Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım sabahta demiştim ben 4.gun gitmiştim. Sorun olmz bnce. Yumurta gelişecek olsa neyse ama rahim kalinlaşma hazirligi olduğu için sıkıntı olmaz en fazla iki gün geç kalinlasir ki bende hiç öyle olmadi
Hahah ne bileyim ya birini ara onu ara herkese bi dert anlatma bicimi .d kafa mafa kalmadi .d
Sen 4. Gun gittin ben de 5 nolmussss yaniiii demi .d

Iste bide aklima afedersin kanama biterse hazirlikta bitiyormu geldi

Hahah ne bileyim ya birini ara onu ara herkese bi dert anlatma bicimi .d kafa mafa kalmadi .d
Sen 4. Gun gittin ben de 5 nolmussss yaniiii demi .d

Iste bide aklima afedersin kanama biterse hazirlikta bitiyormu geldi
Benim adetim 3.gunden sonra azalır hatta ağrı kesici içersem kesilir o zmanda icmistim. Bir şey olmaz sonuçta adetimiz bitsede rahim kalinlaşmaya devam ediyor. Sen sıkma canını öyle bir şey olsa tanıdık sokmussun araya olmaz derdi

Akan beynimi topladigin icin tesekkur ederim arkadasim insallah hakkimda hayirlisi olur
Dedigin gibi gelme derdi o zaman.

Ben ilk hemsireleri aradim ya onlarda kaliplasmis kelimeleri kullando uyuzlar hic yardimci olmadilar jsjsj

Derin bir nefes hersey guzel olacak

Aynen canım sıkıntı olmaz ne güzel yeni heyecan başlıyor sonuda güzel olsun insallahh

Transfer zamanimi adetle baslayamamistin canim. Yani adetin bittikten snra mi transfer hazirligina uygun gordu seni drun .

Dogrumu anladim .d sabahtan beri onu ara bunu ara kafam bulanmos olabilir
Yok canım opu öncesi iğnelerden bahsediyorum.
Transfer hazırlığına adetin 3. Günü başlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…