoruma aricam bakalım. Belki 3 ay daha çok dikkat edip doğum sonrası vurulurum, ya da doktor yaptır derse tekrar düşünürüm.
bu adamların panik atakları beni öldürcekBenimki panik atak herkse aşı olun diyor kendine gelince ben olmam diyorben hamile iken vurulmak istesem bütün aşı sonrası belirtileri psikolojik olarak bana yaşatıp erken doğumume sebep olur
Ama eğer hamile olmasaydım sıram geldi mi gider hemen olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?