Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Günaydın canlar

Ben doktoruma aşıyı sordum biz önermiyoruz yaptirma dedi ama...daha transfer aşamasında olduğum için dedi hamilelik olsa ve ilerlese ne derdi bilemiyorum
transferi etkileyebilir yada etkilemeyebilir kesin bilgi olmadıgı için olmamak mantıklı tabi doğru.
acaba her dr aynı şeymi der

E nabızlarınıza baktınız mı bu ara kızlar?
Bana aşı tanımlanmış isteğiniz halinde diyor? Bu konu ile ilgili ne düşünüyosunuz, doktoruna soran oldu mu hiç?
Cnm bi ara forumlarda şey okumuştum
Bazı doktorlar tetenoz aşısını önermio vs diye... O zamanlarda tetonoz aşımın ilk dozu vardı stres yaptım.. Tesadüfende muayne günüm aşımdan önceydi
Doktoruma sordum yaptıraym mı diye evet tabiki yaptıracaksın
Hatta corona aşı sırası sana gelirse onuda yaptır dedi, şaşkınlıkla corona aşısınıda mıııııııı dedim şok bir şekilde
Evet kesinlikle öneriyorum dedi.. Hiç bir zararı yok dedi..
Daha sonra eşimin şehir dışında doktor kuzeni var kadın doğumcu, onada sorduk oda yaptırın demişti ama bazı doktorlarda hayır asla risk almayın diyor..
Sen kendibe doktoruna sor
Ha sıra bana gelmiş olsa tüm bunlara rağmen yaptırırmıydım,? Hayır
Ay bunları yazdktan snra hayır demek ilginç oldu ama 3 ay daha kendimi korumaya çalışırdım, risk alamazdm zor elde ettm bebeyi die

Günaydın canlar

Ben doktoruma aşıyı sordum biz önermiyoruz yaptirma dedi ama...daha transfer aşamasında olduğum için dedi hamilelik olsa ve ilerlese ne derdi bilemiyorum
Gebeliğin ilk 3 ayında da önerilmiyor. Şuan ben de bilmiyorum bakalım doktor ne dicek

Yazarım kuzum tamam. Evet bir yandan annesi aşı olup antikorlu dogan bebekleri duyuyoruz. Dediğin gibi keşke daha yaygın olsaydı düşünmeden olurduk.

Yaptırın diyen doktorlar duyuyorum ben de. Grip aşısı da öneriliyor gebelikte normalde mesela. Yaptırmazsan da Allah korusun bi hastalık kapsan daha büyük pişmanlık Şuan kendimi korumaya çalışmaya devam edeyim diyorum ben de ama doktorla konuşunca fikrim değişir mi bilmem. Okula da gitmiyorum,eşim de evden çalışıyor, kimseyle de görüşmüyoruz böyle dikkatli devam ederiz belki.

Gebelik olmasa ben bugün alırdım aşı randevumu valla, seninki korkuyo demek ki annem babam fln oldular hep.
Ailesinde ve ailemde yan etkisi yaşayan cok oldu ondan korkuyır sanırım
Ama gebe olmasaydım seninle aynı fikirdeyim ne olursa olsn alırdım o aşıyı
Bence sırası gelen almalı
Bitsin artk bu illet ya

Ailesinde ve ailemde yan etkisi yaşayan cok oldu ondan korkuyır sanırım
Ama gebe olmasaydım seninle aynı fikirdeyim ne olursa olsn alırdım o aşıyı
Bence sırası gelen almalı
Bitsin artk bu illet ya
Bence de canım.
Yaaa keşke bitse kurtulsak bi rahat nefes alsak artık keşke. Bakalım bugün yeni ne tedbirler gelecek merakla bekliyoruz.

Sürekli evriliyo. Bazı varyantlar daha tehlikeli diyolar. Belirtiler değişiyor falan..
Bi sabah uyansak da evrile evrile normal grip gibi olmuş artık kurtulduk deseler

Kızlar benim dr cok ilginç ve cok seviyorum ya
Saçlarımda beyaz var mesela 3. Aydan beri bana sürekli her gittiğimde boya artık şu saçlarını diyor
Ama ben boyamaya cesaret edemiyorm..
Tüpe başladğmda eski halimle bakımlı makyajlıydım felan
Ne oldu sana, mutlu anne mutlu bebek demek.. Tüm bunlar mutlu doktor demek diyor
Sürekli takılıor bana cok güldürüyor beni
Hastalarının %90nı bakımlı cok şeker kadınlar
ama ben hala boyaya ve makyaja uzağım
Sizler yapıomusunuz???

Sürekli evriliyo. Bazı varyantlar daha tehlikeli diyolar. Belirtiler değişiyor falan..
Bi sabah uyansak da evrile evrile normal grip gibi olmuş artık kurtulduk deseler
ay inşallah canım hatırlarsınız belki kuş gribi çıktı domuz gribi çıktı ilk önce öldürücü oldu snra normal bir grip oldu

Ben gecen hafta boyadım kuzum. Doktorum izin verdi. Cunku diger türlü insan kendini bakımsız kötü hissediyor. Organik boya aldım. Şimdi güzelce süslenesim giyinesim geliyo normale döndüm
Benim eski doktor da çok komik tatlıydı, diyodum 300 400 gram kucucuk bebege ultrasondan bakıp bu kadar bilgiyi nasıl veriyosunuz diye, yarısını sallıyoruz gidiyo diyodu

Benin herif korkak sanırım
Corona aşı sırası yaklaşık martın başından beri geldi ama olmuyor
Benimki panik atak herkse aşı olun diyor kendine gelince ben olmam diyor ben hamile iken vurulmak istesem bütün aşı sonrası belirtileri psikolojik olarak bana yaşatıp erken doğumume sebep olur
Ama eğer hamile olmasaydım sıram geldi mi gider hemen olurdum

Önce evladımı göreyim gün yüzüyle diyor
Deli ya
bence adam haklı ahahahah

valla ben 26 olcam saçlarımı daha boyamadım ama bu cocuk meselesi bana 3 tel beyaz verdi
koparmıyorum asla çoğalmadı allahtan
makyajda çok yapmıyorum hatta hiç yapmıyorum zaten neye yapcaz maske var asdasd
o yüzden bu sorunun cevabını bilmiyorum
ama hamilelere özel doğal boyalar varmış ünlüler boyuyor hep

Aşısız da hastalık kapma risk çok ama Zor bir karar, bugün doktoruma aricam bakalım. Belki 3 ay daha çok dikkat edip doğum sonrası vurulurum, ya da doktor yaptır derse tekrar düşünürüm.
bana da kronik rahatsızlığımdan dolayı aşı çıkanlarda öncelikli sıradayım.
Kadın doğum doktorumla görüştüm.Bana önermediğini söyledi.Bir göğüs hastalıklarıyla da görüşebilirsin dedi
Eminimki Göğüs hastalıkları kendini riske atma yaptır diyecektir.
İki arada bir derede kaldım ..

bu adamların panik atakları beni öldürcek asdadas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…