Var canım var
Psikolojikmen sağa dönerken uyudupumda atıyordum kendimi ay sağ die çok fena oldum bu konuda ama şimdi rahat sağ sol neresi rahatsa strese girmiyorumAğlama canım onun için bebek etkilenir. Ben de biraz sola yatıyosam biraz sağa yatıyorum. Hiç kafaya takmadım sağı solu. Yüz üstü zaten rahatsız oluyorum yatamıyorum göbeğimin üstüne artık, sırt üstü de ben uyuyamıyorum. Onun için bütün gece bi sağ bi sol, bi de dönüşlerde uyanıyorum hep. Son 3 ay biraz daha zor olacak bu zamana kadarkinden heralde
Aslım gözün Aydın kavuşmuşsun yavrucaklarınaNapıyorsunuz kızlarBenim keremi yeni yıkadım losyonladım sırtına kadar kaka yapmış hatta ensesine kadar etrafın a bulanmasına hazır olun
Kaç haftalık oldun canım? 12 den sonra rahat edersinVar canım varyok derken çıktı meydana benimki ama çok asiri değil çok şükür onun haricinde bı sıkıntımız yok elhamdülillah
Evet canım ilk bebişler olunca biraz daha tecrübesiziz daha evhamlıyız normal yani. Hayırlısı ile sağlıkla alırız kucağımıza inşallahPsikolojikmen sağa dönerken uyudupumda atıyordum kendimi ay sağ die çok fena oldum bu konuda ama şimdi rahat sağ sol neresi rahatsa strese girmiyorum
10. Haftadayiz çok şükür az kaldı bakalım 12 yeKaç haftalık oldun canım? 12 den sonra rahat edersin
Oyyy... Anası onu ne kadar güzel beslemişse artık maşallahNapıyorsunuz kızlarBenim keremi yeni yıkadım losyonladım sırtına kadar kaka yapmış hatta ensesine kadar etrafın a bulanmasına hazır olun
Defnecik görünüşte kibar da kendisi pek kibar değil kuzum gazı biraz azaldı ama hala devam ediyor tabiEe kerem beylr güzel yiyor napsin giriş olduğu kadar çıkışıda var bu işindefnecik napiyor kibar bebeğimiz o
O da Kerem kadar olmasa da yiyor kuzumOy maşallah kuzumagüzel güzel yesin de büyüsün Defne kuzusu da yiyodur inşallah
Canım çok sağol darısı başına inşallahAslım gözün Aydın kavuşmuşsun yavrucaklarına
Allah analı babalı hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin
Maşallah
Kolaysa beslemeyeyim kuzum valla beni yer keremOyyy... Anası onu ne kadar güzel beslemişse artık maşallah
Valla sağlıkla gelsinlerde hazırız artk başa gelen çekilir aslım
Ama şikayetçiysen kızım doğar doğmaz alabiliriz oğlanı
Ben 4.gun başlamıştım ilaca canım geç olmaz gibi ama yinede doktora ulasabiliyorsan sor.transfer için 5.gün adetiyle gitmek çok mu geç olur
ben bugun adet oldum dr yarın muayne günü. iş yerinde de arkadaş yıllık izinde çıkmam. pzt günü 5 gün oluyor. demin aradım dedim özel muaynesine gelsem felan. olmaz sabah kan vermen gerekiyor dedi. ama pzt günü gelsem olur mu diye sormadım. bi sorayım olmazsa demi. yada direk gidip muayne mi olsam pzt günüBen 4.gun başlamıştım ilaca canım geç olmaz gibi ama yinede doktora ulasabiliyorsan sor.
Canım mutlaka sor her doktor aynı olmuyor. Rahim kalinlasmasi için ilaç baslanilacgi için 5.gun sorun olmaz gibi. Yani ben 4.gun başladım sorun olmadı hamile kaldımben bugun adet oldum dr yarın muayne günü. iş yerinde de arkadaş yıllık izinde çıkmam. pzt günü 5 gün oluyor. demin aradım dedim özel muaynesine gelsem felan. olmaz sabah kan vermen gerekiyor dedi. ama pzt günü gelsem olur mu diye sormadım. bi sorayım olmazsa demi. yada direk gidip muayne mi olsam pzt günü
yani canım haklısın ben bir arayıp öğreneyim sen özeldemi oldun yoksa üniversite gibi hastanedemi oldun tedaviyi canımCanım mutlaka sor her doktor aynı olmuyor. Rahim kalinlasmasi için ilaç baslanilacgi için 5.gun sorun olmaz gibi. Yani ben 4.gun başladım sorun olmadı hamile kaldımkanı da yine 4.gun gittiğimde vermiştim.
Ozelde oldum canım. Yani özel olunca doktora ulaşmam daha kolay oluyor. Seni niye özel muayeneye istemediler ki. İş yerine yakın bir hstane vrsa yarın sabah kan verip cumarteside gidebilirsinyani canım haklısın ben bir arayıp öğreneyim sen özeldemi oldun yoksa üniversite gibi hastanedemi oldun tedaviyi canım
üniversite hastanesinde tedavi oluyorum. bölümün telefonlarını hemşireler açıyor. cmt kapalıdır büyük ihtimalle. özel muayneside hastane içinde ücretli oda belli günler oluyor ama kabul etmedi. dr tlf yoluyla ulaşmam imkansız çünkü sadece hemşireler ulaşabiliyor. sanırım hemşirelerde belli başlı konular için dr iletişime geçiyorOzelde oldum canım. Yani özel olunca doktora ulaşmam daha kolay oluyor. Seni niye özel muayeneye istemediler ki. İş yerine yakın bir hstane vrsa yarın sabah kan verip cumarteside gidebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?