Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Psikolojikmen sağa dönerken uyudupumda atıyordum kendimi ay sağ die çok fena oldum bu konuda ama şimdi rahat sağ sol neresi rahatsa strese girmiyorum

Napıyorsunuz kızlar Benim keremi yeni yıkadım losyonladım sırtına kadar kaka yapmış hatta ensesine kadar etrafın a bulanmasına hazır olun
Aslım gözün Aydın kavuşmuşsun yavrucaklarına
Allah analı babalı hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin
Maşallah

Psikolojikmen sağa dönerken uyudupumda atıyordum kendimi ay sağ die çok fena oldum bu konuda ama şimdi rahat sağ sol neresi rahatsa strese girmiyorum
Evet canım ilk bebişler olunca biraz daha tecrübesiziz daha evhamlıyız normal yani. Hayırlısı ile sağlıkla alırız kucağımıza inşallah

Napıyorsunuz kızlar Benim keremi yeni yıkadım losyonladım sırtına kadar kaka yapmış hatta ensesine kadar etrafın a bulanmasına hazır olun
Oyyy... Anası onu ne kadar güzel beslemişse artık maşallah
Valla sağlıkla gelsinlerde hazırız artk başa gelen çekilir aslım
Ama şikayetçiysen kızım doğar doğmaz alabiliriz oğlanı

Ee kerem beylr güzel yiyor napsin giriş olduğu kadar çıkışıda var bu işin defnecik napiyor kibar bebeğimiz o
Defnecik görünüşte kibar da kendisi pek kibar değil kuzum gazı biraz azaldı ama hala devam ediyor tabi
Oy maşallah kuzuma güzel güzel yesin de büyüsün Defne kuzusu da yiyodur inşallah
O da Kerem kadar olmasa da yiyor kuzum

Aslım gözün Aydın kavuşmuşsun yavrucaklarına
Allah analı babalı hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin
Maşallah
Canım çok sağol darısı başına inşallah Az kalmış senin de
Oyyy... Anası onu ne kadar güzel beslemişse artık maşallah
Valla sağlıkla gelsinlerde hazırız artk başa gelen çekilir aslım
Ama şikayetçiysen kızım doğar doğmaz alabiliriz oğlanı
Kolaysa beslemeyeyim kuzum valla beni yer kerem Gönderiyorum damadını

Ben 4.gun başlamıştım ilaca canım geç olmaz gibi ama yinede doktora ulasabiliyorsan sor.
ben bugun adet oldum dr yarın muayne günü. iş yerinde de arkadaş yıllık izinde çıkmam. pzt günü 5 gün oluyor. demin aradım dedim özel muaynesine gelsem felan. olmaz sabah kan vermen gerekiyor dedi. ama pzt günü gelsem olur mu diye sormadım. bi sorayım olmazsa demi. yada direk gidip muayne mi olsam pzt günü

Canım mutlaka sor her doktor aynı olmuyor. Rahim kalinlasmasi için ilaç baslanilacgi için 5.gun sorun olmaz gibi. Yani ben 4.gun başladım sorun olmadı hamile kaldım kanı da yine 4.gun gittiğimde vermiştim.

Canım mutlaka sor her doktor aynı olmuyor. Rahim kalinlasmasi için ilaç baslanilacgi için 5.gun sorun olmaz gibi. Yani ben 4.gun başladım sorun olmadı hamile kaldım kanı da yine 4.gun gittiğimde vermiştim.
yani canım haklısın ben bir arayıp öğreneyim sen özeldemi oldun yoksa üniversite gibi hastanedemi oldun tedaviyi canım

yani canım haklısın ben bir arayıp öğreneyim sen özeldemi oldun yoksa üniversite gibi hastanedemi oldun tedaviyi canım
Ozelde oldum canım. Yani özel olunca doktora ulaşmam daha kolay oluyor. Seni niye özel muayeneye istemediler ki. İş yerine yakın bir hstane vrsa yarın sabah kan verip cumarteside gidebilirsin

Ozelde oldum canım. Yani özel olunca doktora ulaşmam daha kolay oluyor. Seni niye özel muayeneye istemediler ki. İş yerine yakın bir hstane vrsa yarın sabah kan verip cumarteside gidebilirsin
üniversite hastanesinde tedavi oluyorum. bölümün telefonlarını hemşireler açıyor. cmt kapalıdır büyük ihtimalle. özel muayneside hastane içinde ücretli oda belli günler oluyor ama kabul etmedi. dr tlf yoluyla ulaşmam imkansız çünkü sadece hemşireler ulaşabiliyor. sanırım hemşirelerde belli başlı konular için dr iletişime geçiyor
parası az olunca böle oluo asdasd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…