Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlarr bir şeyi daha tecrübe edindim sizlerle de paylaşmak istiyorum.Asla sağlık ocağında kan vermicem...Troidim 1.6 çıktı endokrinde Oysa 5.7 idi sağlık ocağında ve canımı sıkmaktan o sabah lekelerim tekrar başlamıştı aman diyim kan verdiğiniz yer gerçekten iyi bir hastane olmalı açlık şekerim 99 o yüksek çıkmış bakayım endokrin ne dicek bugün 3.30 da doktora görünücem

Ben de çok güvenmiyorum sağlık ocagına. Bana da aynı tuhaflık B12 değerinde olmuştu. Hastane ile sağlık ocagı arasında çok kısa zaman içinde baya fark çıkmıştı. Şekerini sor canım dikkat etmen gerekirse dikkat edersin şimdiden

Bolbol dinlen canım inşallah tüm kanama alanları bi sonraki muayenede geçmiş olur
Cok tesekkur ederim canım
Size bisey danışmak istiyorum bana herkes soluna yat diyor ben geceleri çok çabalıyorum ama sağa dönmek istiyorum surekli siz nasıl yatiyorsunuz ? Böyle bir bilginiz var mi

Size bisey danışmak istiyorum bana herkes soluna yat diyor ben geceleri çok çabalıyorum ama sağa dönmek istiyorum surekli siz nasıl yatiyorsunuz ? Böyle bir bilginiz var mi
Ben de hep sola yatılmalı diye okuyorum burda.
Ama sürekli bi tarafıma nasıl yatabilirim heryeri ağrır insanın öyle. Arada sağıma dönüyorum arada soluma. Özellikle bişe yapmıyorum yani nasıl uykuya dalabilirsem.

Evet sağda damar var bebeğin akışını keser diyorlar uykumda bunları düşüp tekrardan dönüyorum uykum surekli bölünüyor

Selam canım.
Bende sola yatmaya çalıştım hep ama sol kaburgalarım etime batıyor gibi hep oldu yatamadım ağladım durdum sağ yatmamak için.
sonra doktorla görüştüm durumu izah ettim nasıl rahat edersen o şekilde yat stres edip stresten etkileme bebeği sırt üzeri önermiyorum ama sağ sol döndürmeli yatabilirisn dedi.

Canım sola yatmak ilerliyen haftalrda önemli. Ben çoğunlukla sola yatmaya çalışıyorum ama tek taraflı yatilmiyor insanın vücudu uyuşuyor. Sağa dönüyorum yüz üstü sirt üstü nasıl denk gelirse yatıyorum. Zaten göbek belli zamandan sonra yüz üstü yatmaya müsaade etmiyor. Sağa yatmak zararli denilemez sola yatmak sadece bebeğe giden giden damarlr için daha iyi bir yatış yöntemi denilebilir

Ağlama canım onun için bebek etkilenir. Ben de biraz sola yatıyosam biraz sağa yatıyorum. Hiç kafaya takmadım sağı solu. Yüz üstü zaten rahatsız oluyorum yatamıyorum göbeğimin üstüne artık, sırt üstü de ben uyuyamıyorum. Onun için bütün gece bi sağ bi sol, bi de dönüşlerde uyanıyorum hep. Son 3 ay biraz daha zor olacak bu zamana kadarkinden heralde

Evet sağda damar var bebeğin akışını keser diyorlar uykumda bunları düşüp tekrardan dönüyorum uykum surekli bölünüyor
Yok canım sağa yatsak da akış kesilmiyodur Allah korusun bebiş her türlü beslenir. Kafaya takıp düşünmekten uyuyamamak bebek için daha zararlıdır.

Şeker bayramini erken karşılıyorsun desene aldin mi raporunu
Baya erken ama detaylıdan sonra bu bana vız geliyor
Almadm ama işede gitmiorm
günaydın canım sen kendin mi yaptırmak istedin canım ?
Hayır cnm annem şeker hastası olduğu için doktor risk almak istemedi direk yaptıralım dedi
Bu da sorunsuz hallolsun inşallah kuzu Geriye doğumu beklemek kalsın
İnşallah cnmmmm bunuda hayırlısı ile atlatıyım
Genelde sol öneriliyor cnm ama sağa yatmayın denmiyor.. Sırt üstü ve yüz üstü yatmayın deniniyor ben sola yatıorm ağrım olunca sağa yatıyorm
Doktorumada sormuştm her ikisi için sorun yk demişti

Napıyorsunuz kızlar Benim keremi yeni yıkadım losyonladım sırtına kadar kaka yapmış hatta ensesine kadar etrafın a bulanmasına hazır olun
İyiyiz kuzum şükür göbüş büyütmeye devam
Annemm ne yemiş minnoş okadar kakaya da asıl ek gıdaya geçtikten sonra fena diyolar artık başa gelen çekilecekk kaçış yok hepimiz için

İyiyiz kuzum şükür göbüş büyütmeye devam
Annemm ne yemiş minnoş okadar kakaya da asıl ek gıdaya geçtikten sonra fena diyolar artık başa gelen çekilecekk kaçış yok hepimiz için
Ayy ben ek gıdada keremi düşünemiyorum zaten kuzum şu an bile ben yemek yerken bakıyor versem yiyecek gibi
Aslım bunun hayaliyle hamile kalmayı beklemiyor muyduk zaten
Tabi canımm hep halılar koltuklar batsın diye hayal ederdik

Ayy ben ek gıdada keremi düşünemiyorum zaten kuzum şu an bile ben yemek yerken bakıyor versem yiyecek gibi

Ee kerem beylr güzel yiyor napsin giriş olduğu kadar çıkışıda var bu işin defnecik napiyor kibar bebeğimiz o

Oy maşallah kuzuma güzel güzel yesin de büyüsün Defne kuzusu da yiyodur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…