Aynen bu durumda ulaşmak zor ama sen Bir daha rahatsiz et onları pazartesi olur mu de ayrıntılı sorüniversite hastanesinde tedavi oluyorum. bölümün telefonlarını hemşireler açıyor. cmt kapalıdır büyük ihtimalle. özel muayneside hastane içinde ücretli oda belli günler oluyor ama kabul etmedi. dr tlf yoluyla ulaşmam imkansız çünkü sadece hemşireler ulaşabiliyor. sanırım hemşirelerde belli başlı konular için dr iletişime geçiyor
parası az olunca böle oluo asdasd
olmaz dedi :OAynen bu durumda ulaşmak zor ama sen Bir daha rahatsiz et onları pazartesi olur mu de ayrıntılı sor
Aminn inşallah canımEvet canım ilk bebişler olunca biraz daha tecrübesiziz daha evhamlıyız normal yani. Hayırlısı ile sağlıkla alırız kucağımıza inşallah
Çok şükür yarıyı geçtikCanım çok sağol darısı başına inşallahAz kalmış senin de
Kolaysa beslemeyeyim kuzum valla beni yer keremGönderiyorum damadını
Ee ne yapacaksin canım karar verdin mi izin alma imkanın yok mu yinedeolmaz dedi :O
PATRONDa izin vermedi canım bilmiyorum ne olcak akşam eşimle konuşcamEe ne yapacaksin canım karar verdin mi izin alma imkanın yok mu yinede
Ayyy patrona bak yaa ramazan mübarek günü karşısindaki insanı zor durumda bırakmasa olmaz mı acaba. İnsallahh insafa gelir ve git der canımPATRONDa izin vermedi canım bilmiyorum ne olcak akşam eşimle konuşcam
Dayan dayan az kaldı geçecek bir kaç haftayaFly3646 sağol canım geçtiğimiz 1 hafta iyiydim aslında tamam dedim atlattım geçti gitti bu da şükür. Erken konuşmuşum 3 gündür akşamları fenayım erkenden yatıyorum dayanamayıp son 1 hafta dayan diye gaz veriyorum kendime
Yaptırdım canım baştakileri diyorsan çok oldu bir sorun çıkmadı şükürDayan dayan az kaldı geçecek bir kaç haftayasonra daha rahat edersin. En azında rahat yemek yersin. Yapılması gereken Tahlillerini yaptrdin mi
allah razı olsun cnm sende olmasan bunların uyanacağı yokGünaydınlar herkese
Mecbur erken uyananlardanim ben işe gidiyorum malesefyazamıyorum her zaman isyanını görünce dayanamadım
ayy geri uyuyabiliyorsan ne mutlu sana canım ya...Günaydın kızlar
Bal0ncuk ben gece yarısı uyanıp geri uyuyunca sabah anca uyanıyorum 3-5 arası uyanıktım yinee nolcak böyle bilmem
gönder valla böyle tatlişkoyu hangi akılsız red ederkiCanım çok sağol darısı başına inşallahAz kalmış senin de
Kolaysa beslemeyeyim kuzum valla beni yer keremGönderiyorum damadını
fulimmm niyetlimisin ? ben şok
diren optimmmmmmmmmFly3646 sağol canım geçtiğimiz 1 hafta iyiydim aslında tamam dedim atlattım geçti gitti bu da şükür. Erken konuşmuşum 3 gündür akşamları fenayım erkenden yatıyorum dayanamayıp son 1 hafta dayan diye gaz veriyorum kendime
Torpil morpil dr ulastim cuma gunu gelemiyorsan pzt gelebilirsin demis. Benim kanamam biterse acaba genede baslarmi tedaviye acaba simdi de aklima o geldi. Bilgisi olan basina gelen varmi acabaAyyy patrona bak yaa ramazan mübarek günü karşısindaki insanı zor durumda bırakmasa olmaz mı acaba. İnsallahh insafa gelir ve git der canım
Yok canım tutmuyorum ya çok istedim ama cesaret edemedim eşim için kalkiyorumallah razı olsun cnm sende olmasan bunların uyanacağı yok
ayy geri uyuyabiliyorsan ne mutlu sana canım ya...
ben uyanıorum daha uyuyamıorum
gönder valla böyle tatlişkoyu hangi akılsız red ederki
fulimmm niyetlimisin ? ben şok
diren optimmmmmmmmm
Benim tedavimde doktor corona olmuştu adetle başlayamadım iğnelere adetin 16. Günü ilk iğnelerimi vurmuştuk ama 1 ay önce lucrin iğne vurulmuştum tek doz onla ilgisi var mı bilmiyorum. Yine en doğrusunu doktorun söyler.Torpil morpil dr ulastim cuma gunu gelemiyorsan pzt gelebilirsin demis. Benim kanamam biterse acaba genede baslarmi tedaviye acaba simdi de aklima o geldi. Bilgisi olan basina gelen varmi acaba
aman diyim zaten fulim.. bebek sağlığı önemliYok canım tutmuyorum ya çok istedim ama cesaret edemedim eşim için kalkiyorum
Ay ben de sahura kalktım dün eşimin hazırladıgı sofraya oturup yiyip yattımYok canım tutmuyorum ya çok istedim ama cesaret edemedim eşim için kalkiyorum
Canım sabahta demiştim ben 4.gun gitmiştim. Sorun olmz bnce. Yumurta gelişecek olsa neyse ama rahim kalinlaşma hazirligi olduğu için sıkıntı olmaz en fazla iki gün geç kalinlasir ki bende hiç öyle olmadiTorpil morpil dr ulastim cuma gunu gelemiyorsan pzt gelebilirsin demis. Benim kanamam biterse acaba genede baslarmi tedaviye acaba simdi de aklima o geldi. Bilgisi olan basina gelen varmi acaba
Sahurda yiyip bide sabah kahvaltı yapıyorum ben ilaç içtiğim için yoksa yememAy ben de sahura kalktım dün eşimin hazırladıgı sofraya oturup yiyip yattım
Ben deSahurda yiyip bide sabah kahvaltı yapıyorum ben ilaç içtiğim için yoksa yemem
Transfer zamanimi adetle baslayamamistin canim. Yani adetin bittikten snra mi transfer hazirligina uygun gordu seni drun .Benim tedavimde doktor corona olmuştu adetle başlayamadım iğnelere adetin 16. Günü ilk iğnelerimi vurmuştuk ama 1 ay önce lucrin iğne vurulmuştum tek doz onla ilgisi var mı bilmiyorum. Yine en doğrusunu doktorun söyler.
Ben esıme hazirlamaya kalkıyorum ee yalnız yemesi içime sinmiyor oturuyorum yiyorumBen deama sahurda yemememiz lazım tabi. Ses olunca uyanıyorum uyanınca da dayanamayıp eşimle yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?