Yaaa evet o kadar haklısın ki, ne güzel cesaret etmişsinBen gecen hafta boyadım kuzum. Doktorum izin verdi. Cunku diger türlü insan kendini bakımsız kötü hissediyor. Organik boya aldım. Şimdi güzelce süslenesim giyinesim geliyo normale döndüm
Benim eski doktor da çok komik tatlıydı, diyodum 300 400 gram kucucuk bebege ultrasondan bakıp bu kadar bilgiyi nasıl veriyosunuz diye, yarısını sallıyoruz gidiyo diyodu
Fuliii senin herifi hiç saymıorumBenimki panik atak herkse aşı olun diyor kendine gelince ben olmam diyorben hamile iken vurulmak istesem bütün aşı sonrası belirtileri psikolojik olarak bana yaşatıp erken doğumume sebep olur
Ama eğer hamile olmasaydım sıram geldi mi gider hemen olurdum
Aman aman beyaz uzak olsun senden kuzumbence adam haklı ahahahah
valla ben 26 olcamsaçlarımı daha boyamadım ama bu cocuk meselesi bana 3 tel beyaz verdi
koparmıyorum aslaçoğalmadı allahtan
makyajda çok yapmıyorumhatta hiç yapmıyorum zaten neye yapcaz maske var asdasd
o yüzden bu sorunun cevabını bilmiyorum
ama hamilelere özel doğal boyalar varmış ünlüler boyuyor hep
Benim eski doktoru tam muayene sırası bizdeyken aradılar aşı sıranız geldi diye resmen adam bize hızlıca bakıp koşarak aşısını olmaya gitti geldi.Benimki panik atak herkse aşı olun diyor kendine gelince ben olmam diyorben hamile iken vurulmak istesem bütün aşı sonrası belirtileri psikolojik olarak bana yaşatıp erken doğumume sebep olur
Ama eğer hamile olmasaydım sıram geldi mi gider hemen olurdum
Doğumda benden önce ona narkoz verilir büyük ihtimalYaaa evet o kadar haklısın ki, ne güzel cesaret etmişsin
Sanırım bu gidişimde de azar işitip öyle boyayacam pes edecem
Ama neşeli doktor insana cok güzel enerji veriyor ya..
Fuliii senin herifi hiç saymıorum
Enişte fena yabence doğuma girip panik atağını yenmeli
Aman aman beyaz uzak olsun senden kuzum
Fuli kesin normal doğum olur seninki enişte olursa hemde nrkozsuzDoğumda benden önce ona narkoz verilir büyük ihtimal
Allah kabul etsin canımsağol canım benim bende iyiyim niyetlendim dün akşam öyle :)
Önermeyince ne gerekçe ile önermliyolar acaba? Aman ya zor kararlar kendimizi koruyabileceğimizden emin olabilsek bibana da kronik rahatsızlığımdan dolayı aşı çıkanlarda öncelikli sıradayım.
Kadın doğum doktorumla görüştüm.Bana önermediğini söyledi.Bir göğüs hastalıklarıyla da görüşebilirsin dedi
Eminimki Göğüs hastalıkları kendini riske atma yaptır diyecektir.
İki arada bir derede kaldım ..
sağol canım benimAllah kabul etsin canım
gerekçesi şu oldu hamilelerde aşı için deneyler tam anlamıyla tamamlanmadı dedi.Önermeyince ne gerekçe ile önermliyolar acaba? Aman ya zor kararlar kendimizi koruyabileceğimizden emin olabilsek bi
benim doktorumda aynı şeyleri söyledi bana maalesefKızlar doktorum önermedi aşıyı, gebeler üzerinde yaygın bi çalışma olmadıgı için, risk almamak adına önermiyomuş.
Benimki de öyle dedi. Doktor bunu dedikten sonra ben cesaret edemem daha olmaya.gerekçesi şu oldu hamilelerde aşı için deneyler tam anlamıyla tamamlanmadı dedi.
Bizde gazete de yazan bir haberi söyledik 28. haftalıkken ve 33. haftalıkken aşı olan hamile cocuğu bağışıklık kazanarak doğduğunu söyledik.
Herkeste farklı etki gösteriyor .. Gene de göğüs hastalıklarının da onayını almadan yapıp yaptırmayacağınıza karar verirsiniz dedi..
En azından kafanda netleştirmiş oldun cnmKızlar doktorum önermedi aşıyı, gebeler üzerinde yaygın bi çalışma olmadıgı için, risk almamak adına önermiyomuş.
Evet canım dikkat edip kendimizi korumaya devam.En azından kafanda netleştirmiş oldun cnm
ne zor şeyler ya valla billaBenimki de öyle dedi. Doktor bunu dedikten sonra ben cesaret edemem daha olmaya.
bende cesaret edemiyorumBenimki de öyle dedi. Doktor bunu dedikten sonra ben cesaret edemem daha olmaya.
Canım evet aşının geçmişi olmadıgı için söylediklerinde haklısın. Ben de olmamaya karar verdim. Ama ileri yaştan veya kronik hastalıktan olanlara da hak veriyorum. Aşı olmamamın sonucları da çok kötü olabiliyor cunku.Aşı konusunda konuşulmuş ben de kendi fikrimi ve araştırdıklarımı söylemek isterim, takdir sizin.
Öncelikle aşının bulaşı önleme özelliği olmadığını bilin yani vurulsanız da hasta olmanızı ve başkasına bulaştırmanızı önlemeyecek. Ayrıca şuan dünya üstündeki hiçbir aşı onay alamadı! Acil kullanım onayı adı altında pazara çıktı. Faz 3 faz 4 yok. Bir aşının normal şartlarda üretimi 5 yıl sürüyor daha 6 ay olmadı.. geçmişte ilaçlarla ve aşılarla ilgili yaşanan çok dehşet verici acı tecrübeler varken ben ne kendim ne yakınlarım için şu aşamada böyle birşeyi önermiyorum. Bunun sorumluluğunu ne size vurul diyen doktorunuz ne de aşı firmaları alıyor sizden onam alıyorlar sonrasında dava açmayın diye
Bu konu çok önemli, lütfen çokça araştırın farklı görüşleri okuyun derim, temkini elden bırakmamak en doğrusu
Aklını beynini başk bişelerle oyalamaya çalış canım. Sürekli düşününce zaman hiç geçmez. Benim pek bi belirtim olmamıştı, belli olmuyor bu işler.Ya kizlar biriniz de bana desin ki en en en ufak belirtim olmadi ama pozitifDelireceğim beynim kasiklarimda bi kıpırtı bekliyor surekli. Ama yokk..
Haklısın canım. Ama şu an öyle bir durumdayız ki aşı seni yüzde 10 koruyor dese bile yapılabilecek haldeyiz. Durum çok ciddi. Aşı yetmez aşı olunca azda olsa hasta olma ihtimalin var karşıya bulaştırma ihtimalin yüksek. bu süreçte sıkı tedbirler almak ve buna halkın uyması çok daha önemli. Benim yakınımda çok fazla aşı olan var kimse kötü bir tecrübe yaşamadı. Hamile olmasam kendimi ve biraz da olsa etrafımı korumak adına aşımı olurdum. Allah gerek ettirmesin insallahh en yakın zmanda bir mucize olur ve artık normal hayatimiza geri dönerizAşı konusunda konuşulmuş ben de kendi fikrimi ve araştırdıklarımı söylemek isterim, takdir sizin.
Öncelikle aşının bulaşı önleme özelliği olmadığını bilin yani vurulsanız da hasta olmanızı ve başkasına bulaştırmanızı önlemeyecek. Ayrıca şuan dünya üstündeki hiçbir aşı onay alamadı! Acil kullanım onayı adı altında pazara çıktı. Faz 3 faz 4 yok. Bir aşının normal şartlarda üretimi 5 yıl sürüyor daha 6 ay olmadı.. geçmişte ilaçlarla ve aşılarla ilgili yaşanan çok dehşet verici acı tecrübeler varken ben ne kendim ne yakınlarım için şu aşamada böyle birşeyi önermiyorum. Bunun sorumluluğunu ne size vurul diyen doktorunuz ne de aşı firmaları alıyor sizden onam alıyorlar sonrasında dava açmayın diye
Bu konu çok önemli, lütfen çokça araştırın farklı görüşleri okuyun derim, temkini elden bırakmamak en doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?