- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Hahah ne bileyim ya birini ara onu ara herkese bi dert anlatma bicimi .d kafa mafa kalmadi .dCanım sabahta demiştim ben 4.gun gitmiştim. Sorun olmz bnce. Yumurta gelişecek olsa neyse ama rahim kalinlaşma hazirligi olduğu için sıkıntı olmaz en fazla iki gün geç kalinlasir ki bende hiç öyle olmadi
Benim adetim 3.gunden sonra azalır hatta ağrı kesici içersem kesilir o zmanda icmistim. Bir şey olmaz sonuçta adetimiz bitsede rahim kalinlaşmaya devam ediyor. Sen sıkma canını öyle bir şey olsa tanıdık sokmussun araya olmaz derdiHahah ne bileyim ya birini ara onu ara herkese bi dert anlatma bicimi .d kafa mafa kalmadi .d
Sen 4. Gun gittin ben de 5 nolmussss yaniiii demi .d
Iste bide aklima afedersin kanama biterse hazirlikta bitiyormu geldi
Akan beynimi topladigin icin tesekkur ederim arkadasimBenim adetim 3.gunden sonra azalır hatta ağrı kesici içersem kesilir o zmanda icmistim. Bir şey olmaz sonuçta adetimiz bitsede rahim kalinlaşmaya devam ediyor. Sen sıkma canını öyle bir şey olsa tanıdık sokmussun araya olmaz derdi
Aynen canım sıkıntı olmaz ne güzel yeni heyecan başlıyor sonuda güzel olsun insallahhAkan beynimi topladigin icin tesekkur ederim arkadasiminsallah hakkimda hayirlisi olur
Dedigin gibi gelme derdi o zaman.
Ben ilk hemsireleri aradim ya onlarda kaliplasmis kelimeleri kullando uyuzlar hic yardimci olmadilar jsjsj
Derin bir nefes hersey guzel olacak
Yok canım opu öncesi iğnelerden bahsediyorum.Transfer zamanimi adetle baslayamamistin canim. Yani adetin bittikten snra mi transfer hazirligina uygun gordu seni drun .
Dogrumu anladim .d sabahtan beri onu ara bunu ara kafam bulanmos olabilir
Aynen canim benim insallah allah yüzüme güler bu mubarek aylarda ve isteyen herkesinAynen canım sıkıntı olmaz ne güzel yeni heyecan başlıyor sonuda güzel olsun insallahh
Kesinn döncek bence kaçarı yokBen esıme hazirlamaya kalkıyorum ee yalnız yemesi içime sinmiyor oturuyorum yiyorumacaba extra kilo olarak dönecek mi
Olsun sende hamişsin nasip eden rabbim ediyor insallah benimde anlima yazmistir bu yaziyiYok canım opu öncesi iğnelerden bahsediyorum.
Transfer hazırlığına adetin 3. Günü başlamıştım.
Amin canım inşallah güzel haberlerini vermek nasip olsunOlsun sende hamişsin nasip eden rabbim ediyor insallah benimde anlima yazmistir bu yaziyi
Amin kuzumAmin canım inşallah güzel haberlerini vermek nasip olsun
günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnGünaydınnnn
Günaydın kızlar
günaydın kızlarGünaydın kızlar
Merhaba, hadi bakalım güzel güzel yumoşların olsun inşallahMerhaba ben yarın opu olacağım iğneler yeni bitti heyecanlıyım.
Opu için ben de çok heyecan yapmıştım. Kolay bi işlem hiç gözünde büyütme. Çabucak çıkıyosun hastaneden, sonra evinde mis gibi dinlenirsin. Sonu güzel olsun inşallahMerhaba ben yarın opu olacağım iğneler yeni bitti heyecanlıyım.
En azından 8 gunu bekleyin cok ıyı anlıyorum sızı cok sabırsız oluyor insanGunaydinnnnn....
6.gunumdeyim test yapsam belli olur artik amaaa cesaretim 000000000000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?