Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Bence başlarsınız canım güzel vermişsin maşallah. O kilolarda tedavi gören çok var İnşallah sorunsuz sıkıntısız bir süreç olsun sonu güzel olsun

Fly3646 Bal0ncuk kuzular magnezyum takviyesi kullanıyo musunuz? Sanki bikaç gündür sabahları parmaklarım hafif uyuşuyo gibi sanki az da olsa şişiyo gibi gelmeye başladı. Acaba magnezyum başlasam faydası olur mu bilginiz var mı?

Canım yeterli mi bilmiyorum ama benim kullandığım vitaminin içinde var. Birde soda içmeye çalışıyorum. Bende henüz o tarz bir ağrı olmadı. İstersen doktora msj at en azından ağrılar artmadan takviye ye başlamak iyi olur.

Sorcam canım doktora evet. Multivitamin içindeki düşük doz oluyo ayrıca magnezyum almak iyi gelebilir belki.

İyiyim kuzum sen
Cnm benm şişliklere ve özellikle sırt ağrılarıma iyi geliyor düzenli içmiyorum ama hafif ağrım olunca 3-5 gn içiyorum geçiyor
Suda eriyen benimki

Amin inşallah canım dua edin
Nurummmm cnm arkadaşm
Dualarımız seninle

Ben de öyle yaparım belki. Sabahları ellerim de düzgün durmuyo ki bi uyanıyorum birini bükmüşüm bileğime kadar biri yastığın altın yamuk yumuk öyle olunca uyuşuyolar. Bi sorayım doktora bakalım

Iyiyim bebisskoooo dedim gruba bi gelem ne var ne yok

Slm hanımlar, 5 haftalık bebegin dünden beri pembe kahverenginde lekelemem oluyor +ara ara kaşık ağrım var. Acaba sabah akşam 200mg protestan fitil alsam olurmu? Bebegin haftası küçük olduğu için acaba zararlimi diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Cvp verirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…