Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canim.ben 16 haftalik oldum hala kusuyorum ara ara .. sabah kalktığımda su içemiyorum mecburen düzgün bir şekilde kahvalti ediyorum sonra su içmeye başlıyorum
Bulantı için ilaç kullanmıyor musun. Bazen uzun sürebilir benim bir arkadasimin 20.haftaya kadar bulantı olmuştu.. Kullandığı vitaminleri değiştirdi sonradan hafifledi

Bulantı için ilaç kullanmıyor musun. Bazen uzun sürebilir benim bir arkadasimin 20.haftaya kadar bulantı olmuştu.. Kullandığı vitaminleri değiştirdi sonradan hafifledi
Bana tup bebek doktorunun verdiği multivitamin kullanmaya devam edebilirsin demisti
Ilac kullanmıyorum sordum ilac verecekmisiniz diye bulantı için..
Sabahlari kalkar kalmaz su içme dedi kahvaltını mutlaka ettikten su içersin dedi birde ac kalınca hemen midem bulanmaya başlıyor..

5.gun cift embriyo canim..ama korkuyorum iste yaşlandık...gençken hemen 3.gunden başlardım teste eylence olsun diye..simdi kalbim kaldirmiyor
Eğer ikiside tuttuysa kesin çıkar korkunun ecele faydası yok sonucu öğreneceksin bir şekilde ama kesin olsun istiyorsan bekle bir kaç gün daha

7. Gun yapmıştım idrarla çıkmıştı canim
Allah im inşallah nasip etsin
Bir cesaret gelse minik bir vbelirtim olsa ona güvenip hemen test yapacagim ama tek bir belirtim yok içimde ufakta olsa ya tuttuysa umudum var onun da bitmesinden korkuyorum

tünaydınnnnartıkın 7 hafta dolacak bizim...sabahları başladı sıkıntı mide bulantısı böle yokluyor ama en çokkk ağzımın tadı ıyyyyyresmen su doluyor tüküresim geliyor kan sulandırıcıyı bıraktık şükür rahatız ama kızlar bir sıkıntı olmaz demi hiç kan sulandırıc kullanmıyorum aptt testi yapılmıştı sadece o da 26 çıkmıştı bilgisi olan varsa dinlerim bu konu hakkında Ben de böyle olaylar kızlar sizler de iyisiniz çok şükür

Ben transferden bir hafta sonra bırakmıştım canım sıkıntı olmaz. Öyle bir durum olsa zaten doktorun bırak demezdi
Yeni yeni baslr bulantilr insallahh çok rahatsiz edici boyut olmaz. Sabahları kötü olursan yataktan kalkmadan çubuk kraker at ağzına.

Tamam canım Eveeeet hele suu içmek sabahları iğrenç.ardına hemen çubuk yiyeyim ben ilaçtan sonra

Bir cesaret gelse minik bir vbelirtim olsa ona güvenip hemen test yapacagim ama tek bir belirtim yok içimde ufakta olsa ya tuttuysa umudum var onun da bitmesinden korkuyorum
Canim benimde hiç belirtim yoktu hatta transfer olurken tmm olmadi fln dedim bir sonraki tarihleri kontrol ettim.
Allah nasip ederse inşallah sağlıkla sıhhatli evlatlarımiz olsun

Canim benimde hiç belirtim yoktu hatta transfer olurken tmm olmadi fln dedim bir sonraki tarihleri kontrol ettim.
Allah nasip ederse inşallah sağlıkla sıhhatli evlatlarımiz olsun
Biraz goguslerimde dolgunluk ve acı hissi var o da ilaçlardandir...Insallah benim de sen gibi olmuştur belirtisiz hamile olmuşumdur canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…