İnşallah bakalımBaya iyi kilo vermişsin canım. İnsallahh başlarsın sıkıntı çıkmadan
Selam canoSelam canikolar
Selam canım yarın kontrol günü müSelam canikolar
erkek canımSizin bebeler çok nazlı kızlar
Sağlıkla gelsinler insallahh
tugce9192 canim bebisin cinsiyeti nedir?
Bence başlarsınız canım güzel vermişsin maşallah. O kilolarda tedavi gören çok varEvet iki ay vitamin verdi bı sürü onları bitirdik yarın da bı aksilik çıkmazsa iğnelere başlayacağız ama 105 ten 87 ye kadar dusebildim Dr 75 e düşmem gerek demişti bilmiyorum sonuç ne olur iğnelere başlar miyiz o yüzden sormustum
Naber beybisiSelam cano
Ay evet canim heycanliyim dr ne diyecek diyeSelam canım yarın kontrol günü mü
Ay hadi inşallah güzel haberlerle gel canımAy evet canim heycanliyim dr ne diyecek diyekeske hemen sabah olsa
Amin inşallah canım dua edinBence başlarsınız canım güzel vermişsin maşallah. O kilolarda tedavi gören çok varİnşallah sorunsuz sıkıntısız bir süreç olsun sonu güzel olsun
Canım yeterli mi bilmiyorum ama benim kullandığım vitaminin içinde var. Birde soda içmeye çalışıyorum. Bende henüz o tarz bir ağrı olmadı. İstersen doktora msj at en azından ağrılar artmadan takviye ye başlamak iyi olur.
Sorcam canım doktora evet. Multivitamin içindeki düşük doz oluyo ayrıca magnezyum almak iyi gelebilir belki.Canım yeterli mi bilmiyorum ama benim kullandığım vitaminin içinde var. Birde soda içmeye çalışıyorum. Bende henüz o tarz bir ağrı olmadı. İstersen doktora msj at en azından ağrılar artmadan takviye ye başlamak iyi olur.
İyiyim kuzum senNaber beybisi
Cnm benm şişliklere ve özellikle sırt ağrılarıma iyi geliyor düzenli içmiyorum ama hafif ağrım olunca 3-5 gn içiyorum geçiyor
Nurummmm cnm arkadaşmAmin inşallah canım dua edin
Sağol kizcem benimİyiyim kuzum sen
Cnm benm şişliklere ve özellikle sırt ağrılarıma iyi geliyor düzenli içmiyorum ama hafif ağrım olunca 3-5 gn içiyorum geçiyor
Suda eriyen benimki
Nurummmm cnm arkadaşm
Dualarımız seninle
Ben de öyle yaparım belki. Sabahları ellerim de düzgün durmuyo ki bi uyanıyorum birini bükmüşüm bileğime kadar biri yastığın altın yamuk yumuk öyle olunca uyuşuyolar. Bi sorayım doktora bakalımİyiyim kuzum sen
Suda eriyen benimki
Nurummmm cnm arkadaşm
Dualarımız seninle
Amin insallah canm bnm sen nasilsn npiyorsunAy hadi inşallah güzel haberlerle gel canım
İyiyim kuzum sen
Suda eriyen benimki
Nurummmm cnm arkadaşm
Dualarımız seninl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?