Yok daha yapmayacagimIdrar testi mi yapacaksın
Benımde hıc belırtım yoktuBiraz goguslerimde dolgunluk ve acı hissi var o da ilaçlardandir...Insallah benim de sen gibi olmuştur belirtisiz hamile olmuşumdur canimm
Teşekkür ederim :) inşallahOpu için ben de çok heyecan yapmıştım. Kolay bi işlem hiç gözünde büyütme. Çabucak çıkıyosun hastaneden, sonra evinde mis gibi dinlenirsin. Sonu güzel olsun inşallah
Istee sen de benim umudumsunBenımde hıc belırtım yoktu
Tutmayanda belırtım cok tu
Tutmayanda yoktu
Hayırlı olsun. Kan sulandırıcı neden bıraktınız yani doktorunuz mu söyledi? Önceki hamilelikte de bu hamilelikte de Hem iğne hem coraspirin kullanıyorum ve iğneye doğumdan sonra bile belli bir süre daha devam ediliyor.tünaydınnnnartıkın 7 hafta dolacak bizim...sabahları başladı sıkıntı mide bulantısı böle yokluyor ama en çokkk ağzımın tadı ıyyyyy resmen su doluyor tüküresim geliyor kan sulandırıcıyı bıraktık şükür rahatız ama kızlar bir sıkıntı olmaz demi hiç kan sulandırıc kullanmıyorum aptt testi yapılmıştı sadece o da 26 çıkmıştı bilgisi olan varsa dinlerim bu konu hakkında Ben de böyle olaylar kızlar sizler de iyisiniz çok şükür
Lekelenmelerim başlamıştı gittiğim perinatolog içme dedi hatta omega 3 ve kan sulandırıcı aynı anda kullandığım için onu da bıraktırdı çok şükür lekelerim bittiiHayırlı olsun. Kan sulandırıcı neden bıraktınız yani doktorunuz mu söyledi? Önceki hamilelikte de bu hamilelikte de Hem iğne hem coraspirin kullanıyorum ve iğneye doğumdan sonra bile belli bir süre daha devam ediliyor.
Geçmiş olsun. Sağlıcakla bebeğine kavuşursun inşallah.Lekelenmelerim başlamıştı gittiğim perinatolog içme dedi hatta omega 3 ve kan sulandırıcı aynı anda kullandığım için onu da bıraktırdı çok şükür lekelerim bittiiEğer leke olmasaydı da sadece 12 hafta kullandırıcaktı
Ne guzel yaaBeninde 5. Gün çift embriyoydu 8. Gün yapmştm ilk testi
Kaçıncı gününNe guzel yaa
Cikar canim cikar da iste bi cesaret lazim
Bugun 6.gunum bitti..gecen hafta cumartesi cift embriyo transferi oldumKaçıncı günün
Pazar yap gitsinBugun 6.gunum bitti..gecen hafta cumartesi cift embriyo transferi oldum
Bence oldu bu işYaparim sanirim pazar ya da pazartesi
Günaydın ben şimdi hastanedeyim :)birazdan opp olacak
Hayırlısı ile atlat insallahh canım. Güzel embriyoların olsunGünaydın ben şimdi hastanedeyim :)birazdan opp olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?