Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Ben de öyle yaparım belki. Sabahları ellerim de düzgün durmuyo ki bi uyanıyorum birini bükmüşüm bileğime kadar biri yastığın altın yamuk yumuk öyle olunca uyuşuyolar. Bi sorayım doktora bakalım
Sor cnm ama zaten magnezyumun hiç zararı yk
Iyiyim bebisskoooo dedim gruba bi gelem ne var ne yok
Sizlerden haber beklioruz miniğimmm

Öncelikle pembe lekelenme ise keşke acile gitseydn cnm..
Ama lekelenme için zaten progestan veriliyor zararlı değil. Fakat belki iğnede gerektirebilir

Cnim dün gittim acile günde 3 kez 100mg protestan hap verdiler. Bende daha etkili olsun diye sabah akşam 200mg protestan fitil şeklinde kullanmak istiyorum.

Doktoruna sorma imkanin varsa daha iyi olur canım. Ama progestanin bir zararı olmaz. Ben sabah öğle akşam ikişer alıyordum birde ignem vardı. Doktora ulaşma imkanın yoksa ne olur ne olmaz sen fitili kullan yinede

Cnim dün gittim acile günde 3 kez 100mg protestan hap verdiler. Bende daha etkili olsun diye sabah akşam 200mg protestan fitil şeklinde kullanmak istiyorum. Si
Doktorunun söylediği şekilde kullanman daha doğru cnm
Biz ne desek boş
Sizlerin tup b. Olduğu için belki önlem amaclı doktorlarınız vermiştir. Kısacası zararı varmı diye anlamak istiyorum

Ben sabah öğle akşam 3 kere 200 mg fitil şeklinde kullandım
Ekstradan progestan iğnemde vardı

Canım bizler gebe kalmadan önce progestana başlıyoruz. Sonrada duruma göre artıyor. Ben 200mg lik günde toplam 6 tane fitil ve iğne kullandım kesede kanama alanı vardı.
Ya aslında şunu merak ediyorum. Şuan günde toplam 400mg protestan fitil kullansam 5haftalik gebelikte sıkıntı olurmu? Tşk ederim

Hep dvm ettiniz mi? Kusura bakmayın sizi çok yordum sağlıcakla doğurun ins
Bir süre devam ettm.. Kanamalarm oldu haatanede yattm..
İkizdi bebeklerimden birini kaybettm vs vs vs cok şey yaşadm cnm..
O yüzden mutlaka doktor kontrolünde ol tedavini
Rica ederim, inşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz

Ya aslında şunu merak ediyorum. Şuan günde toplam 400mg protestan fitil kullansam 5haftalik gebelikte sıkıntı olurmu? Tşk ederim
Sıkıntı olur ya da olmaz diyemem. Kanama olunca genelde kullanılıyor tedbir amaçlı. Sen hastaneye gitmisisn doktorun verdiği sekilde kullan yinede eğer içine sinmeyen durumun varsa hafta içi kadin doğum doktorun ile görüş canım. Sağlıkla kucağına al inşallah

Amin inş)) çok tsk ederim sizde sağlıkla kucağınıza alın miniginizi

Canım çok az kalmış şimdi gördüm Allah kurtarsın inşallah

Hadi guzel haberlerle gelelim hepimizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…