- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
Kanama alanlarımız olustu bebeğin kesesinin etrafında bu sefer rapor yazmam gerekiyor dedi doktor mecburen yazdıOhh tadını çıkar canım
Bolbol dinlen canım inşallah tüm kanama alanları bi sonraki muayenede geçmiş olurKanama alanlarımız olustu bebeğin kesesinin etrafında bu sefer rapor yazmam gerekiyor dedi doktor mecburen yazdı
Ben de çok güvenmiyorum sağlık ocagına. Bana da aynı tuhaflık B12 değerinde olmuştu. Hastane ile sağlık ocagı arasında çok kısa zaman içinde baya fark çıkmıştı. Şekerini sor canım dikkat etmen gerekirse dikkat edersin şimdidenKızlarr bir şeyi daha tecrübe edindim sizlerle de paylaşmak istiyorum.Asla sağlık ocağında kan vermicem...Troidim 1.6 çıktı endokrindeOysa 5.7 idi sağlık ocağında ve canımı sıkmaktan o sabah lekelerim tekrar başlamıştı aman diyim kan verdiğiniz yer gerçekten iyi bir hastane olmalı açlık şekerim 99 o yüksek çıkmış bakayım endokrin ne dicek bugün 3.30 da doktora görünücem
Evet canım şeker aklımda bakim ne dicekBen de çok güvenmiyorum sağlık ocagına. Bana da aynı tuhaflık B12 değerinde olmuştu. Hastane ile sağlık ocagı arasında çok kısa zaman içinde baya fark çıkmıştı. Şekerini sor canım dikkat etmen gerekirse dikkat edersin şimdiden
Cok tesekkur ederim canımBolbol dinlen canım inşallah tüm kanama alanları bi sonraki muayenede geçmiş olur
Ben de hep sola yatılmalı diye okuyorum burda.Cok tesekkur ederim canım
Size bisey danışmak istiyorum bana herkes soluna yat diyor ben geceleri çok çabalıyorum ama sağa dönmek istiyorum surekli siz nasıl yatiyorsunuz ? Böyle bir bilginiz var mi
Evet sağda damar var bebeğin akışını keser diyorlar uykumda bunları düşüp tekrardan dönüyorum uykum surekli bölünüyorBen de hep sola yatılmalı diye okuyorum burda.
Ama sürekli bi tarafıma nasıl yatabilirim heryeri ağrır insanın öyle. Arada sağıma dönüyorum arada soluma. Özellikle bişe yapmıyorum yani nasıl uykuya dalabilirsem.
Selam canım.Ben de hep sola yatılmalı diye okuyorum burda.
Ama sürekli bi tarafıma nasıl yatabilirim heryeri ağrır insanın öyle. Arada sağıma dönüyorum arada soluma. Özellikle bişe yapmıyorum yani nasıl uykuya dalabilirsem.
Canım sola yatmak ilerliyen haftalrda önemli. Ben çoğunlukla sola yatmaya çalışıyorum ama tek taraflı yatilmiyor insanın vücudu uyuşuyor. Sağa dönüyorum yüz üstü sirt üstü nasıl denk gelirse yatıyorum. Zaten göbek belli zamandan sonra yüz üstü yatmaya müsaade etmiyor. Sağa yatmak zararli denilemez sola yatmak sadece bebeğe giden giden damarlr için daha iyi bir yatış yöntemi denilebilirCok tesekkur ederim canım
Size bisey danışmak istiyorum bana herkes soluna yat diyor ben geceleri çok çabalıyorum ama sağa dönmek istiyorum surekli siz nasıl yatiyorsunuz ? Böyle bir bilginiz var mi
Ağlama canım onun için bebek etkilenir. Ben de biraz sola yatıyosam biraz sağa yatıyorum. Hiç kafaya takmadım sağı solu. Yüz üstü zaten rahatsız oluyorum yatamıyorum göbeğimin üstüne artık, sırt üstü de ben uyuyamıyorum. Onun için bütün gece bi sağ bi sol, bi de dönüşlerde uyanıyorum hep. Son 3 ay biraz daha zor olacak bu zamana kadarkinden heraldeSelam canım.
Bende sola yatmaya çalıştım hep ama sol kaburgalarım etime batıyor gibi hep oldu yatamadım ağladım durdum sağ yatmamak için.
sonra doktorla görüştüm durumu izah ettim nasıl rahat edersen o şekilde yat stres edip stresten etkileme bebeği sırt üzeri önermiyorum ama sağ sol döndürmeli yatabilirisn dedi.
Yok canım sağa yatsak da akış kesilmiyodur Allah korusun bebiş her türlü beslenir. Kafaya takıp düşünmekten uyuyamamak bebek için daha zararlıdır.Evet sağda damar var bebeğin akışını keser diyorlar uykumda bunları düşüp tekrardan dönüyorum uykum surekli bölünüyor
Baya erkenŞeker bayramini erken karşılıyorsun desenealdin mi raporunu
Hayır cnm annem şeker hastası olduğu için doktor risk almak istemedi direk yaptıralım dedigünaydın canım sen kendin mi yaptırmak istedin canım ?
İnşallah cnmmmm bunuda hayırlısı ile atlatıyımBu da sorunsuz hallolsun inşallah kuzuGeriye doğumu beklemek kalsın
Genelde sol öneriliyor cnm ama sağa yatmayın denmiyor.. Sırt üstü ve yüz üstü yatmayın deniniyor ben sola yatıorm ağrım olunca sağa yatıyormCok tesekkur ederim canım
İyiyiz kuzum şükür göbüş büyütmeye devamNapıyorsunuz kızlarBenim keremi yeni yıkadım losyonladım sırtına kadar kaka yapmış hatta ensesine kadar etrafın a bulanmasına hazır olun
Aslım bunun hayaliyle hamile kalmayı beklemiyor muyduk zatenNapıyorsunuz kızlarBenim keremi yeni yıkadım losyonladım sırtına kadar kaka yapmış hatta ensesine kadar etrafın a bulanmasına hazır olun
Ayy ben ek gıdada keremi düşünemiyorum zaten kuzum şu an bile ben yemek yerken bakıyor versem yiyecek gibiİyiyiz kuzum şükür göbüş büyütmeye devam
Annemm ne yemiş minnoş okadarkakaya da asıl ek gıdaya geçtikten sonra fena diyolar artık başa gelen çekilecekk kaçış yok hepimiz için
Tabi canımm hep halılar koltuklar batsın diye hayal ederdikAslım bunun hayaliyle hamile kalmayı beklemiyor muyduk zaten
Ee kerem beylr güzel yiyor napsin giriş olduğu kadar çıkışıda var bu işinAyy ben ek gıdada keremi düşünemiyorum zaten kuzum şu an bile ben yemek yerken bakıyor versem yiyecek gibi
Tabi canımm hep halılar koltuklar batsın diye hayal ederdik
Oy maşallah kuzumaAyy ben ek gıdada keremi düşünemiyorum zaten kuzum şu an bile ben yemek yerken bakıyor versem yiyecek gibi
Tabi canımm hep halılar koltuklar batsın diye hayal ederdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?