Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Dualarımız seninle cnm

Hayırlısı ile atlat insallahh canım. Güzel embriyoların olsun
Teşekkür ederim kızlar:) opudan çıktım başta biraz gerildim ama çok kısa ve kolay bir operasyon oldu. Dr önümüzdeki günlerde regl olabileceğimi ve bir sonraki reglde gelmemi söyledi, embriyo oluşursa dondurulup bir toplama daha yapılacak.

Kizlar dayanamadım testi yaptım ancakkkkk sevinemedim kafası karışık bir kadın geldi ne olur
yardim edin...

Bana doktorum transferden 1 hafta once ovitrelle
Transfer gunu 2 adet Gonopeptly
Ve de 14 ünde 2 adet Gonopeptly catlatma iğnesi yaptirdi....o yuzden gebelik testleri pozitif sonuc verebilir dediler ben bir de Lh testi yaptım cok koyu cikti...

Yani gebelik testinde azcık bi 2.cizgi var ama sevinemedim Lh yüksekten de gebelik testinde o cizgi cikiyor cunku

Canım inşllah o silik cizgi bebiştendir
çatlatma iğnelerni yapalı çok olmamış bence kesin sonuç için bikaç gün daha bekleyip beta hcg testini yenile canım.

Canım çatlatma iğnesinden dolayı çift çizgi çıkar. Üzerinden en az 10 gün gecmesi gerekir yada elinde test çoksa her gün yapmaya devam et çizgiyi takip et. Doktorun sana ne zman test yap dedi

Canım çatlatma iğnesinden dolayı çift çizgi çıkar. Üzerinden en az 10 gün gecmesi gerekir yada elinde test çoksa her gün yapmaya devam et çizgiyi takip et. Doktorun sana ne zman test yap dedi
22 si persembe gunu test günüm canim..bugun 8.gunum

Ben kizimda 6.gun öğrenmiştim ama igne vw olmamıştım tabi ilk once bi umitlendim bu çizgiye ama sonradan aklıma geldi..catlwtma iğnesi oldugum

22 si persembe gunu test günüm canim..bugun 8.gunum

Ben kizimda 6.gun öğrenmiştim ama igne vw olmamıştım tabi ilk once bi umitlendim bu çizgiye ama sonradan aklıma geldi..catlwtma iğnesi oldugum
O zaman doktorun dediği günü bekle canım. Çünkü çıkan çizgi çatlama iğnesinden olma ihtimali yüksek. Canını sıkmana gerek yok daha bir şey belli degil. İnsallahh test günü aynı çizgiyi koyulasmis görürsün

Canim Gonopeptly verdi ama simdi bir arkadaş söyledi doktoru ovitrelle vermemiş ona ki vücuda hcg vermeyelim simdi diye....Gonopeptly vermis icinde hcg bulunmiyormus yani...bilemiyorum ki insallah dogrudur

Canim Gonopeptly verdi ama simdi bir arkadaş söyledi doktoru ovitrelle vermemiş ona ki vücuda hcg vermeyelim simdi diye....Gonopeptly vermis icinde hcg bulunmiyormus yani...bilemiyorum ki insallah dogrudur
O igneyi kullanamadım hiç canım içeriğini bilmiyorjm çatlatma iğnesi deyince hcg vardr diye öyle dusundum. Eğer ki söylenilen doğru ise hcg yoksa o zamn çıkan çift çizgi pozitiftir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…