Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Aynen bu durumda ulaşmak zor ama sen Bir daha rahatsiz et onları pazartesi olur mu de ayrıntılı sor

Evet canım ilk bebişler olunca biraz daha tecrübesiziz daha evhamlıyız normal yani. Hayırlısı ile sağlıkla alırız kucağımıza inşallah
Aminn inşallah canım
Canım çok sağol darısı başına inşallah Az kalmış senin de

Kolaysa beslemeyeyim kuzum valla beni yer kerem Gönderiyorum damadını
Çok şükür yarıyı geçtik

PATRONDa izin vermedi canım bilmiyorum ne olcak akşam eşimle konuşcam
Ayyy patrona bak yaa ramazan mübarek günü karşısindaki insanı zor durumda bırakmasa olmaz mı acaba. İnsallahh insafa gelir ve git der canım

Dayan dayan az kaldı geçecek bir kaç haftaya sonra daha rahat edersin. En azında rahat yemek yersin. Yapılması gereken Tahlillerini yaptrdin mi

Günaydınlar herkese
Mecbur erken uyananlardanim ben işe gidiyorum malesef yazamıyorum her zaman isyanını görünce dayanamadım
allah razı olsun cnm sende olmasan bunların uyanacağı yok

Günaydın kızlar
Bal0ncuk ben gece yarısı uyanıp geri uyuyunca sabah anca uyanıyorum 3-5 arası uyanıktım yinee nolcak böyle bilmem
ayy geri uyuyabiliyorsan ne mutlu sana canım ya...
ben uyanıorum daha uyuyamıorum

Canım çok sağol darısı başına inşallah Az kalmış senin de

Kolaysa beslemeyeyim kuzum valla beni yer kerem Gönderiyorum damadını
gönder valla böyle tatlişkoyu hangi akılsız red ederki

Günaydın kızlar
Bal0ncuk ben sahura kalkiyorum uyku bölündügu için uyuyorum sonra
fulimmm niyetlimisin ? ben şok

diren optimmmmmmmmm

Ayyy patrona bak yaa ramazan mübarek günü karşısindaki insanı zor durumda bırakmasa olmaz mı acaba. İnsallahh insafa gelir ve git der canım
Torpil morpil dr ulastim cuma gunu gelemiyorsan pzt gelebilirsin demis. Benim kanamam biterse acaba genede baslarmi tedaviye acaba simdi de aklima o geldi. Bilgisi olan basina gelen varmi acaba

Yok canım tutmuyorum ya çok istedim ama cesaret edemedim eşim için kalkiyorum

Torpil morpil dr ulastim cuma gunu gelemiyorsan pzt gelebilirsin demis. Benim kanamam biterse acaba genede baslarmi tedaviye acaba simdi de aklima o geldi. Bilgisi olan basina gelen varmi acaba
Benim tedavimde doktor corona olmuştu adetle başlayamadım iğnelere adetin 16. Günü ilk iğnelerimi vurmuştuk ama 1 ay önce lucrin iğne vurulmuştum tek doz onla ilgisi var mı bilmiyorum. Yine en doğrusunu doktorun söyler.

Canım sabahta demiştim ben 4.gun gitmiştim. Sorun olmz bnce. Yumurta gelişecek olsa neyse ama rahim kalinlaşma hazirligi olduğu için sıkıntı olmaz en fazla iki gün geç kalinlasir ki bende hiç öyle olmadi

Transfer zamanimi adetle baslayamamistin canim. Yani adetin bittikten snra mi transfer hazirligina uygun gordu seni drun .

Dogrumu anladim .d sabahtan beri onu ara bunu ara kafam bulanmos olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…