Güzel güzel yumoşların toplansın inşallahGünaydın ben şimdi hastanedeyim :)birazdan opp olacak
Dualarımız seninle cnm
Teşekkür ederim kızlar:) opudan çıktım başta biraz gerildim ama çok kısa ve kolay bir operasyon oldu. Dr önümüzdeki günlerde regl olabileceğimi ve bir sonraki reglde gelmemi söyledi, embriyo oluşursa dondurulup bir toplama daha yapılacak.Hayırlısı ile atlat insallahh canım. Güzel embriyoların olsun
İyi geçti çabuk uyandım şimdi evde dinleniyorum. Ay inşallah :)Güzel güzel yumoşların toplansın inşallahNasıl geçti iyi misin?
Bende görmüştüm canım tel numarası vermiş sanırım ve iptal edilmiş üyeliği. İnsallahh güzel haber alırSabır sukur dua vardı...
Transfer olmuştu.. Üyeliği kapatılmış sanırım..
Umarm pozitiftir
Canım inşllah o silik cizgi bebiştendirKizlar dayanamadım testi yaptım ancakkkkk sevinemedim kafası karışık bir kadın geldi ne olur
yardim edin...
Bana doktorum transferden 1 hafta once ovitrelle
Transfer gunu 2 adet Gonopeptly
Ve de 14 ünde 2 adet Gonopeptly catlatma iğnesi yaptirdi....o yuzden gebelik testleri pozitif sonuc verebilir dediler ben bir de Lh testi yaptım cok koyu cikti...
Yani gebelik testinde azcık bi 2.cizgi var ama sevinemedim Lh yüksekten de gebelik testinde o cizgi cikiyor cunku
Canım çatlatma iğnesinden dolayı çift çizgi çıkar. Üzerinden en az 10 gün gecmesi gerekir yada elinde test çoksa her gün yapmaya devam et çizgiyi takip et. Doktorun sana ne zman test yap dediKizlar dayanamadım testi yaptım ancakkkkk sevinemedim kafası karışık bir kadın geldi ne olur
yardim edin...
Bana doktorum transferden 1 hafta once ovitrelle
Transfer gunu 2 adet Gonopeptly
Ve de 14 ünde 2 adet Gonopeptly catlatma iğnesi yaptirdi....o yuzden gebelik testleri pozitif sonuc verebilir dediler ben bir de Lh testi yaptım cok koyu cikti...
Yani gebelik testinde azcık bi 2.cizgi var ama sevinemedim Lh yüksekten de gebelik testinde o cizgi cikiyor cunku
Canim yaptim ama catlatma iğnesi de olmuştum onun etkisi bencen2.cizgi olayi
22 si persembe gunu test günüm canim..bugun 8.gunumCanım çatlatma iğnesinden dolayı çift çizgi çıkar. Üzerinden en az 10 gün gecmesi gerekir yada elinde test çoksa her gün yapmaya devam et çizgiyi takip et. Doktorun sana ne zman test yap dedi
O zaman doktorun dediği günü bekle canım. Çünkü çıkan çizgi çatlama iğnesinden olma ihtimali yüksek. Canını sıkmana gerek yok daha bir şey belli degil. İnsallahh test günü aynı çizgiyi koyulasmis görürsün22 si persembe gunu test günüm canim..bugun 8.gunum
Ben kizimda 6.gun öğrenmiştim ama igne vw olmamıştım tabi ilk once bi umitlendim bu çizgiye ama sonradan aklıma geldi..catlwtma iğnesi oldugum
Canim Gonopeptly verdi ama simdi bir arkadaş söyledi doktoru ovitrelle vermemiş ona ki vücuda hcg vermeyelim simdi diye....Gonopeptly vermis icinde hcg bulunmiyormus yani...bilemiyorum kiO zaman doktorun dediği günü bekle canım. Çünkü çıkan çizgi çatlama iğnesinden olma ihtimali yüksek. Canını sıkmana gerek yok daha bir şey belli degil. İnsallahh test günü aynı çizgiyi koyulasmis görürsün
O igneyi kullanamadım hiç canım içeriğini bilmiyorjm çatlatma iğnesi deyince hcg vardr diye öyle dusundum. Eğer ki söylenilen doğru ise hcg yoksa o zamn çıkan çift çizgi pozitiftirCanim Gonopeptly verdi ama simdi bir arkadaş söyledi doktoru ovitrelle vermemiş ona ki vücuda hcg vermeyelim simdi diye....Gonopeptly vermis icinde hcg bulunmiyormus yani...bilemiyorum kiinsallah dogrudur
Evet canım baya belirgin insallah iğne etkisi değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?