- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
kız kk da çok okuduk öyle belirtisi olmayıp pozitif bende hastanede bi bayanla tanıştım oda belirtisi yokmuş oda pozitif çıkmıştı. inşallah seninledir bebiş . kaçıncı güne geldinYa kizlar biriniz de bana desin ki en en en ufak belirtim olmadi ama pozitifDelireceğim beynim kasiklarimda bi kıpırtı bekliyor surekli. Ama yokk..
Cumartesi saat 17:00 de transfer oldum cnm..3.gun bittikız kk da çok okuduk öyle belirtisi olmayıp pozitif bende hastanede bi bayanla tanıştım oda belirtisi yokmuş oda pozitif çıkmıştı. inşallah seninledir bebiş . kaçıncı güne geldin
dha çok erken bebişimmmmmm belirti içinCumartesi saat 17:00 de transfer oldum cnm..3.gun bitti
Selam canım nasılsın nasıl geçiyor son haftalar
Hayırlı ramazanlarAynen
Evet canm benm cok tşk ederimmmm
Aminnnnn hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah
Sana cok az kaldınasıl geçiyor günler
Bence de canım mesleğe göre tanımlanmıştır. Bana da tanımlanmamış izindeyim gerçi amaE nabızlarınıza baktınız mı bu ara kızlar?
Bana aşı tanımlanmış isteğiniz halinde diyor? Bu konu ile ilgili ne düşünüyosunuz, doktoruna soran oldu mu hiç?
Canim daha çok erken kafana takma diycem bende fenaydım her gün test alıyordum esimle bu yüzden çok tartıştım kafana takma olacağı varsa olur zaten dedi ama o kadar emek verip uğraşıyoruz..Cumartesi saat 17:00 de transfer oldum cnm..3.gun bitti
Sağlıkçılarda risk daha yüksek oldugu için vurulmaları daha uygundur belki kuzum. Yarar- zarar karşılaştırması yapınca. Bizler kendimizi dikkatle korumaya devamHayırlı ramazanlarYaa İyi geçiyo Vala bekledigim kadar zor olmadı şükür ya da bünye alıştı uykusuzluğa falanda. Resmen gün geçiriyoruz artık . Siz neler yapıyosunuz. En güzeli 20li haftalar alışverişi ayrı , rahatlığı ayrıı hazırlıklar nasıl
Bence de canım mesleğe göre tanımlanmıştır. Bana da tanımlanmamış izindeyim gerçi amabizim ustalara bırak maskeyi adamlar hala ortak şeyden menemen falan yiyodu
Kardeşim tıp okuyo hamile olan hocalarının hepsi vuruldu mesela. Bazısı öneriyo bazısı önermiyor değişiyo sanırım. Bir de bi tanıdık bizim tüp bebek tedavisinde hastane aşı olmasını istemiş transferden vs önce çok şaşırdım
Canım çok az kalmış sağlıkla gelsinHayırlı ramazanlarYaa İyi geçiyo Vala bekledigim kadar zor olmadı şükür ya da bünye alıştı uykusuzluğa falanda. Resmen gün geçiriyoruz artık . Siz neler yapıyosunuz. En güzeli 20li haftalar alışverişi ayrı , rahatlığı ayrıı hazırlıklar nasıl
Bence de canım mesleğe göre tanımlanmıştır. Bana da tanımlanmamış izindeyim gerçi amabizim ustalara bırak maskeyi adamlar hala ortak şeyden menemen falan yiyodu
Kardeşim tıp okuyo hamile olan hocalarının hepsi vuruldu mesela. Bazısı öneriyo bazısı önermiyor değişiyo sanırım. Bir de bi tanıdık bizim tüp bebek tedavisinde hastane aşı olmasını istemiş transferden vs önce çok şaşırdım
İnşallah canım hepimiiizSağlıkçılarda risk daha yüksek oldugu için vurulmaları daha uygundur belki kuzum. Yarar- zarar karşılaştırması yapınca. Bizler kendimizi dikkatle korumaya devam
Sen çok yaklaştın artık doğuma inşallah su gibi geçer kalan zaman, sağlıkla rahatça alırsın bebişini kucağına
Ya canım normalde hep normal diyodum geçen gittigimde aşagıda olan kafası yan duruyoCanım çok az kalmış sağlıkla gelsindoğumu nasıl düşünüyorsun sezeryan mi normal mi
Sağlıkla gelsinde doğum şekli önemli değil. Ağrısız sancısız doğumun olsun insallahh canımİnşallah canım hepimiiizVala daha dün ameliyatlar transferler
Ya canım normalde hep normal diyodum geçen gittigimde aşagıda olan kafası yan duruyoTam makat degil ama kafa da aşagıda degil dönebilir yüne dedi. Bide biraz onden gidiyo ya şeker falanda yok iri bebiş hayırlısı ondan bekliyoruz böyle hayır ben de minyon zayıf babaya çekmiş
Aynen öyle hepimizinSağlıkla gelsinde doğum şekli önemli değil. Ağrısız sancısız doğumun olsun insallahh canım
Ayyy isim bir muammaaAynen öyle hepimizinhiç önemli degil nasıl sağlıklı rahat kolaysa. Sen napıyosun isim ne oldu isim
Neler yapalım ufak tefek başladıHayırlı ramazanlarYaa İyi geçiyo Vala bekledigim kadar zor olmadı şükür ya da bünye alıştı uykusuzluğa falanda. Resmen gün geçiriyoruz artık . Siz neler yapıyosunuz. En güzeli 20li haftalar alışverişi ayrı , rahatlığı ayrıı hazırlıklar nasıl
Şeker bayramini erken karşılıyorsun deseneGünaydın kızlar
Haftaya salı şeker yüklemem var
günaydın canım sen kendin mi yaptırmak istedin canım ?Günaydın kızlar
Bu da sorunsuz hallolsun inşallah kuzuGünaydın kızlar
Ohh tadını çıkar canımgünaydın kızlar bende bir ay raporluyum işe gitmiyorum .. evden çalışıyorum ..
Lüküss hayatt bak keyfine yan gelde yattt ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?