Cnm söylediğin iğneyi ben ilk defa duyuyormKizlar dayanamadım testi yaptım ancakkkkk sevinemedim kafası karışık bir kadın geldi ne olur
yardim edin...
Bana doktorum transferden 1 hafta once ovitrelle
Transfer gunu 2 adet Gonopeptly
Ve de 14 ünde 2 adet Gonopeptly catlatma iğnesi yaptirdi....o yuzden gebelik testleri pozitif sonuc verebilir dediler ben bir de Lh testi yaptım cok koyu cikti...
Yani gebelik testinde azcık bi 2.cizgi var ama sevinemedim Lh yüksekten de gebelik testinde o cizgi cikiyor cunku
Tabiki pozitiffff
Insallah igne etkisi değildir cnm..Bir arkadaş doktoruna sordu da igne etkisi olabilir demisCnm söylediğin iğneyi ben ilk defa duyuyorm
Ama senin dediğin gibi eğer hcg içermiosa
O zaman iğne etkisi yoktur mantıken
Tabiki pozitiffff
İğne etkisi olması için hcg içermeliInsallah igne etkisi değildir cnm..Bir arkadaş doktoruna sordu da igne etkisi olabilir demisbekleyecegiz bakalim
O kadar okudum ki ama içeriğini tam anlayamadım ovitrelle ile kiyaslamaliİğne etkisi olması için hcg içermeli
İçeriomu içermiomu ona emin olursak ona göre daha iyi anlarız ama ben ilk defa duyuyorm
İnşallah pozitif olacak cnmO kadar okudum ki ama içeriğini tam anlayamadım ovitrelle ile kiyaslamali
Canim kacinci gunundu pozitif insallahInsallah igne etkisi değildir cnm..Bir arkadaş doktoruna sordu da igne etkisi olabilir demisbekleyecegiz bakalim
Bugun 8.gunum cnm...igneyi de 4 gun once oldumCanim kacinci gunundu pozitif insallahhayirli olsun
Insallah pozitiftir tatlim igne catlatma iğnesi miydiBugun 8.gunum cnm...igneyi de 4 gun once oldum
Iste onu bilmiyorum ki catlatma iğnesi diyen var degil diyen var.. hcg içerir diyen var içermez diyen varInsallah pozitiftir tatlim igne catlatma iğnesi miydi
Insallah pozitiftir azcik daha bekle de kan ver tatlimIste onu bilmiyorum ki catlatma iğnesi diyen var degil diyen var.. hcg içerir diyen var içermez diyen var
plasentayı mı soruyorsın cnm ? benimki rahiö agzını kapatmıyor ön duvara asagı egilimli yerleşmiş biraz cıkmış. yürüyebiliyorım artık çok şükür ama perinatolog ilişki yasak dedi yani yine de sıkıntılı oldugunu oldugunu hösteriyor. ama bu halime şükür
Cok şükür cnm.. İnşallah zamanla tam yukarı çıkar..plasentayı mı soruyorsın cnm ? benimki rahiö agzını kapatmıyor ön duvara asagı egilimli yerleşmiş biraz cıkmış. yürüyebiliyorım artık çok şükür ama perinatolog ilişki yasak dedi yani yine de sıkıntılı oldugunu oldugunu hösteriyor. ama bu halime şükür
ben baya fahatladım işe gitmedigim günler 15-20 dkmyürüyüş bile yapıyorım. ilişki haricinde yürüyebilirsin dendiCok şükür cnm.. İnşallah zamanla tam yukarı çıkar..
Benimde öyle
plasentayı mı soruyorsın cnm ? benimki rahiö agzını kapatmıyor ön duvara asagı egilimli yerleşmiş biraz cıkmış. yürüyebiliyorım artık çok şükür ama perinatolog ilişki yasak dedi yani yine de sıkıntılı oldugunu oldugunu hösteriyor. ama bu halime şükür
Sizin bebeler çok nazlı kızlarCok şükür cnm.. İnşallah zamanla tam yukarı çıkar..
Benimde öyle
Canım ben normal kilodaydim. İlaçlar kilo aldiriyor ben ilaçları kullanırken bol su içtim yürüdüm ek olarak kilo almadım tedavi sürecimde.Kizlar bı sorum olacak aranızda kilolu olup ta tüp bebek tedavisi olan var mı
Evet iki ay vitamin verdi bı sürü onları bitirdik yarın da bı aksilik çıkmazsa iğnelere başlayacağız ama 105 ten 87 ye kadar dusebildim Dr 75 e düşmem gerek demişti bilmiyorum sonuç ne olur iğnelere başlar miyiz o yüzden sormustumCanım ben normal kilodaydim. İlaçlar kilo aldiriyor ben ilaçları kullanırken bol su içtim yürüdüm ek olarak kilo almadım tedavi sürecimde.
Tüp bebek tedavisine mi başlayacaksın?
Baya iyi kilo vermişsin canım. İnsallahh başlarsın sıkıntı çıkmadanEvet iki ay vitamin verdi bı sürü onları bitirdik yarın da bı aksilik çıkmazsa iğnelere başlayacağız ama 105 ten 87 ye kadar dusebildim Dr 75 e düşmem gerek demişti bilmiyorum sonuç ne olur iğnelere başlar miyiz o yüzden sormustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?