- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
Canim.ben 16 haftalik oldum hala kusuyorum ara ara .. sabah kalktığımda su içemiyorum mecburen düzgün bir şekilde kahvalti ediyorum sonra su içmeye başlıyorumKaç haftalık oldun canım? 12 den sonra rahat edersin
Bulantı için ilaç kullanmıyor musun. Bazen uzun sürebilir benim bir arkadasimin 20.haftaya kadar bulantı olmuştu.. Kullandığı vitaminleri değiştirdi sonradan hafiflediCanim.ben 16 haftalik oldum hala kusuyorum ara ara .. sabah kalktığımda su içemiyorum mecburen düzgün bir şekilde kahvalti ediyorum sonra su içmeye başlıyorum
5. Gün embriyosu ise çıkma ihtimali yuksekGunaydinnnnn....
6.gunumdeyim test yapsam belli olur artik amaaa cesaretim 000000000000
5.gun cift embriyo canim..ama korkuyorum iste yaşlandık...gençken hemen 3.gunden başlardım teste eylence olsun diye..simdi kalbim kaldirmiyor5. Gün embriyosu ise çıkma ihtimali yuksekben 7.gun yapmıştım çıkmıştı.
Bana tup bebek doktorunun verdiği multivitamin kullanmaya devam edebilirsin demistiBulantı için ilaç kullanmıyor musun. Bazen uzun sürebilir benim bir arkadasimin 20.haftaya kadar bulantı olmuştu.. Kullandığı vitaminleri değiştirdi sonradan hafifledi
7. Gun yapmıştım idrarla çıkmıştı canim5.gun cift embriyo canim..ama korkuyorum iste yaşlandık...gençken hemen 3.gunden başlardım teste eylence olsun diye..simdi kalbim kaldirmiyor
Eğer ikiside tuttuysa kesin çıkar5.gun cift embriyo canim..ama korkuyorum iste yaşlandık...gençken hemen 3.gunden başlardım teste eylence olsun diye..simdi kalbim kaldirmiyor
Bir cesaret gelse minik bir vbelirtim olsa ona güvenip hemen test yapacagim ama tek bir belirtim yok içimde ufakta olsa ya tuttuysa umudum var onun da bitmesinden korkuyorum7. Gun yapmıştım idrarla çıkmıştı canim
Allah im inşallah nasip etsin
Yok yok ben az daha bekleyeyim hatta adetim gelmezse ordan anlayayımEğer ikiside tuttuysa kesin çıkarkorkunun ecele faydası yok sonucu öğreneceksin bir şekilde ama kesin olsun istiyorsan bekle bir kaç gün daha
Progestan kullanıyorsan adetin gelmz canımYok yok ben az daha bekleyeyim hatta adetim gelmezse ordan anlayayım
Aminnn canimEn azından 8 gunu bekleyin cok ıyı anlıyorum sızı cok sabırsız oluyor insanguzel haberlerı almak bır an evvel nasip olsun ınsallah
Senin çıkar tabi ki, blastti dimi senin ki. Ben 3. günle embriyosuyla 8. gün başladım yapmayaGunaydinnnnn....
6.gunumdeyim test yapsam belli olur artik amaaa cesaretim 000000000000
Evet canim kesin çıkar da kalbim tek çizgiyi artik kaldırmıyor...Senin çıkar tabi ki, blastti dimi senin ki. Ben 3. günle embriyosuyla 8. gün başladım yapmaya
Beninde 5. Gün çift embriyoydu 8. Gün yapmştm ilk testiEvet canim kesin çıkar da kalbim tek çizgiyi artik kaldırmıyor...Bir an evvel ogrenmekte en iyisi ama iste araftayim
Ben transferden bir hafta sonra bırakmıştım canım sıkıntı olmaz. Öyle bir durum olsa zaten doktorun bırak demezditünaydınnnnartıkın 7 hafta dolacak bizim...sabahları başladı sıkıntı mide bulantısı böle yokluyor ama en çokkk ağzımın tadı ıyyyyy resmen su doluyor tüküresim geliyor kan sulandırıcıyı bıraktık şükür rahatız ama kızlar bir sıkıntı olmaz demi hiç kan sulandırıc kullanmıyorum aptt testi yapılmıştı sadece o da 26 çıkmıştı bilgisi olan varsa dinlerim bu konu hakkında Ben de böyle olaylar kızlar sizler de iyisiniz çok şükür
Tamam canımBen transferden bir hafta sonra bırakmıştım canım sıkıntı olmaz. Öyle bir durum olsa zaten doktorun bırak demezdi
Yeni yeni baslr bulantilr insallahh çok rahatsiz edici boyut olmaz. Sabahları kötü olursan yataktan kalkmadan çubuk kraker at ağzına.
Canim benimde hiç belirtim yoktu hatta transfer olurken tmm olmadi fln dedim bir sonraki tarihleri kontrol ettim.Bir cesaret gelse minik bir vbelirtim olsa ona güvenip hemen test yapacagim ama tek bir belirtim yok içimde ufakta olsa ya tuttuysa umudum var onun da bitmesinden korkuyorum
Biraz goguslerimde dolgunluk ve acı hissi var o da ilaçlardandir...Insallah benim de sen gibi olmuştur belirtisiz hamile olmuşumdur canimmCanim benimde hiç belirtim yoktu hatta transfer olurken tmm olmadi fln dedim bir sonraki tarihleri kontrol ettim.
Allah nasip ederse inşallah sağlıkla sıhhatli evlatlarımiz olsun
Idrar testi mi yapacaksınBiraz goguslerimde dolgunluk ve acı hissi var o da ilaçlardandir...Insallah benim de sen gibi olmuştur belirtisiz hamile olmuşumdur canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?