Sor cnm ama zaten magnezyumun hiç zararı ykBen de öyle yaparım belki. Sabahları ellerim de düzgün durmuyo ki bi uyanıyorum birini bükmüşüm bileğime kadar biri yastığın altın yamuk yumuk öyle olunca uyuşuyolar. Bi sorayım doktora bakalım
Sizlerden haber beklioruz miniğimmmIyiyim bebisskoooo dedim gruba bi gelem ne var ne yok
Öncelikle pembe lekelenme ise keşke acile gitseydn cnm..Slm hanımlar, 5 haftalık bebegin dünden beri pembe kahverenginde lekelemem oluyor +ara ara kaşık ağrım var. Acaba sabah akşam 200mg protestan fitil alsam olurmu? Bebegin haftası küçük olduğu için acaba zararlimi diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Cvp verirseniz çok sevinirim
Cnim dün gittim acile günde 3 kez 100mg protestan hap verdiler. Bende daha etkili olsun diye sabah akşam 200mg protestan fitil şeklinde kullanmak istiyorum.Sor cnm ama zaten magnezyumun hiç zararı yk
Sizlerden haber beklioruz miniğimmm
Öncelikle pembe lekelenme ise keşke acile gitseydn cnm..
Ama lekelenme için zaten progestan veriliyor zararlı değil. Fakat belki iğnede gerektirebilir
Doktoruna sorma imkanin varsa daha iyi olur canım. Ama progestanin bir zararı olmaz. Ben sabah öğle akşam ikişer alıyordum birde ignem vardı. Doktora ulaşma imkanın yoksa ne olur ne olmaz sen fitili kullan yinedeSlm hanımlar, 5 haftalık bebegin dünden beri pembe kahverenginde lekelemem oluyor +ara ara kaşık ağrım var. Acaba sabah akşam 200mg protestan fitil alsam olurmu? Bebegin haftası küçük olduğu için acaba zararlimi diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Cvp verirseniz çok sevinirim
Doktorunun söylediği şekilde kullanman daha doğru cnmCnim dün gittim acile günde 3 kez 100mg protestan hap verdiler. Bende daha etkili olsun diye sabah akşam 200mg protestan fitil şeklinde kullanmak istiyorum.
Cnim dün gittim acile günde 3 kez 100mg protestan hap verdiler. Bende daha etkili olsun diye sabah akşam 200mg protestan fitil şeklinde kullanmak istiyorum. SiSor cnm ama zaten magnezyumun hiç zararı yk
Ama lekelenme için zaten progestan veriliyor zararlı değil. Fakat belki iğnede gerektirebilir
Sizlerin tup b. Olduğu için belki önlem amaclı doktorlarınız vermiştir. Kısacası zararı varmı diye anlamak istiyorumDoktorunun söylediği şekilde kullanman daha doğru cnm
Biz ne desek boş
Ben sabah öğle akşam 3 kere 200 mg fitil şeklinde kullandımCnim dün gittim acile günde 3 kez 100mg protestan hap verdiler. Bende daha etkili olsun diye sabah akşam 200mg protestan fitil şeklinde kullanmak istiyorum. Si
Sizlerin tup b. Olduğu için belki önlem amaclı doktorlarınız vermiştir. Kısacası zararı varmı diye anlamak istiyorum
Cvp için çok tsk ederim. Gebe kaldiginiz gibimi kullandimiz?Ben sabah öğle akşam 3 kere 200 mg fitil şeklinde kullandım
Ekstradan progestan iğnemde vardı
Evet cnkü kese altı kanamam vardıCvp için çok tsk ederim. Gebe kaldiginiz gibimi kullandimiz?
Canım bizler gebe kalmadan önce progestana başlıyoruz. Sonrada duruma göre artıyor. Ben 200mg lik günde toplam 6 tane fitil ve iğne kullandım kesede kanama alanı vardı.Cvp için çok tsk ederim. Gebe kaldiginiz gibimi kullandimiz?
Hep dvm ettiniz mi? Kusura bakmayın sizi çok yordum sağlıcakla doğurun insEvet cnkü kese altı kanamam vardı
Ya aslında şunu merak ediyorum. Şuan günde toplam 400mg protestan fitil kullansam 5haftalik gebelikte sıkıntı olurmu? Tşk ederimCanım bizler gebe kalmadan önce progestana başlıyoruz. Sonrada duruma göre artıyor. Ben 200mg lik günde toplam 6 tane fitil ve iğne kullandım kesede kanama alanı vardı.
Bir süre devam ettm.. Kanamalarm oldu haatanede yattm..Hep dvm ettiniz mi? Kusura bakmayın sizi çok yordum sağlıcakla doğurun ins
Çok geçmiş olsun. ALLAH bu BEBEGINIZE ömür versin.Bir süre devam ettm.. Kanamalarm oldu haatanede yattm..
İkizdi bebeklerimden birini kaybettm vs vs vs cok şey yaşadm cnm..
O yüzden mutlaka doktor kontrolünde ol tedavini
Rica ederim, inşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz
Sıkıntı olur ya da olmaz diyemem. Kanama olunca genelde kullanılıyor tedbir amaçlı. Sen hastaneye gitmisisn doktorun verdiği sekilde kullan yinede eğer içine sinmeyen durumun varsa hafta içi kadin doğum doktorun ile görüş canım. Sağlıkla kucağına al inşallahYa aslında şunu merak ediyorum. Şuan günde toplam 400mg protestan fitil kullansam 5haftalik gebelikte sıkıntı olurmu? Tşk ederim
Amin inş)) çok tsk ederim sizde sağlıkla kucağınıza alın miniginiziSıkıntı olur ya da olmaz diyemem. Kanama olunca genelde kullanılıyor tedbir amaçlı. Sen hastaneye gitmisisn doktorun verdiği sekilde kullan yinede eğer içine sinmeyen durumun varsa hafta içi kadin doğum doktorun ile görüş canım. Sağlıkla kucağına al inşallah
Ben de iyiyim kuzumAmin insallah canm bnm sen nasilsn npiyorsun
Canım çok az kalmış şimdi gördüm Allah kurtarsın inşallahİnşallah canım hepimiiizVala daha dün ameliyatlar transferler
Ya canım normalde hep normal diyodum geçen gittigimde aşagıda olan kafası yan duruyoTam makat degil ama kafa da aşagıda degil dönebilir yüne dedi. Bide biraz onden gidiyo ya şeker falanda yok iri bebiş hayırlısı ondan bekliyoruz böyle hayır ben de minyon zayıf babaya çekmiş
Hadi guzel haberlerle gelelim hepimizzSor cnm ama zaten magnezyumun hiç zararı yk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?