İyi olmana cok sevindim cnmİyidir kuzum ben giremiyorum artık ya, aslında evdeyim iş yaptığım yok vaktim de var ama bir bakıyorum akşam olmuş
Benim plasenta arka duvarda canım son gittiğimde rahim ağzıyla arasında yarım cm vardı. Yani çok az çıkmış ama daha çoook çıkması lazım. Sürekli yatmıyorum ben de artık yine de dikkatliyim ama geneli yatarak geçiyor.
sen nasılsın ? Mesafe ne kadardı biliyor musun
92'nin altında olması gerekirmişDeğerin gayet normal çıkmış canım doktor niye sınır dedi acaba
Doğru diyorsun olabilir alacak olan çıkar elbetteCanım büyük eşyalar en son alınan esyalardr.odeme konusunda haklısın masraflı şeyler büyük eşyalar. Almış gibi düşünüp şimdiden kenara para koyabilirsin. Hem biraz gebelik ilerledi mi büyüklerden biri almakta isteyebilir beşik bebek arabası falan
İnşallah canım rabbim nasip etsin inşallahNe tatlı heyecanlar yaa inşallah bana da nasip olur mu ki
Sagol canim benim allah razi olsunHadi yakında sen de başlarsın alışverişlere inşallahGüzel haberini bekliyoruz kuzum Tatlı uğraşlar gerçekten
Selam canımKızlar selaaam!Şimdi bir geçmişe gittim hızlı hızlı okumaya çalıştım kim nasıl ne durumda diye!Ben iyiyim bir sıkıntı yok çok şükür şeker yüklemem yapıldı bugün onun sonucunu bekleyeceğim ama çok da yüksek çıkacağını sanmıyorum.Tüp bebek öncesi günde 2,5 saat yürüyüş yapıyorduk eşimle havalar ısınınca yeniden yürümeye başladık.1 saat yürüyorum mutlaka kilo almaktan çok korkuyorum malum tüp için 15 kilo verince o hallerime geri dönmemk için elimden geleni yapıyorum ama alırsam da yapacak bir şey yok artıkAlışverişlere vs başlamıştım baya hızlandı o işler o da ayrı keyif konusuymuş Allah'ım isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla aynı şeyleri yaşamak nasip etsin.
Ah bir de bugün amniyo sıvısını az buldu doktor havuç suyu iç daha sıkı kontrol edeceğim seni dedi.Deveci armuduna da iyi geliyor demişler farklı tavsiyesi olan var mı?
Selam cnm evet havuç suyu diyorlarKızlar selaaam!Şimdi bir geçmişe gittim hızlı hızlı okumaya çalıştım kim nasıl ne durumda diye!Ben iyiyim bir sıkıntı yok çok şükür şeker yüklemem yapıldı bugün onun sonucunu bekleyeceğim ama çok da yüksek çıkacağını sanmıyorum.Tüp bebek öncesi günde 2,5 saat yürüyüş yapıyorduk eşimle havalar ısınınca yeniden yürümeye başladık.1 saat yürüyorum mutlaka kilo almaktan çok korkuyorum malum tüp için 15 kilo verince o hallerime geri dönmemk için elimden geleni yapıyorum ama alırsam da yapacak bir şey yok artıkAlışverişlere vs başlamıştım baya hızlandı o işler o da ayrı keyif konusuymuş Allah'ım isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla aynı şeyleri yaşamak nasip etsin.
Ah bir de bugün amniyo sıvısını az buldu doktor havuç suyu iç daha sıkı kontrol edeceğim seni dedi.Deveci armuduna da iyi geliyor demişler farklı tavsiyesi olan var mı?
Canım kilo işi sıkıntı ben de alıyorum iştahım çok açık, inşallah doğum sonrası veririz geriKızlar selaaam!Şimdi bir geçmişe gittim hızlı hızlı okumaya çalıştım kim nasıl ne durumda diye!Ben iyiyim bir sıkıntı yok çok şükür şeker yüklemem yapıldı bugün onun sonucunu bekleyeceğim ama çok da yüksek çıkacağını sanmıyorum.Tüp bebek öncesi günde 2,5 saat yürüyüş yapıyorduk eşimle havalar ısınınca yeniden yürümeye başladık.1 saat yürüyorum mutlaka kilo almaktan çok korkuyorum malum tüp için 15 kilo verince o hallerime geri dönmemk için elimden geleni yapıyorum ama alırsam da yapacak bir şey yok artıkAlışverişlere vs başlamıştım baya hızlandı o işler o da ayrı keyif konusuymuş Allah'ım isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla aynı şeyleri yaşamak nasip etsin.
Canım evine geçsende yine annen sana gelicek her gün. Allahtan yakınsiniz. Biraz daha kal. Havalar düzelince geçersin git gel yaparsınız yine tek çok zor olur. Allah yardım etsin kuzumGünaydın kızlarhala evime geçemedim dertleniyorum biraz ama ikize tek bakmak imkansız nereye kadar böyle olacak bilemiyorum Anneannem de geldi anneme 3 kişi anca bakıyoruz düşünün
Canım tuz at limon sık kararmz o zamnGünaydın kızlar ben avakado yiyorum günlük bir tane kesiyrm yarım saat sonra rengi siyahlasıyor skıntı olur mu öyle
Suan iş yerindeyim o şeklde yesem skıntı olmz demi canımCanım tuz at limon sık kararmz o zamn
Zararı olmaz bence canım tam bilmiyorjm ama sadece faydası azalır belkiSuan iş yerindeyim o şeklde yesem skıntı olmz demi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?